2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu kadarına da pes.. Tartışmanın geldiği nokta.. Sen dedikodu yaptın ben dedikodu yaptım...

Hakikaten iki tarafın da geldiği nokta çok üzücü.... (sonra yazılanları da okudum) altını çiziyorum iki tarafın da geldiği nokta çok üzücü...

Üslup böyle mi olmalı yani...

Son düzenleme:

bebegının ıyı olmasına cok sevındım.allah kucagına almayı nasıb etsın.amınnnnnnnn.bende 26 da gorucem ınsallah bebegımı,ultrasondakı kadın cok kotu ama mecburum ..senın yazılarını okumaktan zevk alıyorum

Canim allah hepimize hayirli dogum nasip etsin inşallah saglikli bebisler wersin

Canim ben daha cok minikken hissettm dedim inanmadilar 17. Haftamdayim daha belirgin hissediyorum 20. Haftada firlarmi ne yapar ewlatcim bilemem:)

Canim duygugum iyi seyleri tabiki paylasacam yasanmis seyle caniminnn iciii bak hamile oldugunu ilan edecen tamam öptüm

Anammmm sorma bacimmm sorma sabah kalkıp oryantal oynadim su ictim cikilot yedim tabi abarta abarta gittik secdede benim welet allahim esirgesin doktor gotune dürtüyor dürtüyor yok goremedi yuzunu totoyla yetindik tabi okadar yedim ictik bir çişiM war altima isicem bide wajinal ultrason demesinmi dr bey tutamiyom ben cice gitcem dedim adam ters ters bakti neyse ya cabuk gecti gulmeye dewam etti okadar bakti bakti bakti en sonunda pipinin fotosunu cekti dewlet meselesi oldu yaniiii.... canimmm kendine dikkat et ki bebegin iyi olsun ayaga hic kalkmaman gerekirse altina işe allah heriflerimize kuwwet wersin basimizdan eksik etmesin tabiii hernekadar sikayetlensekte napalim idare edelim

esila naptın merak ettim öğrenebildin mi cinsiyeti :)

12 . haftada ogrenen arkadaslarda war canlar ama ben 17. haftada ogrendim pipili bugun ogrendım hatta :) darısı saglıklı olmasına rabbım korusun inşallah hepimizin bebegide saglıklı olur insallah

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :) Rabbim cümlemize sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin inşallah. Bizler cok sabırsızız maalesef kul acizliği diyeim :)

doktora dun gittim 13+4 günlüktü ve cinsiyet ögrendim hatta gördüm :)erkek olduğu için daha kolay görünüyo

Evet tanıdıklarım da öyle diyor, biz 12. haftada gittiğimizde doktor cinsiyetini göremiyorum demişti, biz de kızdır o zaman diye bir çıkarım yapmıştık bakalım tutacak mı :)

herkese günaydın...hiç bişey yazmadım konuyla ilgili ama hakikaten çok sıktı artık......... kızlar şu tartışmalara bi son verseniz ? kim kime neye alındı anlaşılmıyor bile olay ne farklı boyutlara taşınmış.. ben herkesle ilgili bişeyler okurken bi anda tartışma yazıları görünce bıraktım okumayı.. buraya sadece fikir edinmek bilgi amaçlı girenler için çok ama çok sıkıcı bu durum rahatsız olan varsa girmez uzak durur...kimse kimseyi görmek, kimse kimsenin sorusuna cevap vermek zorunda değil bunun hepimiz farkındayız. lütfen artık,,tartışmayla alakası olmayanlarda topikten uzaklaşacak bu gidişle..........

Son düzenleme:
Günaydın annecikler
hormonlar tavan mı yaptı noldu ben okumadım ama neyse
yaw tartışmayalım zaten şunun şurasında bikaç ay sonra doğurup gidicez
valla üstünüze kusarım haa

Günaydın annecikler
hormonlar tavan mı yaptı noldu ben okumadım ama neyse
yaw tartışmayalım zaten şunun şurasında bikaç ay sonra doğurup gidicez
valla üstünüze kusarım haa

günaydın canım seninde kusmalar devam ediyor mu benim gibi? bu hafta biraz azalttık sanki ama sabahları mutlaka klasik bi defa kusma durumu var..

