2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kasıklarındaki sancıya dikkat et canım, enfeksiyon olmasın.. Bol su içmeyi ihmal etme.. Çatlak kremi almadım ama aktardan bir karışım alacağım..

kızlar bayram için kendime elbise bakıyorum da sizce hangisi :)
hep bebişlere mi ya birazda biz annelere olsun dimi :)

bence ikiside güzel

hangi giyim bunlar bende kararsızım bayram konusunda ne yapsam diye

bu arada hamile kıyafeti giymeye başladınız mı bana bir tuhaf geliyor ben daha başlamadım

ben de bayram için kıyafet bakıyorum da istanbul halkalı tarafında olan hamişler nereden alıyorsunuz acaba veya bu yakınlarda olabılecek bir yer söyleyebilir misiniz

20. haftaya kadar çok belirgin birşeh hissedemezsin zaten.Gönlünü ferah tut, birşey yoktur inşallah.Ben şimdiye kadar hiç hissetmedim daha.Aramızda 1 hafta var.

he ne bilim herkes öyle diyoda bi görünüp bi kaybolunca telaşlanıyorum.Zaten hamileliğimin başından beri nezaman korkmam gerektiğinide anlamadım,sanırım sadece kanama olursa korkmak gerekiyor onun dışında yaşanan herşey bu yolda mübah galiba

bence ikiside güzel

hangi giyim bunlar bende kararsızım bayram konusunda ne yapsam diye

bu arada hamile kıyafeti giymeye başladınız mı bana bir tuhaf geliyor ben daha başlamadım

gebe mağazası canım indirim varmış da bakıyım dedim bunları beğendim kararsız kaldım
ben gebeden daha önce alışveriş yaptım pantolon aldım tişört aldım çok rahat oldu
kullanıyorum işe gidip gelirken evdekiler olmuyor malesef kendini hamile şıklığı var seviyorum mağazayı :)

Kasıklarındaki sancıya dikkat et canım, enfeksiyon olmasın.. Bol su içmeyi ihmal etme.. Çatlak kremi almadım ama aktardan bir karışım alacağım..

o nemrut doktorun sorumluluk almamak için yapmıştır onu,gıcık şey.Allaha emanet yavrucak hayırlısıyla kurtulursun o pis ağrıdan inşallah.Bende senle aynıyım diş ağrısından çektim hayatım boyunca ağzımda nerdeyse kendi dişim yok,hepsine bişiler yapılmıştır.Bide nişanlıyken salak gibi gittim bi zayıflama hapı kullandım,sonradan patır patır öldü millet o haptan,o arada bende de yan etki olarak kalsiyumu çekmiş vücudumdan,3-4 dişim su içerken dahi kendiliğinden kırılmıştı.Diş ağrısı kabir azabı gibidir derler,son olsun inşallah canım

merhaba arkadaşlar

bugün doktordan geldim herşey normal ama bir türlü dönmedi ve cinsiyeti yine öğrenemedim

haftaya üçlü test istedi bu sefer başka doktora gittim önümüz hafta yine kendi doktoruma gideceğim

hadi hayırlısı,bende haftaya yaptırcam o üçlü testi,inşallah iyi sonuçlar alırız.Bizimkiler testten başarıyla geçerler

Canım benim doktorum bayan. Gayette ilgili birisi. Araştırdım internetten problemli gebeliklerde uzmanmış. Ben sormadan aklıma takılabilecek herşeyi anlatıyor sağolsun. Sana yazdım bak internetten doktora.

gebe mağazasının ismini soleyebilir misiniz ya da eger ınternet sitesi ise linkini yollarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…