2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
şimdi böyle dedin korkuttun beni konuşayım bari doktorla sezeryan istemiyorum ama ne olur ne olmaz yani para biriktirmek gerekebilir ama normal 500 e sezeryanda 1000 dir die düşündüm ben kendi kendime

yok canım korkma sezeryanla normal arası 250 tl oynuyo benim gittiğim hastanede
senin bu kadar olcagını sanmam

yok canım korkma sezeryanla normal arası 250 tl oynuyo benim gittiğim hastanede
senin bu kadar olcagını sanmam

normal istiyorum ama mümkünmü bilemiyorum belki epıdural normal olur birde benim doktorum devlet hastanesinde yaparsamda geliyor doğuma ama normal olması şartıyla teşvik amaçlı heralde ilk gittiğimde öyle demişti çünkü ama o zamanda aklıma gelmedi hiç fiyat sormak

ben direk epidural sezeryan istiyorum normal aklımdan bile geçmiyor sezeryanda istemiyorum
o anı da görmek istiyorum tek çözüm epidural sezeryan :)
allah kısmet eder o günleri görürsek inş.

canım anladığım kadarıyla İstanbul olunca fiyat 2 3 katı oluyor

Sanırım canım ama önceden çok daha pahalıydı geçen yıl bir kanun değişmiş, ondan dolayı bu şekilde düşmüş. Mesela normalde prof a çıktığınızda daha fazla para veriliyordu ama o kanunla hepsi eşitlenmiş, uzmanla prof aynı muayene ücretini alıyorlar..

adet biter bitmez hamile kaldım ve bebeğim 5 gün önde =) bakalım teorin tutacak mı bana önce kız sonra erkek dedi bayram öncesi netleştirelim dedi göreceğiz eğer teorin tutarsa yazarım tatlım Allah sağlıklı evlat versin yeter

kanun daha yeni çıktı mart ayında filan ama görüldüğü üzere pek uygulanmıyor sanırım devletin belirlediği ücretler var özel hastane sadece 3 katı fazla para alıyor oda hatırladığım kadarıyla 1,500 filan olur ama uygulanmazki bulurlar bişey kesin

aslında muayane ücretim çok normal 60.-TL 10 gün içinde kontrol sürem var 2.ye para ödemiyorum ama
doğum fiyatı direk yüksek

selam kızlar,

yaklasik 1-2 saattir okuyorum yazdiklarinizi ama anlam veremedim olanlara.

uzunca birseyler yazmistim ama sildim. ben sevmem laf dalasini. tomurcuk'da kendince hakli, pasam ve nilgokcen de beni cok eglendiriyorlar, ikisi de cok tatli.

ama bir 3. kisinin olaya "hayir bizzz zaten arkadastik ve hep boyleyydik sen sonradan geldinn, begenmiyorsannn..." diye girmesi de cok kabaca.

cesit cesit insan var, hepimiz de bu sitenin uyesiyiz. ben bu baslikta herkesle arkadasim, dostum. catlagimi da buraya yazacagim, disarida ictigim limonatanin tadinin kotu oldugunu da, kakami yapamadigimi da. hepimiz benzer seyleri yasiyoruz ama hayatimizda farkli yorumluyoruz. bunu paylasmakta ne var allah askina?

bakin mesela ben yazicam bu mesaji, kimse orali olmayacak. ama kusmem alinmam ki, ne gerek var. zaten ben bu mesaji yazana kadar okudugum son mesajin ustune 3 sayfa gecti, konu kapandi belki:)

hadi sikmayin caninizi, bizi de germeyin bakimm hmm!

bende kürtaj sonrası bi takım sorunlar yaşamış ve mart ayında dr. umdan aynen ''bir sonraki gelişin yeni bir bebek haberiyle olsun'' cümlesini duydum.. nisanda hamile kalıp öyle gittim yanına darısı sana olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

şimdi benim adet tarihime göre doğum tarihim 10 ocak ama ultrasyona göre 5 ocak bu durumda erkek mi olur yani

ya Allah nasip ederse ben normal doğurmak istiyorum yavrumu. Normal doğumun kolay geçmesi için ne gerekiyorsa da yapıyorum. İşte kegel egzersizleri,nefes egzersizleri, her akşam yürüyüşler, gereksiz kilo alımından kaçınmalar fln. bebeğimi herşeyiyle hissederek dünyaya getirmek istiyorum. sezeryanı nedense 2. bir şık olarak bile görmüyorum. kelimenin tam anlamıyla bebeğimi çatır çatır doğurmak istiyorum kızlaaarr

onu bende çok istiyorumda bu korku beni benden alacak çocukluğumdan kalma bu korku benim

konu uzamasın diye yazmıycaktım ama :) çünkü üstüne konuştukça uzadığını hissettim belki konuşmazsak kapanır diye bekliyodum
ama demişsin ya buna da cevap gelmiycek ondan yazdım işte:)
ben de yazdım bir kaç sayfa önce ama bir yorum gelmedi gerçekten takılmıyorum yani gelsin gelmesin
ben gerekli bilgileri alıp bilgi verebiliyosam ne mutlu
burda olmaktan mutluyum seviyorum bu ortamı o da yeter bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…