daha önce dikilmiş miydi canım? ilkkez mi dikilecek? bizim de bi öğretmen vardı ben onun yerine çalışmıştım onunda senin gibi dikilmişti heyet raporuyla evde yatmıştı, Allah'ın izniyle olur inşallah, bebek uğruna karı koca ameliyat olduk valla, bazen bakıyorum da ilk denemede hamile kalıyorlar hayret ediyorum, demekki bizim sınavımız da buymuş, Allah' a şükürler olsun ki fazla bekletmedi, inşallah kucağımıza da alırız hayırlısıylamerzifon eşşigi gibi gözlerim var benimne vuruyon ben acıdı senin sıpan beni dün ne zorladı sıpa ya 3 kere ulrosuna girdim amamnın vallahi kordun degilse pipi gördüm şöyle dik bir çıkıttıdı ayalarının arasında yanı bacaklarının arasında gördüm eger erkekse divem oglum arda amcandan önce ben gördüm pipini dicem
vallahi inanmazdın amam benim eşimde çizgi flim çok seyreder kız kzı senin koca nereliydi buzdevrında sincap varya onu çok seviyor 4 sinemasınıda seyretti vallahi dogum gününde param olursa ondan pasta yaptıırcam kaç tl acaba
canım rahimim dikilicek muhtemelen ya bayramdan önce yada sonra gene yicez alma aleti ya
ayy kıyamam onlara, sağlıklı olsunlar da her şey olur? bugün doktorda bi kız vardı, üniversite sınavı yüzünden strese girmiş çok hala geçmemiş, midesi bulanıyormuş süreklihadi geçmiş olsun bakalım,bende haftaya yaptrıcamda ikili testle aynıymış canım,yine bekliycez snuçları.Bizim bebişler testleri başarıyla çözsünler diye.Kıyamam onlara daha dünyaya gelmeden iki kere teste girdiler,dopunca bilmiyolarki yarış atı gibi sınavlara hazırlancaklar:18::18:
araştır hemşomm ceyar kılıklıma söyledim doğumgünü tebriğini,hepsine Allah sağlıklı sıhhatli,kolay doğum nasip etsin dedi.Onun yerine ben AMİN diyim malum biraz dinden imandan uzaktır kendisi kabul olmayabilir duası tövbe tövbe
biz de eşine dua edelim tatlım. Allah hayırlı din iman versin
daha önce dikilmiş miydi canım? ilkkez mi dikilecek? bizim de bi öğretmen vardı ben onun yerine çalışmıştım onunda senin gibi dikilmişti heyet raporuyla evde yatmıştı, Allah'ın izniyle olur inşallah, bebek uğruna karı koca ameliyat olduk valla, bazen bakıyorum da ilk denemede hamile kalıyorlar hayret ediyorum, demekki bizim sınavımız da buymuş, Allah' a şükürler olsun ki fazla bekletmedi, inşallah kucağımıza da alırız hayırlısıyla
ayy kıyamam onlara, sağlıklı olsunlar da her şey olur? bugün doktorda bi kız vardı, üniversite sınavı yüzünden strese girmiş çok hala geçmemiş, midesi bulanıyormuş sürekli
paşam iyilik yap denize at kim olursa olsun bişey bekleme.beklentin ne kadar yüksek olursa o kadar üzülürsün canım.kızlar biraz dert yanayımmısizlere canım demin çok kötü sıkıldı biliyorsunuzuki erkek ardeşimin hanımının totosunda dolaştım oglu dünyaya gelene kadar herşeyine koştum yemek temiilik dogum vs ilaç alamadı ben yardım ettim maddi ve manevi olarktan biliyorsunuz bugün amasyadaki ablam aradı annem geline demişki yazık demiş o paşa senin okadar totonda dolandı dünyanın yardımını gördün oglanı aldıysan onun sayesinde aldın demiş kızmış haftada 2 kere git yemeklerini yap ütüsünü yap çamaşırını yıka evini temizle demiş ah demiş annem eski gençligim yok demiş gelemiyorum oraya hoş annem bir yemek yapabildi burda kaldıgı sürece temzilik yapamadı çok hasta astım boranşıt 2 adım atsa nefes nefese kalıyor kaynanamdan korkuyor gelirimde gene kızımın huzurunu bozar diyormuş ömürümde etmedigi zulüm kalmamıştı