2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ya ben senin yazdığın elma kurdunu nasıl yediğini okuyorumda yorum yazmıyorum arkadaşım yazdıına dikkat et midem bulanıoda derim yani ama sana mübah bize günah benim yazdığım seni rahatsız etmesin bende senin yazdığına karışmam özgür olmayan sensin canım

Gözlerin de sanırım bir sorun da var. Elma kurdunu yiyen ben değilim. Başka bir arkadaşım, ben Kiraz'ın kurdunu yedim. Gözlerimden birisi hasarlı , Allah'ın verdiği ile sorunun mu var? Benim yok, buna da şükrediyorum. Kör de olabilirdim, ona da şükrederdim.

Öööööööööööööööffffffffffffffffffffffff
bu form çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
kızlar sizlerden de Geniş tam detaylı ultrasonografi istendi mi?
Devlet yapıyor mu?
Yapıyorsa hangi devlet hastaneleri yapıyor?
Özel Medipol de 260 TL

Bana doktor 20.haftada renkli ultrasonun var dedi,ama detaylı ile aynı şeymi bilemiyorum,herhalde aynıdır ya,
sen ne zaman giriceksin ultrasona?

Lütfen bana Seda'ya kendini bir şey zannetme de bla bla bla ( Türkçe'de bla bla bla yoktur ) dediğim kısmı paylaşır mısın benimle? Senin adını ilk defa görüyorum forumda , sana ne söyledim de dokundu?

Yazdığından haberin dahi yok git oku bidaha olayı çarpıtmak için yok eğitimsizmişim yok imla kurallarına uymuyormuşum yok elma kurdu değilmiş o,ya ben sana ne diyorum anlamıyomusun burda bi arkımız var rahmi dikilecek belki sütlaç yapmaya gücü yok kızın öbürü sedaya durduk yere grup yönetiminde olduğun içinmi havan yazan yine sen derdin ne senin bumu özgürlük yok burda öyle bi özgürlük sen daa imla hatalarımla uğraş tamammı ben senin nasıl bi insan olduğunu anladım diğerlerininde anladığına eminim böyle devam et sen alkışlıyorum seni bugün huzurla uyuyacağına eminim çok bilmiş çok eğitimli özgür arkadaşım yazmaya devam edebilirsin ben daa fazla cevap vermicem sana

Offfffff ben gidiyorum ya hadi herkese eyvallah,bu ne ya valla beynim sulandı,ayıptır yahu.
Herkese hayırlı doğumlar nasip etsin Allah.

Bana doktor 20.haftada renkli ultrasonun var dedi,ama detaylı ile aynı şeymi bilemiyorum,herhalde aynıdır ya,
sen ne zaman giriceksin ultrasona?

Aynen 20-22. haftalar arasında yapılıyor. Beni de 20 de çağırdı
Orjinal adı: 2. Düzey Obstetrik Renkli Doppler
Halk arasındaki adı ise Renkli geniş ultrason tarama.
Bebeğin fiziksel vb... özürü var mı diye bakılıyor sanırım.
Yapan devlet hastanesi var mı acaba?

Eğitimli olduğunu söyleyen ben değilim, 3 üniversiteyi sen bitirmişşin , sen söyledin , ben değil.. Çok akıllı bir insan olmalısın, anlamışsın nasıl olduğumu. Müsait olduğunda bana da anlat ben zira öğrenemedim 32 senedir nasıl olduğumu. Rahimi dikilecek ark dediğin herhalde bir "arkadaşımız" , maalesef denk gelemedim, sıkı takip ediyorum ama göremedim kim olduğunu. Senin de vesilen ile geçmiş olsun diliyorum buradan. Sütlaç vakasını gördüm, bende maalesef mide bulantısından pişiremiyorum ama o arkadaşa sözüm olsun, bakıcam şimdi buradan tekrar kim diye, istesin 1 tas değil ,bir koca tencere yapar önüne koyarım. Sözüm de söz!

Cevap yazmassan iyi edersin evet.

Şimdilik sevgi ile kal

gittim cnm bugün fıtık dedi doktor acılı muayeneden sonra

fizik tedaviye başlıyorum yarın

sevgili kızlaar lütfen rica ediyorum konu kapansın. topik amacından sapıyor diye başlayan uyarılar, amacından sapan tartışmaya döndü. hadi hep beraber bi sakinleşelim.

arkadaşlar neler oluyor? Napıyorsunuz? Tartışma platformuna dönmüş burası hiç hoş değil

inanın konu ne, nasıl başladı, tartışma neden çıktı falan bilmiyorum.. Geçmiş baya ilerlemişti pek okuyup anlamaya vaktim olmadı.. Ama ne olursa olsun !! Burda aynı amaç için toplanmış insanlarız.. Önceliğimiz elbette hamilelik paylaşımları, deneyimler tecrübeler.. Ama hepimiz insanız ve hayat hamileliğimizden ibaret değil, başka sorunlarda oluyor zaman zaman ve insan yakın gördüü devamlı takip ettiği topikte arkadaşlarla paylaşmak fikir almak istiyor, bunda bi yanlışlık yok.. Her an her yazışmada hamilelik, bebek falan paylaşılcak değil elbette..

Bundan rahatsızlık duyanlarınız mı var??? Ben mi yanlış anladım???

paşam?? Forumdan çıktığını bidaha gelmeyeceğini yazmışsın.. Yazını okudum ama olaya hakim olmadığımdan yorum yapamadım.. Ama üzüldüm yapma lütfen...

arkadaşlar böyle güzel bir ortamı negatifleştirmetelim lütfen... Gerek yok...

ayrıca biri olay ne kısaca anlatırsa daha objektif yorumda yapabilirim...

