sağol canım öyle sıkma izi gibi değil de oturunca tabi bi iz oluyo ben indirebildiğim kadar aşağıya indiriyorumcanım onlardan ben de vardı ama iz yapıyodu göbeğime demek sana yapmadı ne güzel
güle gül giy :)
bende bakayım tiffany e.. güzelmiş..... güle güle kullan canmmm
Slm kızlar nasılsınız hamilelik nasil gidiyor ben cok sık gelemiyorum gunde bir iki falan üç yaşında bir oğlum var teli ne zaman elime alsam yanımda bitiyor teleponu bana ver diye etrafimda dolaşıyor kendisi telefon hastasi ama yine de takip etmeye çalışıyorum:))
kızlar yarın sabah doktor randevum var. ikili test yapacağını söylemişti doktor. acaba aç mı gitmem gerekiyor bilemedim ne dersiniz. yarın için çok heyecanlıyım. belki cinsiyetini öğreniriz:))
yerim ben onu minik adam,yaw şu çocukların bilgisayar ve telefon aşkı ne kötü,nasıl uzak tutcaz onları bizde eşimle dün bunu konuştuk,hiç alıştırmasak dedik te nasıl olcak?çocuğu fanusta büyütecek halimiz yok bişekilde görcek telefonuda bilgisayarıda.Benim yiğenlerim bi oturdumu bilgisayarın başına kalkmıyolar çok zor vallahi.
kızlar yarın sabah doktor randevum var. ikili test yapacağını söylemişti doktor. acaba aç mı gitmem gerekiyor bilemedim ne dersiniz. yarın için çok heyecanlıyım. belki cinsiyetini öğreniriz:))
yok canım hamilelikteki hiçbir test aç karna yapılmıyor.Zaten sadece kan vereceksin birde ultrasonla bakacak,Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Kızlar birşey sormak istiyorum. Bir bayanda her ay mutlaka yumurtlama olurmu ? Yoksa yumurtlamanın gerçekleşmediği aylarda varmıdır.
canım yumurta hücresini bazen fallopların ucundaki süpürgeler tutamadığı için,karın boşluğuna bile düşebiliyomuş
yani o ay tırt kabaca tabirle.
ne oldu ki neden sordun?
Doktorum kanama için kontrole gittiğimde bu ay yumurtlama olmamış dedi de.
henüz yumurtlamadın mı demek istedi acaba canım?valla bilmiorum tamamen yumurtlama olmaması durumu var mı
Bu ay yumurtlama olmamış rahim duvarı baya kalın dedi.
Bu ay yumurtlama olmamış rahim duvarı baya kalın dedi.
o zaman daha yumurtlamadın bu ay canım.
çünkü rahim duvarı önceden kalınlaşıyo diye biliyorum
yumurta çatlayınca ultrasonda görüyolar
Sorma tam bir minik adam canım :)) evet gerçekten cok zor çocuklari tel pc falan uzak tutmak var ya onlarin gözleri radar gibi:)))herseyi takip ediyorlar gozlerinden hicbirsey kacmiyor eee yeni nesil folikasit cocuklari şekerim:)) dogustan akillilar canim inşallah hayırlısıyla bebegini kucağına alirsin okudum da cok üzüldüm başına gelenlere pasam nerelerde gerçekten forumdan ayrildi mi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?