Empress,
Haklısın ama inan yazdıkları okudukça sekerim 500 yapıyor. Ben sadece özgürce düşüncemi belli ettim, herkes pek bir alınmış. Giden gitmiş, kalan kalmış.. Yetti ama artık yani. Arkadaşlar, hepimiz aynı düşüncede olmayabiliriz ama bu birbirimize hakaret edebileceğimiz anlamına gelmiyor. Ben kimseye dedikoducu demedim, deme hakkım asla yok, sadece elti , kaynana , komsu muhabbetindeyiz, asıl sorusu & sorunu olanlara cevap veremiyoruz dedim ve hala söylediğimin arkasındayım. Bu ülke özgür bir ülke, siz siyaha inanırsınız, biz beyaza ,siz kısa seversiniz, biz uzun.. Birbirimze saygı duyarız sadece. Sonra insanlar yazdıklarımdan gocunup gruptan ayrılıyor. Yaa arkadaşım ben moderator değilim, portal sahibi değilim, buradaki hukukçu değilim. Yazdığımı beğenmezsen kusura bakma arkadaşım, ben öyle düşünmüyorum dersin. Bu kadar basit..
Aydınlandım sayende saol ya ne çokta şey bilirmişin sen Tdk falan yarında imla kılavuzuna çalış gel:) komiksin daada yazmicam diyorum batıosun yani
Ya ben senin yazdığın elma kurdunu nasıl yediğini okuyorumda yorum yazmıyorum arkadaşım yazdıına dikkat et midem bulanıoda derim yani ama sana mübah bize günah benim yazdığım seni rahatsız etmesin bende senin yazdığına karışmam özgür olmayan sensin canım
Öööööööööööööööffffffffffffffffffffffff
bu form çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
kızlar sizlerden de Geniş tam detaylı ultrasonografi istendi mi?
Devlet yapıyor mu?
Yapıyorsa hangi devlet hastaneleri yapıyor?
Özel Medipol de 260 TL
Lütfen bana Seda'ya kendini bir şey zannetme de bla bla bla ( Türkçe'de bla bla bla yoktur ) dediğim kısmı paylaşır mısın benimle? Senin adını ilk defa görüyorum forumda , sana ne söyledim de dokundu?
Bana doktor 20.haftada renkli ultrasonun var dedi,ama detaylı ile aynı şeymi bilemiyorum,herhalde aynıdır ya,
sen ne zaman giriceksin ultrasona?
Yazdığından haberin dahi yok git oku bidaha olayı çarpıtmak için yok eğitimsizmişim yok imla kurallarına uymuyormuşum yok elma kurdu değilmiş o,ya ben sana ne diyorum anlamıyomusun burda bi arkımız var rahmi dikilecek belki sütlaç yapmaya gücü yok kızın öbürü sedaya durduk yere grup yönetiminde olduğun içinmi havan yazan yine sen derdin ne senin bumu özgürlük yok burda öyle bi özgürlük sen daa imla hatalarımla uğraş tamammı ben senin nasıl bi insan olduğunu anladım diğerlerininde anladığına eminim böyle devam et sen alkışlıyorum seni bugün huzurla uyuyacağına eminim çok bilmiş çok eğitimli özgür arkadaşım yazmaya devam edebilirsin ben daa fazla cevap vermicem sana
Öncelikle geçmiş olsun. Bence hiç aksatmadan doktora git benim arkadaşım da bambu hastalığı (Ahmet Mete ışıkara ve Suna pekuysal da aynı hastalık ) çıktı o da bi anda kilitleniyormuş. Çok zor bir süreç geçirdi inşallah sende böyle birşey yoktur kesinlikle aksatma derim.
arkadaşlar neler oluyor? Napıyorsunuz? Tartışma platformuna dönmüş burası hiç hoş değil
inanın konu ne, nasıl başladı, tartışma neden çıktı falan bilmiyorum.. Geçmiş baya ilerlemişti pek okuyup anlamaya vaktim olmadı.. Ama ne olursa olsun !! Burda aynı amaç için toplanmış insanlarız.. Önceliğimiz elbette hamilelik paylaşımları, deneyimler tecrübeler.. Ama hepimiz insanız ve hayat hamileliğimizden ibaret değil, başka sorunlarda oluyor zaman zaman ve insan yakın gördüü devamlı takip ettiği topikte arkadaşlarla paylaşmak fikir almak istiyor, bunda bi yanlışlık yok.. Her an her yazışmada hamilelik, bebek falan paylaşılcak değil elbette..
