2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok sagolasın gittim kontrole doktorum sezeryana girmiş iftardan sonra gel dediler iftardan sonra gidicem eşim gündüz çalıştığı için akşam nöbetçi kalan bir doktor var iyide ilgileniyor ona gidiyoruz umarım öğrenirim tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli ama merak da ediyor insan

aaaay sango'cummm böyle örnekler duydukça mutlu oluyorum valla,sağol sende ben genelde sahura kadar oturuyorum canım,o yüzden buralarda olabiliyorum hehehhe

heeeyyy şişşşt piiişşşttt neler oldu burda?neden tartışma oldu ben kaçırdım..taaaa 35 sayfa ilerlemiş okuyamadım da hayırdır kızlar :44:
konuyu bilmesemde tebrikler umutguzel ne doğru yazmışsın

Çok sağol cnm içimi rahatlattın ama inan zaten bende o testleri birazda o yüzden yapmadım hani kötü olsa elden bişey gelmedikten sonra öğrensen ne olcak tabi amaiyi sonuçta da 5 ay rahat kafa olucaktı neyse geçti artık aranızda bir ben yaptırmadım heralde en korkak bnm umarım hepimiz sağlıklı bireyler nasip eder Rabbim:) beslenme konusunda da dediklerinin hepsini biliyorum uzman oldum ama icraat yok su içmem lazım onu bile zorla içiyorum bişeyler mecbur olunca insanın yiyesi içesi gelmiyo..neyse hayrlısı bakalım hepimiz için..

Aynen bende merak ettim paşa'yı,ne yaptı acaba?

merhaba.insallah bende ocak annesi olucam.azeriyim ama sibirde yasiyorum.zor gunlerimde hep sizin yazilarinizi okuyup teselli oldum ALLAH sizlerden razi olsun.pasayi cok seviyorum gitmesini istemiyorum onun icin kayit olduminsallah cevap verir.

kızlar normal doguma nasıl bakıyosunuz ,ya düşününce aslında normaldede epiyoz yapıyorlar oda sezeryandan bır farkı olmuyor birde enfeksiyon riski yuksek off ne zormuş bu işler daha cok var ama insan düşünüor işte

oyyy kuzucuklarım ikisnide yaşatçaklar sana Rabbim bağışlasın
amin canım. cümlemizinkini
canımcım geç olsun güç olmasın inşallah. bebeğin birkaç saat daha büyümüş olacak bu arada

Son düzenleme:

canım aslında adı gibi doğal olan sağlıklı olan o. ben ikiz bebek bekliyorum. benim sezeryan olacak.

normal dogum kesinlikle hem bebek hemde Anne icin en saglikli ve dogal yoldur. Allah nasip ederse bende normal dogum yapmak istiyorum...

Merhaba Kizlar nasilsiniz?
Bugün Doktora gittim ve upuzun bir Prensimiz olucak bizim de :)
Allah hepimizin Meleklerini sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, cok güzel bir Duygu...

Tiroid hastasi olan Arkadaslar.. Tiroid bendede var. Hamilelik süresince Hormon tedavisine basladim...
Dert etmeyin tiroidle bile Hamile kalabilir ve saglikli Bebisler dünyaya getirebilirsiniz...

Sevgilerimle

Pasamm nere gittin sen ya böyle mantıksızlık olurmu ben burda her derdimi paylaştım Allah razı olsun dualarınızla kendime geldim pasamm gidersen çok üzülürüm iki üç tane hamile alıngan arkadaşımız yüzünden niye canını sıkıosunki biz başından beri bu topicteyiz onlar sonradan girince adapte olamadılar işte bende başta öyle hissettim ama birinin karşındakine cevap yazmasını istiosan önce karşındakininde derdini sorularını dinlemen lazım seda orkide menevisseym sen bushy empress34.... Daa bi ton arkımızla ben burda sohbet ederken zevk alıyorum mutlu oluyorum acımı kederimi mutluluğumu paylaşıyorum burda 100 tane arkı tanırım hepside herkese cevap yazıo valla ama bazen dolu oluosun giremiosun mesela bi ara orkide arkımın kanaması olmuş yeni okudum geçmiş olsun diyemedim üzüldüm pufpufun testi temiz çıkmış daa ona yazamadım evli mutlunun kistleri kaybolmuş cevap veremedim hatta kendimi suçlu bile hissettim ben burda herkese dua ediyorum okurken dahi ilkzamanlar düşük fobisi vardı bende korku içindeydim Allaha şükür hala korksamda tedirginliğim geçti biraz sütlaç konusu sinir bozucu gerçekten bugün apartmandan köfte kokusu geldi anneme dedim anne bana köfte yap normalde böyle şeyler yaşamıoz evde bi sürü şey var ama oan canım onu çekti mutfağa gelene kadar ağzım sulanmış dün badem yiyesim geldi biz hamileyiz ya öyle kolaymı pasacığımın canı çekmiş kız haklı Olanlara üzüldüm gerçekten : ((eleştiren dalga geçen arklarıda sağ duyuya davet ediyorum

