Ya sen dedikodu yapma tamammı ben yaparım kime ne benimi engelleyeceksin beğenmiyen girmez okumaz paylaşmaz kimsenin dedikodusunu yaptığımız yok üzüntümüzü paylaşıyoruz o laflarına dikkat et tamammı sen forumun amacını çözmüşün aferin sana altın yaldızlı madalya veriyorum boynuna taktım başın göğe ermiştir artık okuma kardeşim seç beğen öyle oku sana zorla benim diğerlerinin uzun uzadıya yazdığı muhabbeti oku diyen olmadı merakla hepsini satırı satırına takip etmişin ama gidersin başka forumlardaki annelik sayfasına girersin ozaman, abarttınız iyice habire göbeğimden aç gibi yediğimdenmi bahsedicem ben hamileyim ama hasta değilim hayatım devam ediyor benim bebeğim benim değil Allahın emanet ettiği bir can elimden geleni yapıyorum ben zaten, dedkodularımızı dinleme girme ozaman bu siteye, kimsenin kimseye caka sattığı yok grup yönetmenmiş baya bi içinde kıskançlık oluşmuş içinde senin neyse daada seviyemi düşüremem ben diğer arklar herkes herkesin sorunlarına dönüo burda hatta her türlü sorununa burası 657 devlet dairesi değil herşeyi paylaştığımız 2014 ocak annelerinin yeri işine geliosa girersin gelmiosa girmezsin
Paşa merak ettik yahu. Kaybolma bir daha. Gözün aydın gormussun jelibonunu. bence de senin bebis erkek :)
Misa üzülme sen de. Yenilerde oluyor böyle alinganliklar. Sanki herkes çok samimi de onlar dislanmis gibi hissediyorlar.
Ben elimden geldiğince bildigim konularda yardimci olmaya çalışıyorum. Ama kafasına takılan tek soru için forumu acan sorusunun cevabını alınca da bir daha bu başlığa ugramayanlar oluyor. Islerini görüp kaciyorlar. Tabii ki soru cevaplama işi karşılıklı olmak zorunda değil. Ama bu durumda da sürekli burada bizimle olan arkadaslarin kalbimizde yeri farklı oluyor.
Paşa merak ettik yahu. Kaybolma bir daha. Gözün aydın gormussun jelibonunu. bence de senin bebis erkek :)
Misa üzülme sen de. Yenilerde oluyor böyle alinganliklar. Sanki herkes çok samimi de onlar dislanmis gibi hissediyorlar.
Ben elimden geldiğince bildigim konularda yardimci olmaya çalışıyorum. Ama kafasına takılan tek soru için forumu acan sorusunun cevabını alınca da bir daha bu başlığa ugramayanlar oluyor. Islerini görüp kaciyorlar. Tabii ki soru cevaplama işi karşılıklı olmak zorunda değil. Ama bu durumda da sürekli burada bizimle olan arkadaslarin kalbimizde yeri farklı oluyor.
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyıminanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
Ben size katılıyorum ve düşüncenize saygı duyuyorum. Benim içinde yeri ayrı olan insanlar var,maalesef seviyesiz olan arkadaşlar var. Resmen mahalle kavgasına dondu konu. Arkadaşlar, ben sizinle aynı fikirde olmak zorunda değilim , sizde benimle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Bu portal babamın oğlunun olmadığı için girme deme lüksüne sahip değilim kimseye ,ne size ne de başkasına. Ama su anda bu kadar kabalasan arkadaşlara iletiyrum buradan: benim karnımdaki çocuğuma bir sey olursa bunun vebali size aittir. Su anda ezan okunuyor.. Egitim en önemli sey, tek söylemek istediğim o.
Öyle canım olayı mükemmel bi şekilde özetlemişin bence çok sinirlendim ama ya nedemek dedikodu yapıosunuz benim eşimin buraya girdiğimden haberi var yüzüne söylediğim herşeyi burda paylaşmışım dedikodu içinde değil içim yanıodu öyle üzgündümki burda bana destek olan herkesentende Allah razı olsun rabbim yuvalarına huzur versin anlamadığım nokta okumak istemeyen atlasın o sayfaları ha yok bana cevap vermiosunuz kendi aranızda muhabbet ediosunuz diye alınan arklarıda anlamıyorum şu bin sayfayı okusunlar içinde birsürü hamilelikle alakalı paylaşım var sanki tek bunları konuşuyoruz ama hayatta devam edio yani
Seviyesiz olan sensin eğitimden bahsediosan ben 3 üni okumuşum senden daa eğitimli olduğum aşikar burası babanın oğlunun olmadığı gibi her paylaşıma atıp tutacak yetkin yok senin ne demek dedikodu yapıomuşuz ben burda sıkıntımı paylaştım diğer arklarımda, sen bunu dedikodu olarak algılıosan bana hakaret edersin benim yazdığımı eleştirecek kapasiteyi nerden buldun onun cevabını ver bana senin karnındaki çocuğun vebali benim değil senin üstünedir daada yazdığımı seviyesizleştirirsen senden dahada seviyesizleşirim bilmiş ol nokta.