çok sevindim canım doktor bana düşüklerden sonra artık korunmayı bırak dediğinde sanki hamileymişim gibi sevinirdim.
bembeyaz bi sayfa senin olsun güzelce yaz çiz

günaydın canım seninde kusmalar devam ediyor mu benim gibi? bu hafta biraz azalttık sanki ama sabahları mutlaka klasik bi defa kusma durumu var..

canım çok şükür baya azaldı gerçekten telefonla konuşurken bile öğürüyodum ilginç
ama şimdi kötü koku aldığım zaman öğürüyorum
sabah bulantısı erken kalkınca bende de oluyo
hiç bitmicek heralde ben alıştım böyle yaşamaya
geçen gün bi kafeye gittik tuvalete birileri geldi leş gibi ter kokuyolar.kendimi dışarı eşimin kollarına bi attım öğüre öğüre
korktu adam da
sonra tuvaleti temizleyen adam dedi ki pis mi bırakmışlar hemen temizlerim bekle dedi.
tabi ben öğürüyorum konuşamıyorum
eşim de göbeğimi gösterdi ondan ondan dedi ama ben yarım saat öğürdüm
kusamıyorum öyle bi huyum var benim

günaydın canlar yaşananlar çok can sıkıcı durduk yere strese giriyoruz neyse olan olmuş dilerim bundan sonra keyifli paylaşımlar olur

[/COLOR
Benim de kızım olacak kızlar %90 dedi doktorumuz. Bol bol izledim kızımı ekrandan. Şimdi Ağustos ortasına randevu aldık, özlicem o zamana kadar. Doktorumuz bayram gibi bi kıpırtılar hissedersin dedi. Kelebeğin avucunda kıpırdaması gibi belli belirsiz bir his olacakmış. Çok heycan verici yaaa... Resmen mucize yaşıyoruz kızlar Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı.

günaydın kızlar ...
kalanlar gidenler banlananlar üzücü böylemi olmalıydı ? neyse sağlık olsun herşey düzelir inşallah..
cinsiyetler baya baya belirginleşti artık çok az kişi kaldı sanırm öğrenemeyen..
bense kendimden memnun değilim yine bulantı ağrı fln derken birde yaşlı teyzelerin durup duurp tuhaf hıçkırmaları vardır ya böle değişik ben ondan oldum :S HERKESİN İÇİNDE tuhaf tuhaf sesler çıkıyor gag gug utanıyorum kimseyi ayıplamayın kızlar bzim yaşlı bi komşu teyzemiz vardı ona sinir olurdum aynı öyle oldum ALLAHım bi daha yapmiyciimmm...

hadi gözün aydın en güzel bayram hediyesini alacaksın o zaman :)
doktorlar hissedemezsin diyor ama sanırım bende dün bişiler hissettim gibi geldi fakat tekrar düşününcede bu kdar erken olurmu acaba demekten de kendimi alamadım ..12-13 haftalık olan arkadaşlar da eminim hissettim deyince kafamda karışmadı değil artık gelsin hissetme vakitleri hayırla inşallah...

canım bir haftaya kadar geçer bulantıların heralde.İlk başladığı zamanlara nazaran baya az oluyo demi? benim öyle oldu 15.hafta baya azaldı, şimdi hiç kalmadı çok şükür.

bende hala buzdolabını sevemiyorum ne kadar temizlersek temizleyelim o koku öğürmeme sebep hep =) ilk haftalara göre iyiyiz yine şükür bakalım tamamen biteceği günler olacak mı

Son düzenleme:
canım bir haftaya kadar geçer bulantıların heralde.İlk başladığı zamanlara nazaran baya az oluyo demi? benim öyle oldu 15.hafta baya azaldı, şimdi hiç kalmadı çok şükür.

azaldı cnm ama bazen bitmeyecek gibi öyle bir geliyork dünya başıma yıkılıyor benim ikiz gebelik olduğu için doktor bulantıların daha şiddetli ve daha uzun sürebilir bu normaldir dedi yani 20. haftyıda bulabilir doğuma kadarda sürebilirmiş ama ben yakında biteceğine inanıyorum ALLhın izni ile :)

ya kızlar bu hissettiginiz sey neye benziyo ben hiç bir seyi benzetemiyorum hepsi bagırsak hareketi gibi geliyo

ihihihiihi olur hamilelerde öyle vakalar bende de olmuyo diil sanki boğazımdan baloncuklar çıkıyo

ya kızlar sanki bende bişeyler hissediyorum ama akşam arkama yaslanıp oturduğum zaman anlıyorum eğer olursa
gaz gibi değil bu bebecikler oynamaya başladı sanırım

evet öyle olcak inşallah:))) benim doktor da öyle dio bazı gebeler bağırsak hareketlerini karıştırabilirmiş. Bilmiorum artık tabi istisnalar olabilir :)) Kuzularımız annelerine sinyaller versin artık, merkala bekliorum.

canım günaydınn,ne güzel bir haber bu alışveriş çılgınlığın başlamıştır kesin.Yerim ben onları yaaaa minikler demekki erkekmiş birisi hemen göstermiş kendisini annesi.İşyerinde durumlar iyi herhalde,bulantı vs sorun olmuyor gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…