Bu kadarına da pes.. Tartışmanın geldiği nokta.. Sen dedikodu yaptın ben dedikodu yaptım...Ya sen dedikodu yapma tamammı ben yaparım kime ne benimi engelleyeceksin beğenmiyen girmez okumaz paylaşmaz kimsenin dedikodusunu yaptığımız yok üzüntümüzü paylaşıyoruz o laflarına dikkat et tamammı sen forumun amacını çözmüşün aferin sana altın yaldızlı madalya veriyorum boynuna taktım başın göğe ermiştir artık okuma kardeşim seç beğen öyle oku sana zorla benim diğerlerinin uzun uzadıya yazdığı muhabbeti oku diyen olmadı merakla hepsini satırı satırına takip etmişin ama gidersin başka forumlardaki annelik sayfasına girersin ozaman, abarttınız iyice habire göbeğimden aç gibi yediğimdenmi bahsedicem ben hamileyim ama hasta değilim hayatım devam ediyor benim bebeğim benim değil Allahın emanet ettiği bir can elimden geleni yapıyorum ben zaten, dedkodularımızı dinleme girme ozaman bu siteye, kimsenin kimseye caka sattığı yok grup yönetmenmiş baya bi içinde kıskançlık oluşmuş içinde senin neyse daada seviyemi düşüremem ben diğer arklar herkes herkesin sorunlarına dönüo burda hatta her türlü sorununa burası 657 devlet dairesi değil herşeyi paylaştığımız 2014 ocak annelerinin yeri işine geliosa girersin gelmiosa girmezsin
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
Sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyımInanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
canım benim hayırlı olsun, gözünüz aydın. Allah hayırlı evlat etsin
canım benim mutlu oldum güzel haberine. entez hayırlı zamanda bebek haberlerini de bekliyoruz. dualarımdasın
canım benim tsh nın gebelikte 2.5'in altında olması gerekiyor. bebeğin gelişimini, gebeliğin ilerlemesini olumsuz etkileyebiliyor. ama korkucak bir şey yok şimdilik. bu değer tez zamanda toparlar kendini.
kızlaar ben de bugün muayene oldum. dr bebişlerden birine kesin erkek dedi. diğerinde kesinlikle pipi görmüyorum, büyük ihtimal kız ama yine de emin olmak için 4 hafta sonra bakalım dedi. bence o da kız. ben hep öyleee hissediyorum
Kızlar merhaba,
Öncelikle forumdan ayrılan arkadaşlar için ve özellikle paşam için çok üzüldüm. Ben de gün içinde iş yerindeyim, ancak akşamları bakabiliyorum. Bir de ipad den forumu takip ediyorum, forumdan kaynaklı bir sorun yaşıyorum, ne zaman sayfa içinde dolaşsam çat diye browser kapanıyor. Tekrar login olmak gerekiyor falan çok bıktım bu durumdan, site yönetiminde mesaj attım ama ilgilenen olmadı. Neyse bu sebepten dolayı da aktif olarak kullanamıyorum forumu, pek katılım sağlayamadım yazılanlara ama sizlerle ilgili her akşam mutlaka haber almak için açıp okuyordum. İyi olduğunuz bilmek beni sevindiriyordu. Umarım giden arkadaşlar dönerler
Ben 17. Haftama girdim. Geçen hafta bir kızımız geldiğini öğrendik. Forumda birileri demiş ki hep erkek haberi var hiç kız yok mu? Benim kızım var Allah' ın izni ile. Boyu 15 cm, kilosu 160 gr mışbiz de eşimle erkek çocuk delisiydik ama bu işler nasip tabi, kızımız da başımızın üstüne. 4 lü testimizi yaptırdık, inşallah cumaya sonucu alıcaz.
