2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hoşbulduk...

İyilik canım... Sen de iyi ol biz daha iyi olalım olur mu

Hep dualarımdasın, sıkma canını... Allah sana eşini, bebeğini bağışlasın... Evlendikten sonra herkes bir yere kadar el oluyor...

Yaptıkların hayırları Rabbim karşına çıkarır elbet, hiç üzülme...

Ben bebeğimin pıtırtılarını hissettim... İlk defa emin oldum... Kızımda 20. Haftada ancak emin olabilmiştim...

Çok mutlu oldum... Darısı herkese...

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun canım kızlar çoğalıyor
Ben bebeğin pıtırtılarını hissettim... İlk defa emin oldum... Kızımda 20. Haftada ancak emin olabilmiştim...

ikinciler daha çabuk hissediliyor bende bebişimi 2 haftadır hissediyorum.

selam kızlar çok geçmişe gidemiyorum son sayfaları okuyabiliyorum ancak.herkesler iyidir umarım.bizde yarı yada cuma 3 lü test için dr a gidicez varmı daha önce yaptıran grupta sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyo:26:

Bir arkadaş dörtlü yaptırmıştı ama kimdi', hatırlayamadım

:78::78::78:kız geliyor dememki hehe benimki ne acaba
iyi olmaya çalışıcam canım inan kötüyü düşünmek hiç istemiyourm yaradana sıgındım kaderimde bebegim benle kalması varsa görücez gdiersede kötü yere gitmicekkki degilmi ama eşime kıyamam ben garibim doktor parasını bulup buluşturuor dokrora para bulucam diye diger taksitleri aksattı kıyamamallahım evladımın acısını banada kimseyede göstermeisn ilk oglumda cahildim deidm anlamadım 20 haftada gitti ikinci oglumda dikilicek deidler dikmedi doktoru suçladım onun yüzünden dedim eşime bagırıdm senin yüzünden beni dinlemedim diktirelim deidm asla affetmicem snei deidm adamın bri gebede saçları beyazladı eşiem bir müddet kin güddüm nedend iye bagırıdm diktirseydik durucaktı dedim sonra ömürüme hamile kaldım tamam dedim tamam dedim dikiş var durucak inan o ameliyat hane kapısında eşim sarıldı ban hadi paşam dedi ben panik atak hasytasıyımd üşün hiç ameliyat hane görmeidm narkoz yemedim eşime korkuyorum kabim yerinden çıkıcak deidm korkma bebegimizin tutuması için gerekli deid yapamıcam deidm sonra eşim tamam 2 oglumu zgibi ölsün buda hadi gidelim ozaman dedi yok deidm dayanamam o benim ömürüm adını ömrü koydym ömürlü olsun diye dedim o ameliyat haneye girdim soydular beni yatırdılar makinalar üstüme baglandı allahım ne korktum kızın sana tutunucak annesi dedi eşim sonra amileyathaneden çıktık sedyteyle getridiler odaya allahım altım çok acıyor dedi doktor normal eşim geldi hiç unutmuyorum kaynanam annem var geldi elimi tuttu alnımda öptü bu sefer durucak degilmi dedim işşallah dedi her gün işe gdierken önce beni sonra pijamamı kaldırıp ömürümü öperdi kızım anneyi üzme baba işe gitsin gelicek derdi allahım sanki anlarmış gibi tepki verirdi yavrum amma oda gitti elimde koskoca sıfır kaldıkızım öldü araştırdılarki kanda pırtılaşma var rahim iyi dikilememiş agızdan dikilimiş ucundan yani üsten degil oda olamdı cennet 3 tane yolladık şimdi ilaçlarımı kullanıyurm ignemi vurunuyorum hep diyorum paşam bu sefer başarıcaksın ben inanıyorum sende inan diyorum bri yandanda içimdeki vesvese bosuna heveslenme ayrınmana az kaldı keyfini sür dedi dün karnımdaki varlıgı tam görünce deidm allahım beni mutlu ettim benim gigi garipleride et deidm kadermi yazgımı ne dersen de rabbim ol dicekki olucak allahh istemedikten sonra hiç brişey olmuyor malesef ama allah koruusn olunsuz olmak istemiyorum bu seferde giderse toparlanamam
Ben bebeğin pıtırtılarını hissettim... İlk defa emin oldum... Kızımda 20. Haftada ancak emin olabilmiştim...

