canim ben buranin vatandasi olmadigim icin boyle
kızlar biraz dert yanayımmısizlere canım demin çok kötü sıkıldı biliyorsunuzuki erkek ardeşimin hanımının totosunda dolaştım oglu dünyaya gelene kadar herşeyine koştum yemek temiilik dogum vs ilaç alamadı ben yardım ettim maddi ve manevi olarktan biliyorsunuz bugün amasyadaki ablam aradı annem geline demişki yazık demiş o paşa senin okadar totonda dolandı dünyanın yardımını gördün oglanı aldıysan onun sayesinde aldın demiş kızmış haftada 2 kere git yemeklerini yap ütüsünü yap çamaşırını yıka evini temizle demiş ah demiş annem eski gençligim yok demiş gelemiyorum oraya hoş annem bir yemek yapabildi burda kaldıgı sürece temzilik yapamadı çok hasta astım boranşıt 2 adım atsa nefes nefese kalıyor kaynanamdan korkuyor gelirimde gene kızımın huzurunu bozar diyormuş ömürümde etmedigi zulüm kalmamıştı kaynanamın bana neyse ablam kızmış geline ah demiş uzagım istanbulda olsam hergün gider yemeginden tutta temizligine kadar yaparım demiş ablamada gelin paşa ablaya ne desen kızıyor demiş kızarım tabi oda bebegi yanımda hırpalamamsın ablam diyorki memleketteki ah paşam sen okadar millet iyilik ettin sana kimse bakmıyor gülüm dedi burdaki ablamada emegim çok onada bugün aradım dedimki abla çarşamba gelde agda yapalım perşembe doktora gidicem bacaklarımı alalım dedi ay nasıl olur oglan korkar dedi tamam abla dedim sende gelme agdayı ben yaparım dedim sinirlerim tememe çıktı çagırıyorum diyorum gelsende yemek temzilik yapsan pilim bitti yok işte yok 3 bebegimi kaybettim doktor bana yapmıcaksın dedi dün rahim kısalmış dedi allahım neden insanlar bu kadar acımasız yemin olsun korkumdan yerimden kalkamadım üzülmek aglamak helede umudsuzluga kapılmak istemiyorum kaynanamı aradım dedim bana gel bakıyım ben sana ben gelemem oraya dedi kalmaya eltin lanetti var nasıl gidiyrim strestem bebegimi kaybederdim zaten onu gördükçe sinir oluyorumn ara sıra gelirim anca dedi dedim anne ne seni nede ailemden birini istemiyorum kimse gelmesin dedim i neden bu millet böyle birde kardeş olucaklar sen hamile kal abla ben bakarım sana diyen gelinimizsen hamile kal kardeşim aman yaza getir her hafta sana gelirim diyen ablam nerde hani
kendini kandırdın paşa hanım herkezi kendin bildin yazıkki ne yazık eşime dedim benden ne yemek ne temizlik hiç birşey bekleme dedim iş yetişicek paşam dedi akşamları geç gelicem dedi seni nasıl doyurusam dedi ben dedim çocukmuyurm yaz geldi allaha şükür herşey var dedim evladım için yerimden kalkmıcam kimse içinde artık göz yaşı dökmek kafayı yemek istemiyorumbenim anlatmak istedigim neden millet beni kullanıp pis bir paçavra gibi atıyorki kenara ben ne yaptım insanlara tek istedigim biraz şefkat biraz ilgi ya bakılmak ya beni hepside kullandı erkek ardeşim abla parayı denkleştiremezsen ara bakarız diyen çocuk aramadı abla ne yaptın doktor parasını buldunmu diye anca bebek nasıl cinsiyeti ne dediler kimse para işini ne yaptın demedi ben öylemiydim onlara ah salak kafam ah kendimi ne kadarda meraklıymışım kullandırmaya
gelin dogurana kadar aman paşa hamile kalma sakın gelin dogruusn bakan olmaz aman teyze hamile kalma dügünüm varben 3 gebelik geçiridm kimse kapımı allahım neden açmadı iyi günde dünyanın şeyini yapsam geldiler yedilşer içtiler ablamlara giderdim bebegi oldu paşa bak hastaneye git bak igneleri oldu bak ateşi var doktora götür bak gelin dohgum etti kızın öleli 6 ay olmadı dahakızmın travvasını atlatamadım sskda dogruud allahım bri odada 8 yatak vardı okadar kötü oldunki bebekleri görünce allahım deidm benimi sınıyorsun bütün bebekelre canım gitti ah dedim benim olaydınzı hepizin dedim size soruyorum siz hiç wc gidipte