2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen benimki gibi, benimki de secde eder vaziyetteydi. bu sefer göremedik yüzünü kuzumun.

Şu cinsiyet haberlerini okudumda forumda hiç kız bebişimiz yokmu. Hep erkek bebiş haberleri vermişsiniz. MaşAllah birsürü prens geliyor foruma. Ben bir tane prenses yapayım da bari, gelin çıksın sizlere :))

sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim en kısa zaman da bekliyoruz aramıza :)
kız nüfusu erkek nüfusunu zorluyor ama geride kalacak galiba
senden bir prenses gelsin :)

Şu cinsiyet haberlerini okudumda forumda hiç kız bebişimiz yokmu. Hep erkek bebiş haberleri vermişsiniz. MaşAllah birsürü prens geliyor foruma. Ben bir tane prenses yapayım da bari, gelin çıksın sizlere :))

yaaa sormaaa bacımmm hanı erkek neslı tukenecekti hepımızın oglu olucak saglıklı sıhatlı rabbımın izni ve hayırlısıyla darısı sana insallah

aynen benimki gibi, benimki de secde eder vaziyetteydi. bu sefer göremedik yüzünü kuzumun.

sorma sormaaa doktor ınat etti wajınal baktı hep totosunu izledik :)

aaaaaa nooluyo paşam iki kişi çıktı brğenmediyse girmezler okumazlar olur biter. burda insanın yeri geliyo kardeşine bile diyemiyeceği şeyler paylaşılıyo. kim memnun değilse girmez tıp sayfalarına gider okadar

benimki sabah onda secde eder vaziyetteydi. Annem de anası oruç tutamıyor diye namaz kılıyor dedi

bende kocaelindeyim hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben kocaelinde tum hastanelerı gezdım dıyebılırım hatta gebze de cunku benım tedavı ıle ugrastım,ama istanbul pendıkte canım doktorumu buldumbelki 9-10 dr gıttım ama ilk defa bır doktora ısındım ve memnun kaldım ..sen hangısıne gıdıorsun ve nerde oturuyosun tam

bir p.p. gördüm sanki...
oğlum olucak listenin cinsiyet kısmına eklerseniz sevinirimmmm

çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah :)

Maşallah, benimde cuma günü kontrolüm var, en son kontrolümüz 26 hazıranda idi ve doktor kesin olmamakla birlikte erkek demişti. Bi kesinleşsin de listeye yazdırayım diye heyecanla bekliyorum. Düşündüm de iyi sabır varmış bende yahu :)

ben 60 evlerde oturuyorum derincede özel izmit kadın doğum merkezinde demet boyacı ya gidiyorum ben çok memnunum çok güler yüzlü ve ilgili bir kadın bide cinsiyet söyleseydi iyidi :)

10 yıldır fırık hastasıyım son 1 yılım yatakta felç gibi geçti. fıtık patlayıp omurilik uzerinde sertleşmiş o yuzden hapşursam hastanelik oluyodum bundan 5 ay evvel mikrodiskektomi ameliyatı oldum. ameliyat sonrası kalkmadan 45 gun yattım. ve kalktığımda düştum. hemen korkup yeniden dr gittim rontgen ve mr istedi. rontgeni çektirdim ama mr sırasında aklıma ya gebeysem die takıldı. olmaz ama ya yinede baktırıym dedim sonuçta 5 yıldır bebek tedavisi göruyodum ve olumsuzdu hep sonuçlarım. test yaptırdım hazır hastanedeyken ve gebe olduğumu öğrendim . ameliyattan henuz çıkmıştım bu bi mucize değilde ne???? allahtan mr çektirmemişim. gerci manyetik alanda sıkıntı yok tomografi zararlı ama olsun neliklerle buldum bu bebeği. gel gelelim ağrılara hepinizin yaşadığı bel ağrısının mislini yaşıyorum ustune iyleşmeyen birde ameliyat yarası var sen duşun halimi. ağrı kesici yasak mr yasak tomografi yasak. annelik bu belkide daha onu görmeden onun için herşeye katlanmak. iş yapma yat aşağı başka yolu yok zaten 9 ayımı yatkta geçireceğim......

