2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Paşa merak ettik yahu. Kaybolma bir daha. Gözün aydın gormussun jelibonunu. bence de senin bebis erkek :)
Misa üzülme sen de. Yenilerde oluyor böyle alinganliklar. Sanki herkes çok samimi de onlar dislanmis gibi hissediyorlar.
Ben elimden geldiğince bildigim konularda yardimci olmaya çalışıyorum. Ama kafasına takılan tek soru için forumu acan sorusunun cevabını alınca da bir daha bu başlığa ugramayanlar oluyor. Islerini görüp kaciyorlar. Tabii ki soru cevaplama işi karşılıklı olmak zorunda değil. Ama bu durumda da sürekli burada bizimle olan arkadaslarin kalbimizde yeri farklı oluyor.

ne kadar kaba bir insansın sen . seni muhattap bile almıyorum. Ben seda ile konuşuyorum ,seni kaile bile almıyorum... belli seviyeni dusurmediginde ... sen terbiyeli ol, ben terbiyesiz olurum. merak etme sen.

Ben size katılıyorum ve düşüncenize saygı duyuyorum. Benim içinde yeri ayrı olan insanlar var,maalesef seviyesiz olan arkadaşlar var. Resmen mahalle kavgasına dondu konu. Arkadaşlar, ben sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim , sizde benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Bu portal babamın oğlunun olmadığı için girme deme lüksüne sahip değilim kimseye ,ne size ne de başkasına. Ama su anda bu kadar kabalasan arkadaşlara iletiyrum buradan: benim karnımdaki çocuğuma bir sey olursa bunun vebali size aittir. Su anda ezan okunuyor.. Egitim en önemli sey, tek söylemek istediğim o.

Öyle canım olayı mükemmel bi şekilde özetlemişin bence çok sinirlendim ama ya nedemek dedikodu yapıosunuz benim eşimin buraya girdiğimden haberi var yüzüne söylediğim herşeyi burda paylaşmışım dedikodu içinde değil içim yanıodu öyle üzgündümki burda bana destek olan herkesentende Allah razı olsun rabbim yuvalarına huzur versin anlamadığım nokta okumak istemeyen atlasın o sayfaları ha yok bana cevap vermiosunuz kendi aranızda muhabbet ediosunuz diye alınan arklarıda anlamıyorum şu bin sayfayı okusunlar içinde birsürü hamilelikle alakalı paylaşım var sanki tek bunları konuşuyoruz ama hayatta devam edio yani

Paşaa nerdesin paşaaaya nasıl merak ettim seni varya neyse jelini görmüşsün hadi gözünaydın olsun
sen çok hamaratsın ama senin jeli tembel olucak herhalde baksana hep yatmış bugün neyse haber aldık ya senden rahatladım valla,aklıma 40 türlü şey geldi yaw,bir daha o kadar temizlik falan yapma bak gördünmübundan sonra iyi dinlen canım benim,evin işleri bitmez,boşver oldugu kadar herşey,jelinden önemli değil,biraz rahat ol,hadi geçmiş olsun,yarın ben gideceğim bakalım bana ne diyecek,hiç ayaklarım gitmiyor ya hayırlısı artık kaçış yok napalım:18:

Seviyesiz olan sensin eğitimden bahsediosan ben 3 üni okumuşum senden daa eğitimli olduğum aşikar burası babanın oğlunun olmadığı gibi her paylaşıma atıp tutacak yetkin yok senin ne demek dedikodu yapıomuşuz ben burda sıkıntımı paylaştım diğer arklarımda, sen bunu dedikodu olarak algılıosan bana hakaret edersin benim yazdığımı eleştirecek kapasiteyi nerden buldun onun cevabını ver bana senin karnındaki çocuğun vebali benim değil senin üstünedir daada yazdığımı seviyesizleştirirsen senden dahada seviyesizleşirim bilmiş ol nokta.

arkadaşım,

Senin okuman var mı? beni de kabalaştırıyorsun artık, ben sana burda dedikodumu yapılıyor dedimm?? sen dedikodu mu yapıyorsun dedim?? yaran mı var gocunuyorsun?? ne seni tanırım ;ne de başkasını. Sana mı sorucam ne yazacağımı ne dusunecegimi?? Ne paşamı tanırım, ne kendisiyle sorunum var, ne seni tanırım, ne de seninle sorunum var.. Terbiyeli davrandıkça, seviyeli davrandıkça ustume gelip duruyorsunuz. Herseyi bir yolu var yordamı var, ben sizinle kibarca konuşuyorum. Bir arkadaş konuyu açtı, ben fikrimi paytlaştım. Sen kim oluyorsunda beğenmeyen girmesin diyorsun???