klovetin kapagını kapatım bögüre bögüre agladınızmı ben aglaıdm ömürm yavrum gzüel kızım annem sende olaydın ne vardı dedim hasta yakını sesimi duydu hanım efendi doktor çagırıyımmı dedi sabır paşam sabır sende bebegini kucagın alaıcaksın deid 3 gün hastanede baktım ogluma 15 gün kocamı bile takmaıdm oglana baktım neden gelin sezeryanlı abla giyme sen gdiersen eymene kim bakıcak dikişlerim var dedim eşime az daha kalayım gelin sadebe bebegi emziriyordu hergün koynumda yatıyordu oglum koskoca 15 gün eve gelince evim savaş alanı gibiydi yemek yerken agladım oglum ne yapıyo4r deidm yataga giridk eşimle uyuduk eşim ban çarpınca bebegi ezicen deidm bögüre bögüre agladım sanki ben dogruudmda elimden aldılar gibi oldu allahım rahimimde kısaldı kötüyü düşünmek istemiyorum göz yaşlarım dinsin artyık kardeşim bile olsa elalemin bebelerini görüpçe iç çekmek istemiyorum
okadar kötükü 5 ayına getiripte ellerim bomboş çıkması hastaneden kahroldum her dogum ettigimde allahım deidm neden diyemedim sabır dedim bu bebegiem okadar baglandımki sormayın eşimede deidm allah korusun gene kaybedersen beni unut bende ölürüm allahım korktugumu önmüme getrime ne olur yavrumun kokusundan mahrum etme beniçor dertliyim çok ne yapıcam bana akıl verin
kızlar allah razı olsun beni düşünüp yazdıgınz için aslında sizlerde haklısınız benim agırıma giden beni kullanmaları yabugün burdaki ablama bagırıdm abla tamam sende gelme dedim yolu bahane ediyor çocukla zor diyor kardeşim bir metroluk yolum ya 17 duragı ben her salı gittim ablama neden oglumu ablamı görüyüm diye herşeylerine koştum amam yetemedim kendime eşim kızıyor geçen hadi nerde yırtındıkların kendini paraladıkalrın bak 3 aylık oldun dedi adam haklı aramıcam kimseyi artık isteyen arasın sesimi duysun okadar steresede sokralars akapa telefonu dicem ben bu bebegi kimseye güvenip yapmadım kendi başııma bakarım kendime 3 bebegimde oldugum gibi allah eşime ömür versin yemek işini düşünmüyorum ben inanın gözüm yok amma insan briaz şımartılmak istiyor galiba her secdemde diyorum allahım saglıklı saatli kucagım alamamı nasip et ansız babasız büyütmüyüm rabbim diyorum rahim boyum çok kısaldıgı için hareket etmem yasak karşı dairede yengem var kadın geçen oruç tutuyor benden hizmet bekliyor deidm sen bana yap ben hamileyim allahım beni böyle üzdülerya nasıl biliyorsa öle yapsın onları ablamada deidmbri daha kimse benden iylik beklemesin kimseye eyvallahım yok sende gelme dedim kimseyi istemiyorum dedim rahim dikişimde olursa demicem kimseye zaten özelde dikilicek işşallah muhtemelen memoriyılda yada anlaşmalı bir hastanede bakıcaz artık özel oldugundan eşim kalır yanımda boşverdim herkezi herkez kalbinin ekmegini yesin umrumda degil kimse gene dogurmucakmısınzı siz gelrisen top oluyum
bundan sonra böyle kızlar hayatımdan çıkardım herkezi beni özleyen gelir evime
rabbimden başka kimseye yalvaramam tek dilegim yaradandan evladımın kokusundan mahrum etmesimn acısını göstermesin kızlar allah hepinizden razı olsun iyiki varsınzı sizler bana destek oldunuz inan iyi geliyor inan sizlerle dertleşmek bazılarıda cezalı olmayadı eyiydi
işşallah bu topigin nazlı bebegi benim yavrum olucak en uykucusuda
pasam nerdesin karala bakim bişiler ağlamıyon demi?Sakın ha önce kendini üzme,sonrada jeliyi üzme.Bak fiziken bişey yapamasada herkes manen seninle,dualar kurtaracak inşallah yavrumuzu bu defa.Tesbih çekmeye devam et ve gözünü seveyim üzülme be hemşommm dök içini ne geçiriyosan içinden
ne gıcıklar öyle onlar,bizlerin üremesi batıyomu onlara tövbe tövbe.Türkiyeye gelemiyomusun?Ailen filan burda değilmi en azından bebek hareket edene kadar muayenelerini rahat olurdun?