Gelelim asıl soruma. Kızlar ben geçen hafta ufak ufak bir kaç kez bir kıpırtılar hissetmiştim. Doktorum randevumuzda 20. Haftadan önce hissedemezsin dedi ama ben özellikle pazar gününden beri sıklıkta pıtır pıtır birşeyler hissediyorum. Ve eminim gaz tarzı birşey değil eşim bile bir kere bir tanesini hissetti. Nasıl söylesem sanki bir damarım atıyormuş gibi, göbek deliğimin altında genelde sağ taraflarda ama farklı noktalarda pıtırtılar oluyor.
Sizde var mı hisseden? Kimse bahsetmemiş bende mi gariplik var acaba diyorum ama hissettiğim şeyin de farklı olduğunu biliyorum, bağırsak hareketi değil bu daha çok derimin altında anlık bir pıtırtı. Kızlar yanıtlarınızı bekliyorum. Sevgiler
aaaay sango'cummm böyle örnekler duydukça mutlu oluyorum valla,sağol sendeben genelde sahura kadar oturuyorum canım,o yüzden buralarda olabiliyorum hehehhe
heeeyyy şişşşt piiişşşttt neler oldu burda?neden tartışma oldu ben kaçırdım..taaaa 35 sayfa ilerlemiş okuyamadım da hayırdır kızlar :44:
konuyu bilmesemde tebrikler umutguzel ne doğru yazmışsın
kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık
sizlerin hepinizi çok seviyorum inanın bana inanın siizn gibi arkadaşları buldugum için çok şanslıyıminanın ban doktro dediki üzülmek strese grimek yok yataga çakılı kaldım malesef kızlar hiç brişey yapmam yasak malesef kapımı kimsede açmıyor eşim hem ev işelrine hem yem k temizlik vs işlerine nasıl dayanıcak yapıcak allah yardımcım oldun arkadaşlar dedilerya ev hanımlarına imreniyorum bende ayakta hamilelik geçirenlere imreniyorum paşanın yatak fazlı açılmıştır bugünden itibariyel vatana millet hayırlı ugurlu olsun
çok sagolasın gittim kontrole doktorum sezeryana girmiş iftardan sonra gel dediler iftardan sonra gidicem eşim gündüz çalıştığı için akşam nöbetçi kalan bir doktor var iyide ilgileniyor ona gidiyoruz umarım öğrenirim tabiki sağlıklı olması herşeyden önemli ama merak da ediyor insan
12 . haftada ogrenen arkadaslarda war canlar ama ben 17. haftada ogrendim pipili bugun ogrendım hatta :) darısı saglıklı olmasına rabbım korusun inşallah hepimizin bebegide saglıklı olur insallah
doktora dun gittim 13+4 günlüktü ve cinsiyet ögrendim hatta gördüm :)erkek olduğu için daha kolay görünüyo
Günaydın annecikler
hormonlar tavan mı yaptı noldu ben okumadım ama neyse
yaw tartışmayalım zaten şunun şurasında bikaç ay sonra doğurup gidicez
valla üstünüze kusarım haa
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Kürtajdı kistlerdi derken kendimi çok kötü hissediyodum. Doktor korun sakın çocuk yapma sakıncalı dedikçe sanki kadınlığım, çocuk yapma şansım elimden alınmış gibi bunalımlardaydım. Kistlerin kaybolmuş çalışmalara devam deyince dünyalar benim oldu gibi hissettim. Ayyy içim kıpır kıpır yahu.
günaydın canım seninde kusmalar devam ediyor mu benim gibi? bu hafta biraz azalttık sanki ama sabahları mutlaka klasik bi defa kusma durumu var..
