2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba arkadaşlar ben bu sabah eczaneden test aldım ve pozitif çıktı son adetim 13 nisan. ultrasonda görünmedi bugün test sonucuda çıkmadı sizce hamilemiyim test yanlış olabilirmi?

Son adet tarihlerimiz aynı idrar da test yaptırdıysanız kanda yaptırmanız lazım ki emin olun.. ultrasonda görünmemesi normal bende bugün muayene oldum keseyi görmedik henüzz........vajinalde görebiliriz istersen dedi yaptrımadım gerek duymadım......karından ultrason için erken 4+2 ya da 4+3 üz daha....... ama beta sonucuna göre netleşir durumun.... inşallah hamilesindir..

eczaneden aldığım test çift çizgi çıktı ultrasanonda baktı doktor göremedi 5. haftan dolmamış görünmeyebilir dedi ayrıca o testlere güvenmiyorum dedi kan tahlili sonucunu bekliyorum inşallah hamileyimdir sizinde sağlıkla doğar inşallah

ben bu forumu kullanmayı bir türlü öğrenemicem:) yeni gördüm cevabı.Aslında haklısın ben de o yönüyle düşündüm 2 yaz da denize girebilirim mesela:) yazın bebiş büyümüş olur evet doğru. tek korkum doğduğunda hastalanırsa ve ben ilk bebeğimi hergün yıkadım,şimdi kış olunca o kadar sık yıkayamam biraz pimpirikliyim o konuda:) ama sağolsun 2 yaşındaki oğlum nedense çok sevdiği banyodan lkorkmaya başladı ve çok sık banyo yapamıyoruz. zaten bronşit oldu kendimi suçluyorum kış günü çok yıkadım benmim yüzümden mi oldu diye
Neyse cvp için teşekkürler,herşey yolunda gider umarım Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.

idrarda gebelik çıkarsa sonrasında kanda da çıkıyo genelde
idrar testleri pozitifi verdiğinde çok yanıltmıyo bence
inşallah kanda da görürsün gebeliğini

İnşallah canım benim... testlerin yanılma payı tabiki var ama ben şimdiye kadar hiç yanılmadım =) inşallah senin ki de doğrudur ve gebesindir.. duan için çok teşekkür ederiö sağlıkla kucağıma almak en büyük duamm

seninle evlilik tarihimizde yakın galiba ne raslantı 11.11.2011 evlilik tarihim

maşallah...karından mı duydun canım??o zamn senin dogum daha ileri bi tarih..benim de geç döllenmeydi...

karnımdan duydum ama biraz zor duyuldu dediğin gibi geç döllenme olmuş...5-6 ocak falan işte ama tam 40 haftayı pek doldurmazmış ya gebeler kesin değil diye ellemedim bdt'yi

İki gün önce kan testi 13,93 çıktı. Dayanamadım bugün de baktırdım 65,88 çıktı. Henüz gecikmiş bir adetim yok ama galiba ben de hamileyim sonunda kızlar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…