2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
pasam senden baska bana bebegin hayirli olsun deyen olmadiallah her kesin gonlune gore versin.burda boyle canim ayri ulkelerin insanlarina boyle davraniyorlar.ne yapalim her sey kismet

dünde buna benzer bir durumdan olay çıktı,canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Sayfalar hızlı ilerlediğinden gören cevap yazıyo o yüzden arada kaynamıştır,bende şimdi görüp yazdım önceden yazdığını görmemiştim.Hangi ülkedensin ayrı ülke derken?

Bu ay hala bir şansım varmı yani.

rahim duvarı bebek kolay tutunsun diye yumurtaya yakın kalınlaşıyo diye duymuştum ama yanlış biliyo olabilirim.
sen 3 günde 1 boş geçirme tatlım dene

sag ol canim.seninde kizin hayirli olsunben sibirde yasiyorum

pasam senden baska bana bebegin hayirli olsun deyen olmadiallah her kesin gonlune gore versin.burda boyle canim ayri ulkelerin insanlarina boyle davraniyorlar.ne yapalim her sey kismet

canım Allahım sağlıkla yavrunla buluştursun senide kimseye gönul koyma formdan 1 satliğine çıktım 5 sayfa geçmiş okuyana kadarda 2 sayfa daha atlanıyo istenmeden

kızlar biraz dert yanayımmı sizlere canım demin çok kötü sıkıldıbiliyorsunuzuki erkek ardeşimin hanımının totosunda dolaştım oglu dünyaya gelene kadar herşeyine koştum yemek temiilik dogum vs ilaç alamadı ben yardım ettim maddi ve manevi olarktan biliyorsunuz bugün amasyadaki ablam aradı annem geline demişki yazık demiş o paşa senin okadar totonda dolandı dünyanın yardımını gördün oglanı aldıysan onun sayesinde aldın demiş kızmış haftada 2 kere git yemeklerini yap ütüsünü yap çamaşırını yıka evini temizle demiş ah demiş annem eski gençligim yok demiş gelemiyorum oraya hoş annem bir yemek yapabildi burda kaldıgı sürece temzilik yapamadı çok hasta astım boranşıt 2 adım atsa nefes nefese kalıyor kaynanamdan korkuyor gelirimde gene kızımın huzurunu bozar diyormuş ömürümde etmedigi zulüm kalmamıştı kaynanamın bana neyse ablam kızmış geline ah demiş uzagım istanbulda olsam hergün gider yemeginden tutta temizligine kadar yaparım demiş ablamada gelin paşa ablaya ne desen kızıyor demiş kızarım tabi oda bebegi yanımda hırpalamamsın ablam diyorki memleketteki ah paşam sen okadar millet iyilik ettin sana kimse bakmıyor gülüm dedi burdaki ablamada emegim çok onada bugün aradım dedimki abla çarşamba gelde agda yapalım perşembe doktora gidicem bacaklarımı alalım dedi ay nasıl olur oglan korkar dedi tamam abla dedim sende gelme agdayı ben yaparım dedim sinirlerim tememe çıktı çagırıyorum diyorum gelsende yemek temzilik yapsan pilim bitti yok işte yok 3 bebegimi kaybettim doktor bana yapmıcaksın dedi dün rahim kısalmış dedi allahım neden insanlar bu kadar acımasızyemin olsun korkumdan yerimden kalkamadım üzülmek aglamak helede umudsuzluga kapılmak istemiyorum kaynanamı aradım dedim bana gel bakıyım ben sana ben gelemem oraya dedi kalmaya eltin lanetti var nasıl gidiyrim strestem bebegimi kaybederdim zaten onu gördükçe sinir oluyorumn ara sıra gelirim anca dedi dedim anne ne seni nede ailemden birini istemiyorum kimse gelmesin dedim i neden bu millet böyle birde kardeş olucaklar sen hamile kal abla ben bakarım sana diyen gelinimizsen hamile kal kardeşim aman yaza getir her hafta sana gelirim diyen ablam nerde hani

kendini kandırdın paşa hanım herkezi kendin bildin yazıkki ne yazık eşime dedim benden ne yemek ne temizlik hiç birşey bekleme dedim iş yetişicek paşam dedi akşamları geç gelicem dedi seni nasıl doyurusam dedi ben dedim çocukmuyurm yaz geldi allaha şükür herşey var dedim evladım için yerimden kalkmıcam kimse içinde artık göz yaşı dökmek kafayı yemek istemiyorum benim anlatmak istedigim neden millet beni kullanıp pis bir paçavra gibi atıyorki kenara ben ne yaptım insanlara tek istedigim biraz şefkat biraz ilgi yabakılmak ya beni hepside kullandı erkek ardeşim abla parayı denkleştiremezsen ara bakarız diyen çocuk aramadı abla ne yaptın doktor parasını buldunmu diye anca bebek nasıl cinsiyeti ne dediler kimse para işini ne yaptın demedi ben öylemiydim onlara ah salak kafam ah kendimi ne kadarda meraklıymışım kullandırmaya

