- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
şimdi benim adet tarihime göre doğum tarihim 10 ocak ama ultrasyona göre 5 ocak bu durumda erkek mi olur yani
onu bende çok istiyorumda bu korku beni benden alacak çocukluğumdan kalma bu korku benim
Senin yazdığını aynen kopyalıyorum umutguzel :
paşaaaaaaaaaammmmm yeminle siz biz gitti ben yolarım saçlarını haaa...noluyo beee sonradan gelmiş kalıfımıza salça olmuş (valla alınırsa alınsın kasamıcam kendimi)buranın düzenini bozmaya çalışan biri içinmi gidiyosun...iyi bi kişi için gideceksen git ozaman o kadar değersizsek gözünde bi kişinin lafıyla bırakacaksan bu kadar duygusal hamişi bırak...ama sen yapmazsın onlara inadına daha fazla geyikle devam ederiz biz 2014 ocak ayına kucağımıza alana kadar bebişlerimizi....
1- Ben buranın düzenini bozmaya calismiyorum
2- Salca kelimesini sana iade ediyorum ve seni azıcık terbiyeye davet ediyorum.
3-Burası babanın yeri değil
4-Burda kimse kimsenin inadına bir sey yapmıyor.
5-Senin bana kızgın olmanı gerektirecek hic bir sey yok, sadece söylediğime katılmayabilirsin. Bu da kendi secimin . Senin gibi kasamıcam demiyorum , fikrine saygı duyuyorum. Ben seni ne kişisel olarak tanıyorum , ne de kişiliğine bir saldırı da bulundum.
6-Sevgili pufpuf'a böyle bir konuyu açtığı için oncelikle teşekkür ediyorum ama tamamen dediğim gibi ben kendi kişisel fikrimi söyledim.
7-Senin benden veya bizlerden once grupta olman bizim haklarımızdan daha fazla hak vermiyor sana, hepimiz burada eşit haklara sahibiz.
ya Allah nasip ederse ben normal doğurmak istiyorum yavrumu. Normal doğumun kolay geçmesi için ne gerekiyorsa da yapıyorum. İşte kegel egzersizleri,nefes egzersizleri, her akşam yürüyüşler, gereksiz kilo alımından kaçınmalar fln. bebeğimi herşeyiyle hissederek dünyaya getirmek istiyorum. sezeryanı nedense 2. bir şık olarak bile görmüyorum. kelimenin tam anlamıyla bebeğimi çatır çatır doğurmak istiyorum kızlaaarr
10 yıldır fırık hastasıyım son 1 yılım yatakta felç gibi geçti. fıtık patlayıp omurilik uzerinde sertleşmiş o yuzden hapşursam hastanelik oluyodum bundan 5 ay evvel mikrodiskektomi ameliyatı oldum. ameliyat sonrası kalkmadan 45 gun yattım. ve kalktığımda düştum. hemen korkup yeniden dr gittim rontgen ve mr istedi. rontgeni çektirdim ama mr sırasında aklıma ya gebeysem die takıldı. olmaz ama ya yinede baktırıym dedim sonuçta 5 yıldır bebek tedavisi göruyodum ve olumsuzdu hep sonuçlarım. test yaptırdım hazır hastanedeyken ve gebe olduğumu öğrendim . ameliyattan henuz çıkmıştım bu bi mucize değilde ne???? allahtan mr çektirmemişim. gerci manyetik alanda sıkıntı yok tomografi zararlı ama olsun neliklerle buldum bu bebeği. gel gelelim ağrılara hepinizin yaşadığı bel ağrısının mislini yaşıyorum ustune iyleşmeyen birde ameliyat yarası var sen duşun halimi. ağrı kesici yasak mr yasak tomografi yasak. annelik bu belkide daha onu görmeden onun için herşeye katlanmak. iş yapma yat aşağı başka yolu yok zaten 9 ayımı yatkta geçireceğim......