Bundan rahatsızlık duyanlarınız mı var??? Ben mi yanlış anladım???
paşam?? Forumdan çıktığını bidaha gelmeyeceğini yazmışsın.. Yazını okudum ama olaya hakim olmadığımdan yorum yapamadım.. Ama üzüldüm yapma lütfen...
arkadaşlar böyle güzel bir ortamı negatifleştirmetelim lütfen... Gerek yok...
Selam Pufpuf,
Bundan rahatsızlık duyan yok elbette, sürekli bebeklerimizi konuşacak değiliz elbette ama diğer arkadaşlar- bende dahil bebeklerimizle & hamileliğimizle ilgili sorulara cevap alamamaya başladık. Bir arkadaşımız bunu dile getirmiş , 1-2 mesajına cevap alamamıs ve hep aynı arkadaşlar konuşuyor demiş.Bunu 1-2 arkadasımız da söylemiş. Bende buna ek olarak, kaynana , koca muhabbeti ,elti muhabbeti yerine bebişleri konuşsak , soru soranların & sorunu olanların sorularını kaçırmasak dedim. Ondan sonraki cevaplarda ne terbiyesizliğim kaldı, beğenmiyorsam girmeyecekmişim, dağdan gelip başkasını mı kovacakmışım, salçalık yapıyormuşum , benden önce burada onlar varmış, gücenenler olmuş & alınanlar olmuş vs vs.. Incir cekirdegini doldurmayacak seyler anlayacağın.
Olay da uzadı gitti maalesef, dedikoducu demişim onlara vs vs. Halbuki eltimgilin dedikodusu, koca dedikodusu dedim. Asla kimseye "Pufpuf sen dedikoducusun" , "zeytin" sen cok pis kaynını çekiştiriyorsun ,riyakarsın demedim.. Tövbe haşa, diyemem böyle bir sey. En son hazretleri falan oldum, Peygamber efendimizin unvanı bile yakıştırıldı. Yine , tövbe haşa, ben kimim ki...
Cevapları ve yorumları aslında başkalarından dinlemek yerine benim ismimin ustune tıklayarak görebilirsin.
Sevgiyle kal
Selam Pufpuf,
Bundan rahatsızlık duyan yok elbette, sürekli bebeklerimizi konuşacak değiliz elbette ama diğer arkadaşlar- bende dahil bebeklerimizle & hamileliğimizle ilgili sorulara cevap alamamaya başladık. Bir arkadaşımız bunu dile getirmiş , 1-2 mesajına cevap alamamıs ve hep aynı arkadaşlar konuşuyor demiş.Bunu 1-2 arkadasımız da söylemiş. Bende buna ek olarak, kaynana , koca muhabbeti ,elti muhabbeti yerine bebişleri konuşsak , soru soranların & sorunu olanların sorularını kaçırmasak dedim. Ondan sonraki cevaplarda ne terbiyesizliğim kaldı, beğenmiyorsam girmeyecekmişim, dağdan gelip başkasını mı kovacakmışım, salçalık yapıyormuşum , benden önce burada onlar varmış, gücenenler olmuş & alınanlar olmuş vs vs.. Incir cekirdegini doldurmayacak seyler anlayacağın.
Olay da uzadı gitti maalesef, dedikoducu demişim onlara vs vs. Halbuki eltimgilin dedikodusu, koca dedikodusu dedim. Asla kimseye "Pufpuf sen dedikoducusun" , "zeytin" sen cok pis kaynını çekiştiriyorsun ,riyakarsın demedim.. Tövbe haşa, diyemem böyle bir sey. En son hazretleri falan oldum, Peygamber efendimizin unvanı bile yakıştırıldı. Yine , tövbe haşa, ben kimim ki...
Cevapları ve yorumları aslında başkalarından dinlemek yerine benim ismimin ustune tıklayarak görebilirsin.