gelin dogurana kadar aman paşa hamile kalma sakın gelin dogruusn bakan olmaz aman teyze hamile kalma dügünüm var ben 3 gebelik geçiridm kimse kapımı allahım neden açmadı iyi günde dünyanın şeyini yapsam geldiler yedilşer içtiler ablamlara giderdim bebegi oldu paşa bak hastaneye git bak igneleri oldu bak ateşi var doktora götür bak gelin dohgum etti kızın öleli 6 ay olmadı dahakızmın travvasını atlatamadım sskda dogruud allahım bri odada 8 yatak vardı okadar kötü oldunki bebekleri görünce allahım deidm benimi sınıyorsun bütün bebekelre canım gitti ah dedim benim olaydınzı hepizin dedim size soruyorum siz hiç wc gidipte klovetin kapagını kapatım bögüre bögüre agladınızmı ben aglaıdm ömürm yavrum gzüel kızım annem sende olaydın ne vardı dedim hasta yakını sesimi duydu hanım efendi doktor çagırıyımmı dedi sabır paşam sabır sende bebegini kucagın alaıcaksın deid 3 gün hastanede baktım ogluma 15 gün kocamı bile takmaıdm oglana baktım neden gelin sezeryanlı abla giyme sen gdiersen eymene kim bakıcak dikişlerim var dedim eşime az daha kalayım gelin sadebe bebegi emziriyordu hergün koynumda yatıyordu oglum koskoca 15 gün eve gelince evim savaş alanı gibiydi yemek yerken agladım oglum ne yapıyo4r deidm yataga giridk eşimle uyuduk eşim ban çarpınca bebegi ezicen deidm bögüre bögüre agladım sanki ben dogruudmda elimden aldılar gibi oldu allahım rahimimde kısaldı kötüyü düşünmek istemiyorum göz yaşlarım dinsin artyık kardeşim bile olsa elalemin bebelerini görüpçe iç çekmek istemiyorum

okadar kötükü 5 ayına getiripte ellerim bomboş çıkması hastaneden kahroldum her dogum ettigimde allahım deidm neden diyemedim sabır dedim bu bebegiem okadar baglandımki sormayın eşimede deidm allah korusun gene kaybedersen beni unut bende ölürüm allahım korktugumu önmüme getrime ne olur yavrumun kokusundan mahrum etme beni çor dertliyim çok ne yapıcam bana akıl verin

canım Allahım sağlıkla yavrunla buluştursun senide kimseye gönul koyma formdan 1 satliğine çıktım 5 sayfa geçmiş okuyana kadarda 2 sayfa daha atlanıyo istenmeden

tesekkur ederim.hepimizin insallah.ben atlamiyorum hepsini okuyorumbir sey kaciririm diye.merakliyim biraz

oooo toprağım malesef benzer şeyler yaşamışız seninle.2 ameliyatımda da doğru düzgün bakanım,yanımda kalanım olmadı.Her geçmiş olsuna gelen vah vah tüh tüh,yaşın genç olur seninde,buda senin sınavınmış dedi geçti gitti.İşyerim bile raporumu yarıda kesti işe gittimde karnımdaki dikişlerim patladı,iltihap kaptı oooo anlatsam var ya sayfalar sığmaz hainlerin yaptıklarını.Malesef böyle oluyo işte kardeşin dediğin bile kendi dünyasına dalıyo.Kocan bile bazen bıkıyo.Sen en güzeli ne yapcan biliyonmu keyif yapcan.Kimseden bişey bekleme kocan eve geldiğinde yapar ne gerekiyosa,alcan meyveni,suyunu,kuruyemişini yanına yatcan kanepeye kocan gelene kadar jeliyi doyurcan,Kafanı ona buna takarsan,yaptıklarının karşılığını beklersen alamazsın yavrum nankör dünya malesef.Keşke yakın olsakta beraber dursaydık gün boyu.Ben destek olurdum sana sende bana toprağımmm burdan bu kadar yetebiliyom sana napsam başka bilemedim ama benide üzme.Bu jeli bu sefer sonuna kadar dayanacak göreceksin,hastanede doğum yapınca o wc de mutluluktan fenalaşacan dediydi dersinnn

ben anladımki bu iyi saatte olsunlar gunde 2 3 kez yokluyo bu hamileleri. ben babam öldüğünde Allahım bundan buyuk acı varmı bu nebuyu acıdır dedim herkes kızdı deme öyle evlat verir koklamadan kaybedersin daha acısı yok deme dediler. sen bu karnındaki sağlam doğacsksada doğmayacaksada zaten onu strese soka soka bi hal oldun. bukadar kendini dinleme kardeşim bende 2 bebek kaybettim rabbimin imtihanıdır ol dedi yeniden oldu . bu da gidebilir ne yapabilitimki ben hapşurmadım bile düşmesinler die ama nasip değilmiş tevekkul et sadece tevekkul morallen insanlar kanseri yeniyo yaaaa sen böyle yaparsan olmaz paşa

