banada salı olmalı bebem,geçmiyor zaman yaa çatlıcam orta yerimden:18:
günaydın hanımlar,
mide bulantıları 12.haftadan sonra geçer diye biliyordum ama geçmiyormuş sanırım.doktorumun verdiği kan ilacı ve vitamin beni çok zorluyor.kan ilacını hallettim ama vitamin problem oldu bu sefer.20dk. önce içmiştim az evvel çıkardım gitti.yenisini içsem mi bilemedim.mide hassaslığı ne zaman bitecek bilen var mı?
yok içme yenisini akşamları iç ilaçlarını aç karnına değillerse eğer benimde bazı sabahlar miğde bulantım oluyor anlamadım neden rahat değiliz hala
dun dra gıttım herseyı çok ıyı dedı çok şukur. ıkılı testın ıyı dedı ama 1 ay sonra geldıgınde bakacm gerıkrse 3lu testı yaparız dedı. cınsıyet ıcın cok erken dedı daha 14. haftan dedı ama kıza benıyor kesın degıl dedı. aman saglıklı olsunda gerııs boş zaten. dun unıversıteden bır arkadasımla tartıstım onun yuzunden sabaha kadr yatamadım ya sınırlerım bozuldu. kızın kocası calısmıyor avıkat fakat ışe gıttı yokmus kıza herkesın yanında hakaret edıyor aşaglıyormus kıralar bırıktı evde yıyecek para yok dedı uzuldum bende halşınce o salak kocasını okuldakende sevmezdım kızı sahıplenmezdı kıza benım haberım olmadan arkadaslarımdan para ıste dıyormus bukadarına pes dedı. adam bunla markete bıle gıtmıyomu evde camıs gııbi ( affedersınız) yatıyormus kız marketen dodndugunde bana nıye bunu almadın bunu nıye aldın dıyor ınsanların yanında kızın alılesınede kufur edıyomus. kızda param yok aılemın yanına gıdım valızım hazır ama param yokm dedı bende para gonderım cnm dedım hatta cep harclıgı yap ama eşine deme dedım. esı zaten gıt dıyormus. bende ona desten olmay calıstım eşinedede cok kızdım halıyle esınden sımdı bıle ıyısını bulursun ne vasfı vqar iş desen calısmıyo ahlak desen yok huy desen yok cekılecek adam degıl uzme kendını dedım. bne bole dedım dıye suculu cıktım dıger arkadasımı aramııs bana esını bırak cekme dıyor nasıl buun yaparım onun ıslerı bozuk oldugu ııcın psıkolojısıde bozuk demıs destek olmalıyım esıme o bırak dıyo dedmıs. arkadas bana bunu degıınde cıldırrdım ya bana kendı farklı seyler soyluyo bende elımden gelenı yapmaya calsıyorum saba kadar yatamadım sınırımden yatakta dondum durdum yanı en son arkadasada dedım benle gorusmesın hıcbır sorununu dınlemek ıstemıyorum dedım yanı varya artıık gercekten sınırden karnım agrıdı ya ınsanlara ıyı nıyetlı olmıcan bunu anladım.
dun dra gıttım herseyı çok ıyı dedı çok şukur. ıkılı testın ıyı dedı ama 1 ay sonra geldıgınde bakacm gerıkrse 3lu testı yaparız dedı. cınsıyet ıcın cok erken dedı daha 14. haftan dedı ama kıza benıyor kesın degıl dedı. aman saglıklı olsunda gerııs boş zaten. dun unıversıteden bır arkadasımla tartıstım onun yuzunden sabaha kadr yatamadım ya sınırlerım bozuldu. kızın kocası calısmıyor avıkat fakat ışe gıttı yokmus kıza herkesın yanında hakaret edıyor aşaglıyormus kıralar bırıktı evde yıyecek para yok dedı uzuldum bende halşınce o salak kocasını okuldakende sevmezdım kızı sahıplenmezdı kıza benım haberım olmadan arkadaslarımdan para ıste dıyormus bukadarına pes dedı. adam bunla markete bıle gıtmıyomu evde camıs gııbi ( affedersınız) yatıyormus kız marketen dodndugunde bana nıye bunu almadın bunu nıye aldın dıyor ınsanların yanında kızın alılesınede kufur edıyomus. kızda param yok aılemın yanına gıdım valızım hazır ama param yokm dedı bende para gonderım cnm dedım hatta cep harclıgı yap ama eşine deme dedım. esı zaten gıt dıyormus. bende ona desten olmay calıstım eşinedede cok kızdım halıyle esınden sımdı bıle ıyısını bulursun ne vasfı vqar iş desen calısmıyo ahlak desen yok huy desen yok cekılecek adam degıl uzme kendını dedım. bne bole dedım dıye suculu cıktım dıger arkadasımı aramııs bana esını bırak cekme dıyor nasıl buun yaparım onun ıslerı bozuk oldugu ııcın psıkolojısıde bozuk demıs destek olmalıyım esıme o bırak dıyo dedmıs. arkadas bana bunu degıınde cıldırrdım ya bana kendı farklı seyler soyluyo bende elımden gelenı yapmaya calsıyorum saba kadar yatamadım sınırımden yatakta dondum durdum yanı en son arkadasada dedım benle gorusmesın hıcbır sorununu dınlemek ıstemıyorum dedım yanı varya artıık gercekten sınırden karnım agrıdı ya ınsanlara ıyı nıyetlı olmıcan bunu anladım.