ben bugün tam hissettim 2 oglum umudum bu haftada kıpırdamıştı rabbim karnımdakine ömür versin işşallah ah bilse sag saglim dogsa anacıgı nede gzüel bakar ona şimdiye kadar 3 erkek bebeg 2 kız bebege baktım dadılık yaptım 3 aylıkken aldım 6 yaşında verdim kızımı evlendigim için bırakmak zorunda kaldım halen anne der banaelalemin çocukalrına baktım evladıma kim bilir ne gzüel anne olurum

zor günler geçirmişsin Allah bi şekilde sabrını veriyo değilmi.o zor günlerin mükafatıda karnındaki mucize annesi yepyeni bir sayfa geçmişi düşünüp yıpratma kendini bebişinide üzme.güzel günleri hep birlikte görücez inşallah

Ya paşam Allahaşkına pozitif düşün,sen hep eski yaşadıklarını bir daha yaşarım diye korkuyorsun anlıyorum seni ama,gerçekten olumlu düşün,ben çok inanıyorum bu sefer olacağını bebeğini kucağına alacağını,lütfen kendini yorma ama bedenen ama kafa olarak,gerçekten çok önemli yemene zaten dikkat ediyorsun,lütfen ev temizleme,bırak evini pislik götürsün amaannn dertmi ya,karnındaki jeliden önemlimi salla gitsin canım ya,ve lütfen olumlu düşün,sen ne düşünürsen jeline o yansır,bak benim hayat koçum derdi ki;kendi kendini gerçekleştiren kehanet,bu ne demek biliyormusun,bir seyi ne kadar o yönde düşünürsen oı gerçekleşir,o yüzden sen iyi düşün iyi olucak ben eminim canım.Lütfen...

Evladıma güzel bir anne olurum deme sen zaten üç evladının annesisin paşam... Üç melek annesi... Onlara sabrettin inş şimdi mükafatını alacaksın... Üzme kendini bak burada iftar vakti.. Kabul olmuş oruçlar hürmetine Rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun... Rabbim verecek bizim elimizden duadan başka ne gelir ki...

Bak benim bir kızım var.. Hamilelikte insan hep telaşla oluyor ya nasıl sağlıklı mı diye... Sanki dünyaya gelen çantada keklik... Hiç aklımıza gelmiyor... Hafta sonu bir haber aldım bir yakınımızın çocuğu beş yaşında yedinci kattan düşüyor... Dedim ne nankörüm.. Elimizdekilere şükretmiyoruz...Rabbim hepsiyle beraber bağışlasın... Hepimizin evlatlarını bağışlasın...doğmuş doğmamış... Dualalarımı değiştirdim anlayacağın...

yeni sayfayı açtı açtım canım eski paş ayok eskiden stresliydi paşa amam bunda reklaksım inan bu vesvese beni maffediyor
canım benim iyi düşünüyorum iyi olsun ben dün doktora gittigimde arkadaş heyecanlımızın brişey çıkmaz işşallah dedi bende deidmki çıkmıcak canım dedim ben inanıyourmki deidm melegım benle kalıcak bua arada klevye kafayı yedi harfler hep eksik çıkıyor eşime diyimde yenizini alsın çok hızlı kullanıyorsun deid söylesem bu kaçıncı dicek
inan il s satırı okuyunca gözlerim doldu söz veriyorum brid aha olumsuz şeyler yazmıcam kızlar yazarsan dövün beni

topragım ceyar kılıklı herifini ne yaptın kızben namazı kılıyım gelicem bir yere kaybolma gebertirim
benim ceyar kılıklı koca glemdi aramadıda 8 sözde burda olucaktı peh

canımmm gözünaydın çok sevindim kızçeme bir arkadaş daha geldiğine.İyi ölçümleride güzel çıkmış bakalım bu gaz kaç hafta yetcek sana?Bidahaki randevun 1 ay sonramı?Dörtlü test yaptımı?