ne kadar kaba bir insansın sen . seni muhattap bile almıyorum. Ben seda ile konuşuyorum ,seni kaile bile almıyorum... belli seviyeni dusurmediginde ... sen terbiyeli ol, ben terbiyesiz olurum. merak etme sen.
Evet gayet belli 3 tane universite okuduğun yazdığın yazım hatalarından belli. Ben sana hakaret etmedim. SEninle anlayacağın dilden konuşmaya başladım. Ben Seda ile konuşuyordum, o fikrini paylaşmış , bende fikrimi paylaştım.
Terbiyesiz seni! Seni terbiyeye davet ediyorum!
Sen benim yazdığım paylaştığım şeye dedikodu diyemezsin seda arkadaşımada düzgün konuşmazsan seviyemi alçaltıp sana benzemem doğaldır kabaymış görende çok naziksin ya prenses hzretleri
canım eşimle konuştuk bu konuyu okududa eşim bilir topragımla kocaları çekiştridiginizi ve okuttumda eşimd ediki boşverin kim ne derse desin deid okadar arkadaşın var dedi başkaları için üüzleye deymez dedi neymişin sen ben benim topragım yaw milletin kafasını şişirmişz ay pardonPasamm nere gittin sen ya böyle mantıksızlık olurmu ben burda her derdimi paylaştım Allah razı olsun dualarınızla kendime geldim pasamm gidersen çok üzülürüm iki üç tane hamile alıngan arkadaşımız yüzünden niye canını sıkıosunki biz başından beri bu topicteyiz onlar sonradan girince adapte olamadılar işte bende başta öyle hissettim ama birinin karşındakine cevap yazmasını istiosan önce karşındakininde derdini sorularını dinlemen lazım seda orkide menevisseym sen bushy empress34.... Daa bi ton arkımızla ben burda sohbet ederken zevk alıyorum mutlu oluyorum acımı kederimi mutluluğumu paylaşıyorum burda 100 tane arkı tanırım hepside herkese cevap yazıo valla ama bazen dolu oluosun giremiosun mesela bi ara orkide arkımın kanaması olmuş yeni okudum geçmiş olsun diyemedim üzüldüm pufpufun testi temiz çıkmış daa ona yazamadım evli mutlunun kistleri kaybolmuş cevap veremedim hatta kendimi suçlu bile hissettim ben burda herkese dua ediyorum okurken dahi ilkzamanlar düşük fobisi vardı bende korku içindeydim Allaha şükür hala korksamda tedirginliğim geçti biraz sütlaç konusu sinir bozucu gerçekten bugün apartmandan köfte kokusu geldi anneme dedim anne bana köfte yap normalde böyle şeyler yaşamıoz evde bi sürü şey var ama oan canım onu çekti mutfağa gelene kadar ağzım sulanmış dün badem yiyesim geldi biz hamileyiz ya öyle kolaymı pasacığımın canı çekmiş kız haklı Olanlara üzüldüm gerçekten : ((eleştiren dalga geçen arklarıda sağ duyuya davet ediyorum
keske kendi yazdığınıda kopyasalaydın neyse..sana sadece sunu söylicem senden önce burda olmamdan farklı olarak hakkım burda bi çok arkadaşın geçmişini bilmem.. pufpufun ve diğer 3-4 arkadaşın bebeklerini kaybettiklerine sahit olmam ve paşanın bundan önce 3 bebeğini kaybetmiş olması şuanda ona ve onun durumunda olan diğer arkadaşlara destek olmamızın ne kadar önemli olduğunu. Bırak senin deyiminle elti kaynana muhabbetini herşeyin muhabbetini yaptık biz yapıyoruzda burası paylaşım sitesi ...senin fikrini sordularmı arkadaşlar bilmiyorum ama daha önce kimse kimseye bu konuda fikir sormadı ben birisiyle konuşurken diğeri bi başkasıyla başka bi muhabbet yapabiliyodu taki sen bu konuyu açana kadar..farkındamısın bilmiyorum ama söylediklerin normal olsaydı eğer bu kadar kişi sana tepki vermez formu terketmezdi..diğer arkadaşları daha fazla sıkmak istemiyorum gereksiz gerginlikle ama bence sen üzülmelisin senin yazdıkların yüzünden bikaç kişi artık formdadeğil..
