2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen bende hiç rüyamda görmüyorum cinsiyetini görsemde tam hatırlamıyorum şimdi benim doğum tarihim 5 ocak ama bakalım 5 ocaktamı doğacak

Canim isin gercekten cok zormus ama yuce Allah yardimcin olur insallah.bebeklerimiz icin her seye deger.

onu duymuştum bende ama içinde kuaförü fotografçısı filanda var dimi çok pahalı yaaa normal yapamasam bile tam baygın olmak istemiyorum o anı görmek istiyorum ama gönlüm normalden yana

etrafim allahtan fotografci dolu, o konuda sikintim olmayacak. sezeryan olursa zaten dogumdan once kuafore gidersem o is de cozulur. yani.. galiba?
ben de gormek istiyorum mutlaka o ani :)

bende boyle diyorum diyorum, kesin legende doguruveririm hahah!

yuh be, ne yapacaklarmış o parayla, sancıyı kendileri mi çekeceklermiş
asiri abarti bencede fiyatlari.

dusunuyorum da korkunclu film gibi 9. ay :) benden ses soluk cikmaz herhalde kizlar son ayimizda :18:

bunca kötu tecrubeme rağmen dr bana normal doğum yapamazsın diyemem dedi bekliycez herşey son dakka netleşçek dedi. bebeği doğuruktan sonra yuk ve baskı azalacağından ayrıcada o minik yaramaz sen istesende sürunsende peşinden koşturacak şikayet etmiyceksin dedi. gözun korkmasın Allah yardım eder

hayırlı ugurlu olsun canım bende pipi gördüm bugün :) ee kaç haftalıksın walla ben söyleyenleri duydum iyiiicee kıskandım ..tabiii rabbim ewladın hayırlısını werır ınsallahh hepımızee

tam 17+0 dedi doktorum dün için...satımla 3 aşağı 5 yukarı aynı gidiyo

ahh kuzuuu inşallah doğurursun ben kızımda 11 saat sancı çektim sonuç sezeryan herşey normaldi ama tek anormal kordon bağı bacağına dolanmıştı yavrumun iyiki almışlar rabbim korudu valla...inşallah allah herşeyin hayırlısını versin ben resmen hem normal doğurdum hem sezeryan oldum diyebilirim...

ikili test yaptım ve temiz çıktı canım ben sanki bütün testleri yapcakmışım sanıyorumda yarın gitcem hastahaneye bakalım doktor ne diycekk inşallah bişeyimiz yoktur.

öncelikle merhaba arkadaşlar bebeğim 14 haftalık oldu bu akşam doktora gidicem sizce cinsiyetini ögrenebilirmiyim 14 haftalıkken öğrenen var mı çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

öncelikle merhaba arkadaşlar bebeğim 14 haftalık oldu bu akşam doktora gidicem sizce cinsiyetini ögrenebilirmiyim 14 haftalıkken öğrenen var mı çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

uygun bir pozisyonda durursa miniğin öğrenebilirsin canım :)
hadi güzel haberlerle gel :)

Şu cinsiyet haberlerini okudumda forumda hiç kız bebişimiz yokmu. Hep erkek bebiş haberleri vermişsiniz. MaşAllah birsürü prens geliyor foruma. Ben bir tane prenses yapayım da bari, gelin çıksın sizlere :))

bizim bebişimiz ALLAHın izniyle kıza benziyor D: ama benziyor kesin değil yani dr muz öyle dedi.. bizim prensesimiz olacak zannımca..............

bu durumda bizim tez doğru gibi 3 ocaklar kız yazıyor bizim bebişte kıza benziyor dedi dr......

hahahaha :) bakalım ne takıcaklar daha fazla almasınlar da onla kalsın:)
doktorumdan çok memnunum mecbur gidicem

ayyy cok zor canım mecbur ama ne yapacan ınan bizde kocamla konuştuk bunu saglımız we bebişimizin saglıgı için ama ben yine bi beklentide olurum bişe takarlar diyee :) ama ne takarlar totomuza fatura çakarlar :)

ayyy hayırlısı yaz bakayım bacım ben bunu ewlenmeden oncede hep merak edıp sorardım tabı rabbım nasip kısmet etti ama tuttu yanı bakalım yazan kızlar mesela şey diyolardı işte solda mı sagda mı falan dıye (yani sol yumurtalık sag yumurtalık) benım hep soldaydı fakat ablamın 2 oglu oldu bı solda bırı sagdaydı bu yüzden buna pek kulak asmamıştım

şimdi benim adet tarihime göre doğum tarihim 10 ocak ama ultrasyona göre 5 ocak bu durumda erkek mi olur yani

yooo şekerim adet tarihine göre dedim yani adetinin bitiminde hamile kaldıysan eger erkek ama adet olmadan once adetıne yakınsa kız dıye ama bu bir warsayım tabiki allahın bilecegi iş ....

aynen bacım bı bulşasık yerlestırıyorum ayaktayım ya aglamaktan bır hoşum yalwaruyom kocama sık belımı iyice sık diye ama benim içinde önemli degil her acıyı çekerim

tam 17+0 dedi doktorum dün için...satımla 3 aşağı 5 yukarı aynı gidiyo

ayy maşşalah kaç gr ogrenebıldınmı 3lü test yapıldımı bana yapıldı sonuc beklıcem sımdı

ben dun bebegımın cinsiyetini ögrendim ikili test için gitmiştim.doktor söyledi hiç beklemiyordum söyleyecegini neyse benim oğluşumm oluyooo:)

ben dun bebegımın cinsiyetini ögrendim ikili test için gitmiştim.doktor söyledi hiç beklemiyordum söyleyecegini neyse benim oğluşumm oluyooo:)

tebriklerr...ay bi ben geç gittim herhalde öğrenmeye... görümcem benden bir ay sonra hamile kaldı 2 hafta önce öğrenmiş ne kadar doğru bilemicem gerçi..11 haftalıkken mi öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…