Evet gayet belli 3 tane universite okuduğun yazdığın yazım hatalarından belli. Ben sana hakaret etmedim. SEninle anlayacağın dilden konuşmaya başladım. Ben Seda ile konuşuyordum, o fikrini paylaşmış , bende fikrimi paylaştım.
Terbiyesiz seni! Seni terbiyeye davet ediyorum!

ne kadar kaba bir insansın sen . seni muhattap bile almıyorum. Ben seda ile konuşuyorum ,seni kaile bile almıyorum... belli seviyeni dusurmediginde ... sen terbiyeli ol, ben terbiyesiz olurum. merak etme sen.

Sen benim yazdığım paylaştığım şeye dedikodu diyemezsin seda arkadaşımada düzgün konuşmazsan seviyemi alçaltıp sana benzemem doğaldır kabaymış görende çok naziksin ya prenses hzretleri

Canım ıpadden yazıyorum ikisaat okuyup anlatım bozukluğu düzeltecek kadar önemsemediğimdendir seni dedikoducuyum ya ben senin kadar sosyopatik olamadım kusura bakma

Sen benim yazdığım paylaştığım şeye dedikodu diyemezsin seda arkadaşımada düzgün konuşmazsan seviyemi alçaltıp sana benzemem doğaldır kabaymış görende çok naziksin ya prenses hzretleri

Dedikodunun Türk Dil Kurumundan anlamını paylaşıyorum seninle :

Bir birey ya da toplumsal küme üzerinde, yüze karşı değil arkadan sözlü saldırıda bulunmak yoluyla toplumsal denetim kurma.

Ben senin arkandan mı konuştum???? Sen kimsin ki ben senin dedikodunu yapacağım. Ne seviyesiz bir insanmışsın sen yahu. Prenses hazretleri falan. Ben kim oluyorum ki Hz. Muhammed 'imizin lakabını layık görüyorsun sen ? sen kimsin ki bu lakabı bana layık görüyorsun. Sakın sen benim seviyeme alçalma güzelim ,yazık olur.. Sakın yapma.

Arkadaşlar tartışmalı yazıları okuyorum ama pek karışmak istemedim açıkcası yalnız size diyeceğim bir kaç söz var,
yaklaşık 6 ay sonra Allah izin verirse anne olacağız,yani bundan daha önemli birşey var mı Anne olacağız,onun için daha uzun süre burdayız hatta belkide anne olduktan sonra bile...

Anlıyorum hepimizin hormonları tavan,bazen benimde kızdığım çok yazı oluyor,okuyup geçiyorum napayım kavgamı edeyim???
Boşverin bazı yazılara kızsanız bile okuyup geçin ,ne takılıyorsunuz bu kadar,burda soru sorarsınız bilgisi olan zaten cevap verir,cevap vermeyince neden kasıt arıyorsunuz?Burda kimse kimse yi şahsen tanımıyorki,kasti birşey olsun,burda herkesin herkese ihtiyacı var,mesela ben huzursuz bacak sendromu yaşadım,burda sordum yaşayan var mı diye bu sorunu,bir arkadaş çıktı magnezyum kalsiyum eksikliğinden olur banada oldu doktor vitamin verdi dedi,bende doktorumu aradım aynı vitamini doktor banada verdi,yani diyeceğim odur ki,o arkadaş benim içimdeki korkumu hafifletti,bende rahatlayınca doktorumu aradım,yani bilgisi vardı bana söyledi,yoksa beni nerden tanıyacak.Bu bilgi alışverişidir,burda herkes gerektiği zaman birbirinin psikoloğu olabiliyor.