kaynanamın bana neyse ablam kızmış geline ah demiş uzagım istanbulda olsam hergün gider yemeginden tutta temizligine kadar yaparım demiş ablamada gelin paşa ablaya ne desen kızıyor demiş kızarım tabi oda bebegi yanımda hırpalamamsın ablam diyorki memleketteki ah paşam sen okadar millet iyilik ettin sana kimse bakmıyor gülüm dedi burdaki ablamada emegim çok onada bugün aradım dedimki abla çarşamba gelde agda yapalım perşembe doktora gidicem bacaklarımı alalım dedi ay nasıl olur oglan korkar dedi tamam abla dedim sende gelme agdayı ben yaparım dedim sinirlerim tememe çıktı çagırıyorum diyorum gelsende yemek temzilik yapsan pilim bitti yok işte yok 3 bebegimi kaybettim doktor bana yapmıcaksın dedi dün rahim kısalmış dedi allahım neden insanlar bu kadar acımasız yemin olsun korkumdan yerimden kalkamadım üzülmek aglamak helede umudsuzluga kapılmak istemiyorum kaynanamı aradım dedim bana gel bakıyım ben sana ben gelemem oraya dedi kalmaya eltin lanetti var nasıl gidiyrim strestem bebegimi kaybederdim zaten onu gördükçe sinir oluyorumn ara sıra gelirim anca dedi dedim anne ne seni nede ailemden birini istemiyorum kimse gelmesin dedim i neden bu millet böyle birde kardeş olucaklar sen hamile kal abla ben bakarım sana diyen gelinimizsen hamile kal kardeşim aman yaza getir her hafta sana gelirim diyen ablam nerde hani
kendini kandırdın paşa hanım herkezi kendin bildin yazıkki ne yazık eşime dedim benden ne yemek ne temizlik hiç birşey bekleme dedim iş yetişicek paşam dedi akşamları geç gelicem dedi seni nasıl doyurusam dedi ben dedim çocukmuyurm yaz geldi allaha şükür herşey var dedim evladım için yerimden kalkmıcam kimse içinde artık göz yaşı dökmek kafayı yemek istemiyorumbenim anlatmak istedigim neden millet beni kullanıp pis bir paçavra gibi atıyorki kenara ben ne yaptım insanlara tek istedigim biraz şefkat biraz ilgi ya bakılmak ya beni hepside kullandı erkek ardeşim abla parayı denkleştiremezsen ara bakarız diyen çocuk aramadı abla ne yaptın doktor parasını buldunmu diye anca bebek nasıl cinsiyeti ne dediler kimse para işini ne yaptın demedi ben öylemiydim onlara ah salak kafam ah kendimi ne kadarda meraklıymışım kullandırmaya
gelin dogurana kadar aman paşa hamile kalma sakın gelin dogruusn bakan olmaz aman teyze hamile kalma dügünüm varben 3 gebelik geçiridm kimse kapımı allahım neden açmadı iyi günde dünyanın şeyini yapsam geldiler yedilşer içtiler ablamlara giderdim bebegi oldu paşa bak hastaneye git bak igneleri oldu bak ateşi var doktora götür bak gelin dohgum etti kızın öleli 6 ay olmadı dahakızmın travvasını atlatamadım sskda dogruud allahım bri odada 8 yatak vardı okadar kötü oldunki bebekleri görünce allahım deidm benimi sınıyorsun bütün bebekelre canım gitti ah dedim benim olaydınzı hepizin dedim size soruyorum siz hiç wc gidipte klovetin kapagını kapatım bögüre bögüre agladınızmı ben aglaıdm ömürm yavrum gzüel kızım annem sende olaydın ne vardı dedim hasta yakını sesimi duydu hanım efendi doktor çagırıyımmı dedi sabır paşam sabır sende bebegini kucagın alaıcaksın deid 3 gün hastanede baktım ogluma 15 gün kocamı bile takmaıdm oglana baktım neden gelin sezeryanlı abla giyme sen gdiersen eymene kim bakıcak dikişlerim var dedim eşime az daha kalayım gelin sadebe bebegi emziriyordu hergün koynumda yatıyordu oglum koskoca 15 gün eve gelince evim savaş alanı gibiydi yemek yerken agladım oglum ne yapıyo4r deidm yataga giridk eşimle uyuduk eşim ban çarpınca bebegi ezicen deidm bögüre bögüre agladım sanki ben dogruudmda elimden aldılar gibi oldu allahım rahimimde kısaldı kötüyü düşünmek istemiyorum göz yaşlarım dinsin artyık kardeşim bile olsa elalemin bebelerini görüpçe iç çekmek istemiyorum
