2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım onlardan ben de vardı ama iz yapıyodu göbeğime demek sana yapmadı ne güzel
güle gül giy :)
sağol canım öyle sıkma izi gibi değil de oturunca tabi bi iz oluyo ben indirebildiğim kadar aşağıya indiriyorum
üstüne de uzun bluzler giyorum çok şık oluyo
bende bakayım tiffany e.. güzelmiş..... güle güle kullan canmmm

sağol şekercim ben mağazanın ücra köşelerinden çıkarttırdım
her mağazada her rengi kalmamış olabiliyo.
bi de boynerden geçen hafta aldım limon company nin aynı böyle lastikli pantolonları var onların beli daha rahat hatta
sanki bize göre yapmışlar siyahını orda buldum yeşil lacivert de vardı

Slm kızlar nasılsınız hamilelik nasil gidiyor ben cok sık gelemiyorum gunde bir iki falan üç yaşında bir oğlum var teli ne zaman elime alsam yanımda bitiyor teleponu bana ver diye etrafimda dolaşıyor kendisi telefon hastasi ama yine de takip etmeye çalışıyorum:))

kızlar yarın sabah doktor randevum var. ikili test yapacağını söylemişti doktor. acaba aç mı gitmem gerekiyor bilemedim ne dersiniz. yarın için çok heyecanlıyım. belki cinsiyetini öğreniriz:))

yerim ben onu minik adam,yaw şu çocukların bilgisayar ve telefon aşkı ne kötü,nasıl uzak tutcaz onları bizde eşimle dün bunu konuştuk,hiç alıştırmasak dedik te nasıl olcak?çocuğu fanusta büyütecek halimiz yok bişekilde görcek telefonuda bilgisayarıda.Benim yiğenlerim bi oturdumu bilgisayarın başına kalkmıyolar çok zor vallahi.

kızlar yarın sabah doktor randevum var. ikili test yapacağını söylemişti doktor. acaba aç mı gitmem gerekiyor bilemedim ne dersiniz. yarın için çok heyecanlıyım. belki cinsiyetini öğreniriz:))

yok canım hamilelikteki hiçbir test aç karna yapılmıyor.Zaten sadece kan vereceksin birde ultrasonla bakacak,Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Sorma tam bir minik adam canım :)) evet gerçekten cok zor çocuklari tel pc falan uzak tutmak var ya onlarin gözleri radar gibi:)))herseyi takip ediyorlar gozlerinden hicbirsey kacmiyor eee yeni nesil folikasit cocuklari şekerim:)) dogustan akillilar canim inşallah hayırlısıyla bebegini kucağına alirsin okudum da cok üzüldüm başına gelenlere pasam nerelerde gerçekten forumdan ayrildi mi(((

hayırlı haberle gel inşallah,aç tok farketmiyo canım
cinsiyetin belli olması için biraz erken olabilir ama belki tahminde bulunur doktorun.

Yok canım aç gitmeni gerektircek bir test değil kendini zorlama birşeyler atıştır hem de
girmeden çikolata ye de çok oynasın :)

Kızlar birşey sormak istiyorum. Bir bayanda her ay mutlaka yumurtlama olurmu ? Yoksa yumurtlamanın gerçekleşmediği aylarda varmıdır.

canım yumurta hücresini bazen fallopların ucundaki süpürgeler tutamadığı için,karın boşluğuna bile düşebiliyomuş
yani o ay tırt kabaca tabirle.
ne oldu ki neden sordun?

Bu ay yumurtlama olmamış rahim duvarı baya kalın dedi.

rahim duvarı kalınlaşınca hamile kalmış da olabiliyorsun benim öyle oldu da...........bata kaç gün var canım ???? bende hamile kalmadan önceki ay yumurtlama olmamış küçük kistler oluşturmuştu regl de gecikmişti hayatımda ilk kez...

Son düzenleme:

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bıdıklarımızı.Sıkıntılı geçti ama şimdi kavuşacağım günün hasretiyle bekliyorum bakalım,sanırım gözlerine ilk baktığımda tüm bu kötü anılarımı hafızamdan sileceğim.Rabbim inşallah iyi yazılar yazmıştır,tamamına erdirsin hepimizi.

pasam senden baska bana bebegin hayirli olsun deyen olmadiallah her kesin gonlune gore versin.burda boyle canim ayri ulkelerin insanlarina boyle davraniyorlar.ne yapalim her sey kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…