Senin yazdığını aynen kopyalıyorum umutguzel :

paşaaaaaaaaaammmmm yeminle siz biz gitti ben yolarım saçlarını haaa...noluyo beee sonradan gelmiş kalıfımıza salça olmuş (valla alınırsa alınsın kasamıcam kendimi)buranın düzenini bozmaya çalışan biri içinmi gidiyosun...iyi bi kişi için gideceksen git ozaman o kadar değersizsek gözünde bi kişinin lafıyla bırakacaksan bu kadar duygusal hamişi bırak...ama sen yapmazsın onlara inadına daha fazla geyikle devam ederiz biz 2014 ocak ayına kucağımıza alana kadar bebişlerimizi....

1- Ben buranın düzenini bozmaya calismiyorum
2- Salca kelimesini sana iade ediyorum ve seni azıcık terbiyeye davet ediyorum.
3-Burası babanın yeri değil
4-Burda kimse kimsenin inadına bir sey yapmıyor.
5-Senin bana kızgın olmanı gerektirecek hic bir sey yok, sadece söylediğime katılmayabilirsin. Bu da kendi secimin . Senin gibi kasamıcam demiyorum , fikrine saygı duyuyorum. Ben seni ne kişisel olarak tanıyorum , ne de kişiliğine bir saldırı da bulundum.
6-Sevgili pufpuf'a böyle bir konuyu açtığı için oncelikle teşekkür ediyorum ama tamamen dediğim gibi ben kendi kişisel fikrimi söyledim.
7-Senin benden veya bizlerden once grupta olman bizim haklarımızdan daha fazla hak vermiyor sana, hepimiz burada eşit haklara sahibiz.[/QUOTE]

keske kendi yazdığınıda kopyasalaydın neyse..sana sadece sunu söylicem senden önce burda olmamdan farklı olarak hakkım burda bi çok arkadaşın geçmişini bilmem.. pufpufun ve diğer 3-4 arkadaşın bebeklerini kaybettiklerine sahit olmam ve paşanın bundan önce 3 bebeğini kaybetmiş olması şuanda ona ve onun durumunda olan diğer arkadaşlara destek olmamızın ne kadar önemli olduğunu. Bırak senin deyiminle elti kaynana muhabbetini herşeyin muhabbetini yaptık biz yapıyoruzda burası paylaşım sitesi ...senin fikrini sordularmı arkadaşlar bilmiyorum ama daha önce kimse kimseye bu konuda fikir sormadı ben birisiyle konuşurken diğeri bi başkasıyla başka bi muhabbet yapabiliyodu taki sen bu konuyu açana kadar..farkındamısın bilmiyorum ama söylediklerin normal olsaydı eğer bu kadar kişi sana tepki vermez formu terketmezdi..diğer arkadaşları daha fazla sıkmak istemiyorum gereksiz gerginlikle ama bence sen üzülmelisin senin yazdıkların yüzünden bikaç kişi artık formdadeğil..

Kızlar artık bence uzatmayın, bunun sonu gelmez.. Bu yazı dili olduğu için kişi nasıl bir psikolojideyse karşısındakinin yazısından onu alır. Dolayısıyla şunu demek istedim, bunu demek istedim diye açıklamalar yapmak yersiz oluyor... Hakaret olmadığı sürece de kimse kimsenin uslubu ile ilgili yorum yapamaz zaten, yapanlar olursa da görmezden gelin, gerginliğine hamileliğine verin, iyilik sizde kalsın. Ha yok sen mi inatsın ben mi inadım deyip sürekli karşılıklı tartışacaksak asıl o zaman keyifler kaçar..

Keyif alanlar burda kalır, almayanların gitmesini engelleyemeyiz.. Çocuk gibi tartışmayalım boşverin, herkes fikrini söyledi ve artık sussun ki keyifle geçirelim günümüzü...

Gereksiz gerginlik oluyor bu şekilde, değil mi ...

evet onuda duymustum ,sezeyan fiyatlarını bılıomusn ortalama .daha erken ama fikrimiz olsun

daha doktorla hiç konuşmadım ama gitmeden önce arayıp sorduğumda normal doğuma 500 küsür demişti net hatırlamıyorum sezeryanı doktorunuz fiyat belirliyor dedi ama bende ne kadar pahalı olabilirki diye düşündüğümden hiç sormadım

off rakamlara bakar mısın
benim sezeryan 2750 ne hoş dimi

ayyyy aynı dertteyım yatıyom tutuluyom gece kocam dellenıyor yazık cok korkuyo gece nasıltasıcaz bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…