okadar kötükü 5 ayına getiripte ellerim bomboş çıkması hastaneden kahroldum her dogum ettigimde allahım deidm neden diyemedim sabır dedim bu bebegiem okadar baglandımki sormayın eşimede deidm allah korusun gene kaybedersen beni unut bende ölürüm allahım korktugumu önmüme getrime ne olur yavrumun kokusundan mahrum etme beniçor dertliyim çok ne yapıcam bana akıl verin
gözün aydın hayırlı olsun şekerimSelam anneler;
benimde bugün kontrolüm vardı saat 16.00 da gittim,geçtik ultrasonun karsısına benimki nasıl büyümüş öyle ben bile şaşırdım
doktor herşeyine baktı,kafasını falan ölçtü,kilosu 170 gr çıktı,herşey normal dedi,cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi,evet dedim,
hadi kendini sigortaladın kızın olucak dedi,yani prensesim geliyormuşçok şükür merakım geçti artık,darısı öğrenmek isteyen herkesin basına,benim kız durmadan sırtını dönüp dönüp durdu,bana şimdiden kapris yapıyor cimcime
oku da bizi bu hayattan kurtar senin gibi doktorlara ihtiyacımız varselam kızlaar.pek gelemiyorum artık. 2 güzel enerjik günün ardından bugün bulantı kusma bana ceeee eeeeeeee dediler. üstüne de migren hediye ettiler. uyudum uyandım hala devam ediyor. çok stresliyim. uzmanlık sınavıma az kaldı. tezimi de bir an önce bitirmem gerek ama bu gebelikten benim kafa basmıyo
ben de dün benim sıpanın pipisini gördümAhmet geliyor.
eneeeee o zaman bi kız bi erkek miiiiiben kukuyu da gördümdr teyze yine emin olmak için bakacak ama
selam kızlar napıyorsunuz? ben bugün hastanelerde uğraştım, tiroidim yüksek çıkmıştı onun için dahiliyeye gittim. dahiliye normal dedi, kendi doktorum 2,5 altına düşürmemiz lazım diyor, ilaç verdi düşsün diye, kızlar bu 3lü 4lü testlerde neler oluyor? hepsini okuyamadım kızlar paşanın kontrolü güzel geçmiş, hiç sıkma canını rahimin incelmiş sanırım doktorun büyük bir risk olsa söylerdi, yan gel yat bakalım artık keyfine bak
paşam iyilik yap denize at kim olursa olsun bişey bekleme.beklentin ne kadar yüksek olursa o kadar üzülürsün canım.
ne dedim sana su vermeseler üzülmiceksin.hep pozitif olman lazım.
sabah oturduğun yerde peynir ekmek ye,eşin sana bi çorba yapsın öğlen onu ye akşam da dışardan söyle 2 lahmacun gelsin yanına ayran mis gibi.al sehpayı koy üzerine ceviz kayısı onları ye yat tv seyret dua et falan.bırak ev de pis kalsın gözüne batmasın bak az kaldı geçici bişey bu.bebeğini doğur ne iş yaparsan yap sonra.
yine makinelerce çamaşır yıka yemekler yap.içini ferah tut ben bu bebeği doğurucam de onunla konuş
en büyük derdin bebeciğin odasına alacağın halı olsun mesela
gözün aydın hayırlı olsun şekerim
oku da bizi bu hayattan kurtar senin gibi doktorlara ihtiyacımız var
ama neden jinekoloci okumadın bizi böyle başkalarına muhtaç ediyosun
eneeeee o zaman bi kız bi erkek miiiiiçok sevindimmm seninkileri hep merak ediyodum
merhaba canım.bende de tiroid 4,5 falandı doktor t3 ve t4 değerine baktı ilaca gerek yok dedi.
sonra kendi kendine düştü nası oldu bilmiyorum.
benim 2 li test iyi çıkınca 4 lü yapmadı.3 lü eskide kaldı dedi doktor.
