off rakamlara bakar mısın
benim sezeryan 2750 ne hoş dimi
şimdi böyle dedin korkuttun beni konuşayım bari doktorla sezeryan istemiyorum ama ne olur ne olmaz yani para biriktirmek gerekebilir ama normal 500 e sezeryanda 1000 dir die düşündüm ben kendi kendime
evetr benım yengemde sıgortalı 3000 yaptırdı,acaba fıyatlara gece yatış dahıl oluyormuki..senin hangı hastane julieet?
Benim hastanemde sorduğumuzda normal 500 sezeryan 650 dediler... Annenin hastanede yatışı vs si hepsi içinde paketmiş...
Benim hastanemde sorduğumuzda normal 500 sezeryan 650 dediler... Annenin hastanede yatışı vs si hepsi içinde paketmiş...
yok canım korkma sezeryanla normal arası 250 tl oynuyo benim gittiğim hastanede
senin bu kadar olcagını sanmam
one bacım üstüne tüm altın mı takacakmış aaaaaa ne yapacan ama mecbur doktoru begendıysen
normal istiyorum ama mümkünmü bilemiyorum belki epıdural normal olur birde benim doktorum devlet hastanesinde yaparsamda geliyor doğuma ama normal olması şartıyla teşvik amaçlı heralde ilk gittiğimde öyle demişti çünkü ama o zamanda aklıma gelmedi hiç fiyat sormak
canım anladığım kadarıyla İstanbul olunca fiyat 2 3 katı oluyor
yaaa bacımmm yapıyolar demekkı sımdi 17+4 deyim baktılar galıba tombıkım olacak hihihi oglun dedım duygulandım bacım darısı sana hepınıze hayırlısı olur ınsallah benım bi teorim wardı erkek olcagını tahmın ettım belkı sendede tutar ogrenmedıysen adet donemımn bıter bıtmez hamıle kaldıysan we bebıs adetınden 1 hafta onde gidiyorsa eger erkek olma ıhtımali yüksek hayırlısıııı rabbım herzaman hayırlı olanı nasıp etsın en onemlısı bu
Sanırım canım ama önceden çok daha pahalıydı geçen yıl bir kanun değişmiş, ondan dolayı bu şekilde düşmüş. Mesela normalde prof a çıktığınızda daha fazla para veriliyordu ama o kanunla hepsi eşitlenmiş, uzmanla prof aynı muayene ücretini alıyorlar..
Sanırım canım ama önceden çok daha pahalıydı geçen yıl bir kanun değişmiş, ondan dolayı bu şekilde düşmüş. Mesela normalde prof a çıktığınızda daha fazla para veriliyordu ama o kanunla hepsi eşitlenmiş, uzmanla prof aynı muayene ücretini alıyorlar..
bende kürtaj sonrası bi takım sorunlar yaşamış ve mart ayında dr. umdan aynen ''bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun'' cümlesini duydum.. nisanda hamile kalıp öyle gittim yanınaMerhaba Canlar,
Daha önce kistlerimle ilgili bir konu açmıştım. (http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/633227-kist-olusmus-acil-yardiminiza-ihtiyacim-var.html)
8 Temmuzda kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda 2 kist oluştuğunu öğrenmiştim. Ve doktorum bana kistler kaybolana kadar korunmam gerektiğini söylemişti. 18 Temmuz akşamı başlayan lekelenmelerimle birlikte 20 temmuz günü tekrar kontrole gittim. Doktorum kistlerimden dolayı bu tür lekelenme ve kanamaların olabileceğini söyledi. Bu kanamalar bir kaç gün devam edebilir sonrasında da normal adet sürecin başlar dedi. Ultrasonla muayene etti ve 12 günlük bir süre içerisinde 4 cm e - 6 cm olan kistimin 2 cm e küçüldüğünü öğrendim. Doktorum adetimle birlikte tamamen kaybolacağını söyledi.
Yaşadığım kayıptan , kürtaj korunma süresinin geçmesini bekledikten sonra şimdi kistleriminde kaybolduğunu yeniden eski sağlığıma kavuştuğumu duymak beni çok mutlu etti. Doktorum artık kontrole gelmene gerek yok, bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun diyerek uğurladı beni.
Artık yeni hedefimiz, Rabbimin bana tekrar anneliği nasip etmesi. Dularınızda benide unutmayın olurmu.
En kısa zamanda çok güzel haberlerle yeniden aranızda olmak dileğiyle. Kendinize ve minik yiğenlerime çok çok iyi bakın canlarım. Hepiniz Kocaman öpüldünüz...
adet biter bitmez hamile kaldım ve bebeğim 5 gün önde =) bakalım teorin tutacak mı bana önce kız sonra erkek dedi bayram öncesi netleştirelim dedi göreceğiz eğer teorin tutarsa yazarım tatlımAllah sağlıklı evlat versin yeter
ya Allah nasip ederse ben normal doğurmak istiyorum yavrumu. Normal doğumun kolay geçmesi için ne gerekiyorsa da yapıyorum. İşte kegel egzersizleri,nefes egzersizleri, her akşam yürüyüşler, gereksiz kilo alımından kaçınmalar fln. bebeğimi herşeyiyle hissederek dünyaya getirmek istiyorum. sezeryanı nedense 2. bir şık olarak bile görmüyorum. kelimenin tam anlamıyla bebeğimi çatır çatır doğurmak istiyorum kızlaaarr
selam kızlar,
yaklasik 1-2 saattir okuyorum yazdiklarinizi ama anlam veremedim olanlara.
uzunca birseyler yazmistim ama sildim. ben sevmem laf dalasini. tomurcuk'da kendince hakli, pasam ve nilgokcen de beni cok eglendiriyorlar, ikisi de cok tatli.
ama bir 3. kisinin olaya "hayir bizzz zaten arkadastik ve hep boyleyydik sen sonradan geldinn, begenmiyorsannn..." diye girmesi de cok kabaca.
cesit cesit insan var, hepimiz de bu sitenin uyesiyiz. ben bu baslikta herkesle arkadasim, dostum. catlagimi da buraya yazacagim, disarida ictigim limonatanin tadinin kotu oldugunu da, kakami yapamadigimi da. hepimiz benzer seyleri yasiyoruz ama hayatimizda farkli yorumluyoruz. bunu paylasmakta ne var allah askina?
bakin mesela ben yazicam bu mesaji, kimse orali olmayacak. ama kusmem alinmam ki, ne gerek var. zaten ben bu mesaji yazana kadar okudugum son mesajin ustune 3 sayfa gecti, konu kapandi belki:)
hadi sikmayin caninizi, bizi de germeyin bakimm hmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?