Yani alınganlık yapmayalım lütfen.Birbirimizi kırıcı ilerde pişman olacağımız kelimeler kullanmayalım,daha çoookk uzun süre burda olacağız,herkesi sukunete davet ediyorum,arasında gerginlik olanlarda lütfen bu forum altında barışsınlar ben kendi adıma rica ediyorum,bu konuda bu şekilde kapansın lütfen,haydi güzel anne adayları sizede bu yakışır.

canım eşimle konuştuk bu konuyu okududa eşim bilir topragımla kocaları çekiştridiginizi ve okuttumda eşimd ediki boşverin kim ne derse desin deid okadar arkadaşın var dedi başkaları için üüzleye deymez dedi neymişin sen ben benim topragım yaw milletin kafasını şişirmişz ay pardon yemek yazsak canımız çekiyor ev işi yapskrutin işler insan hiçmi üzülmücek dert yanmıcak onu anlamıyorum burası dert gurubu ekim annelerine yazardım kızımda allahım bri allahın kulu bile demediki bu şekilde makara kikiriydi be orda canım ne istese derim yazarım buarsı özgür bri ülke amam oklar 3 kişiyi gösterince haliyle çok gerildim hoş doktroda gerdi beni kim ne derse desin umrum degil aklıma sen geldin ilk kocalar eltiler ben kaynanalarda sen kız ne devlet meselesiymiş be atrtık burda ot gibi muahabbet ederiz ne yaptın şey bebegi gröüdm doktor ne deid aynı şeylerdur ben yarın öle davranıyım bakalım fromda yazan olucakmı

Kendi yazdıklarımı okuyorum arkadaşım, ustte var, goruyorum da cok sukur.Tekrarlıyorum:

-Forumda benden once olman , benden daha fazla hak kazandırmıyor sana.
-Bu konuyu gündeme ben getirmedim, başka bir arkadaş getirdi, ben destek oldum.
-Her turlu muhabbeti yapmakta serbestsin, ben kimseyi kısıtlamıyorum, kısıtlayıcı yetkiyi ne kendimde ne de başkasın da buluyorum. Son kez tekrar ediyorum, ben kendi gorusumu ortaya koydum.
-Ben o forumdan gitsin, o gelsin, o küssün demedim, hic kimseyi kişisel olarak tanımıyorum. Arzu eden gelir / arzu eden gider. Gelen hosgelir, giden güle güle gider.
- Uzulmesi gereken sensin demişsin, uzulmedigimi nereden bildin? Benim yazdıklarımdan dolayı insanlar alınganlık ediyorsa hepsinden sucum olmasa bile ozur dilerim. Burası ozgur bir ulke, isteyen istediğini ,istediği sekilde söyler. Bende Anayasamın bana verdiği hakkı kullanarak ozgur bir sekilde düşüncemi ifade ettim. Buna kızıp giden ,gücenen, alınan, ağlayan,zırlayan varsa kendi bileceği iştir. Beni kesinlikle bağlamaz.[/QUOTE]
Buna kızıp giden ,gücenen, alınan, ağlayan,zırlayan varsa kendi bileceği iştir. Beni kesinlikle bağlamaz.[/QUOTE]
dua et kadınlar kulübündeyiz dua et topigi kapatmasınlar yoks aben çok gzüel bri laf edicektimde neyse bende kalsın

aferim benim pokilerime kız benim sıpa göstermedi cinsiyetini anacım ne ugraştım bebekle 3 kere makinaya girermi bir insan eşime diyorum bugün gülüyor diyorki bizimki nazlı çıktısag saglim dogsun ben ona nazı göstericem deidm allahım bugün bri sürü ultroson kagıdı çektiler 3 kere girince aklıma geldi günlük yazıcam yavruma büyünce okuusn sıpam ne eziyet çektim bugün bri bilsen
Kizlar paşayi merak ettim. gelmistir doktordan
9 girdi paşa fena yoruldum
Aynen bende merak ettim paşa'yı,ne yaptı acaba?
3 kere makinaya girdi sıpası için ne yapsın paşa
merhaba.insallah bende ocak annesi olucam.azeriyim ama sibirde yasiyorum.zor gunlerimde hep sizin yazilarinizi okuyup teselli oldum ALLAH sizlerden razi olsun.pasayi cok seviyorum gitmesini istemiyorum onun icin kayit olduminsallah cevap verir.
cevap veirim canım herkezi terek teker okuyorum cevap vermesemde sorumu sordular hemen biliyorsam atlıyorum sorun varsa alalyım bebem