[/COLOR
Benim de kızım olacak kızlar%90 dedi doktorumuz. Bol bol izledim kızımı ekrandan. Şimdi Ağustos ortasına randevu aldık, özlicem o zamana kadar. Doktorumuz bayram gibi bi kıpırtılar hissedersin dedi. Kelebeğin avucunda kıpırdaması gibi belli belirsiz bir his olacakmış. Çok heycan verici yaaa... Resmen mucize yaşıyoruz kızlar Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguları tatmayı.
günaydın kızlar ...
kalanlar gidenler banlananlar üzücü böylemi olmalıydı ? neyse sağlık olsun herşey düzelir inşallah..
cinsiyetler baya baya belirginleşti artık çok az kişi kaldı sanırm öğrenemeyen..
bense kendimden memnun değilim yine bulantı ağrı fln derken birde yaşlı teyzelerin durup duurp tuhaf hıçkırmaları vardır ya böle değişik ben ondan oldum :S HERKESİN İÇİNDE tuhaf tuhaf sesler çıkıyor gag gug utanıyorum kimseyi ayıplamayın kızlar bzim yaşlı bi komşu teyzemiz vardı ona sinir olurdum aynı öyle oldum ALLAHım bi daha yapmiyciimmm...
canım çok şükür baya azaldı gerçekten telefonla konuşurken bile öğürüyodum ilginç
ama şimdi kötü koku aldığım zaman öğürüyorum
sabah bulantısı erken kalkınca bende de oluyo
hiç bitmicek heralde ben alıştım böyle yaşamaya
geçen gün bi kafeye gittik tuvalete birileri geldi leş gibi ter kokuyolar.kendimi dışarı eşimin kollarına bi attım öğüre öğüre
korktu adam da
sonra tuvaleti temizleyen adam dedi ki pis mi bırakmışlar hemen temizlerim bekle dedi.
tabi ben öğürüyorum konuşamıyorum
eşim de göbeğimi gösterdi ondan ondan dediama ben yarım saat öğürdüm
kusamıyorum öyle bi huyum var benim
canım bir haftaya kadar geçer bulantıların heralde.İlk başladığı zamanlara nazaran baya az oluyo demi? benim öyle oldu 15.hafta baya azaldı, şimdi hiç kalmadı çok şükür.
hadi gözün aydın en güzel bayram hediyesini alacaksın o zaman :)
doktorlar hissedemezsin diyor ama sanırım bende dün bişiler hissettim gibi geldi fakat tekrar düşününcede bu kdar erken olurmu acaba demekten de kendimi alamadım ..12-13 haftalık olan arkadaşlar da eminim hissettim deyince kafamda karışmadı değil artık gelsin hissetme vakitleri hayırla inşallah...
günaydın kızlar ...
kalanlar gidenler banlananlar üzücü böylemi olmalıydı ? neyse sağlık olsun herşey düzelir inşallah..
cinsiyetler baya baya belirginleşti artık çok az kişi kaldı sanırm öğrenemeyen..
bense kendimden memnun değilim yine bulantı ağrı fln derken birde yaşlı teyzelerin durup duurp tuhaf hıçkırmaları vardır ya böle değişik ben ondan oldum :S HERKESİN İÇİNDE tuhaf tuhaf sesler çıkıyor gag gug utanıyorum kimseyi ayıplamayın kızlar bzim yaşlı bi komşu teyzemiz vardı ona sinir olurdum aynı öyle oldum ALLAHım bi daha yapmiyciimmm...
evet öyle olcak inşallah:))) benim doktor da öyle dio bazı gebeler bağırsak hareketlerini karıştırabilirmiş. Bilmiorum artık tabi istisnalar olabilir :)) Kuzularımız annelerine sinyaller versin artık, merkala bekliorum.hadi gözün aydın en güzel bayram hediyesini alacaksın o zaman :)
doktorlar hissedemezsin diyor ama sanırım bende dün bişiler hissettim gibi geldi fakat tekrar düşününcede bu kdar erken olurmu acaba demekten de kendimi alamadım ..12-13 haftalık olan arkadaşlar da eminim hissettim deyince kafamda karışmadı değil artık gelsin hissetme vakitleri hayırla inşallah...
kızlaar ben de bugün muayene oldum. dr bebişlerden birine kesin erkek dedi. diğerinde kesinlikle pipi görmüyorum, büyük ihtimal kız ama yine de emin olmak için 4 hafta sonra bakalım dedi. bence o da kız. ben hep öyleee hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?