Merhaba paşam, foruma çok giremesemde ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum özellikle seni :) sana tek diyebileceğim sadece Allaha sığın ve hiç bir kuldan yardım isteme bekleme. Sen inançlı insansın sadece Allahtan iste o sana bir yardımcı gönderecektir. Aileler konusunda maalesef kendi kardeşimizde olsa artık herkesin ayrı bir asilesi var canım diyorsun el oluyorlar. Sen onlara yapmışsın boşver Allah bilsin kul bilmese ne olur onlar utansınlar yaptıklarından ve sanmaki Allah bunları görmüyor. Seninde bildiğin gibi tövbe ettiğimiz zaman kabul olmayan tek şey kul hakkı. Sen sadece Allaha sığın. Eşine yemek hazırlama sadece kendine birşeyler hazırlıycağın zaman kalk yerinden. Akşam bulaşıkları makineye atar haftada bi süpürür yeter çok temizliğe düşme bence evine gelip laf eden olursada kalkın siz yapın dersin. Allah bir ayetinde derdki ' biz birşeyin olmasını istedğimizde ona ol deriz oda oluverir' ümitsiz olma duanı eksik etme. Allah mümine ümitsiz olmayı yasaklamıştır. Biraz kabuguna çekil bence arama kimseyi emin ol utanıp seni arıyıp sorucaklardır. Allah onların kalbinede merhamet versin. Bide sana nacizane tavsiyem mutlaka okuyorsundur ama kuranı kerimin türkçe mealini kitap okur gibi oku inan şu günlerinde öyle hüssediceksinki sanki sana özel yazılmış gibi.. Bebişini ve seni Allaha emanet ediyorum

canım yaa iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir demişler ... bence sen ablanı eltini bilmem kimini hepsini boşver ne ara ne sor işleride kafana takma 3 -5 ayda evin dağınık oluversin senin sağlığından bebeğinin sağlığından önemli değil ya üzüntü stres bunlar senide bebeğide kötü etkiler canım benim rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah sağ salim eline almayı nasip etsin ... dualarımız seninle .........

paşam sen gene oturdun kendini üzüyosun hani söz vermiştin artık üzmek yoktu
bırak düşünme herkes kardeşin de olsa ettiğini bulur sen o güzel yüreğini karartma allah aşkına
yemin ederim gelip sana yemek yapıp evini toplayasım geldi
yapamayacağın için değil bundan mutluluk duyacağın için
allahım senin etrafına akıllı fikirli insanlar çıkarsın tez zaman da
sen ne olur üzme kendini bak daha yeni doktora gittin

paşam üzme sen canını bu işler maalesef öyle
benzer şeyleri bende yaşadım ben ankarada yaşıyorum annem kuşadasında kayımvalidem kırşehirde ,2. ayımda rapor aldım ,çalışamadım kesemde kanamam vardı ,kayınvalidem 2 saat uzaklıkta olmasına rağmen kızım ne yaptın geliyim mi bir şeye ihtiyacın var mı demedi
her şey hamile kalana kadar başım etini yemişti neden hala çocuk istemiyorsunuz diye .
çok şükür eşime diyorum her zaman onlardan başka kimsemiz yok canınıda üzme gelseler daha büyük sıkıntı oluyor merak etme laflarından sözlerinden böylesi daha iyi de
üzme bebişini sen :)

kız ne güzel yazmışın güçlü olması lazım.Şuan bize kızıyo ben anlıyorum onu,yaşadığımı yaşamadınız nerden biliyosunuz acısını diyo içinden,tıpatıp aynısını yaşamadık ama benzerlerini bizlerde yaşadık,halada yaşayanlar var aramızda.Bazılarımızın yazılarını Rabbim böyle yazmış,olacaksa oluyo olmayacaksa ne yapsan olmuyo,olmuy yüzden Pamnida tevekkül demiş,en iyi şey biliyomusun.Zaten inançlısın tevekkül etcen bacım elden gelen başka bişey yok malesef.Günümüz ne yaşatacaksa göreceğiz hepbirlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…