kızlaar ben de bugün muayene oldum. dr bebişlerden birine kesin erkek dedi. diğerinde kesinlikle pipi görmüyorum, büyük ihtimal kız ama yine de emin olmak için 4 hafta sonra bakalım dedi. bence o da kız. ben hep öyleee hissediyorum
9 girdi paşa fena yoruldumKizlar paşayi merak ettim. gelmistir doktordan
3 kere makinaya girdi sıpası için ne yapsın paşaAynen bende merak ettim paşa'yı,ne yaptı acaba?
cevap veirim canım herkezi terek teker okuyorum cevap vermesemde sorumu sordular hemen biliyorsam atlıyorum sorun varsa alalyım bebemmerhaba.insallah bende ocak annesi olucam.azeriyim ama sibirde yasiyorum.zor gunlerimde hep sizin yazilarinizi okuyup teselli oldum ALLAH sizlerden razi olsun.pasayi cok seviyorum gitmesini istemiyorum onun icin kayit olduminsallah cevap verir.
paşanın kafası bri dünyayadı kardeşim çok sinirleirm tepeme çıktı tansiyonum 16 . 10 çıktı tansiyonumu indiremedi doktorum bu ney stres dedi bebegim bile oynamadı bugün geçen gittigimde hareketliydi demin arkadaş dediya bebegime brişey olsa vebalini kim vericem ben ona soruyorum bugün tansiyonum tavandı zor indirdiler benim bebeg birşey olsaydı ne olucaktı 3 kayıp yasıdım 4 bebegim ban kimse heseoptan bahseytmesin kardeşim işte okadar eşim bile kızdı kudurdu bu ney böyle dedi aaaşırı tansiyon yüksekliginden bebegim ouynamadı ne yaptıysada olmadı doktor perşembeye çagırdı doktro allahım işşallah yavrum iyidir yoksa sonun bilemiyorum artıkKızlar merhaba,
Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler
Kızlar noldu forumdan kim ayrıldı neden ayrıldıpasam nerde
ah canım ben artık iş yemek yapmıyorum artık eşim devrede strese grimek üzülmek yasak gebeligim zaten riksli geçiryor allahım yardım etsincanım Allah yar ve yardımcın olsun hepimizin inş.. ben şu anda tatilde annemin yanındayım bi kayınvaldiem bi annem sağolsunlar hep yatıyorum çocuğuma bakılıyo yemeğim hazır 10 numara 5 yıldız oteldeyim sankimammaaa şurda ramazanın bitimine 15 gün kaldı sonra doğru 400 km uzağa herşey elime bakıcak yeni taşındık eşyaları atıp geldik eve temizlik yerleştirme vs. o kdar çok işim var ki üstelik benim hep uykum var yorgun ve halsizim kimsesizlik çok zor eşimde yoğun çalışıyo bana faydası olmıııcak bi yandan kızımın gönlünü eğliiice bi yandan işleri yappıcam Allah yardımıcımız olsun ne diyelim sağ sağlim kavuştursun inşallah fasülyelerimize
:86::86::86:kocamı görsem bu kadar mutlu olmazdım okadar diyim 32 dişimde dışardaydı azda zorlamayaydı beni sıpagözlerin aydın hasretin geti dimi sıpayı görunce. seni nezaman görsem temizlik yapıyoddun çeşit çeit yemek yapıyodun dr un demiş artık bırak bunları azcık sen gamsız ol yaaa bırak işi gucu batsın isterse .... götursun evi ultrason ii çıkmış darısı kan sonuçlarına uzak diil bir haftaya yine görcen jelibonunu..
Pasamm canım kız ben seni çok seviom inşallah inşallah bebeciğini kucağına alıp öpüp koklayacaksın bu sıkıntılarının hepsi bitecek Allahım her saniye her an yanında olsun seni yalnız koymasın yaratan yanında olsun başkası olmasın ne çıkar be pasam nazlı çıktı seninki desene sorma benim bebişte göstermio bi türlü uykucu bizim çocuklar:)bende seni sefiyom gülüm
vallajhi bebem pipi gördüm sanki ablam kordon dedi amam yok inan bacaklarının arasındaki pipisi degilse kordonudur artık 1 agostosta görcez kız çük pilavi yerik fenamı
neyse canım abdestim var namzımı kılıyım ilaçlarımı içiyim ignelerimi oluyum temem
bu arada yazdıgım yorumlarda kimse benle polimige girmesin lütfen cevap vermeyi hiç düşünmüyorum gene sinriden tansiyonumu tavan yapamam bu böyle biline istemeyen yazmaz ban kardeşim muahattap olmaz o kaaaa
Canım ıpadden yazıyorum ikisaat okuyup anlatım bozukluğu düzeltecek kadar önemsemediğimdendir seni dedikoducuyum ya ben senin kadar sosyopatik olamadım kusura bakma
Dedikodunun Türk Dil Kurumundan anlamını paylaşıyorum seninle :
Bir birey ya da toplumsal küme üzerinde, yüze karşı değil arkadan sözlü saldırıda bulunmak yoluyla toplumsal denetim kurma.
