2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
daha önce dikilmiş miydi canım? ilkkez mi dikilecek? bizim de bi öğretmen vardı ben onun yerine çalışmıştım onunda senin gibi dikilmişti heyet raporuyla evde yatmıştı, Allah'ın izniyle olur inşallah, bebek uğruna karı koca ameliyat olduk valla, bazen bakıyorum da ilk denemede hamile kalıyorlar hayret ediyorum, demekki bizim sınavımız da buymuş, Allah' a şükürler olsun ki fazla bekletmedi, inşallah kucağımıza da alırız hayırlısıyla
ayy kıyamam onlara, sağlıklı olsunlar da her şey olur? bugün doktorda bi kız vardı, üniversite sınavı yüzünden strese girmiş çok hala geçmemiş, midesi bulanıyormuş sürekli

yaşasın odun enişte
biz de eşine dua edelim tatlım. Allah hayırlı din iman versin
parayla imanın kimde oldugu belli olmaz derler

canım kızımda rahimim dikildi amam tutmadı kanda pırtılaşma çıktı allah emanet şimdilik gidiyos bakalım

paşam iyilik yap denize at kim olursa olsun bişey bekleme.beklentin ne kadar yüksek olursa o kadar üzülürsün canım.
ne dedim sana su vermeseler üzülmiceksin.hep pozitif olman lazım.
sabah oturduğun yerde peynir ekmek ye,eşin sana bi çorba yapsın öğlen onu ye akşam da dışardan söyle 2 lahmacun gelsin yanına ayran mis gibi.al sehpayı koy üzerine ceviz kayısı onları ye yat tv seyret dua et falan.bırak ev de pis kalsın gözüne batmasın bak az kaldı geçici bişey bu.bebeğini doğur ne iş yaparsan yap sonra.
yine makinelerce çamaşır yıka yemekler yap.içini ferah tut ben bu bebeği doğurucam de onunla konuş
en büyük derdin bebeciğin odasına alacağın halı olsun mesela
gözün aydın hayırlı olsun şekerim
oku da bizi bu hayattan kurtar senin gibi doktorlara ihtiyacımız var
ama neden jinekoloci okumadın bizi böyle başkalarına muhtaç ediyosun

ben de dün benim sıpanın pipisini gördüm Ahmet geliyor.

ben kukuyu da gördüm dr teyze yine emin olmak için bakacak ama
eneeeee o zaman bi kız bi erkek miiiii çok sevindimmm seninkileri hep merak ediyodum

merhaba canım.bende de tiroid 4,5 falandı doktor t3 ve t4 değerine baktı ilaca gerek yok dedi.
sonra kendi kendine düştü nası oldu bilmiyorum.
benim 2 li test iyi çıkınca 4 lü yapmadı.3 lü eskide kaldı dedi doktor.
4 lüde 2 linin gibi bişeymiş yani down taramasıymış.

canım salaldım gitti herkezi evi pok götürse umrumda degiş eşim yolda eve gelsin katnını doyursun işşallah evi temizlicek işşallah ahanda geldi kapı kapandı amanın :18::18:

ne zaman çıktı canım troidin öyle, benim de t3 t4 normal, troid yüksek işte, yüksek dediğim seninki kadar falan benim de benim ilaç verdi, 25 mg düşük dozda dedi

canım salaldım gitti herkezi evi pok götürse umrumda degiş eşim yolda eve gelsin katnını doyursun işşallah evi temizlicek işşallah ahanda geldi kapı kapandı amanın :18::18:

korkma kız kocan geldi çocuğunun babası
çok yorma adamı bi süpürge tutsun yeter camları sildirmeyesin paşam

evet canım şimdilik bi kız bi erkek. kızım inşallah değişmez. ben ondan korkuyom
kız jinekoloji çook zor bir kadın için. askeriye gibi eğitimi var. hayatından usanana kadar çalıştırıyorlar. gün aşırı nöbet tutuyorsun. nöbet ertesi gün eve gitmiyorsun. akşam mesai bitene kadar çalışıyorsun. mesaileri de akşam 8-9 dan önce bitmez. kadınsan hocaları hamile kalmanı istemez. hamile kalsan burnundan getirir. ücretsiz izin falan vermezler hakkın olduğu halde. en geç 6 ay sonra çocuğu bırakır dönersin. dönünce de süt iznini vermezler. 5-6 aylık hamileler çocuğum özürlü olabilir diye bebeği aldırmak isterler. bu zavallıların çoğu istemseler de hocalarının zoru ile bebeğin kalbine iğne vururlar. bebek ölünce kadını doğurturlar. bunalıma girerler falan filan. ah zor bu jinekologların işi.

