2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çok da iri olmasın şimdiden çıkışı zor olur :18::18::18::18:

hahaha hayal ettimde haklısın galibaa kararında olsun :) yaa allahım inşallah izin werirde normal dogum yaparım inan çok istiyorum ama bazı problemlerden dolayı doktor daha 1. randowuda yani 6 haftalıkken erken dogum olabılır dedı napsam nasıl beslensem bılemıyorum inan bebege zararlı olan bişeleri yemıyorum agzım sulanıyo .... avcumu yalıyorum inan awcum yalama oldu işte :)

canım benim hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah hayırlı evlat etsin
canım benim mutlu oldum güzel haberine. entez hayırlı zamanda bebek haberlerini de bekliyoruz. dualarımdasın
kızlar yeni açanlara tekrar sorayım, ikili testim güzel çıktı çok şükür, Tsh 4 küsürlü bişey çıkmış, doktor dahiliyeye git dedi, yarın gidicem var mı böyle sıkıntısı olan?
canım benim tsh nın gebelikte 2.5'in altında olması gerekiyor. bebeğin gelişimini, gebeliğin ilerlemesini olumsuz etkileyebiliyor. ama korkucak bir şey yok şimdilik. bu değer tez zamanda toparlar kendini.

Öncelikle geçmiş olsun. Bence hiç aksatmadan doktora git benim arkadaşım da bambu hastalığı (Ahmet Mete ışıkara ve Suna pekuysal da aynı hastalık ) çıktı o da bi anda kilitleniyormuş. Çok zor bir süreç geçirdi inşallah sende böyle birşey yoktur kesinlikle aksatma derim.

öncelikle merhaba arkadaşlar bebeğim 14 haftalık oldu bu akşam doktora gidicem sizce cinsiyetini ögrenebilirmiyim 14 haftalıkken öğrenen var mı çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum

Canım ben geçtiğimiz cumartesi 14+3 tum gittim %95 kız dedi doktorum ondan once de 12+3 te gitmiştim o zaman da kıza benziyor demişti doktorum eger çocuk gosterirse akşam kont de ogrenirsin diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım

kızlaar ben de bugün muayene oldum. dr bebişlerden birine kesin erkek dedi. diğerinde kesinlikle pipi görmüyorum, büyük ihtimal kız ama yine de emin olmak için 4 hafta sonra bakalım dedi. bence o da kız. ben hep öyleee hissediyorum

Kızlar merhaba,

Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler

Ben 17. Haftama girdim. Geçen hafta bir kızımız geldiğini öğrendik. Forumda birileri demiş ki hep erkek haberi var hiç kız yok mu? Benim kızım var Allah' ın izni ile. Boyu 15 cm, kilosu 160 gr mış biz de eşimle erkek çocuk delisiydik ama bu işler nasip tabi, kızımız da başımızın üstüne. 4 lü testimizi yaptırdık, inşallah cumaya sonucu alıcaz.

Gelelim asıl soruma. Kızlar ben geçen hafta ufak ufak bir kaç kez bir kıpırtılar hissetmiştim. Doktorum randevumuzda 20. Haftadan önce hissedemezsin dedi ama ben özellikle pazar gününden beri sıklıkta pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. Ve eminim gaz tarzı birşey değil eşim bile bir kere bir tanesini hissetti. Nasıl söylesem sanki bir damarım atıyormuş gibi, göbek deliğimin altında genelde sağ taraflarda ama farklı noktalarda pıtırtılar oluyor.

Sizde var mı hisseden? Kimse bahsetmemiş bende mi gariplik var acaba diyorum ama hissettiğim şeyin de farklı olduğunu biliyorum, bağırsak hareketi değil bu daha çok derimin altında anlık bir pıtırtı. Kızlar yanıtlarınızı bekliyorum. Sevgiler

Son düzenleme:

sagol canim.ben de gerilik olmasindan korkuyorum.su ana kadar sikinti yok. zaten 6.haftada bakildi normaldi yeni yükseldi sanirim

Keske hissetsem. Ama hisseden arkadaslar vardi burda

vala bende hissetmeye başladım pıtıları..arada bi pıt die vuruyo benimsıpa...gaz degil mide hareketi degil.başka farklı bişi...

vala bende hissetmeye başladım pıtıları..arada bi pıt die vuruyo benimsıpa...gaz degil mide hareketi degil.başka farklı bişi...

ne mutlu kızlar sizee

Canım sen 13. Haftandasın snrm, bu kadar erken hissetmen harika. Ben de o haftalarda bir iki kıpırtı hissetmiştim ama devamı gelmeyince herhalde yanlış hissettim dedim. Demek ki olabiliyor.