Sevgiyle kal
Merhaba kızlar..
Bir kaç gündür giremiyordum nete. Sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki sabahtan beri sadece bugünü okuyabildim.
Cinsiyetini öğrenen, bebeğini gören arkadaşların gözü Aydın olsun inşallah
Şükran arkadaşıma da geçmiş olsun diyorum. Bende de hem kemik fazlalığı ham de fıtık var ama şimdilik pek şikayetim yok. Çok dikkat ediyorum kendime.
Orkideciğim gözün aydın. İnşallah diğeri de kızdır.Bi taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek
Paşam sen de jelati görmüşsün gözün Aydın. Benim de içime hep oğlun olacakmış gibi geliyor. Bir de reklam gibi olacak ama kinlerin süt dilimini yediğimde karnımda çıldırıyordu kızım. Resmen taklalar atıyordu. O kadar ki Dr ense kalınlığını ölçememişti yavrumun
Pufpuf, senin de her şey yoluna girmiş gözün Aydın. İnşallah en kısa sürede arkamızdan gelirsin canım)
Bakalım bizim de Dr kontrolümüz yarın. İnşallah benim sıpam da cinsiyetini gösterir bize teyzeleri...
Pufpuf, senin de her şey yoluna girmiş gözün Aydın. İnşallah en kısa sürede arkamızdan gelirsin canım)
Bakalım bizim de Dr kontrolümüz yarın. İnşallah benim sıpam da cinsiyetini gösterir bize teyzeleri...
açıklaman için teşekkürler öncelikle.. Az çok anladığım gibi olmuş olay.. Profilinden girip ilk yorumların bi kısmınada baktım şimdi...
aslına bakarsan herkes kendi düşüncelerini dile getirmiş ilk yorumlarda ve düzgün şekilde yazmışsınız ama senin ilk yorumda "dedikodu alanına döndü" demen ve buna elti,koca,görünce yorumunu katman doğal olarak bu tarz konuşanların cevap verme isteğine yol açmış.. Hak doğmuş yani.. sonra başka arkadaş salça demiş falan olay uzamış..
haklıyı haksızı tartışmayacağım.. Herkesin zaman zaman sinirli gergin anı olur + kaldı ki hamilesiniz hepiniz, şimdi çok daha gergin ve alıngan olabilirsiniz.. Biraz anlayış,biraz alttan almak lazım.. Kimse birbirini tanımıyo sonuçta, kişiliklerimizi huy suyumuzu bilip bilmeden böyle yorumlar yapmak hoş değil..
(bu arada senin mesajına alıntı olarak cevap yazmış oldum ama yazdıklarımı direk üstüne alınma lütfen, inan genel yzıyorum.. Konu sahibi olarak tarafsız ve objektif olarak)
Pufpufcum canım gözün aydın Allah bidaha yaşatmasın sonuçlarda temiz tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine bu konu hakkındada vdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm topic kusura bakmasın hala kötü kalpli insan falan laf atılsada cevap dahi vermek istemiyorum Allah herkesi kendi içinde mutlu etsin ben ve arklar elti kaynana daa başka konularda yazmaya devam edicez başkalarıda başka şey paylaşsın okumak istemeyen okumaz ben sıkıntımıda mutluluğumuda yazıyorum buraya ama hep olumluyum karşımdakini eleştirmeden kimseye laf sokmadan paylaşımda bulunuyorum özgürlük budur bence mevzu daa fazla uzamasın zaten beni bilen bilio olumlu konuşalım motive edelim birbirimizi dedim hep olumsuzluklara eleştirilere şu dönem tahammülümüz yok Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bana kötü kalpli vebalin var diyenlerinde azıcık empati istiyorum sadece bigün gelir hakir görülen kocasını kaynananasını eltisini falanı eleştirio şuna bak dediklerimizin yerinde olabiliriz derrtleşmek dedikodu yapmak değildir yanlış kavramlar yüzünden hassasiyetim tavan yaptı sadece neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum bi sıkıntısı olan özelime yazar burda destekçi aramıyorum ben hakkımda kimse kalbimden falan bahsetmesin kimseyi rahatsız etmek zorunda değiliz tekrarlıyorum sıkıntısı olan özelime yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?