Canım ben geçtiğimiz cumartesi 14+3 tum gittim %95 kız dedi doktorum ondan once de 12+3 te gitmiştim o zaman da kıza benziyor demişti doktorum eger çocuk gosterirse akşam kont de ogrenirsin diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım
Caninmmk troid onemli ama dikkat edildiginde onemsiz bir durum arkadasimin sonuclari cok yuksek cikti ama rabbim nasip etti hamile kaldi we dogurdu massalah bebis 50 gunluk tosun gibi erkek evlat simdi haydi bakiyim senin calismalara baslaman lazim:) ne gezdin burda gece 2lerde:)
canlarım ciğerlerim hamişlerim hiççç tartışmaya gerek yok herkes istediği muhabbeti yapar konu başlığımız 2014 ocak anneleri....pufpufum konuyu açarken sadece bebek muhabbeti yapılacak diye bi not düşmemiş kiii kendisiyle çokk güzel geyikler yaparız yanii artı burdaki tüm arkadaşlar her saniye sitede olamayabiliyor bende dahil görmemişizdir yada bilgimiz yoktur yorum yapmayız çok normal alıngan hamişler...hepinizi seviyorum gerilim yaratmayın yolarım saçlarınızı..
Kizlar paşayi merak ettim. gelmistir doktordan
Tatlım, 2 li ve 4 lü test sadece down sendromu gibi hastalıklar için risk olasılığını gösterebiliyor, diğer hastalıklar için sonuç vermiyor. Verdiği sonuç %100 değil, riskli bile çıksa amniyosentez diye bir operasyon yapılıyor ( bebeğin plesentasından sıvı alınıyor ki bu düşüğe neden olabiliyormuş doktorumun söylediği kadarı ile ) ve oradan çıkan sonuç yine aslında kesin değil sadece olasılık. Demek istediğim şey şu: ben şahsen yaptırdım ama sonuç kötü de çıksa ben ona göre Allah korusun bebeğimi aldırmayı düşünmem. O yüzden testleri yaptırmadım diye bence çok üzülme. Allah korusun olumsuz birşey çıksa insan çok zor bir tercih yapmak zorunda kalıyor. Allah' tan geleni kabul edicez değil i?
Boy kiloyu bir dahaki doktor ziyaretinde mutlaka sor sana söyler, en azından kendi beslenmeni düzenlersin. Beslenme konusunda d doktorumun bana söylediği şu: sabahları süt-yumurta-peynir. Onun dışında daha az kırımızı et daha çok beyaz et. Sebze ve çok olmamak kaydıyla meyve. Tatlı ve hamurişinden uzak durmaya çalış dedi. Aslında azıcık düzenli beslensek bebeğimizi iyi beslemiş oluyoruz. Hiç üzülme sen kıyamam sana, beslenme aslında 4. Aydan itibaren çok önem taşıyor, bundan sonra birazcık dikkat edersin olur biter. Eminim bebişin çok iyi, hiç sıkma tatlı güzel canını.
Aynen bende merak ettim paşa'yı,ne yaptı acaba?
Kızlar merhaba,
Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler
Kızlar noldu forumdan kim ayrıldı neden ayrıldıpasam nerde
amin canım. cümlemizinkinioyyy kuzucuklarım ikisnide yaşatçaklar sana Rabbim bağışlasın
canımcım geç olsun güç olmasın inşallah. bebeğin birkaç saat daha büyümüş olacak bu aradaçok sagolasın gittim kontrole doktorum sezeryana girmiş iftardan sonra gel dediler iftardan sonra gidicem eşim gündüz çalıştığı için akşam nöbetçi kalan bir doktor var iyide ilgileniyor ona gidiyoruz umarım öğrenirim tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli ama merak da ediyor insan
Kızlar merhaba,
Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler
Kızlar noldu forumdan kim ayrıldı neden ayrıldıpasam nerde
anam gündüz kızlar bi küsüşmüşler, kırılmışlar birbirlerine. paşam gidiyorum demiş. nilgökçen ben de giderim demiş. hiçbir şey anlamadım valla ben de
kızlar normal doguma nasıl bakıyosunuz ,ya düşününce aslında normaldede epiyoz yapıyorlar oda sezeryandan bır farkı olmuyor birde enfeksiyon riski yuksek off ne zormuş bu işler daha cok var ama insan düşünüor işte
kızlar normal doguma nasıl bakıyosunuz ,ya düşününce aslında normaldede epiyoz yapıyorlar oda sezeryandan bır farkı olmuyor birde enfeksiyon riski yuksek off ne zormuş bu işler daha cok var ama insan düşünüor işte
saat 3 randevum var canım işşallah herşey yolunda gider allah nasip ederse tabi bakıcaz durumuma göre doktordan çıktıktan sonra işşallah kurban olayım var bebegimin adagı onu kesmeyi düşünüyorum eger herşey yolunda giderse
