Canlarım ciğerlerim :))
Bir geleyim dedim cıks cıks herkes bir tartışma içinde. Bu arkadaşınızın yardıma ihtiyacı var. Bırakın tartışmayıda azıcık benimle ilgilenin yahu bana yardımcı olun lütfennn :)
Şimdi canlarım durum şöyle ki,
Ben kürtajdan sonra kontrole gittiğimde kist oluşmuş demiştiya doktorum. Perşembe günü lekelenme oldu. Cuma akşamıda oldu. Cumartesi doktora gittim kistlerden dolayı olabileceğini 1 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. Malum Ramazan ayındayız ve oruç tutuyorum. Doktorum bu kanamanın adet kanı olmadığı için özür sayıldığını söyledi. İnternettende araştırdım fetva sayfalarında baktım herhangi bir rahatsızlıktan dolayı gelen böyle kanamalar özür olarak kabul ediliyormuş ve orucumu engellemiyormuş. Ben o günden beri bırakmadan orucuma devam ettim. Doktorum 1 hafta leke leke olup sonrasında adetimin gelebileceğini söylemişti ancak cumartesi gününden beri lekelenme gibi değilde baya kanama gibi geliyor. Rengi önceleri kahveyken iki gündür kırmızıya döndü. En son 30 haziranda adet olmuştum. Şimdi acaba bu kanama hala kist kanamasımı yoksa adetim mi geldi. İyice kafam karıştı kızlar. Orucumu tutuyorum ama eğer adet olduysam o zaman tutsamda kaza yapmam gerekecek. Varmı bana yardımcı olabilecek birileri. Bu arada doktorumu aradım bugün ancak ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum canlarımmmm...
sağolasın misaaa'cım şükür temiz çıktılar evet.. ve umuyorum ki, 3.de sağlıklı olur tutturabiliriz
bu tartışma konusu hiç hoşuma gitmedi açıkçası.. yakışmamış hiç bu topiğe ama olanla ölene çare yok derler.. Sanırım Kazrn, Mune el atmışlar zaten..
arkadaşlar lütfen kırıcı üslup kullanmayalım ve empati yapalım.. Hepiniz hamilesiniz, size yazık...
Ya büyük şans pufpuf demekki ortada hiç bi sorun yok artık kafan rahat bi hamilelik geçireceksin bak gör ilk kaybında üzdü seni korkuttu stres olur illaki artık kafaya hiç bişi takmican valla maşallah pıhtılaşma falanda yok Allahım tez zamanda kucağına nur topu gibi bi bebiş nasip etsin ya çok sevindim valla hepimiz anneyiz öyle anlıomki seni rabbim bidaha yaşatmasın bu sıkıntıları sana
Tartışma gerçekten yakışmadı karşı tarafa empati yapamadım bi türlü hakaret gibi açıkçası ben sevdiğim adamın dedikodusunu yaparmıyım üzüntümden paylaşırım ne varki yani burda iki dertleşince kime ne zararım var iki lafın belini kırıoz şurda empati yapamıyorum bitürlü haklısın yazık gerçekten
evet valla ilk akla gelen pıhtılaşma oluyo doktorlarında.. kısmet artı bakalım neler olcak??
tartışma içinde neyse artık olan oldu..
artık herkes daha dikkatli olur yazarkenelbette hamilelik dışı paylaşımlarda olucak, bunda saknca yada gariplik yok..
Canlarım ciğerlerim :))
Bir geleyim dedim cıks cıks herkes bir tartışma içinde. Bu arkadaşınızın yardıma ihtiyacı var. Bırakın tartışmayıda azıcık benimle ilgilenin yahu bana yardımcı olun lütfennn :)
Şimdi canlarım durum şöyle ki,
Ben kürtajdan sonra kontrole gittiğimde kist oluşmuş demiştiya doktorum. Perşembe günü lekelenme oldu. Cuma akşamıda oldu. Cumartesi doktora gittim kistlerden dolayı olabileceğini 1 hafta kadar devam edebileceğini söyledi. Malum Ramazan ayındayız ve oruç tutuyorum. Doktorum bu kanamanın adet kanı olmadığı için özür sayıldığını söyledi. İnternettende araştırdım fetva sayfalarında baktım herhangi bir rahatsızlıktan dolayı gelen böyle kanamalar özür olarak kabul ediliyormuş ve orucumu engellemiyormuş. Ben o günden beri bırakmadan orucuma devam ettim. Doktorum 1 hafta leke leke olup sonrasında adetimin gelebileceğini söylemişti ancak cumartesi gününden beri lekelenme gibi değilde baya kanama gibi geliyor. Rengi önceleri kahveyken iki gündür kırmızıya döndü. En son 30 haziranda adet olmuştum. Şimdi acaba bu kanama hala kist kanamasımı yoksa adetim mi geldi. İyice kafam karıştı kızlar. Orucumu tutuyorum ama eğer adet olduysam o zaman tutsamda kaza yapmam gerekecek. Varmı bana yardımcı olabilecek birileri. Bu arada doktorumu aradım bugün ancak ulaşamadım. Yardımlarınızı bekliyorum canlarımmmm...
