2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben kendime lastikli pantolon aldım bikaç tane iş yerinde giymek için özellikle.. ama hamile pantolonu değil... hamile mağazalarından çok sevdiğim mağazalara bakıyorum ben çünkü şanslıyız bu sene bol kesim çok mode etekler elbiseler vs. normalden 1-2 beden büyüğü yeterli şimdilik sadece pantolonlar sıkıntı =)) ama kışa doğru hamile kıyafetlerine yönelecek gibiyiz.. sevmiyorum ben pileli pileli şeyleri ya umarım güzel şeyler buluruz onlara aşırı para vermek de istemiyorum çünkü sonra bi daha giymeyecğiz..

Sekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm

Hiiii bide kiyafetleri 2 beden buyuk aliyorum cunku guzel memleketime kis neredeyse kasimda geliyor bi aralik war ondada taytla yani kocamin deyimiyle sitreç donla gezerim sonra olduda bitti massallah olur heralde

Merhaba Kızlar;

Bende inşallah ocak annesi olacağım, şu an 12 haftalık hamileyim. 1,5 yaşında birde oğlum var..Aranıza katılamk isterim

Sekerrrrrrlerimmmm nasilsiniz yaaaaa ne guzel cicişlerde alindi bi bana ogretmediniz su fotograf yuklemeyi orumcek kafayim anlamiyorummm
bak sana resimlerle anlattım canım... mesaj yazdığın,yorum yaptığın yere girip aşağıya in ve sırayla bu resimleri takip et.. yapamazsan yine,sor bana yardımcı olurum

Son düzenleme:
hoşgeldin yavrukuş öğret dedin de öğretmedik mi
neyse imdada puf yetişmiş hem de resimli anlatım
bu puf denen kız süper bi kız dostumm

ben de tiffany de buldum beli lastikli ve her rengini aldım
dar paça bi de o yüzden severek giyorum
bol pantolonları hiç sevmiyorum

Tiffany den aldığım beli lastikli pantolonlar çok rahat hamile pant gibi durmuyo ama likralı ve açılıyo,ince kot olmasına rağmen kot gibi durmuyo.
ben her rengini aldım nerdeyse
tavsiye ederim kızlar.
56 kiloyum 36 beden bana iyi oldu.ilerisi için de 38 beden iyidir
aşağıda linki veriyorum bi bakın isterseniz

Tiffany

Son düzenleme:

çok şık ve güzeller ama benim bunlara kolum zor girer,giyebilen için çok çok güzel güle güle kullan şekerim.Sen herhalde maksimum 40 beden doğurursun

bende bakayım tiffany e.. güzelmiş..... güle güle kullan canmmm

canım onlardan ben de vardı ama iz yapıyodu göbeğime demek sana yapmadı ne güzel
güle gül giy :)

çok şık ve güzeller ama benim bunlara kolum zor girer,giyebilen için çok çok güzel güle güle kullan şekerim.Sen herhalde maksimum 40 beden doğurursun

sağol tatlım çok beğenerek aldım valla
ben ilk 3 ay 3 kilo verdim ama 2 kiloyu geri aldım bile nerdeyse
yani doğuma kadar ne olacağım hiç belli değil.iştahım yavaş yavaş açılıyo çünkü

Caniminnn iciiiiiii cok tesekurler simdi silifkeye gidiyorum gelecemmmm
Ozaman yazmadan foto atarim girmemisler gibi hihi

Yaaaa canlarim ciyerlerimmm yerim ben o pufu hizir gibi bideeee hizir gibi bebek haberi werseeeeeeeeeee aklahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…