şu muhabbet konusuna gelelim bende fikrimi söylemek istiyorum elimden geldigi kadar sorulara cevap veriyorum yeri geliyor kızlar nasılsınız altakiler diyorum inanın kkya girmicektim işleirm var amam okuyunca kan beynime sıçradı alınganlık ne demek onu anlamadım ben ya soru sorulur cevaplanıyor hep okuyorum teker teker elimden geldigi gibi kocalar eltiler muhabbet oldu oklar benle benim nilgögçeye geldi malesef ben anlayamaıyorum bu mattıgı kardeşim burda herşey konuşmak için giriyoruz kimseyi çeşiştirmiyorum kimimiz derti kocalardan kimimiz eşimizin aliesinden vs işte böyle neden düşünüldü açıkçası anlamıyorum burası stres atma yeri insan dogal günde ne yaptıgını yazamıcakmı dediler bebekler ödlü strese griyorlar paşa deme hayatın gerçekleri neden canınızı açıtıyorki deidm paşa haklılar boşver söyleme seni anlayamazlar hiç bebek kaybeden olmamış aralarında çok nadir nerden bileceklerki acını deidm sssstrese sokma söyleme kapadım çenemi söylemedim sonracıma başka sebeplerdende ne yapayım özel konulatrı hep özelimdenmi yazayım burda paylaşmanın ne anlamı var kimse kimseyi anlamıyorki kardeşimim burda örnek veriirsek dün sütlaç olayı ben sütlaç vermedi diye kızmadım malesef olay kırlmmamdı bazılarıo gülmüştür yazıya ne bogazcı diye olay sütlaç vermesi degil akraba olaraktan kırılmak sizleri sıkıyorsam lak lak lak yapmaya gemiyim bari diger gruptan arkadaşım haklıydı seni anlamazlar paşam kıraralar incitirler girme oraya enin de sonunda üzülen sen olursun dedi bende çok iyiler neden kırsınlarki dedim inanın alınganlık degil çok asabım bozuldu demekki herkez aynı kişilerle konuşuyor kardeşim lata okadar kişi var laf atıyorz bir allahın kulu dönmüyor ben ne yapayım beni gidin kaç topige sorun herkez sever beni girmiyim telefon açarlar paşam nerdesin diye milletind erdini dinleyen ben güldürüren ben malesef canılarını sıkan gene ben olmuşum kusura bakmayın sizlere gzüel paylaşımlar dilerim ben bundan sonra düşünmüyorum girmeyi ben buraya giripte istedigim şeyleri paylaşmadıktan sonra neden giriyim sayenizde çok gzüel gübnler geçriidm eylendim allah razı olsun hakkınızı helal edin şimdiden söylüyüm polimige girmek için yazmadım tek üzüldügüm arkadalımın haklı çıkması her seferde bebekten konuşulmazki hasi dordugunuz sorulara cevap vermesem içiinmm yanmıcak benim fikri düşüncem bu ben her kkya giridigimde ilk buraya girip okuyordum güle güle çozk gzüel zamanda geçiridm amma yanlış anlaşılma yokmu üstümede almıyorum amam söylemdende geri duramıyorum kusura bakmayın kendinize iyi bakın esen kalın saygılar
keşke arkadaşım hakılı çıkmasaydı gene haklı çıktı seni kıraralar üzerler paşam
Kızlar meraba nasılsınız görüşmeyeli? Ne güzel hepiniz cinsiyet öğreniyosınuz 2li 3lü 4lü testlerinizi yapıyosunuz ama ben dünyadan bi haber hamileliğimi geçiriyorum bide kocasız bi şekilde diyeceksiniz ki niye şöyleki normalde istanbulda yaşıyorum ancak bundan tam 25 gün önce düşük tehlikesi yaşadığım için anneme yani izmite geldim o bakımdan kendi doktoruma görünemiyorum ne zamndır ...izmitte de kah.lekeler devam edince geçici doktor buldum i tabi tatmin oluyomuyum hayır kadın iyi aslında ama yinede sanki bişeyler eksik şimdi sizi de devamlı gidip geldiğinizi duyunca kendimi kötü hissediyorum..bi de canım hiç bişey istemiyo bebişe yararlı besinler almıyorum gereksiz ne varsa (kızartma türü)onları yiyebiliyorum bi de kilosu boyu tam olrak nedir bilmiyorum.
Seda,
Olayı kişiselleştirmek değil de yazma uslubun cok yanlış, tum herseyi siyah ile yazıpta sonra kırmızı ile yazman hos değil.
neden bu kadar alınganlık yaptığını anlayamadım, sonuçta birbirimize yardımcı olamayacaksak buranın amacı nedir? Eltilerimizin, kocalarımızın dedikodusunu yapmak mı? Baslıgın Ocak 2014 anneleri olduğunu unutmayalım- Aile sorunları ile ilgili de baslıklar var. Ayrıca senin forumda eski olman veya grup yönetmen hic birimizin üzerinde ustunluk kurabileceğin anlamına gelmez. Bizler özgürce dusuncelerimizi açıkladık, sen de düşünceni açıkladın ,buna saygımız var.
Ama gordugun gibi arkadaşlarımızın sorularına & sorunlarına dönmektense eltimlerin ,kayınvalidemlerin, karsı komsumuzun muhabbetini yapar olduk. Eee o zaman forumun amacı nedir?
:
sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyıminanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyıminanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
canım Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin inş.. ben şu anda tatilde annemin yanındayım bi kayınvaldiem bi annem sağolsunlar hep yatıyorum çocuğuma bakılıyo yemeğim hazır 10 numara 5 yıldız oteldeyim sankimammaaa şurda ramazanın bitimine 15 gün kaldı sonra doğru 400 km uzağa herşey elime bakıcak yeni taşındık eşyaları atıp geldik eve temizlik yerleştirme vs. o kdar çok işim var ki üstelik benim hep uykum var yorgun ve halsizim kimsesizlik çok zor eşimde yoğun çalışıyo bana faydası olmıııcak bi yandan kızımın gönlünü eğliiice bi yandan işleri yappıcam Allah yardımıcımız olsun ne diyelim sağ sağlim kavuştursun inşallah fasülyelerimize
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?