[/QUOTE]sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyım inanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun[/QUOTE]

canım yazını okudum da üzüldüm inan, yatma olayı benim de başıma geldi, şu anda geçti çok şükür. benim kayın validem gelip baktı sağolsun, siz de artık eşinle birbirinize destek olacaksınız. moralini bozma, sağ salim kucağına alırsın inşl bebeğini, bugünler unutulur o zaman. Ablam geçen yıl nerdeyse 9 ay yattı, tek yaptığı tuvalete gidip, namaz kılmaktı. şu anda koşturuyor oğlunun peşinde :) Allah hepimize o günleri göstersin.

Son düzenleme:
Canım ıpadden yazıyorum ikisaat okuyup anlatım bozukluğu düzeltecek kadar önemsemediğimdendir seni dedikoducuyum ya ben senin kadar sosyopatik olamadım kusura bakma

Ipad'den sonra ' işareti kullanılır. Sen 3 üniversite bitirmişsin, bilirsin bunları... Ben sana 3 tane üniversite bitiremezsin demedim zaten. Ayrıca istediğin gibi kanuni hakkını kullanıp sana dedikoducu dediğim için ( bilemiyorum ne zaman dedim ama oyle diyorsan öyledir herhalde , seni mi kırıcam, demiş olayım ) bana dava edebilirsin.

Hukuki süreci de sana anlatayım.
-Savcılığa git - şikateyette bulun
-Savcılık benim çalışmış olduğum dünyanın en büyük firmasına ip adresinin bulunması konusunda yasal yazı yazsın.
-O yasal yazıyı ben Amerika'ya yollayayım ve oradaki avukatlarla iletişim içinde olayıp , ip adresim belirlensin , savcılığa tekrar döneyim.
-Sende dava aç bana.

Yok kocanızın eltinizin kaynananızın arkasından dedikodu yapıomuşsunuzda rahatsız oluyomuşumda seda sende kendini bişey zannetme de bla bla bla yazdıkların bunlar burda sevdiğim kimseye kimse kötü bişey yazamaz kardeşim üstüme alınırım alınmam kimse kimseyi eleştiremez adam gibi paylaşımda bulunur çeker gidersin yuvarlak cümleler kurarsan ucu bana dokunursa konuşurumda kızarımda durduk yere sana ne dedim ben eleştirmekten nefret ederim eleştirenlerdende kim mükemmelki bana caka satıo burda

Aydınlandım sayende saol ya ne çokta şey bilirmişin sen Tdk falan yarında imla kılavuzuna çalış gel:) komiksin daada yazmicam diyorum batıosun yani

Empress,

Haklısın ama inan yazdıkları okudukça sekerim 500 yapıyor. Ben sadece özgürce düşüncemi belli ettim, herkes pek bir alınmış. Giden gitmiş, kalan kalmış.. Yetti ama artık yani. Arkadaşlar, hepimiz aynı düşüncede olmayabiliriz ama bu birbirimize hakaret edebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ben kimseye dedikoducu demedim, deme hakkım asla yok, sadece elti , kaynana , komsu muhabbetindeyiz, asıl sorusu & sorunu olanlara cevap veremiyoruz dedim ve hala söylediğimin arkasındayım. Bu ülke özgür bir ülke, siz siyaha inanırsınız, biz beyaza ,siz kısa seversiniz, biz uzun.. Birbirimze saygı duyarız sadece. Sonra insanlar yazdıklarımdan gocunup gruptan ayrılıyor. Yaa arkadaşım ben moderator değilim, portal sahibi değilim, buradaki hukukçu değilim. Yazdığımı beğenmezsen kusura bakma arkadaşım, ben öyle düşünmüyorum dersin. Bu kadar basit..

Lütfen bana Seda'ya kendini bir şey zannetme de bla bla bla ( Türkçe'de bla bla bla yoktur ) dediğim kısmı paylaşır mısın benimle? Senin adını ilk defa görüyorum forumda , sana ne söyledim de dokundu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…