kızlar allah razı olsun beni düşünüp yazdıgınz için aslında sizlerde haklısınız benim agırıma giden beni kullanmaları yabugün burdaki ablama bagırıdm abla tamam sende gelme dedim yolu bahane ediyor çocukla zor diyor kardeşim bir metroluk yolum ya 17 duragı ben her salı gittim ablama neden oglumu ablamı görüyüm diye herşeylerine koştum amam yetemedim kendime eşim kızıyor geçen hadi nerde yırtındıkların kendini paraladıkalrın bak 3 aylık oldun dedi adam haklı aramıcam kimseyi artık isteyen arasın sesimi duysun okadar steresede sokralars akapa telefonu dicem ben bu bebegi kimseye güvenip yapmadım kendi başııma bakarım kendime 3 bebegimde oldugum gibi allah eşime ömür versin yemek işini düşünmüyorum ben inanın gözüm yok amma insan briaz şımartılmak istiyor galiba her secdemde diyorum allahım saglıklı saatli kucagım alamamı nasip et ansız babasız büyütmüyüm rabbim diyorum rahim boyum çok kısaldıgı için hareket etmem yasak karşı dairede yengem var kadın geçen oruç tutuyor benden hizmet bekliyor deidm sen bana yap ben hamileyim allahım beni böyle üzdülerya nasıl biliyorsa öle yapsın onları ablamada deidmbri daha kimse benden iylik beklemesin kimseye eyvallahım yok sende gelme dedim kimseyi istemiyorum dedim rahim dikişimde olursa demicem kimseye zaten özelde dikilicek işşallah muhtemelen memoriyılda yada anlaşmalı bir hastanede bakıcaz artık özel oldugundan eşim kalır yanımda boşverdim herkezi herkez kalbinin ekmegini yesin umrumda degil kimse gene dogurmucakmısınzı siz gelrisen top oluyum
bundan sonra böyle kızlar hayatımdan çıkardım herkezi beni özleyen gelir evime
rabbimden başka kimseye yalvaramam tek dilegim yaradandan evladımın kokusundan mahrum etmesimn acısını göstermesin kızlar allah hepinizden razı olsun iyiki varsınzı sizler bana destek oldunuz inan iyi geliyor inan sizlerle dertleşmek bazılarıda cezalı olmayadı eyiydi
işşallah bu topigin nazlı bebegi benim yavrum olucak en uykucusuda
yaw siz nerelisiniz hemşo topraam diyonuzda kıskandırıyonuz beni bende niğdeliyim yokmu bi hemşom kızımı oğluna kertiyim
canim ben azeriyim.ailem orda burda esimden baska hic kimse yok
hehehe biz amasyalıyık yavrum,Karamustafa paşanın torunlarıyık)Ya paşamında Nazlısı olcak benimde Nazlım olcak yoksa kerterdik hakkatten.