önce ben önce ben az kaldı kuzucum şurda pazartesiye ne kaldıkı ondan sonrada salı işte 4 güncük daha sabredecez 1 aydır nasıl sabrettim bir ben biliyom zaten birde siz anlarsınız
günaydın canım,en güzel şekilde yapılması gerekeni söylemişsin daha ne olsun o kaskafa arkadaşın anlamıyosa.Zaten hep öyle olur akıl almak için ararlar saatlerce konuşursun,sonra onlar arayı bi şekilde düzeltir yada aynı sana yaptıgı gibi fikirlerin aklına yatmaz hemen hop u dönüşü,senden kötüsü olmaz.Benimde ünv.dedeki ev arkadaşım yine ünv.tedeyken tanıştığımız bir arkadaşımızla evlendi.2 çocukları oldu bu arada,aldatma vs gibi şeyler yaşadılar,ve işin içine şidddet girdi.Benim akıllı arkadaşım polisten tutanak tutturdu,raporlar aldı boşanma davası açtı,o arada bizde artık şiddet oldugu için geri dönme dedik tabi.Gitti 2 hafta sonra barıştılar,evine geri döndü ve şuan benden kötüsü yok.Seni dinleseydim 2 çocuğumla babamın evinde kalcaktım diyor,şimdi aynı şeyleri yaşıyor yine.Beni arayıp ağladı geçenlerde,bende dedimki birdaha eşini bırakıp gelirsen ben senin arkadaşın değilim,nasılsa ilkinde beni dinlemedi fikirlerimin önemi olmadı.Salla gitsin yavrum herkes bi tuhaf olmuş ne dersen de o seni dinliycek ama yine bildiğini okuyacak boşverrrr
günaydın hanımlar,
mide bulantıları 12.haftadan sonra geçer diye biliyordum ama geçmiyormuş sanırım.doktorumun verdiği kan ilacı ve vitamin beni çok zorluyor.kan ilacını hallettim ama vitamin problem oldu bu sefer.20dk. önce içmiştim az evvel çıkardım gitti.yenisini içsem mi bilemedim.mide hassaslığı ne zaman bitecek bilen var mı?
cocukları olmuyo 1 haftalık evli bende bu alllahın bır hayrıdır belkı deıdm bırak zaten kocan adam olnana kadr cocuk yapma cocuga nasıl bakacan dedım bu adam nasıl baba olcak bırak evlıgıın otursun dedım buna kırılmıs ya artık adam bunu kessede bana sooylemesın dedım. evlılık bu sabret çek demelıymısım arkadasım ben yapamayacam seylerı sana nıye soyleyımyalandan sozler kı gıt demedım valızımı hazırladım kocamda kıt dıyor dedı ama para yok dedı bende gondrım dıyınce kocanı bırak gıt demıs olmusum. ne halli varsa gorsun
1 haftalık mı evli?Bu kadar aksiyonu 1 haftada mı yaşadılar?Yaw ben kaç yıllık arkadaşıma,erkek arkadaşının memleketiyle ilgili bikça şey söyledim diye küstü sana o kadar diyim.Yıllardır konuşmuyoruz şimdi evlendiler ama nedeni bu yani.Neymiş eş adayının memleketiyle ilgili ileri geri konuşamazmışım tövbeee aklıma geldi bak sinirlendim işte.Bırak kız napıyosa yapsın arar zaten 2 güne seni.Makmaa napcam böyle oldu şöyle oldu
bu arada doktor randevun iyi geçmiş hayırlı olsun,yazdıklarını okuyunca arada kaynadı.Yaw bu bizim kızlar böyle işte bi tam göstermiyolar pipililer gibi.
bi kesinleşse zaten ankette patlama olacak da neyse bir ay içnde herkesinki netleşir..
tabi göstermezler namıslılar :)
bu arada bana kızımın yüzünün resmini verdi doktor ama bakmaya korkuyorum uzaylı gibi :S
1 yıllık cnm sınırden yanlış yazmısım:))
hakkat kızzz çok iyi anlıyorum neden acaba?hadi ozaman önce hemen pazartesi oldun sonrada salı,minikimi çok özledimmmm yumurta kafalı kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?