Ben senin arkandan mı konuştum???? Sen kimsin ki ben senin dedikodunu yapacağım. Ne seviyesiz bir insanmışsın sen yahu. Prenses hazretleri falan. Ben kim oluyorum ki Hz. Muhammed 'imizin lakabını layık görüyorsun sen ? sen kimsin ki bu lakabı bana layık görüyorsun. Sakın sen benim seviyeme alçalma güzelim ,yazık olur.. Sakın yapma.
Ipad'den sonra ' işareti kullanılır. Sen 3 üniversite bitirmişsin, bilirsin bunları... Ben sana 3 tane üniversite bitiremezsin demedim zaten. Ayrıca istediğin gibi kanuni hakkını kullanıp sana dedikoducu dediğim için ( bilemiyorum ne zaman dedim ama oyle diyorsan öyledir herhalde , seni mi kırıcam, demiş olayım ) bana dava edebilirsin.
Hukuki süreci de sana anlatayım.
-Savcılığa git - şikateyette bulun
-Savcılık benim çalışmış olduğum dünyanın en büyük firmasına ip adresinin bulunması konusunda yasal yazı yazsın.
-O yasal yazıyı ben Amerika'ya yollayayım ve oradaki avukatlarla iletişim içinde olayıp , ip adresim belirlensin , savcılığa tekrar döneyim.
-Sende dava aç bana.
Arkadaşlar tartışmalı yazıları okuyorum ama pek karışmak istemedim açıkcası yalnız size diyeceğim bir kaç söz var,
yaklaşık 6 ay sonra Allah izin verirse anne olacağız,yani bundan daha önemli birşey var mı Anne olacağız,onun için daha uzun süre burdayız hatta belkide anne olduktan sonra bile...
Anlıyorum hepimizin hormonları tavan,bazen benimde kızdığım çok yazı oluyor,okuyup geçiyorum napayım kavgamı edeyim???
Boşverin bazı yazılara kızsanız bile okuyup geçin ,ne takılıyorsunuz bu kadar,burda soru sorarsınız bilgisi olan zaten cevap verir,cevap vermeyince neden kasıt arıyorsunuz?Burda kimse kimse yi şahsen tanımıyorki,kasti birşey olsun,burda herkesin herkese ihtiyacı var,mesela ben huzursuz bacak sendromu yaşadım,burda sordum yaşayan var mı diye bu sorunu,bir arkadaş çıktı magnezyum kalsiyum eksikliğinden olur banada oldu doktor vitamin verdi dedi,bende doktorumu aradım aynı vitamini doktor banada verdi,yani diyeceğim odur ki,o arkadaş benim içimdeki korkumu hafifletti,bende rahatlayınca doktorumu aradım,yani bilgisi vardı bana söyledi,yoksa beni nerden tanıyacak.Bu bilgi alışverişidir,burda herkes gerektiği zaman birbirinin psikoloğu olabiliyor.
Yani alınganlık yapmayalım lütfen.Birbirimizi kırıcı ilerde pişman olacağımız kelimeler kullanmayalım,daha çoookk uzun süre burda olacağız,herkesi sukunete davet ediyorum,arasında gerginlik olanlarda lütfen bu forum altında barışsınlar ben kendi adıma rica ediyorum,bu konuda bu şekilde kapansın lütfen,haydi güzel anne adayları sizede bu yakışır.
Yok kocanızın eltinizin kaynananızın arkasından dedikodu yapıomuşsunuzda rahatsız oluyomuşumda seda sende kendini bişey zannetme de bla bla bla yazdıkların bunlar burda sevdiğim kimseye kimse kötü bişey yazamaz kardeşim üstüme alınırım alınmam kimse kimseyi eleştiremez adam gibi paylaşımda bulunur çeker gidersin yuvarlak cümleler kurarsan ucu bana dokunursa konuşurumda kızarımda durduk yere sana ne dedim ben eleştirmekten nefret ederim eleştirenlerdende kim mükemmelki bana caka satıo burda
Aydınlandım sayende saol ya ne çokta şey bilirmişin sen Tdk falan yarında imla kılavuzuna çalış gel:) komiksin daada yazmicam diyorum batıosun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?