tatlım netteki hesaplamalarda zaten +-3 gün atacağı yazıyo uymaması o yüzden bence çünkü benimde satım 5 nisandı haftasına göre doktora gittiğimde 5+4 çıkması gerekirken 6+1 çıktı doktor bunu keseye göre hesaplıyor sanırım...ben keseyi ve bebeğimi dün yani 6+1 de gördüm tatlım..
Evet değişiyor. Sat, Beta hcg, Kese. Hiçbiri birbirini tutmuyor.
Ya kızlar bana bi yardım edin benim 4 h 6 günlükken gittiğimde hcg 3550 ydi doktor 4 hafta 2 günlük hamilesin ultrasona göre 4.4 mm kese dedi hcg yüksek değilmi ya bilemedim kesem hcg ye göre küçükmü veya haftam bilemiyorum
Ben 4+2 günlükken gördüm keseyi. Beta Hcg 1600 civarıydı.
kalp atışını ne zaman duyuyosunuz kaç haftalık olması lazım yani ?
herkesinki farklı ben 6+5 duydum bir başkası 6 haftada kese gördu döllenmeyle alakalı canım
Canım normal ozaman dimi bende 4+2 de gördüm satım 5 Nisandı 4 gün geriden geliyorum kafam karıştı biraz allahım bebişleri bize bağışlasın yarın kontrol var çok heyecanlıyım bebeğimi görürmüyüm bilmiyorum doktora göre yarın 5+3 oluyorum satıma göre 6 askerde gibiyim şafak sayıyorum benim koca hamileliği askerliğe benzetiyor bence daha stresli :)
pıt pıt pıt pıt pıt pıt :)
duydun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
eveeetttt :) çok az derindendi ama duyduuummm
eveeetttt :) çok az derindendi ama duyduuummm
pıt pıt pıt pıt pıt pıt :)
canlarımm ben geldimm sabahtan beri hastanedeyim çook yoruldum5 tüp kan birde idrar testi yapıldı biri dış tetkiki. 1 hafta sonra alacağım onu.........öncelikle kesemizi göremedik önce telaş yaptım haliyle ama doktorum karından görememek çok normal bu değerlerde vajinalden görebilirz istersen dedi ben istemedim açıkcası karşıyım.......ama rahim duvarın kalınlaşmış yani rahim içi gebelik çok çok büyük ihtimalle telaş yok zaten adet gününü geçeli daha 3-4 gün oldu görünmemesi normal dedi rahatladım.. değerim artmış cumartesi bat günü 425.5 olan beta hcg bugün 2681 =) artışın çok iyi dedi inşallah öyledir ve hep öyle giderrr......... diğer yapılan bütün testlerim iyi çıktı şükürler olsun.. verdiği progestanı bırakıyoruz çünkü aşırı baş dönmesi yaptı bende coraspin ve folidoce a devam edeceğiz... haftaya keseyi görmeye gideceğim tekrar...anlaşılan her hafta doktordayım artık..sizlere haber vereyim dedimm..
hayırlı uğurlu olsun
mayıs ayı güzel bir ay hepimiz için :)
canlarımm ben geldimm sabahtan beri hastanedeyim çook yoruldum5 tüp kan birde idrar testi yapıldı biri dış tetkiki. 1 hafta sonra alacağım onu.........öncelikle kesemizi göremedik önce telaş yaptım haliyle ama doktorum karından görememek çok normal bu değerlerde vajinalden görebilirz istersen dedi ben istemedim açıkcası karşıyım.......ama rahim duvarın kalınlaşmış yani rahim içi gebelik çok çok büyük ihtimalle telaş yok zaten adet gününü geçeli daha 3-4 gün oldu görünmemesi normal dedi rahatladım.. değerim artmış cumartesi bat günü 425.5 olan beta hcg bugün 2681 =) artışın çok iyi dedi inşallah öyledir ve hep öyle giderrr......... diğer yapılan bütün testlerim iyi çıktı şükürler olsun.. verdiği progestanı bırakıyoruz çünkü aşırı baş dönmesi yaptı bende coraspin ve folidoce a devam edeceğiz... haftaya keseyi görmeye gideceğim tekrar...anlaşılan her hafta doktordayım artık..sizlere haber vereyim dedimm..
testlerin iyi çıkmış hcg de güzel artmış herşey yoluna maşallah.. darısı haftaya keseyi görmeye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?