evet evet aynen bende öyle yaaa... allah'ım kabul etsin
merhaba arkadaşlar ben bu sabah eczaneden test aldım ve pozitif çıktı son adetim 13 nisan. ultrasonda görünmedi bugün test sonucuda çıkmadı sizce hamilemiyim test yanlış olabilirmi?
bu gün kan da mı çıkmadı idrar da mı anlayamadım? adet tarihinize göre ultrasonda çıkmaması normal ama kanda çıkmadıysa fazla umutlanmayın derim
Son adet tarihlerimiz aynı idrar da test yaptırdıysanız kanda yaptırmanız lazım ki emin olun.. ultrasonda görünmemesi normal bende bugün muayene oldum keseyi görmedik henüzz........vajinalde görebiliriz istersen dedi yaptrımadım gerek duymadım......karından ultrason için erken 4+2 ya da 4+3 üz daha....... ama beta sonucuna göre netleşir durumun.... inşallah hamilesindir..
Kış bebeği şöyle rahat. Bu yaz daha küçük olacak, hamilelikte seni zorlamicak yazı rahat geçireceksin. Bi dahaki yaza kadarda 5-6 aylık olacak. Arabasına koyup istediğin gibi gezdirebileceksin. Zaten kışın evden dışarı çıkamıyosun soğuk, yağmur. Oturup bebişini büyüteceksin.
pıt pıt pıt pıt pıt pıt :)
eczaneden aldığım test çift çizgi çıktı ultrasanonda baktı doktor göremedi 5. haftan dolmamış görünmeyebilir dedi ayrıca o testlere güvenmiyorum dedi kan tahlili sonucunu bekliyorum inşallah hamileyimdir sizinde sağlıkla doğar inşallah
İnşallah canım benim... testlerin yanılma payı tabiki var ama ben şimdiye kadar hiç yanılmadım =) inşallah senin ki de doğrudur ve gebesindir.. duan için çok teşekkür ederiö sağlıkla kucağıma almak en büyük duamm
seninle evlilik tarihimizde yakın galiba ne raslantı 11.11.2011 evlilik tarihim
seninle evlilik tarihimizde yakın galiba ne raslantı 11.11.2011 evlilik tarihim
maşallah...karından mı duydun canım??o zamn senin dogum daha ileri bi tarih..benim de geç döllenmeydi...
karnımdan duydum ama biraz zor duyuldu dediğin gibi geç döllenme olmuş...5-6 ocak falan işte ama tam 40 haftayı pek doldurmazmış ya gebeler kesin değil diye ellemedim bdt'yi[/QUOT
hakkımızda hayırlısı...ben de yarın gidecegm inş....pıt pıtları duymaya
karnımdan duydum ama biraz zor duyuldu dediğin gibi geç döllenme olmuş...5-6 ocak falan işte ama tam 40 haftayı pek doldurmazmış ya gebeler kesin değil diye ellemedim bdt'yi[/QUOT
hakkımızda hayırlısı...ben de yarın gidecegm inş....pıt pıtları duymaya
hayırlısıyla duyarsın inşallah pıt pıtları :)
11.10.2011 bizimdeeeeeeeeeee
İki gün önce kan testi 13,93 çıktı. Dayanamadım bugün de baktırdım 65,88 çıktı. Henüz gecikmiş bir adetim yok ama galiba ben de hamileyim sonunda kızlar inşallah :)
gözün aydın cnm :)
11.10.2011 bizimdeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?