canım maşallah bebişine. gözün aydın. cinsiyet merakın geçmiştir.idrarda erkek çıkmıştı değil mi?
eşşek sıpa ben döverimkız rahatsan vesvese ne geziyo sıpaaaaa. dövecem seni. ha böleee. dün yazacaktım ama yazamadım topiği bi tartışmadır alıp gidince yazamadım. gözün aydım paşa paşan sağlıklı şükür. bence de erkekoooh doktor amcamın diline sağlık yasaklamış işi. kız ben sana demiyom mu işi boşver diye. inşallah serviks uzunluğu konusunda da önlem alınacak. bu sefer her şey farklı olacak

selam kızlaar. pek gelemiyorum artık. 2 güzel enerjik günün ardından bugün bulantı kusma bana ceeee eeeeeeee dediler. üstüne de migren hediye ettiler. uyudum uyandım hala devam ediyor. çok stresliyim. uzmanlık sınavıma az kaldı. tezimi de bir an önce bitirmem gerekama bu gebelikten benim kafa basmıyo

uzmanlık sınavına birgun kala fetih suresini oku bilmiyosan turkçesinden oku ve yut. hiç vaktim yok okuyamıycam dersen bilen birine okut bak çok faydasını görceksin hakkındakinin hayırlısı olsun

topragım ceyar kılıklı herifini ne yaptın kızben namazı kılıyım gelicem bir yere kaybolma gebertirim
benim ceyar kılıklı koca glemdi aramadıda 8 sözde burda olucaktı peh

napam yavrum yimeğimizi yedik,benimki çocuk ruhlu şimdi starda rango diye bi film var çizgi film merakla onu izliyo,pc yi de almış kucağına.Bende dedim ya tv ya pc,ikisini birden ele geçiremezsin.Pc yi ben kaptım burdayımm.Kıl hadi Allah Kabul etsin inşallah.sayfaların altında bişi okudum bidaha karamsarlık yaparsam dövün beni demişsin,bu lafı hatırlatırım haberin olsun yavrucak.....

selam kızlar napıyorsunuz? ben bugün hastanelerde uğraştım, tiroidim yüksek çıkmıştı onun için dahiliyeye gittim. dahiliye normal dedi, kendi doktorum 2,5 altına düşürmemiz lazım diyor, ilaç verdi düşsün diye, kızlar bu 3lü 4lü testlerde neler oluyor? hepsini okuyamadım kızlar paşanın kontrolü güzel geçmiş, hiç sıkma canını rahimin incelmiş sanırım doktorun büyük bir risk olsa söylerdi, yan gel yat bakalım artık keyfine bak

uzmanlık sınavına birgun kala fetih suresini oku bilmiyosan turkçesinden oku ve yut. hiç vaktim yok okuyamıycam dersen bilen birine okut bak çok faydasını görceksin hakkındakinin hayırlısı olsun
biliyorum canım okurum inşallah.

ben de döveriiiim

eee kolay mı sen üç canlısın, Allah nazardan saklasın

bugun diyodum naptın orkide bulantın iyimi diye,dilimdeymiş demekki.Bende de ara ara baş ağrısı oluyo tatlım sen daha iyi bilirsin ama kan basıncımız artıyor sanırsam.Koskoca tıp fakültesini bitirmişin tusumu kazanamıycan?Bi git yawww hiç inanmam senin aklında ikizlere neler alsam diye düşünceler vardır kafanı derse veremiyosundur bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…