ne zaman çıktı canım troidin öyle, benim de t3 t4 normal, troid yüksek işte, yüksek dediğim seninki kadar falan benim de benim ilaç verdi, 25 mg düşük dozda dedi

hamile kaldığım ay ölçmüştük sanırım canım.ben de korktum bebeğin zeka gelişimine etki ediyomuş diye
doktor ilaç vercekti t3 t4 normal diye vermedi.
ben yine de geçen ay gittiğim 2. doktoruma söyledim kan aldı,tiroidim 2,5 un altına düşmüş dedi.
kurtuldum yani

tesekkur ederim.hepimizin insallah.ben atlamiyorum hepsini okuyorumbir sey kaciririm diye.merakliyim biraz

Nurlana hosgeldin :) bebisin hayirli olsun, yaban ellerde Allahim yardimcin olsun...

hadi canım paşamın oğlu olcak bence pamnida dediydi dersin. iyi aman hıh gözumuz yok hemşoluğunuza elbet kocaaaa formda bi niğdeli çıkar

Kiz koccaaaa forumda bi edirneli de.cikmadi beyaa (

Aynen oyle onlar bize Allahin emaneti bilemeyiz ki ne zaman bize verir ne zaman bizden alir...

Anaaamm bi kiz dahaaa ve bir ogrenen daha bi bu dis agrisi bi de bu merak beni oldurcek yaaaaaa.. Hahirli olsun prensesinnnn..

Ayy canim yaa zor cidden, en cok okunan meslek siz arkanizdan da biz geliyoruz. Aallah yardimcin olsun bas melek orkidecik :) sizin bitirmelerde cok guzel.oluyo ama he bak agzimin sulari akti gelsin cahlar borekler oo harika valla :)))

Pasacim bu yazdiklaarim da sana iyi dinle...
Bu rahim agzi yetmezligi benim halamda da vardi.. Bilmiyorum ama en az sekiz bebegini kaybetti.. Nedenine gelince ayni sen gibi herseye kafasini takti. Temizlige de yemegede kimsenin begenmedi yaptigini. Doktor yat dedi o Allaha emanet dedi.. Sonuc mu halam 63 yaslarinda ve cocugu yok... Simdi pisman ama gidenler geri gelmiyor... Allahini seversen alinganligini, beklendentilerini bir kenara at.. Kendine bak.. Sana da esinede yazik. Bi sen yanarsin bi de kocan baska kimmsee yanmaz.. Baska da yorum yapmicam bundan sonrasina dovme izni verdin artik sax bas dalaariz :))

değişmez canım heralde hayırlısı olsun tabi
valla sen bunları anlatınca doktorumu öpesim geldi gerçi kendisi erkek ama
o da karısına aynı şeyleri yapmaya çalıştı belki of çok zor bişey doktorluk allah kolaylık versin
desene hocalar denek olarak kullanıyolar kadın doktorları

canım ben kafamı birşeye takmıyorum bebem ya amma velakin dikiş vardı bende kanda pırtılaşma var bende diktiricez gene allah burakatım artık ne olursa olur kafayı bulandırmaktan başka brişey yaptıgım yok allahım acısın işşallah

canııım. çok sağol bebişim. valla bitirmeler bol yemeli renkli oluyorah bi bitireyim de. Allah sana da böyle uzun uzun okumak yazmak zorunda kalanların hepsine birden yardımcı olsun.

denek gibi kullanmıyorlar da iş gücü yoğun olduğundan kadın doktorları bu tür branşlarda sevmiyorlar. kadınlar yazsın istemiyorlar. çünkü kadın doğum şu bu gibi nedenlerle izin alıyor ve işi yapacak adam kalmıyor. erkek kadın doğumcular karılarına kraliçe gibi davranıyorlar

Teşekkür ederim Seda'cımdarısı başına olsun inşallah ,yani öğrenirsin gösterir bebişin cinsiyetini inşalllah

gözün aydın cnm prensesin hayırlı olsun diyelim....

oh mis gibi çok şükür kocan iş biliyo bizimki yapınca ben arkasından dolanmak zorunda kalıyom

canım benim eşim türk telekomda ve haliç ünüversitesinde aşçılık yaptıamam şidmi başka işi yapıyor yemeklere kekleere tatlılara eli yatkın çok şükür canım ya amam kıyamıyorum ya

kızlar benim çıkmam lazım benim ceyar kılıklı kocam yemege çagırıyor şimdilik oturudugum yerde diyimde nasıl olsa dikiş olunca yatarak yicem neyse ben kaçtım bebeler kendinize ve sıpalarıma iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…