cesaretini ayakta alkışlıyorum nhrt valla ben buna cesaret edemiyorum maalesefkorkuyorum yeaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada benim nemrut bana doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi, beklenen doğum tarihi falan hiçbirşey demedi, ben tamamen kk nın hamilelik takvimindekine endeksledim kendimi.. Ultrason kağıdında yazıyor mu ki beklenen doğum dikkat etmemiştim bak ben buna :44:
sana bişey diim mi.. ben normalde kan verince bayılan bir insanım. ne yaraya bakabilirim ne kana. anlicağın iğne görünce benim direkt tansiyon düşüyor ve bayılıyorumwalla kesilip biçilmek istemiyorum hani tabii yine bi aksilik olmadığı sürece. kendimde yavrumu tek başıma doğuracak gücü görüyorum. kimse bana dokunmasa kendi başıma halledebilirmişim gibi. sancılar fln gözümde büyümüyor. biçok doğum hikayesi okudum, hemen hemen herkesin dediği bişey var. kendini nasıl şartlarsan öyle oluyormuş. yani doğumu gözünde büyüttükçe, canım çok yanacak diye düşündükçe cidden öyle de oluyomuş. onun için canım hiiiç ama hiiç korkma. Allah bizi öyle bir yaratmışki vücudumuzla bebeğimize işi bıraksak aslında çok güzel bir ahenk içinde iş birliği yapıyolarmış. örnek veriyorum tuvaletin geldiğinde hissediyosun ve tuvalete gidip işini görüyosun mesela aynen doğuma da o gözle bak. doğum olacağı zaman sancılar başlıyo, bi yerden sonra ıkınma isteği oluyor, 2-3 ıkınmada Allahın izniyle evladın kucağında oluyo. vücut kendini programlamış zaten herşeye. biz psikolojimizi olumsuz yönde şartlayarak durumu zorlaştırıyoruz sadece .. doğumu ne kdr kolay önemsiz bişeymiş gibi anlattım yahu doğum anı gelince görecez beni bakalım
ben de epidural normal diye gider, genel anestezili sezeryanla cikarim herhalde korkumdan :)
bazen dogumla ilgili bisey okudugumda esime "beni dogumdan 10gun once filan bitkisel hayata soksunlar 2-3gun sonra ayiltsinlar" diyorum, bir sapsali hakediyorum tabi sonra :)
acibadem sezeryan 10bin diyorum, gecen gece uyuyamadim bu yuzden
ya Allah nasip ederse ben normal doğurmak istiyorum yavrumu. Normal doğumun kolay geçmesi için ne gerekiyorsa da yapıyorum. İşte kegel egzersizleri,nefes egzersizleri, her akşam yürüyüşler, gereksiz kilo alımından kaçınmalar fln. bebeğimi herşeyiyle hissederek dünyaya getirmek istiyorum. sezeryanı nedense 2. bir şık olarak bile görmüyorum. kelimenin tam anlamıyla bebeğimi çatır çatır doğurmak istiyorum kızlaaarr
ben de epidural normal diye gider, genel anestezili sezeryanla cikarim herhalde korkumdan :)
bazen dogumla ilgili bisey okudugumda esime "beni dogumdan 10gun once filan bitkisel hayata soksunlar 2-3gun sonra ayiltsinlar" diyorum, bir sapsali hakediyorum tabi sonra :)