Kızlar meraba nasılsınız görüşmeyeli? Ne güzel hepiniz cinsiyet öğreniyosınuz 2li 3lü 4lü testlerinizi yapıyosunuz ama ben dünyadan bi haber hamileliğimi geçiriyorum bide kocasız bi şekilde diyeceksiniz ki niye şöyleki normalde istanbulda yaşıyorum ancak bundan tam 25 gün önce düşük tehlikesi yaşadığım için anneme yani izmite geldim o bakımdan kendi doktoruma görünemiyorum ne zamndır ...izmitte de kah.lekeler devam edince geçici doktor buldum i tabi tatmin oluyomuyum hayır kadın iyi aslında ama yinede sanki bişeyler eksik şimdi sizi de devamlı gidip geldiğinizi duyunca kendimi kötü hissediyorum..bi de canım hiç bişey istemiyo bebişe yararlı besinler almıyorum gereksiz ne varsa (kızartma türü)onları yiyebiliyorum bi de kilosu boyu tam olrak nedir bilmiyorum.

kızlar bu sayfada herkesin bebişinin cinsiyeti tek tek görülse daha iyi olmaz mı? anket yapmışız ama kimin nesi olacak bilmiyoruz.bir de yan tarafına bir sutun daha açsak oraya da koyacagımız isimleri yazsak...bence süper olur...bir de puf puf çok uğramıyor buraya haklı olarak..eğer yanlış anlamazsa (sadece fikir) forumu buraya daha sık giren bir arkadaş devralsa...yani bilgi güncelllemek isteyenleri sürekli takip edebilecek, foruma ek başlık açılırsa alt kısma ekleyebilecek isim listesi oluşturabilecek bir arkadaş iyi olur. haa bu arada ben kesinlikle talipli degilim onu da belirteyim. umarım bu mesajımdan dolayı tepki almam...yani pufpuf arkadaşımız çok sık giremiyor ondan dedim..

Son düzenleme:

oyyy kuzucuklarım ikisnide yaşatçaklar sana Rabbim bağışlasın

Tatlım, 2 li ve 4 lü test sadece down sendromu gibi hastalıklar için risk olasılığını gösterebiliyor, diğer hastalıklar için sonuç vermiyor. Verdiği sonuç %100 değil, riskli bile çıksa amniyosentez diye bir operasyon yapılıyor ( bebeğin plesentasından sıvı alınıyor ki bu düşüğe neden olabiliyormuş doktorumun söylediği kadarı ile ) ve oradan çıkan sonuç yine aslında kesin değil sadece olasılık. Demek istediğim şey şu: ben şahsen yaptırdım ama sonuç kötü de çıksa ben ona göre Allah korusun bebeğimi aldırmayı düşünmem. O yüzden testleri yaptırmadım diye bence çok üzülme. Allah korusun olumsuz birşey çıksa insan çok zor bir tercih yapmak zorunda kalıyor. Allah' tan geleni kabul edicez değil i?

Boy kiloyu bir dahaki doktor ziyaretinde mutlaka sor sana söyler, en azından kendi beslenmeni düzenlersin. Beslenme konusunda d doktorumun bana söylediği şu: sabahları süt-yumurta-peynir. Onun dışında daha az kırımızı et daha çok beyaz et. Sebze ve çok olmamak kaydıyla meyve. Tatlı ve hamurişinden uzak durmaya çalış dedi. Aslında azıcık düzenli beslensek bebeğimizi iyi beslemiş oluyoruz. Hiç üzülme sen kıyamam sana, beslenme aslında 4. Aydan itibaren çok önem taşıyor, bundan sonra birazcık dikkat edersin olur biter. Eminim bebişin çok iyi, hiç sıkma tatlı güzel canını.

canım bebekleri hiç biri bekleen doğum tarihinde doğmamıştır ki illaki erken yada geç doğuyolar gününde olmuyo onu hesaba katmamışsın. mesela ben önceki doğumu 14 gün önce yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…