canim hepsini okudum zor günler geçirmişsin rabbim şifa ve sabır versin , bak rabbim dualarını kabul etmiş yine hamilesin ne güzel bence bu durumuna şükret ve dua et , rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin inş. herkesin acısı kendine oluyor sadece kruru kuru ah vah diyip geçiyorlar , herkes aynı duyarlılıkta olmuyor kırılman çok normal, bırak evini pislik götürsün kimseye agız eğme , eşinde anlayışlıysa takma , tek düşündüğün bebeğin olsun, misafir kabul etme, dostunu düşmanını öğreniyor insan, benim bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ben bile çok sarsıldım ağladım üzüldüm atlatamadım 2 ay oldu kürtaj olalı, bende ne agır temizlikler yaptım herşeyi kafayı taktım , şimdi ki aklım olsa iç bişyi takmazdım, rabbim muhtaç etmesin kimseye, sen iyi beslen bebeğini sev konuş , ve bol salavat çek dua et, bundan sonrada herkes ederi kadar olur ona göre yaklaşırsın canim insanlara, anne kadar anlamıyor kimse üzülmüyor yine sen hissediosn o acıyı , baba bile anlamaz o kadar seni, bak o kadar çocuğu olmayanlar var hiç hamile kalamayanlar onları düşün, rabbim imtihan ediyor hepimizi, olumlu düşün stres yapma çocukta gerilmesin , sinirli olmasın, herşeyi akışına bırak bol dua et, kimseyi de takma, gelmesinler boşver bebeğin dogsun hayırlısıyla da , ben diorum ki evi .ok götürsede takmasaydım dikkat etseydim diorm , cam da sildim bahar temizliği de yaptım sonunda öldü bebeğim, yapcak bişy yok kader kısmet, demekki rabbim seviyor bizi ki irtibatımızı kesmemizi istemiyor sınıyor biizi sürekli mükafatını alcaz canim , bunalma daralma HAMİLE OLDUGUN İÇİN ŞÜKRET VE BOL DUA ET BEBEGİN SAGLIKLI VE SENİNLE ALLAH YETER SANA, BİR DE BEBEGİN , KEYFİNİ ÇIKAR İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN, HAYAT BU HERKES AYNI FEDAKARLIKTA DEĞİL, KİMİSİ ÇIKARCI OLUYOR İŞTE , YADA UNUTUYOR YAPILANLARI, ALLAH BİLSİN, İYİLİKLERİN KARŞILIKSIZ KALMAZ MERAK ETME ALLAH MUHTAÇ ETMEZ SENİ CANİMRESİMLERİNİ GÖRCEZ BURDAN BEBİŞİNİN , KIYAFETLER ALCAKSIN, ODASI SÜSÜYDÜ DERKEN, UYKUSUZ KALCAKSIN BOL BOL UYU BUNLARI DÜŞÜN BİR DE BİZE DE DUA ET HAMİLESİN, HAYIRLISIYLA BİZDE ALALIM BEBİŞLERİMİZİ GÜZEL ANNEMİZ
vah yavrummm allah yardımcın olsun.Kardeş ülkemizdensin sende kardeş ne farkeder azeri olman Türk olman.Ultrason işine üzüldüm yaw bi çözümde mi yok?
Bu arada gençler benim ceyar geldi,işyerinin önünde ağaç olmuş ben kaçıyorum Allahın izniyle.Akşam pc yi alabilirsem elinden girerim yine hadi size iyi sohbetler.Beni özleyin haaa öptüm göbüşlerinizden:54 CANIM 26 GIDICEM INSALLAH GORMEME IZIN VERIR.
karaladım sen gitmişsinpasam nerdesin karala bakim bişiler ağlamıyon demi?Sakın ha önce kendini üzme,sonrada jeliyi üzme.Bak fiziken bişey yapamasada herkes manen seninle,dualar kurtaracak inşallah yavrumuzu bu defa.Tesbih çekmeye devam et ve gözünü seveyim üzülme be hemşommm dök içini ne geçiriyosan içinden
allah razı olsun canım sagolALLAH YARDIMCIN OLSUN .HEP GUL CANIM BEBEGINE DE IYI GELICEK
hehehe biz amasyalıyık yavrum,Karamustafa paşanın torunlarıyık)Ya paşamında Nazlısı olcak benimde Nazlım olcak yoksa kerterdik hakkatten.