Hamilelik dışı paylaşımlar) Biran düşündümde seneye burası nasıl olucak acaba. Benim oğlum gaz çıkardı, benim kızım bugün mamasının hepsini yedi. Benimki anne dedi. Seninki kaç aylıkken anne demişti benimkinden hala tık yok :)) Anamm altın gününe dönerya burası :)
Hamilelik dışı paylaşımlar) Biran düşündümde seneye burası nasıl olucak acaba. Benim oğlum gaz çıkardı, benim kızım bugün mamasının hepsini yedi. Benimki anne dedi. Seninki kaç aylıkken anne demişti benimkinden hala tık yok :)) Anamm altın gününe dönerya burası :)
Canım adetin düzenliyse adet tarihini baz alıcaksın 10 günden fazla sürünce kanaman özürlü kabul ediliosun dinen, şuan düzenini bilmiosan eğer oruç tutma derim ben çünki adet kanıda olabilir böyle su gibiyse adettir bence bilmiomki bu arada kistlerden kurtulmuşun valla çok sevindim öğrendim sonradan çok mühim bişi değilmiş aslında bebişe engeli yokmuş
ne güzel işte...
samimi, güzel, içten, bağlılık dolu paylaşımlar.. İnş sen ve bende katılır yetişiriz o paylaşımlara canım (amin)
:)) kadının olduğu heryerde her muhabbet vardır altın günlerinide severim valla ne güzel boş boş konuşuruz:) 2013 anneleri mutlu halinden
ne güzel işte...
samimi, güzel, içten, bağlılık dolu paylaşımlar.. İnş sen ve bende katılır yetişiriz o paylaşımlara canım (amin)
Ben adet bitimimle birlikte çalışmalara başlıyorum. Hadi beraber yapalım yine :)) Belki nisan annelerine yetişiriz :)
Boş boş konuşmak :)) İnsan saçma sapan şeylerden konuşup bu kadar keyif alırmı ya :)
Amin canım ya ikinizde yetieceksiniz gibime gelio valla ayy kızlar hayırlı haberinizi bekliom zaman ne çabuk geçio ya herşey güzel olur inşallah evli mutlu çocuklu hemde huzurlu:)
inşallah canım cidden yürekteeeeeen bi inşallah... şu an kabul olacağını bilsen ne dilerdin derler ya, hiç düşünmez direk "sağlıklı bir hamilelik" derdim...
o kadar çok istiyorum...
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Kürtajdı kistlerdi derken kendimi çok kötü hissediyodum. Doktor korun sakın çocuk yapma sakıncalı dedikçe sanki kadınlığım, çocuk yapma şansım elimden alınmış gibi bunalımlardaydım. Kistlerin kaybolmuş çalışmalara devam deyince dünyalar benim oldu gibi hissettim. Ayyy içim kıpır kıpır yahu.
Rabbim nelere kadir varya Allahım ol deyince nasılda oluo işte o kistler yokolur işte mucize gibi herşey hep şey derim en diptesin ya kötüsün ya elbet ordan tırmanacaksın artık seni mutlu günler bekliyordur buda öyle bişey olmuş senin hayatında ramazanın hürmetine sağlıklı bi bebişin olur inşallah o sıkıntıyı iyi bilirim kist yüzünden 5 ay bekledim ağladım Allahım daa çok bekleyenlere sabır versin valla ummadığın anda mutlu edio rabbim işte
Eşime diyorumki bizim için dua et. Diyorki önce başkaları için dua ediyorum. Sonra bizim için ediyorum. Kendine istediğin tüm güzellikleri başkaları içinde istemelisin diyor. Forumda bişey oldukça anlatıyorum ona. Hepiniz onunda dualarındasınız. Benden önce sizlere dua ediyor. Birbirimiz için ettiğimiz onca dua elbet Rabbime ulaşıyordur. Ne derler; Rabbim duanı kabul etmiyorsa, bilki daha iyisini vereceği içindir. Biz kayıp yaşadık, kötü günler geçirdik. Düşün ki bize nasıl güzel melekler verecek Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?