amin canım cümlemiizinkini. dr'un doğru demiş. 2.5 in altında olması gerekiyor.eee kolay mı sen üç canlısın, Allah nazardan saklasın
selam kızlar napıyorsunuz? ben bugün hastanelerde uğraştım, tiroidim yüksek çıkmıştı onun için dahiliyeye gittim. dahiliye normal dedi, kendi doktorum 2,5 altına düşürmemiz lazım diyor, ilaç verdi düşsün diye, kızlar bu 3lü 4lü testlerde neler oluyor? hepsini okuyamadım kızlar paşanın kontrolü güzel geçmiş, hiç sıkma canını rahimin incelmiş sanırım doktorun büyük bir risk olsa söylerdi, yan gel yat bakalım artık keyfine bak
merzifon eşşigi gibi gözlerim var benimcanım maşallah bebişine. gözün aydın. cinsiyet merakın geçmiştir.idrarda erkek çıkmıştı değil mi?
eşşek sıpa ben döverim kız rahatsan vesvese ne geziyo sıpaaaaa. dövecem seni. ha böleee. dün yazacaktım ama yazamadım topiği bi tartışmadır alıp gidince yazamadım. gözün aydım paşa paşan sağlıklı şükür. bence de erkek oooh doktor amcamın diline sağlık yasaklamış işi. kız ben sana demiyom mu işi boşver diye. inşallah serviks uzunluğu konusunda da önlem alınacak. bu sefer her şey farklı olacak
napam yavrum yimeğimizi yedik,benimki çocuk ruhlu şimdi starda rango diye bi film var çizgi film merakla onu izliyo,pc yi de almış kucağına.Bende dedim ya tv ya pc,ikisini birden ele geçiremezsin.Pc yi ben kaptım burdayımm.Kıl hadi Allah Kabul etsin inşallah.sayfaların altında bişi okudum bidaha karamsarlık yaparsam dövün beni demişsin,bu lafı hatırlatırım haberin olsun yavrucak.....
selam kızlar napıyorsunuz? ben bugün hastanelerde uğraştım, tiroidim yüksek çıkmıştı onun için dahiliyeye gittim. dahiliye normal dedi, kendi doktorum 2,5 altına düşürmemiz lazım diyor, ilaç verdi düşsün diye, kızlar bu 3lü 4lü testlerde neler oluyor? hepsini okuyamadım kızlar paşanın kontrolü güzel geçmiş, hiç sıkma canını rahimin incelmiş sanırım doktorun büyük bir risk olsa söylerdi, yan gel yat bakalım artık keyfine bak
canımmm gözünaydın çok sevindim kızçeme bir arkadaş daha geldiğine.İyi ölçümleride güzel çıkmış bakalım bu gaz kaç hafta yetcek sana?Bidahaki randevun 1 ay sonramı?Dörtlü test yaptımı?
bugun diyodum naptın orkide bulantın iyimi diye,dilimdeymiş demekki.Bende de ara ara baş ağrısı oluyo tatlım sen daha iyi bilirsin ama kan basıncımız artıyor sanırsam.Koskoca tıp fakültesini bitirmişin tusumu kazanamıycan?Bi git yawww hiç inanmam senin aklında ikizlere neler alsam diye düşünceler vardır kafanı derse veremiyosundur bencee
canım maşallah bebişine. gözün aydın. cinsiyet merakın geçmiştir.idrarda erkek çıkmıştı değil mi?
eşşek sıpa ben döverim kız rahatsan vesvese ne geziyo sıpaaaaa. dövecem seni. ha böleee. dün yazacaktım ama yazamadım topiği bi tartışmadır alıp gidince yazamadım. gözün aydım paşa paşan sağlıklı şükür. bence de erkek oooh doktor amcamın diline sağlık yasaklamış işi. kız ben sana demiyom mu işi boşver diye. inşallah serviks uzunluğu konusunda da önlem alınacak. bu sefer her şey farklı olacak
ben de dün benim sıpanın pipisini gördümmerzifon eşşigi gibi gözlerim var benimne vuruyon ben acıdı senin sıpan beni dün ne zorladı sıpa ya 3 kere ulrosuna girdim amamnın vallahi kordun degilse pipi gördüm şöyle dik bir çıkıttıdı ayalarının arasında yanı bacaklarının arasında gördüm eger erkekse divem oglum arda amcandan önce ben gördüm pipini dicem
vallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydi buzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba
canım rahimim dikilicek muhtemelen ya bayramdan önce yada sonra gene yicez alma aleti ya
yok kız tusu 5 yıl önce kazandımtıp fakültesi biteli çook oldu. asistan doktorluğu bitiriyorum. uzman olcam artık. bitirirken gene sınav yapıyorlar. tez sunuyorsun, sözlü ve yazılı sınav oluyor.
yuhhh ozaman bana,tezi tus okudugum için sanada ayrıca yuh sonuna gelmiş bi tez yaw onumu yazamıycan Allahım yardımcın olsun 3 kişi altından kalkamazsanız artık pes yani.
ben de dün benim sıpanın pipisini gördümAhmet geliyor.
vallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydi buzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba
inanırım yavrum bizim ceyarlar 77 model üretim ya,diyorum sana hep aynı huyları.hatta şaşırcan az önce doğumgününü kutladım bugun doğmuş kocacım.o pastalar en az 6 kişilik oluyo canım kaç kilo gelirse ona göre fiyat veriyolar,en az 2 kilo filan çıkıyo yani Ankarada normal bir pastanede 60-70 TL tutar,istanbulda hiç bilmiyom
pipimi dedinben ne pipiyi ne kukuyu göremedim be
kız o pastayı ben araştırıyımvallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydi buzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba
inanırım yavrum bizim ceyarlar 77 model üretim ya,diyorum sana hep aynı huyları.hatta şaşırcan az önce doğumgününü kutladım bugun doğmuş kocacım.o pastalar en az 6 kişilik oluyo canım kaç kilo gelirse ona göre fiyat veriyolar,en az 2 kilo filan çıkıyo yani Ankarada normal bir pastanede 60-70 TL tutar,istanbulda hiç bilmiyom
kız çizgi film izlemeyi ben de çok severimben de mi 77 modelim.
tonla kitap yazı var önümde. gördükçe çığlık atıp kaçasım geliyor. çok sıkıldım okumaktanneyse Allah güç kuvvet versin. mecbur yapacağım.
ben kukuyu da gördümdr teyze yine emin olmak için bakacak ama
kız çizgi film izlemeyi ben de çok severimben de mi 77 modelim.
Rabbim yardım eder sen rahat ol.Kız bu kadar olmuş o da olur,sende okumaktan sıkıldıysan tıpa yeni başlayanlar napsın bide onları düşün?daha çooook var önlerinde.Bebikler doğmadan halletin halletin sonra onlarla hiççç çalışamazsın hadi bismillah de kaçmadan otur başına,son kulvar kız bidaha okumak filan yokk
kız o pastayı ben araştırıyımnice seneler ceyar kılıklına benim ceyaz aradı geliyormuş mutfaga sokarım gelince temem
çocuk ruhlu sizleri
araştır hemşomm ceyar kılıklıma söyledim doğumgünü tebriğini,hepsine Allah sağlıklı sıhhatli,kolay doğum nasip etsin dedi.Onun yerine ben AMİN diyim malum biraz dinden imandan uzaktır kendisi kabul olmayabilir duası tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?