sana bişey diim mi.. ben normalde kan verince bayılan bir insanım. ne yaraya bakabilirim ne kana. anlicağın iğne görünce benim direkt tansiyon düşüyor ve bayılıyorumwalla kesilip biçilmek istemiyorum hani tabii yine bi aksilik olmadığı sürece. kendimde yavrumu tek başıma doğuracak gücü görüyorum. kimse bana dokunmasa kendi başıma halledebilirmişim gibi. sancılar fln gözümde büyümüyor. biçok doğum hikayesi okudum, hemen hemen herkesin dediği bişey var. kendini nasıl şartlarsan öyle oluyormuş. yani doğumu gözünde büyüttükçe, canım çok yanacak diye düşündükçe cidden öyle de oluyomuş. onun için canım hiiiç ama hiiç korkma. Allah bizi öyle bir yaratmışki vücudumuzla bebeğimize işi bıraksak aslında çok güzel bir ahenk içinde iş birliği yapıyolarmış. örnek veriyorum tuvaletin geldiğinde hissediyosun ve tuvalete gidip işini görüyosun mesela aynen doğuma da o gözle bak. doğum olacağı zaman sancılar başlıyo, bi yerden sonra ıkınma isteği oluyor, 2-3 ıkınmada Allahın izniyle evladın kucağında oluyo. vücut kendini programlamış zaten herşeye. biz psikolojimizi olumsuz yönde şartlayarak durumu zorlaştırıyoruz sadece .. doğumu ne kdr kolay önemsiz bişeymiş gibi anlattım yahu doğum anı gelince görecez beni bakalım
cesaretini ayakta alkışlıyorum nhrt valla ben buna cesaret edemiyorum maalesefkorkuyorum yeaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada benim nemrut bana doğumla ilgili hiçbirşey söylemedi, beklenen doğum tarihi falan hiçbirşey demedi, ben tamamen kk nın hamilelik takvimindekine endeksledim kendimi.. Ultrason kağıdında yazıyor mu ki beklenen doğum dikkat etmemiştim bak ben buna :44:
ayyyy aynı dertteyım yatıyom tutuluyom gece kocam dellenıyor yazık cok korkuyo gece nasıltasıcaz bılmem
ultrason kağıdında EDD yazıyo ya. işte sanırım o beklenen doğum tarihi.
korkulan oldu
doktoruma gittim fizik tedavi bölümüne yolladı
uzun ve acılı muayeneden sonra. bağırdım gözlerim doldu çok canım acıdı
belde kemik fazlalığı sanıp yıllarca beklediğim sporla platesle rahatlattığım belim FITIK mış
hamilelik bunu tetikledi artık her an yaşıyorum acıyı sadece yorulunca değil
yarın ALLAHIN iizniyle fizik tedaviye başlıorum hergün gidicem
umarım iyi gelir..
fıtığın bebeğime bi zararı olurmu normal doğurabilirmiyim doğumdan sonra onunla ilgilenebilirmiyim tek aklımdakiler bunlarr acıya sonuna kadar katlanırım..
korkulan oldu
belde kemik fazlalığı sanıp yıllarca beklediğim sporla platesle rahatlattığım belim FITIK mış
umarım iyi gelir..
fıtığın bebeğime bi zararı olurmu normal doğurabilirmiyim doğumdan sonra onunla ilgilenebilirmiyim tek aklımdakiler bunlarr acıya sonuna kadar katlanırım..
korkulan oldu
umarım iyi gelir..
şimdi benim adet tarihime göre doğum tarihim 10 ocak ama ultrasyona göre 5 ocak bu durumda erkek mi olur yani
ben doğumu bundan 1 yıl kadar evvel memorial ataşehirde sormuştum.7bin ile 10bin arası değişir demişlerdi, ondan sonra hastane tercihim olmadı kendileri :)
Canım çok geçmiş olsun, fizik tedavi iyi gelecektir muhakkak.. Normal doğum yapabilir misin bilmiyorum.. Tehlikeli diyebilir doktorlar.. Sen sağlıklı ol bebeğin sağlıklı olsun doğumunun nasıl olduğunun bir önemi var mı ki ? Böyle şeylerle üzme kendini lütfen..
çok geçmiş olsun fıtık hakkında bilgim olmadığı için birşey söyleyemicem ama sen moralini yüksek tut ve tedavini aksatma belki doğuma kadar hafifler
geçmiş olsun canım inş. her şey yolunda gider de fizik tedaviyle rahatlarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?