2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bazen kendimi sızlanırken buluyorum, yok bulantılarım hala geçmedi, yok kasıklarım çok ağrıyor, yok uyuyamıyorum vs.vs. sonra birden irkiliyorum Allahıma şükür 1 çocuğum var ve Allah bana ikinciyide nasip etti diyorum.Hamdolsun diyorum ve ona sığınıyorum.İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıklı bir biçimde evlatlarımızı kucağımıza alırız.Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.

zormuş işin gerçekten canım..ama çok dikkatli ol ve mümkün olduğunca ağır zor işleri yapma elini sürme..ama ertelense olmazmıydı taşınma işi,acele mi?

Ben zaten pek bişey ellemeyi düşünmüyorumama temzlk vs ellermden öpecek...annemle yavas yavas baslıcaz bi taraftn...erteleyemiyorum,çünkü orda da yapılacak çok iş var ..kızmn okul kaydı,nüfus kaytlarmz vs.evi tuttuk bile..

Ben hamileydim canım. Ama 2 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunmalısın demişti. Bu aydan sonra yeniden çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla inşAllah.

haklsıın tabi ama elimde değil,hem ilk gebeliğim hem 2 dışgebelik tecrübesi insanı herşeyden korkutuyor hayırlısıyla gel OCAK 2014 dört gözle bekliyorum

Ben hamileydim canım. Ama 2 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunmalısın demişti. Bu aydan sonra yeniden çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla inşAllah.

çok üzüldüm cnm inşallah Allah en yakın zamanda hayırlısıyla isteyen herkese verir.. peki cnm doktorunun adı nedir? ilgilimi güler yüzlümü?

ben de bayram için kıyafet bakıyorum da istanbul halkalı tarafında olan hamişler nereden alıyorsunuz acaba veya bu yakınlarda olabılecek bir yer söyleyebilir misiniz

halkalı civarını bilmiyorumda bakırköyde ve fatihte var mağazalar
bazı alışveriş merkezlerinde de var hamile giyimler
gerçi ben daha hiç birine bakmadım
önceki hamilelikten var yazlık kıyafetler ama bayram için bakacam inşallah

o zaman yapacak şey belli..çok dikkat edeceksin başka yolu yok..
ayy hemen katılmalısın sen de çok eğlenceli ben baya keyif alıyorum yani
allahıma şükür bir sağlık sıkıntım da yok böyle süse püse yöneldim :)
valla hayal etmesi bile böyle güzelken o anların geldiğini,benimde bişeyler alıp baktığımı düşünemiyorum ne güzel olucak...

Ben şu an hamile kıyafeti almicam çünkü gereksiz yere çok pahalılar
diğer elbiselerde de şu an göbeğime göre vardır sanırım
ama kurban bayramına kısmet olursa içine girebileceğim hamile elbisesi almak zorunda kalabilirim

Sekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…