2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
eee kolay mı sen üç canlısın, Allah nazardan saklasın
amin canım cümlemiizinkini. dr'un doğru demiş. 2.5 in altında olması gerekiyor.

merzifon eşşigi gibi gözlerim var benim ne vuruyon ben acıdısenin sıpan beni dün ne zorladı sıpa ya 3 kere ulrosuna girdim amamnın vallahi kordun degilse pipi gördüm şöyle dik bir çıkıttıdı ayalarının arasında yanı bacaklarının arasında gördüm eger erkekse divem oglum arda amcandan önce ben gördüm pipini dicem
vallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydibuzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba

canım rahimim dikilicek muhtemelen ya bayramdan önce yada sonra gene yicez alma aleti ya

Bu gaz bana 1 ay yeter :) zaten kontrolümde 1 ay sonra:)dörtlü test falan adı bile geçmedi,önemli olan 2 li test zaten,4 lü test kafa karıştırır dedi,zaten gerek görmedi,benim 2 li test güzel çıkmıştı.teşekkürler bu arada

hadi geçmiş olsun bakalım,bende haftaya yaptrıcamda ikili testle aynıymış canım,yine bekliycez snuçları.Bizim bebişler testleri başarıyla çözsünler diye.Kıyamam onlara daha dünyaya gelmeden iki kere teste girdiler,dopunca bilmiyolarki yarış atı gibi sınavlara hazırlancaklar:18::18:

yok kız tusu 5 yıl önce kazandımtıp fakültesi biteli çook oldu. asistan doktorluğu bitiriyorum. uzman olcam artık. bitirirken gene sınav yapıyorlar. tez sunuyorsun, sözlü ve yazılı sınav oluyor.

teşekkür ederim orkide idrar testi foss çıktı,prensesim olucak inşallah

ben de dün benim sıpanın pipisini gördüm Ahmet geliyor.

yok kız tusu 5 yıl önce kazandımtıp fakültesi biteli çook oldu. asistan doktorluğu bitiriyorum. uzman olcam artık. bitirirken gene sınav yapıyorlar. tez sunuyorsun, sözlü ve yazılı sınav oluyor.

yuhhh ozaman bana,tezi tus okudugum için sanada ayrıca yuh sonuna gelmiş bi tez yaw onumu yazamıycan Allahım yardımcın olsun 3 kişi altından kalkamazsanız artık pes yani.

yuhhh ozaman bana,tezi tus okudugum için sanada ayrıca yuh sonuna gelmiş bi tez yaw onumu yazamıycan Allahım yardımcın olsun 3 kişi altından kalkamazsanız artık pes yani.

tonla kitap yazı var önümde. gördükçe çığlık atıp kaçasım geliyor. çok sıkıldım okumaktan neyse Allah güç kuvvet versin. mecbur yapacağım.

vallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydibuzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba

inanırım yavrum bizim ceyarlar 77 model üretim ya,diyorum sana hep aynı huyları.hatta şaşırcan az önce doğumgününü kutladım bugun doğmuş kocacım.o pastalar en az 6 kişilik oluyo canım kaç kilo gelirse ona göre fiyat veriyolar,en az 2 kilo filan çıkıyo yani Ankarada normal bir pastanede 60-70 TL tutar,istanbulda hiç bilmiyom

kız çizgi film izlemeyi ben de çok severimben de mi 77 modelim.

kız o pastayı ben araştırıyım nice seneler ceyar kılıklınabenim ceyaz aradı geliyormuş mutfaga sokarım gelince temem
kız çizgi film izlemeyi ben de çok severimben de mi 77 modelim.

çocuk ruhlu sizleri

tonla kitap yazı var önümde. gördükçe çığlık atıp kaçasım geliyor. çok sıkıldım okumaktan neyse Allah güç kuvvet versin. mecbur yapacağım.

Rabbim yardım eder sen rahat ol.Kız bu kadar olmuş o da olur,sende okumaktan sıkıldıysan tıpa yeni başlayanlar napsın bide onları düşün?daha çooook var önlerinde.Bebikler doğmadan halletin halletin sonra onlarla hiççç çalışamazsın hadi bismillah de kaçmadan otur başına,son kulvar kız bidaha okumak filan yokk

olur mu hiç daha doç. dr. olmayı planlıyorum ben bizde okumak ömür boyu bitmez. bitirirsen eskirsin. yeniyi takip gerek, okumak gerek

kız o pastayı ben araştırıyım nice seneler ceyar kılıklınabenim ceyaz aradı geliyormuş mutfaga sokarım gelince temem

çocuk ruhlu sizleri

araştır hemşomm ceyar kılıklıma söyledim doğumgünü tebriğini,hepsine Allah sağlıklı sıhhatli,kolay doğum nasip etsin dedi.Onun yerine ben AMİN diyim malum biraz dinden imandan uzaktır kendisi kabul olmayabilir duası tövbe tövbe

biz de eşine dua edelim tatlım. Allah hayırlı din iman versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…