hangi doktora gidiyorsun burdada iyi doktorlar var

Ya sen dedikodu yapma tamammı ben yaparım kime ne benimi engelleyeceksin beğenmiyen girmez okumaz paylaşmaz kimsenin dedikodusunu yaptığımız yok üzüntümüzü paylaşıyoruz o laflarına dikkat et tamammı sen forumun amacını çözmüşün aferin sana altın yaldızlı madalya veriyorum boynuna taktım başın göğe ermiştir artık okuma kardeşim seç beğen öyle oku sana zorla benim diğerlerinin uzun uzadıya yazdığı muhabbeti oku diyen olmadı merakla hepsini satırı satırına takip etmişin ama gidersin başka forumlardaki annelik sayfasına girersin ozaman, abarttınız iyice habire göbeğimden aç gibi yediğimdenmi bahsedicem ben hamileyim ama hasta değilim hayatım devam ediyor benim bebeğim benim değil Allahın emanet ettiği bir can elimden geleni yapıyorum ben zaten, dedkodularımızı dinleme girme ozaman bu siteye, kimsenin kimseye caka sattığı yok grup yönetmenmiş baya bi içinde kıskançlık oluşmuş içinde senin neyse daada seviyemi düşüremem ben diğer arklar herkes herkesin sorunlarına dönüo burda hatta her türlü sorununa burası 657 devlet dairesi değil herşeyi paylaştığımız 2014 ocak annelerinin yeri işine geliosa girersin gelmiosa girmezsin

mrb kızlar geçmişte doğum şekli beslenme vs konuşulmuş.... et yiyemediğinden bahsetmiş bi arkadaş kim olduğunu hatırlayamadım şimdi o kadar çok msj okudum ki bakliyattan da karşılanabilir ama balık yada tavuk eti yiyin mutlaka kırmızı et yiyemiyorsanız da etin çok önemli olduğuu drum üstüne basa basa söyler her gittiğimde kızımdada öyleydi hergün mutlaka 200 gr et yiceksin bi brd süt bi kase yoğurt kalan şeyler normal der hep plasentanın kireçlenmemesi erken doğum olmaması için önemli eşimin bi arkadaşıyla aynı hamileydik o hiç et yiyemiyodu ben zaten etoburum 37 38. haftada sezeryan olmak zorunda kalmıştı plasentası kireçlendiği için... benim kızda 42. haftada zor geldi bide kızlar erken doğar derler ...
ramazan dolayısıyla düzenli beslenemiyorum ama her gün en azından iftarda etimi aksatmıyorum

doğum şekline gelince izlemeyin arkadaşlar netten doğum videoları filan o sahneler insanın gözünün önünden kolay kolay gitmiyo ben hiç izlemedim izleyemem de kısmet meselesi normal istersiniz o kadar sancı çekersiniz sezeryan olursunuz normalden korkarsınız en kolay sizin doğumunuz olur ... ben hiç korkuyorum sezeryan olsammı diyememiştim druma o da hep normal yaparsın demişti bana suni sancıyla 3 saatte doğurmuştum kızımı rahat bi doğum olmasına rağmen (ne ıkındım ne bağırdım hastaneyi inlettim sessizce girdim çıktım doğumhaneden) doğumdan sonra kaç gece rüyama girdi hiç uyuyamıııcam tekrar doğum yapamıııcam gibi geliyodu ama şimdi ne kadar güzelmiş diyorum o anları tekrar yaşamak için can atıyorum doğar doğmaz kucagınıza alıyosunuz siliirken giydirilirken izliyosunuz düşünsenize çok güzel şeyler inş Allah herkese rahat kolay bi doğum nasip eder

kız bebek yok mu hiç diyenler bizim de kızımız olcak yaw inş %90 dı bi değişiklik olmadıysa eğer 10 gün sonra kontrolumuz var bakalım

kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık

sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyım inanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun

canım Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin inş.. ben şu anda tatilde annemin yanındayım bi kayınvaldiem bi annem sağolsunlar hep yatıyorum çocuğuma bakılıyo yemeğim hazır 10 numara 5 yıldız oteldeyim sankim ammaaa şurda ramazanın bitimine 15 gün kaldı sonra doğru 400 km uzağa herşey elime bakıcak yeni taşındık eşyaları atıp geldik eve temizlik yerleştirme vs. o kdar çok işim var ki üstelik benim hep uykum var yorgun ve halsizim kimsesizlik çok zor eşimde yoğun çalışıyo bana faydası olmıııcak bi yandan kızımın gönlünü eğliiice bi yandan işleri yappıcam Allah yardımıcımız olsun ne diyelim sağ sağlim kavuştursun inşallah fasülyelerimize

gözlerin aydın hasretin geti dimi sıpayı görunce. seni nezaman görsem temizlik yapıyoddun çeşit çeit yemek yapıyodun dr un demiş artık bırak bunları azcık sen gamsız ol yaaa bırak işi gucu batsın isterse .... götursun evi ultrason ii çıkmış darısı kan sonuçlarına uzak diil bir haftaya yine görcen jelibonunu..

Aynen canım bende yolcuyum hemde 1200 km öteye 4ay karnım burnumda idare edicem çok zor çok Rabbim yardımcımız olsun valla

Pasamm canım kız ben seni çok seviom inşallah inşallah bebeciğini kucağına alıp öpüp koklayacaksın bu sıkıntılarının hepsi bitecek Allahım her saniye her an yanında olsun seni yalnız koymasın yaratan yanında olsun başkası olmasın ne çıkar be pasam nazlı çıktı seninki desene sorma benim bebişte göstermio bi türlü uykucu bizim çocuklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…