4 lüde 2 linin gibi bişeymiş yani down taramasıymış.
ne zaman çıktı canım troidin öyle, benim de t3 t4 normal, troid yüksek işte, yüksek dediğim seninki kadar falan benim de benim ilaç verdi, 25 mg düşük dozda dedipaşam iyilik yap denize at kim olursa olsun bişey bekleme.beklentin ne kadar yüksek olursa o kadar üzülürsün canım.
ne dedim sana su vermeseler üzülmiceksin.hep pozitif olman lazım.
sabah oturduğun yerde peynir ekmek ye,eşin sana bi çorba yapsın öğlen onu ye akşam da dışardan söyle 2 lahmacun gelsin yanına ayran mis gibi.al sehpayı koy üzerine ceviz kayısı onları ye yat tv seyret dua et falan.bırak ev de pis kalsın gözüne batmasın bak az kaldı geçici bişey bu.bebeğini doğur ne iş yaparsan yap sonra.
yine makinelerce çamaşır yıka yemekler yap.içini ferah tut ben bu bebeği doğurucam de onunla konuş
en büyük derdin bebeciğin odasına alacağın halı olsun mesela
gözün aydın hayırlı olsun şekerim
eneeeee o zaman bi kız bi erkek miiiiiçok sevindimmm seninkileri hep merak ediyodum
merhaba canım.bende de tiroid 4,5 falandı doktor t3 ve t4 değerine baktı ilaca gerek yok dedi.
sonra kendi kendine düştü nası oldu bilmiyorum.
benim 2 li test iyi çıkınca 4 lü yapmadı.3 lü eskide kaldı dedi doktor.
4 lüde 2 linin gibi bişeymiş yani down taramasıymış.
canım salaldım gitti herkezi evi pok götürse umrumda degiş eşim yolda eve gelsin katnını doyursun işşallah evi temizlicek işşallah ahanda geldi kapı kapandı amanın :18::18:
ne zaman çıktı canım troidin öyle, benim de t3 t4 normal, troid yüksek işte, yüksek dediğim seninki kadar falan benim de benim ilaç verdi, 25 mg düşük dozda dedi
korkma kız kocan geldi çocuğunun babası
çok yorma adamı bi süpürge tutsun yeter camları sildirmeyesin paşam
tesekkur ederim.hepimizin insallah.ben atlamiyorum hepsini okuyorumbir sey kaciririm diye.merakliyim biraz
hadi canım paşamın oğlu olcak bence pamnida dediydi dersin. iyi aman hıh gözumuz yok hemşoluğunuza elbet kocaaaa formda bi niğdeli çıkar
geçen arkadaşımla konuştum kardeşi hamileymiş doğuma 1 hafta kala kalbi durmuşrabbim sabır versin, dağına göre kar derlerya , gücüne göre , sabrına göre dert veriyor ve mükaftını muhakkak veriyor inanıyorum, hiç olumsuz düşünme, bence kimisi doğurmuş 15 dk sonra ölmüş bebek , neler var neler, rabbim beterinden saklasın, kimisi hiç kalamıyor, sabretmek lazım,
Selam anneler;
benimde bugün kontrolüm vardı saat 16.00 da gittim,geçtik ultrasonun karsısına benimki nasıl büyümüş öyle ben bile şaşırdım
doktor herşeyine baktı,kafasını falan ölçtü,kilosu 170 gr çıktı,herşey normal dedi,cinsiyetini öğrenmek istermisin dedi,evet dedim,
hadi kendini sigortaladın kızın olucak dedi,yani prensesim geliyormuşçok şükür merakım geçti artık,darısı öğrenmek isteyen herkesin basına,benim kız durmadan sırtını dönüp dönüp durdu,bana şimdiden kapris yapıyor cimcime
selam kızlaar.pek gelemiyorum artık. 2 güzel enerjik günün ardından bugün bulantı kusma bana ceeee eeeeeeee dediler. üstüne de migren hediye ettiler. uyudum uyandım hala devam ediyor. çok stresliyim. uzmanlık sınavıma az kaldı. tezimi de bir an önce bitirmem gerek ama bu gebelikten benim kafa basmıyo
evet canım şimdilik bi kız bi erkek. kızım inşallah değişmez. ben ondan korkuyom
kız jinekoloji çook zor bir kadın için. askeriye gibi eğitimi var. hayatından usanana kadar çalıştırıyorlar. gün aşırı nöbet tutuyorsun. nöbet ertesi gün eve gitmiyorsun. akşam mesai bitene kadar çalışıyorsun. mesaileri de akşam 8-9 dan önce bitmez. kadınsan hocaları hamile kalmanı istemez. hamile kalsan burnundan getirir. ücretsiz izin falan vermezler hakkın olduğu halde. en geç 6 ay sonra çocuğu bırakır dönersin. dönünce de süt iznini vermezler. 5-6 aylık hamileler çocuğum özürlü olabilir diye bebeği aldırmak isterler. bu zavallıların çoğu istemseler de hocalarının zoru ile bebeğin kalbine iğne vururlar. bebek ölünce kadını doğurturlar. bunalıma girerler falan filan. ah zor bu jinekologların işi.