hadi canım paşamın oğlu olcak bence pamnida dediydi dersin. iyi aman hıh gözumuz yok hemşoluğunuza elbet kocaaaa formda bi niğdeli çıkar
teşekür ederim canım inan kimseyi takmıyorum artık by halimle milet benden iftar belkiyor ee ne zaman geliyoruz sana diyorlar düşün ben böyleyim eşim üstüme titriyor iş yaptırmıyor allah raız olsun canım ev işi yemek umrumda degil kuşalrım var altının örtüüsde olsa yem oluyor heryer ah benim paşamın gene çenesi düştü konuşuyor inan diyorlar at çöpe kuları hamilesin deidm karnımdaki yokken onlar vardı ömürüm ölünce paşa ne destek oldu bana evladım gibi oldu köpügümle ondan bizim ailemiz 4 kişyiz ailede allahım ömürlerini uzun etsin
ailem sen iyiysen iyisin hediyeler alıcan harçlıklıar vericen senden iyisi yok amma velakim arama sorma gitme senden kötüsü yok dün doktorum sen çok zoru başardım paşam dedi 33 kiloyu 1 senede vermek ne demek dedi azim ettim yavrum için vericem deidm verdim 1 sene ilaç tedavısı gördüm elimden geleni yaptım geldigi kadar amam bazı şeyleri hazmedemiyorum arkadaşlarım hamile oldugumu biliyorlar bri kere arayıpta kapımı çalıpta paşa yemegin varmı işin yapılıcakmı demediler ah salak paşa onlar hamileyken gitti bebekelrinin ignelerine kadar şimdi hani herkezaman be kafama taktıgım şeye bak dün doktora giderken bol bol selevat çektim 6000 tane kaldı o bitsin babamın senesi var ona başlıcam işşallah
herşeyde bir hayır var , öyle yapmasalar nerden bilcektin iç yüzlerini insanların bir şekilde caninin kıymetini öğrenmiş oldun işte ne güzel baktakma artık, bak neler yapmışsın bebeğin için o da gelmiş işte rabbim çabalarının mükafatını vermiş, çok keyifli olman ve sabırla doğumu beklemen lazım, kalbini bozma, hep sabret dua et, sinirlenme gerilme huysuz bebiş olmasın, hep güzel bak olaylara, bak kocanda allah razı olsn ii adammış , daha ne istiyorsun senin için lazım olan eşin ve çocuk zaten, diğerleri kendi hayatında çabalasın boşver, ailen sensin , kocan , ötesi yok canim, eşin iyi olduktan sonra hayat çok güzel bence , şükürler olsn bende eşimi çok seviyorum birde bebişimiz olsn oo yemede yanında yat :) rabbim dert verip derman aratmasın , bebeğine isim düşün kız mı erkekmi de, hayaller kur , bol dua ile al kucağına
Ben de amasyalıyım... Ben de ben de...hehehe biz amasyalıyık yavrum,Karamustafa paşanın torunlarıyık)Ya paşamında Nazlısı olcak benimde Nazlım olcak yoksa kerterdik hakkatten.
canım rabbim öle imtaan etmesin hiç kimseyi işşallah bugünümede şükürgeçen arkadaşımla konuştum kardeşi hamileymiş doğuma 1 hafta kala kalbi durmuşrabbim sabır versin, dağına göre kar derlerya , gücüne göre , sabrına göre dert veriyor ve mükaftını muhakkak veriyor inanıyorum, hiç olumsuz düşünme, bence kimisi doğurmuş 15 dk sonra ölmüş bebek , neler var neler, rabbim beterinden saklasın, kimisi hiç kalamıyor, sabretmek lazım,
Ben de amasyalıyım... Ben de ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?