- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
saol canım..eşim iznde olacak Allahtan...acelemiz yok...Bende ilk bebeğimde hamileyken taşınmıştım.Allah kolaylık versin.Taşınırken hiçbirşeye elini sürme, muhtemelen nakliye şirketi ile taşınacaktır eşyaların.Yerleştirme işini de geniş zamana yay bence. Kolay gelsin.
Sekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm
Sekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm
günaydın kızlar gece sol yanıma yatıyorum ben sabah uyandıgımda ıdrara sıkısmış uyanıyorum wc ye gıdene kadar sol tarafım sancı yapıyor sonra gecıyor bebek baskımı yapıyor oda solda oluyor o an oyuzden mı oluyor böyle bişey yasayan varmı aranızda[/QUO
wc ye bende sıkışık gidiyorum halen ama okadar sıkıntı yapma illa solaa yatıcam diye
yok artık devamlı sola yatmıyorum donuyorum ara ara ınş onemlı bısey deıldır cuma doktora gıdınce sorayım yınede
ense kalınlıgı 3 üstündeyse riskli diye biliyorum ben canım neden ayrım aypıyolarki anlamıyorum bu dodkytorlarısen canını skılm aolurmu allah yardımcın olsun ssen buray atakıl biz sana yardım ederiz degilmi kızlar
boyunun bir ibaresi varmı söylesene bende bakayım
vallahi dogru dedim kız evi naz evi totolarındakiler kadar alalım
canım idrarasını sakın tutma bebek enfeskiyon çapar oda allah koruusn erken dogumu tetikler günde kaç litre su içiyon bakalım
ay ne renk aldım kaç tl aldın ay koysan bakalım nolurrrrrrrr
sagol kardeşim tek tememnim sag sgalim evladımı kucagıma lıyım diyimki kızlar 38 haftaları görüdm çok şükürşimdiden hayal gibi ya
134 senede bulucam bira zzor veririm yavrumu ben üstü
ne titrerim dogsun ahtım var 1 saat pamuklara sarıp uyutucam onu
yok tutmuyorum canım gece kalkıyorum sık sık zaten geldımı uyutmuyor eskısı gıbı bebekte agırlastı baskısıda arttı tutmak zor valla dısarı cıkınca bıle wc yerlerını ayarlamak lazım:)
bende aynıyım yavrum siteyi bile ancak çözdüm kaldıki foto yüklemek benim için şaka gibi
bak sana resimlerle anlattım canım... mesaj yazdığın,yorum yaptığın yere girip aşağıya in ve sırayla bu resimleri takip et.. yapamazsan yine,sor bana yardımcı olurumSekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm
puff puff ve seni en kısa zaman da bekliyorum o bebiş o göbişe gelecek inş. :)
Merhaba Kızlar;
Bende inşallah ocak annesi olacağım, şu an 12 haftalık hamileyim. 1,5 yaşında birde oğlum var..Aranıza katılamk isterim
hoşgeldin yavrukuş öğret dedin de öğretmedik miSekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm
ben kendime lastikli pantolon aldım bikaç tane iş yerinde giymek için özellikle.. ama hamile pantolonu değil... hamile mağazalarından çok sevdiğim mağazalara bakıyorum ben çünkü şanslıyız bu sene bol kesim çok mode etekler elbiseler vs. normalden 1-2 beden büyüğü yeterli şimdilik sadece pantolonlar sıkıntı =)) ama kışa doğru hamile kıyafetlerine yönelecek gibiyiz.. sevmiyorum ben pileli pileli şeyleri yaumarım güzel şeyler buluruz onlara aşırı para vermek de istemiyorum çünkü sonra bi daha giymeyecğiz..
Merhaba Kızlar;
Bende inşallah ocak annesi olacağım, şu an 12 haftalık hamileyim. 1,5 yaşında birde oğlum var..Aranıza katılamk isterim
Tiffany den aldığım beli lastikli pantolonlar çok rahat hamile pant gibi durmuyo ama likralı ve açılıyo,ince kot olmasına rağmen kot gibi durmuyo.
ben her rengini aldım nerdeyse
tavsiye ederim kızlar.
56 kiloyum 36 beden bana iyi oldu.ilerisi için de 38 beden iyidir
aşağıda linki veriyorum bi bakın isterseniz
Tiffany
Tiffany den aldığım beli lastikli pantolonlar çok rahat hamile pant gibi durmuyo ama likralı ve açılıyo,ince kot olmasına rağmen kot gibi durmuyo.
tavsiye ederim kızlar.
Tiffany
tavsiye ederim kızlar.
Tiffany
çok şık ve güzeller ama benim bunlara kolum zor girer,giyebilen için çok çok güzel güle güle kullan şekerim.Sen herhalde maksimum 40 beden doğurursun
bak sana resimlerle anlattım canım... mesaj yazdığın,yorum yaptığın yere girip aşağıya in ve sırayla bu resimleri takip et.. yapamazsan yine,sor bana yardımcı olurum
Eki Görüntüle 763594 Eki Görüntüle 763595 Eki Görüntüle 763596 Eki Görüntüle 763597 Eki Görüntüle 763598
hoşgeldin yavrukuş öğret dedin de öğretmedik mi
neyse imdada puf yetişmiş hem de resimli anlatım
bu puf denen kız süper bi kız dostumm
ben de tiffany de buldum beli lastikli ve her rengini aldım
dar paça bi de o yüzden severek giyorum
bol pantolonları hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?