gözün aydın cnm prensesin hayırlı olsun diyelim....
Mrb arkadaşlar. Ben sitede yeniyim, yazdıklarınıza şöyle bi göz gezdirdim. Bişey sormak istiyorum. 15. Haftadayım ama benim tiroide hiç bakılmamış sanırım, dosyaya baktım göremedim. 2 gün sonra kontrolüm var o zaman mı bakılıyor acaba. Bilgilendirebilir misiniz beni?
Mrb arkadaşlar. Ben sitede yeniyim, yazdıklarınıza şöyle bi göz gezdirdim. Bişey sormak istiyorum. 15. Haftadayım ama benim tiroide hiç bakılmamış sanırım, dosyaya baktım göremedim. 2 gün sonra kontrolüm var o zaman mı bakılıyor acaba. Bilgilendirebilir misiniz beni?
merhabalar,öncelikle hayırlı olsun bebişin:) bana bu testi yapıtklarında 6 haftalıktım ilk testlerle birlikte yapıldı canım,sende iste bence önemli bir test bazı hamileleri etkileyebiliyor tiroid
evet canım şimdilik bi kız bi erkek. kızım inşallah değişmez. ben ondan korkuyom
kız jinekoloji çook zor bir kadın için. askeriye gibi eğitimi var. hayatından usanana kadar çalıştırıyorlar. gün aşırı nöbet tutuyorsun. nöbet ertesi gün eve gitmiyorsun. akşam mesai bitene kadar çalışıyorsun. mesaileri de akşam 8-9 dan önce bitmez. kadınsan hocaları hamile kalmanı istemez. hamile kalsan burnundan getirir. ücretsiz izin falan vermezler hakkın olduğu halde. en geç 6 ay sonra çocuğu bırakır dönersin. dönünce de süt iznini vermezler. 5-6 aylık hamileler çocuğum özürlü olabilir diye bebeği aldırmak isterler. bu zavallıların çoğu istemseler de hocalarının zoru ile bebeğin kalbine iğne vururlar. bebek ölünce kadını doğurturlar. bunalıma girerler falan filan. ah zor bu jinekologların işi.
sağol canım Allah razı olsun. valla mükemmel bi duyguymuş. cinsiyet beklentisine kökten çözümhayırlı olsun orkide bebişlerin ne güzel bir kız bir erkek daha ne olsun değil mi :)
kızlar ya size bişi sorcam, şu günlük içilmesi gereken su miktarı var ya, ona dikkat ediyor musunuz?
ben ilk 3 ay midem bulanıyor diye pek içemedim su, yani normal hayatta çok su içen biriyim ama hamile kalınca, içtiğim miktar artması gerekirken azaldı.
şu andada çok tuvalete gitmekten sıkıldığım için içmiyorum. sürekli idrara çıkmak zorunda kalıyorum. günde 1 litre olmuyordur herhalde.
kızlar ya size bişi sorcam, şu günlük içilmesi gereken su miktarı var ya, ona dikkat ediyor musunuz?
ben ilk 3 ay midem bulanıyor diye pek içemedim su, yani normal hayatta çok su içen biriyim ama hamile kalınca, içtiğim miktar artması gerekirken azaldı.
şu andada çok tuvalete gitmekten sıkıldığım için içmiyorum. sürekli idrara çıkmak zorunda kalıyorum. günde 1 litre olmuyordur herhalde.
sağol canım Allah razı olsun. valla mükemmel bi duyguymuş. cinsiyet beklentisine kökten çözüm
canımcım tuvalete çok gidiyorum diye içmemezlik yapma. hepimiz gebe olduğumuz için çok gidiyoruz. ben de bulantılardan çok içemiyorum. keşke içsem. hatta gerekirse serum taktır. su bebekler için önemli
herkese günaydın benim içinde pazartesi olmalı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?