kızlar bayram için kendime elbise bakıyorum da sizce hangisi :)
hep bebişlere mi ya birazda biz annelere olsun dimi :)
sağolasın canım evet iyi çıktı sorun yok ama iyi bişeymi bu bilemedim
İyi iyi :)
Allah bir daha yaşatmasın.
ben pembe diyorum... renkli şeyleri severim
bence pempiş olan
bende pembe dedim cicili biçili dedim :) sonra diğeri de biraz ağır geldi pudra siyah sonra tabiki
kararsız kalıp hemen buraya yazdım :)
merhabalar
bende Allah nasip ederse ocak ta anne olacağım. yanlız benim bir kaç sorum var ilk gebeliğim ve bazen sancım oluyor kasıklarımda
çatlak kremi kullandınız mı kullandı iseniz ne marka yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar bayram için kendime elbise bakıyorum da sizce hangisi :)
hep bebişlere mi ya birazda biz annelere olsun dimi :)
eğlenceli,cıvıl cıvıl,renkli hamiş ol sen.. pembeyi seç
20. haftaya kadar çok belirgin birşeh hissedemezsin zaten.Gönlünü ferah tut, birşey yoktur inşallah.Ben şimdiye kadar hiç hissetmedim daha.Aramızda 1 hafta var.
bence ikiside güzel
hangi giyim bunlar bende kararsızım bayram konusunda ne yapsam diye
bu arada hamile kıyafeti giymeye başladınız mı bana bir tuhaf geliyor ben daha başlamadım
ben de bayram için kıyafet bakıyorum da istanbul halkalı tarafında olan hamişler nereden alıyorsunuz acaba veya bu yakınlarda olabılecek bir yer söyleyebilir misiniz
Kasıklarındaki sancıya dikkat et canım, enfeksiyon olmasın.. Bol su içmeyi ihmal etme.. Çatlak kremi almadım ama aktardan bir karışım alacağım..
merhaba arkadaşlar
bugün doktordan geldim herşey normal ama bir türlü dönmedi ve cinsiyeti yine öğrenemedim
haftaya üçlü test istedi bu sefer başka doktora gittim önümüz hafta yine kendi doktoruma gideceğim
canım sana özelden msj atamıyorum henüz burda yeni oldugum için 50 yorummu yapmam gerekiyomuş neyse ne işte :) onun için buraya yazmam gerekti tatlım senin doktorun baymı bayanmı ? benim doktorum erkekti çokta seviyorum aslında ama ben agrıdan ölüyorum diyorum o öyle bi agrı yaşamadıgı için dayan biraz diyoartık bayan bi doktorum olsunki agrım var dedigimde biraz daha ılımlı olsun istiyorum.. çok dua ettim demişsin inanki bende çok ettim çook hemde...senin sorununda benimki gibimi seninde agrıların oluyormu ve bebegin olmuyormu ((( benim bi türlü olmuyorr...
Bunlar benim bayramlığım teyzelerama bu sene değil seneye
Eki Görüntüle 763586 Eki Görüntüle 763587
gebe mağazası canım indirim varmış da bakıyım dedim bunları beğendim kararsız kaldım
ben gebeden daha önce alışveriş yaptım pantolon aldım tişört aldım çok rahat oldu
kullanıyorum işe gidip gelirken evdekiler olmuyor malesef kendini hamile şıklığı var seviyorum mağazayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?