Merhaba kızlar..
Bir kaç gündür giremiyordum nete. Sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki sabahtan beri sadece bugünü okuyabildim.
Cinsiyetini öğrenen, bebeğini gören arkadaşların gözü Aydın olsun inşallah

Şükran arkadaşıma da geçmiş olsun diyorum. Bende de hem kemik fazlalığı ham de fıtık var ama şimdilik pek şikayetim yok. Çok dikkat ediyorum kendime.

Orkideciğim gözün aydın. İnşallah diğeri de kızdır.Bi taşla iki kuş dedikleri bu olsa gerek

Paşam sen de jelati görmüşsün gözün Aydın. Benim de içime hep oğlun olacakmış gibi geliyor. Bir de reklam gibi olacak ama kinlerin süt dilimini yediğimde karnımda çıldırıyordu kızım. Resmen taklalar atıyordu. O kadar ki Dr ense kalınlığını ölçememişti yavrumun

Pufpuf, senin de her şey yoluna girmiş gözün Aydın. İnşallah en kısa sürede arkamızdan gelirsin canım)

Bakalım bizim de Dr kontrolümüz yarın. İnşallah benim sıpam da cinsiyetini gösterir bize teyzeleri...

Son düzenleme:

açıklaman için teşekkürler öncelikle.. Az çok anladığım gibi olmuş olay.. Profilinden girip ilk yorumların bi kısmınada baktım şimdi...

aslına bakarsan herkes kendi düşüncelerini dile getirmiş ilk yorumlarda ve düzgün şekilde yazmışsınız ama senin ilk yorumda "dedikodu alanına döndü" demen ve buna elti,koca,görünce yorumunu katman doğal olarak bu tarz konuşanların cevap verme isteğine yol açmış.. Hak doğmuş yani.. sonra başka arkadaş salça demiş falan olay uzamış..

haklıyı haksızı tartışmayacağım.. Herkesin zaman zaman sinirli gergin anı olur + kaldı ki hamilesiniz hepiniz, şimdi çok daha gergin ve alıngan olabilirsiniz.. Biraz anlayış,biraz alttan almak lazım.. Kimse birbirini tanımıyo sonuçta, kişiliklerimizi huy suyumuzu bilip bilmeden böyle yorumlar yapmak hoş değil..

(bu arada senin mesajına alıntı olarak cevap yazmış oldum ama yazdıklarımı direk üstüne alınma lütfen, inan genel yzıyorum.. Konu sahibi olarak tarafsız ve objektif olarak)

yarınmı ay canım hemen haber ver benimde persembe
Allahım cok güzel haberler alalım yarın 3lü taramamım sonucu cıkacak insallah temizdir

kızlar topikte erkek bebişler önde gidiyor
sağlıklı gelsinlerde insallah

ooyyyy canım çok sağol.. amin inşallah

senin minikte umarım gösterir kendini, giderir merakını

Teşekkür ederim yorumun için ama daha once de bahsettigim gibi gerçekten kendi fikrimdi , kimseye kişisel bir suçlamada bulunmadım. Uzerine alınanlar & gocunanlar varsa ben ozur dilerim onlardan. Ozur dilemek ben hatalıyım demek değildir, kesinlikle bir erdemdir ama bugun burada gordum ki coook kotu kalpli insanlar varmış. Ne diyeyim, Allah herkese gönlündeki gibi versin. kötü bir sey olduğunda bile bu mubahtır sana lafını inan düşmanım için bile kullanmıyorum çünkü biliyorum ki geliyor o temenniler bir gün seni buluyor.. Bu neden benim başıma geldi dediğinde bazen aklına geliyor, bazen gelmiyor. Bu konu hakkındaki son cümlemi burada yazdım. Bir daha da yorum yapmayacağım.

Herkese iyi sahurlar.

Pufpufcum canım gözün aydın Allah bidaha yaşatmasın sonuçlarda temiz tez zamanda kavuşursun inşallah bebişine bu konu hakkındada vdiğim rahatsızlıktan dolayı tüm topic kusura bakmasın hala kötü kalpli insan falan laf atılsada cevap dahi vermek istemiyorum Allah herkesi kendi içinde mutlu etsin ben ve arklar elti kaynana daa başka konularda yazmaya devam edicez başkalarıda başka şey paylaşsın okumak istemeyen okumaz ben sıkıntımıda mutluluğumuda yazıyorum buraya ama hep olumluyum karşımdakini eleştirmeden kimseye laf sokmadan paylaşımda bulunuyorum özgürlük budur bence mevzu daa fazla uzamasın zaten beni bilen bilio olumlu konuşalım motive edelim birbirimizi dedim hep olumsuzluklara eleştirilere şu dönem tahammülümüz yok Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin bana kötü kalpli vebalin var diyenlerinde azıcık empati istiyorum sadece bigün gelir hakir görülen kocasını kaynananasını eltisini falanı eleştirio şuna bak dediklerimizin yerinde olabiliriz derrtleşmek dedikodu yapmak değildir yanlış kavramlar yüzünden hassasiyetim tavan yaptı sadece neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum bi sıkıntısı olan özelime yazar burda destekçi aramıyorum ben hakkımda kimse kalbimden falan bahsetmesin kimseyi rahatsız etmek zorunda değiliz tekrarlıyorum sıkıntısı olan özelime yazar

sağolasın misaaa'cım şükür temiz çıktılar evet.. ve umuyorum ki, 3.de sağlıklı olur tutturabiliriz

bu tartışma konusu hiç hoşuma gitmedi açıkçası.. yakışmamış hiç bu topiğe ama olanla ölene çare yok derler.. Sanırım Kazrn, Mune el atmışlar zaten..

arkadaşlar lütfen kırıcı üslup kullanmayalım ve empati yapalım.. Hepiniz hamilesiniz, size yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…