- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
he ne bilim herkes öyle diyoda bi görünüp bi kaybolunca telaşlanıyorum.Zaten hamileliğimin başından beri nezaman korkmam gerektiğinide anlamadım,sanırım sadece kanama olursa korkmak gerekiyor onun dışında yaşanan herşey bu yolda mübah galiba
ayy bunlarda nefisler :)
ben kokoş bir gebişim sanırım :)
gebe mağazasının ismini soleyebilir misiniz ya da eger ınternet sitesi ise linkini yollarmısın
zormuş işin gerçekten canım..ama çok dikkatli ol ve mümkün olduğunca ağır zor işleri yapma elini sürme..ama ertelense olmazmıydı taşınma işi,acele mi?
canım sana özelden msj atamıyorum henüz burda yeni oldugum için 50 yorummu yapmam gerekiyomuş neyse ne işte :) onun için buraya yazmam gerekti tatlım senin doktorun baymı bayanmı ? benim doktorum erkekti çokta seviyorum aslında ama ben agrıdan ölüyorum diyorum o öyle bi agrı yaşamadıgı için dayan biraz diyoartık bayan bi doktorum olsunki agrım var dedigimde biraz daha ılımlı olsun istiyorum.. çok dua ettim demişsin inanki bende çok ettim çook hemde...senin sorununda benimki gibimi seninde agrıların oluyormu ve bebegin olmuyormu ((( benim bi türlü olmuyorr...
Bazen kendimi sızlanırken buluyorum, yok bulantılarım hala geçmedi, yok kasıklarım çok ağrıyor, yok uyuyamıyorum vs.vs. sonra birden irkiliyorum Allahıma şükür 1 çocuğum var ve Allah bana ikinciyide nasip etti diyorum.Hamdolsun diyorum ve ona sığınıyorum.İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan sağlıklı bir biçimde evlatlarımızı kucağımıza alırız.Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.
zevklerimiz benzer demek.. bende öyle olucam çünkü
Ben hamileydim canım. Ama 2 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunmalısın demişti. Bu aydan sonra yeniden çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla inşAllah.
Ben hamileydim canım. Ama 2 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korunmalısın demişti. Bu aydan sonra yeniden çalışmalara başlıyoruz hayırlısıyla inşAllah.
ben de bayram için kıyafet bakıyorum da istanbul halkalı tarafında olan hamişler nereden alıyorsunuz acaba veya bu yakınlarda olabılecek bir yer söyleyebilir misiniz
İnşAllah canım, bu arada bu kadar diş kaybımın olması çocukken fazlası ile kullandığım antibiyotiklerle doğru orantılıymış ve ben daha ilk okuldayken babam dolgu yaptırsaymış böyle olmayacakmış.. Ben ilk okuldan yaklaşık liseye kadar böyle ağrı çektim sonra kendimi bilince dişçiye gittim bana kızdı 25 - 26 yaşından sonra sol çenende diş kalmayacak dedi.. 2 kök dişime kanal tedavisi 1 azı dişime de dolgu yaptı.. Sonra 3-4 yıl sonra kanal tedavili dişlerimden birini ondan bir kaç yıl sonra diğerini şimdi ise azı dişimi çektiriyorumAnne olucaz hamişler aklınızda olsun.. Çocuktur çürü deyip ihmal etmeyin sakın.. Ben gibi 29 yaşında dişsiz kalır yavrucaklar
Canımmm Allah yardımcın olsun, kimse yok mu sana yardım edecek :26:
Eşim konuştuğu için bilemiyorum neden imzalamıyor ama kimse aman bişey olursa bana ekşimesin diye düşünüyor heralde ne bileyim, çok üzüldüm cidden.. Şimdi sorumluluğu biz alıyoruz diye kağıt imzalayacağız.. Sonrası muamma..
Bu arada ağrı kesici olarak ancak minoset içebilirmişim..[/QU
saol canım..annem ve eşim var yardımcılarım...halledicez bi şeklde...
o zaman yapacak şey belli..çok dikkat edeceksin başka yolu yok..Ben zaten pek bişey ellemeyi düşünmüyorumama temzlk vs ellermden öpecek...annemle yavas yavas baslıcaz bi taraftn...erteleyemiyorum,çünkü orda da yapılacak çok iş var ..kızmn okul kaydı,nüfus kaytlarmz vs.evi tuttuk bile..
valla hayal etmesi bile böyle güzelken o anların geldiğini,benimde bişeyler alıp baktığımı düşünemiyorum ne güzel olucak...ayy hemen katılmalısın sen de çok eğlenceli ben baya keyif alıyorum yani
allahıma şükür bir sağlık sıkıntım da yok böyle süse püse yöneldim :)
haklsıın tabi ama elimde değil,hem ilk gebeliğim hem 2 dışgebelik tecrübesi insanı herşeyden korkutuyor hayırlısıyla gel OCAK 2014 dört gözle bekliyorum
hadi hayırlısı,bende haftaya yaptırcam o üçlü testi,inşallah iyi sonuçlar alırız.Bizimkiler testten başarıyla geçerler
o zaman yapacak şey belli..çok dikkat edeceksin başka yolu yok..
valla hayal etmesi bile böyle güzelken o anların geldiğini,benimde bişeyler alıp baktığımı düşünemiyorum ne güzel olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?