Nurlana hosgeldin :) bebisin hayirli olsun, yaban ellerde Allahim yardimcin olsun...
Kiz koccaaaa forumda bi edirneli de.cikmadi beyaa(
Aynen oyle onlar bize Allahin emaneti bilemeyiz ki ne zaman bize verir ne zaman bizden alir...
Anaaamm bi kiz dahaaa ve bir ogrenen daha bi bu dis agrisi bi de bu merak beni oldurcek yaaaaaa.. Hahirli olsun prensesinnnn..
Ayy canim yaa zor cidden, en cok okunan meslek siz arkanizdan da biz geliyoruz. Aallah yardimcin olsun bas melek orkidecik :) sizin bitirmelerde cok guzel.oluyo ama he bak agzimin sulari akti gelsin cahlar borekler oo harika valla :)))
Pasacim bu yazdiklaarim da sana iyi dinle...
Bu rahim agzi yetmezligi benim halamda da vardi.. Bilmiyorum ama en az sekiz bebegini kaybetti.. Nedenine gelince ayni sen gibi herseye kafasini takti. Temizlige de yemegede kimsenin begenmedi yaptigini. Doktor yat dedi o Allaha emanet dedi.. Sonuc mu halam 63 yaslarinda ve cocugu yok... Simdi pisman ama gidenler geri gelmiyor... Allahini seversen alinganligini, beklendentilerini bir kenara at.. Kendine bak.. Sana da esinede yazik. Bi sen yanarsin bi de kocan baska kimmsee yanmaz.. Baska da yorum yapmicam bundan sonrasina dovme izni verdin artik sax bas dalaariz :))
canım şimdi mutfaga girid harikalar yapıcek sonra evi silicek tozu alıcek süpürücek wc yıkıcek sabhtan ben kahvaltıdan sonra oturudgum yerde yemekleri yapıcem
Nurlana hosgeldin :) bebisin hayirli olsun, yaban ellerde Allahim yardimcin olsun...
Ayy canim yaa zor cidden, en cok okunan meslek siz arkanizdan da biz geliyoruz. Aallah yardimcin olsun bas melek orkidecik :) sizin bitirmelerde cok guzel.oluyo ama he bak agzimin sulari akti gelsin cahlar borekler oo harika valla :)))
Bu rahim agzi yetmezligi benim halamda da vardi.. Bilmiyorum ama en az sekiz bebegini kaybetti.. Nedenine gelince ayni sen gibi herseye kafasini takti. Temizlige de yemegede kimsenin begenmedi yaptigini. Doktor yat dedi o Allaha emanet dedi.. Sonuc mu halam 63 yaslarinda ve cocugu yok... Simdi pisman ama gidenler geri gelmiyor... Allahini seversen alinganligini, beklendentilerini bir kenara at.. Kendine bak.. Sana da esinede yazik. Bi sen yanarsin bi de kocan baska kimmsee yanmaz.. Baska da yorum yapmicam bundan sonrasina dovme izni verdin artik sax bas dalaariz :))
değişmez canım heralde hayırlısı olsun tabi
valla sen bunları anlatınca doktorumu öpesim geldi gerçi kendisi erkek ama
o da karısına aynı şeyleri yapmaya çalıştı belki of çok zor bişey doktorluk allah kolaylık versin
desene hocalar denek olarak kullanıyolar kadın doktorları
Kiz koccaaaa forumda bi edirneli de.cikmadi beyaa(
Aynen oyle onlar bize Allahin emaneti bilemeyiz ki ne zaman bize verir ne zaman bizden alir...
Anaaamm bi kiz dahaaa ve bir ogrenen daha bi bu dis agrisi bi de bu merak beni oldurcek yaaaaaa.. Hahirli olsun prensesinnnn..
Selam anneler;
oh mis gibiçok şükür kocan iş biliyo bizimki yapınca ben arkasından dolanmak zorunda kalıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?