2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Mrb arkadaşlar. Ben sitede yeniyim, yazdıklarınıza şöyle bi göz gezdirdim. Bişey sormak istiyorum. 15. Haftadayım ama benim tiroide hiç bakılmamış sanırım, dosyaya baktım göremedim. 2 gün sonra kontrolüm var o zaman mı bakılıyor acaba. Bilgilendirebilir misiniz beni?

hangi haftalarda bakılıyor bılmıyorum ama ilk öğrendiğimde sağlık ocağında kan testi ile herşeye bakılmıştı kan testi yaptırdıysan bakmışlardır muhtemelen

merhabalar,öncelikle hayırlı olsun bebişin:) bana bu testi yapıtklarında 6 haftalıktım ilk testlerle birlikte yapıldı canım,sende iste bence önemli bir test bazı hamileleri etkileyebiliyor tiroid

merhabalar,öncelikle hayırlı olsun bebişin:) bana bu testi yapıtklarında 6 haftalıktım ilk testlerle birlikte yapıldı canım,sende iste bence önemli bir test bazı hamileleri etkileyebiliyor tiroid

Teşekkür ederim. Aile hekiminin yaptırdığında hiç tsh, t3 ,t4 yazmıyor. Panik oldum. Tiroit geçmişim yok diyemi bakılmadı acaba. Yada diğer değerlerle mi belli ediyo kendini? Kontrolde sorayım bari. Tşk ederim hepinize.

hayırlı olsun orkide bebişlerin ne güzel bir kız bir erkek daha ne olsun değil mi :)

kızlar ya size bişi sorcam, şu günlük içilmesi gereken su miktarı var ya, ona dikkat ediyor musunuz?
ben ilk 3 ay midem bulanıyor diye pek içemedim su, yani normal hayatta çok su içen biriyim ama hamile kalınca, içtiğim miktar artması gerekirken azaldı.
şu andada çok tuvalete gitmekten sıkıldığım için içmiyorum. sürekli idrara çıkmak zorunda kalıyorum. günde 1 litre olmuyordur herhalde.

ilk muayende bakıyorlar

hayırlı olsun orkide bebişlerin ne güzel bir kız bir erkek daha ne olsun değil mi :)
sağol canım Allah razı olsun. valla mükemmel bi duyguymuş. cinsiyet beklentisine kökten çözüm

canımcım tuvalete çok gidiyorum diye içmemezlik yapma. hepimiz gebe olduğumuz için çok gidiyoruz. ben de bulantılardan çok içemiyorum. keşke içsem. hatta gerekirse serum taktır. su bebekler için önemli

3 saatte bir amiyon sıvısı yenileniyormuş o sebep bol su için kese susuz kalmasın erken doğum düşük riski oluyomuş Allah korusun. bebişin için çok wc gitmeye razı ol az su içersen toksin atamayıp idrar yolu enfeksiyonu kaparsın ha sana söyluyorumda ben içiyomuyum enfeksiyonum olmasına rağmen iki anca içiyorumdur çünki mide bulantım aralıksız devam etmekte

genelde ilk gebliğini ögrendiğinde bakılır kandan
kimi doktorda kalp atmı duyunca baktırır

Aynen öyle gerekirse serum taktır,ben geçen gün bu sebepten acillik oldum,su içmediğimden idrar yollarında iltihap oluşmuş,bana 1000cc lik su verdiler,o günden beri zorda olsa içiyorum su,yanıma 500 cc lik su şişesi alıyorum,öyle daha kolay içmek,devamlı gözünün elinde olursa içiyorsun,yoksa mutfağa git bardakla iç falan olmuyor yani,ama mutlaka iç,bebeğin için çok önemli,aslında senin içinde önemli,bugün doktor karnımdaki su seviyesine bile baktı yani düşün,onu ihmal etme canım,çok önemli su.

Herkese günaydın kızlarrr şu bayram gelse artık öncesinde muayene var.. ara çok oldu bu defa meraktayımmmmmmmm

dun dra gıttım herseyı çok ıyı dedı çok şukur. ıkılı testın ıyı dedı ama 1 ay sonra geldıgınde bakacm gerıkrse 3lu testı yaparız dedı. cınsıyet ıcın cok erken dedı daha 14. haftan dedı ama kıza benıyor kesın degıl dedı. aman saglıklı olsunda gerııs boş zaten. dun unıversıteden bır arkadasımla tartıstım onun yuzunden sabaha kadr yatamadım ya sınırlerım bozuldu. kızın kocası calısmıyor avıkat fakat ışe gıttı yokmus kıza herkesın yanında hakaret edıyor aşaglıyormus kıralar bırıktı evde yıyecek para yok dedı uzuldum bende halşınce o salak kocasını okuldakende sevmezdım kızı sahıplenmezdı kıza benım haberım olmadan arkadaslarımdan para ıste dıyormus bukadarına pes dedı. adam bunla markete bıle gıtmıyomu evde camıs gııbi ( affedersınız) yatıyormus kız marketen dodndugunde bana nıye bunu almadın bunu nıye aldın dıyor ınsanların yanında kızın alılesınede kufur edıyomus. kızda param yok aılemın yanına gıdım valızım hazır ama param yokm dedı bende para gonderım cnm dedım hatta cep harclıgı yap ama eşine deme dedım. esı zaten gıt dıyormus. bende ona desten olmay calıstım eşinedede cok kızdım halıyle esınden sımdı bıle ıyısını bulursun ne vasfı vqar iş desen calısmıyo ahlak desen yok huy desen yok cekılecek adam degıl uzme kendını dedım. bne bole dedım dıye suculu cıktım dıger arkadasımı aramııs bana esını bırak cekme dıyor nasıl buun yaparım onun ıslerı bozuk oldugu ııcın psıkolojısıde bozuk demıs destek olmalıyım esıme o bırak dıyo dedmıs. arkadas bana bunu degıınde cıldırrdım ya bana kendı farklı seyler soyluyo bende elımden gelenı yapmaya calsıyorum saba kadar yatamadım sınırımden yatakta dondum durdum yanı en son arkadasada dedım benle gorusmesın hıcbır sorununu dınlemek ıstemıyorum dedım yanı varya artıık gercekten sınırden karnım agrıdı ya ınsanlara ıyı nıyetlı olmıcan bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…