2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çoook güzel bir haber bu:) içinizi rahat tutun herşey normal görünüyor..
benim de adet geciktikten 10 gün sonra gittim,ultrasonla btından göremedi keseyi..
vajinal muayenenin hiçbir sakıncası olmadığını söyledi ve o şekilde gördü keseyi..doktoruma güveniyorum o yüzden bir sakıncasını görmedim..inşallah iyi haberlerle dönersiniz :)

merhaba,ben de 5 haftalık hamileyim.yasım 26.adana.sat:9 nisan.ilk bebeğim olacak.beklenen dogum tarihi.15 ocak.eklersen çok sevinirim.

kış bebeğinin avantajları nelerdir? ben ilk doğumumu haziranda yapmıştım ve çok rahattı yaz bebeği:) şimdi 2014 ocak annesi olucam Allahın izniyle:) ve kıştan korkuyorum

kış bebeğinin avantajları nelerdir? ben ilk doğumumu haziranda yapmıştım ve çok rahattı yaz bebeği:) şimdi 2014 ocak annesi olucam Allahın izniyle:) ve kıştan korkuyorum

Kış bebeği şöyle rahat. Bu yaz daha küçük olacak, hamilelikte seni zorlamicak yazı rahat geçireceksin. Bi dahaki yaza kadarda 5-6 aylık olacak. Arabasına koyup istediğin gibi gezdirebileceksin. Zaten kışın evden dışarı çıkamıyosun soğuk, yağmur. Oturup bebişini büyüteceksin.

Hadi bakalım. Yarın görebilecekmisin bebişini. Haftalarımız ve satlarımız aynı.

Canım geçen Perşembe 4.4 mmdi kese günde 1.1 mm büyüyormuş 1 cm de bebiş gözüküyor hesaplamalarına göre yarın 11 mm falan olması lazım bebiş yerine yolk kesesini görsem oda yeterbana boş gebelik falan beni çok korkutuyor Allah korusun tabi ama ilk çocuğum tedirgin oluyo insan acemilikten:) seninle aynı haftalarımız yarın drdan gelince olan biteni paylaşırım içimi rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim kafamdaki soru işaretleri dağıldı biraz

Canım ben geçen salı gördüm keseyi. Cumartesi günü kanamam olduğu için doktora gittim. Doktor ultrasonla baktı yolk kesesi oluşmuş dedi, yolk kesesinin ne olduğunu felan anlattı. Ama ben verdiği ultrason kağıdında göremedim. Doktorun görüp, benim göremedğim bişeyler var ama anlamadım :)

Benim daha adet günüm 4 gün geçti doktorumda görememiz çok normal dedi. daha önceki gebeliğimde ilk muayeneme 5+2 de gitmiştim o zaman görmüştüm keseyi ama kayıp olunca şimdi telaş yapıyorum hamileliğimide battan 4 gün önce öğrenmiştim.. birde ilaçlar vs erken tedbir amaçlı erken gittim doktoruma..... vajinal yaptırmak istemedim doktorda rahim kalınlaşmış rahim içi gebelik sıkıntı yok güzel başladı herşey dedi haftaya gel keseyi görelim dedi.. inşallah herşey yolunda gider çok sağol tatlımmmm

Canım gözün aydın yolk kesesi bebişi oluşturan birşey keseye yapışık olunca belki görememişindir:) acep benimkide oluştumu bilmiyorum bu hafta pek kasık ağrımda yok öle içimde ne oluyor öğrenmek istiyorum:)

merhaba arkadaşlar ben bu sabah eczaneden test aldım ve pozitif çıktı son adetim 13 nisan. ultrasonda görünmedi bugün test sonucuda çıkmadı sizce hamilemiyim test yanlış olabilirmi?

selam annişler vvvvvaaaaaaaavvvvvvvvvvvv ne kadan kalabalık yahu.... selam verip gidip azıcım mama yiyeyim çok acıktımm .. nöbetten çıktım 1 saate aranıza katılıcam ay gitmeyin yaaaaaaaa olur muuuuuuuuuu :) :) :)

merhaba arkadaşlar ben bu sabah eczaneden test aldım ve pozitif çıktı son adetim 13 nisan. ultrasonda görünmedi bugün test sonucuda çıkmadı sizce hamilemiyim test yanlış olabilirmi?

bu gün kan da mı çıkmadı idrar da mı anlayamadım? adet tarihinize göre ultrasonda çıkmaması normal ama kanda çıkmadıysa fazla umutlanmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…