2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydın hanımlar,

mide bulantıları 12.haftadan sonra geçer diye biliyordum ama geçmiyormuş sanırım.doktorumun verdiği kan ilacı ve vitamin beni çok zorluyor.kan ilacını hallettim ama vitamin problem oldu bu sefer.20dk. önce içmiştim az evvel çıkardım gitti.yenisini içsem mi bilemedim.mide hassaslığı ne zaman bitecek bilen var mı?

yok içme yenisini akşamları iç ilaçlarını aç karnına değillerse eğer benimde bazı sabahlar miğde bulantım oluyor anlamadım neden rahat değiliz hala

yok içme yenisini akşamları iç ilaçlarını aç karnına değillerse eğer benimde bazı sabahlar miğde bulantım oluyor anlamadım neden rahat değiliz hala

kan ilacı aç içilmeli kesin biliorum da vitamini bi sorayım.ilk gün kan ilacı fena yapmıştı, şimdi uykudan kalkıp içiyorum yine yatıyorum mide bulantısını atlatıyorum.vitamin tok karnına olduğu için kahvaltı yapıp öyle içiyorum ama bu da bulantı yaptı.en iyisi akşam içilir mi sorayım.doğru dürüst yiyip içemiyorum hala midem almıyor ne zaman değişecek merakla bekliyorum.

günaydın canım,en güzel şekilde yapılması gerekeni söylemişsin daha ne olsun o kaskafa arkadaşın anlamıyosa.Zaten hep öyle olur akıl almak için ararlar saatlerce konuşursun,sonra onlar arayı bi şekilde düzeltir yada aynı sana yaptıgı gibi fikirlerin aklına yatmaz hemen hop u dönüşü,senden kötüsü olmaz.Benimde ünv.dedeki ev arkadaşım yine ünv.tedeyken tanıştığımız bir arkadaşımızla evlendi.2 çocukları oldu bu arada,aldatma vs gibi şeyler yaşadılar,ve işin içine şidddet girdi.Benim akıllı arkadaşım polisten tutanak tutturdu,raporlar aldı boşanma davası açtı,o arada bizde artık şiddet oldugu için geri dönme dedik tabi.Gitti 2 hafta sonra barıştılar,evine geri döndü ve şuan benden kötüsü yok.Seni dinleseydim 2 çocuğumla babamın evinde kalcaktım diyor,şimdi aynı şeyleri yaşıyor yine.Beni arayıp ağladı geçenlerde,bende dedimki birdaha eşini bırakıp gelirsen ben senin arkadaşın değilim,nasılsa ilkinde beni dinlemedi fikirlerimin önemi olmadı.Salla gitsin yavrum herkes bi tuhaf olmuş ne dersen de o seni dinliycek ama yine bildiğini okuyacak boşverrrr

Hem yardım etmiş hem suçlu olmuşsun kıyamam... tamamen aynı durum değil ama buna benzer bişey yaşadım.. arkadaşım aradı kocam şiddet uyguladı ayrılıyoruz vs. dedi.. buluştuk oturduk konuştuk asla ayrıl demedim bi şans daha ver dedim va. ki şiddete karşı biriyken.. neyse ertesi gün kıza ulaşamadım bize gelmek istediğini bi kaç gün bizde kalıp kalamayacağını sormuştu nasıl ağlıyor nasıl hakaretler yağdırıyordu kocasına o gün,,kocası da tehdit filan etmişti..meraklandım akşama kadar bütün tanıdıklarını aradım sonra bi duydum ki kocası ile barışıp tatile gitmiş barışsın tabi zaten bunu isterim ama insan bi haber vermez mi?sinirden köpürdüm... nasıl üzülmüştüm birde.... neyse bu olayın üstünden 1 yılı aşkın zaman geçti sonuç geçen hafta aradı,boşanıyorlarmış üstelik kocası açmış davayı.. yine desteğim arar sorarım ama üzülüp harap olmadım,asla akıl vermeye de kalkmadım......... bazı insanları hayatından uzak tutup kendi haline bırakmak en güzelidir

bu arada doktor randevun iyi geçmiş hayırlı olsun,yazdıklarını okuyunca arada kaynadı.Yaw bu bizim kızlar böyle işte bi tam göstermiyolar pipililer gibi.

önce ben önce ben az kaldı kuzucum şurda pazartesiye ne kaldıkı ondan sonrada salı işte 4 güncük daha sabredecez 1 aydır nasıl sabrettim bir ben biliyom zaten birde siz anlarsınız

hakkat kızzz çok iyi anlıyorum neden acaba?hadi ozaman önce hemen pazartesi oldun sonrada salı,minikimi çok özledimmmm yumurta kafalı kızım benim

cocukları olmuyo 1 haftalık evli bende bu alllahın bır hayrıdır belkı deıdm bırak zaten kocan adam olnana kadr cocuk yapma cocuga nasıl bakacan dedım bu adam nasıl baba olcak bırak evlıgıın otursun dedım buna kırılmıs ya artık adam bunu kessede bana sooylemesın dedım. evlılık bu sabret çek demelıymısım arkadasım ben yapamayacam seylerı sana nıye soyleyımyalandan sozler kı gıt demedım valızımı hazırladım kocamda kıt dıyor dedı ama para yok dedı bende gondrım dıyınce kocanı bırak gıt demıs olmusum. ne halli varsa gorsun

yenisini içme.. bende bulantılardan kortuğum için kan hapına başlayamadım dr. ile konuştum kan değerlerin iyi biraz daha bekleyelim sonra başla dedi...mide hassaslığım bu hafta (16.haftaya başladık usg ye göre) biraz daha hafifledi sanki ama tamamen bitmiş değil hala günde 1-2 kusma veya öğürme durumları var.. yavaş yavaş azalacak gibi inşallah......vitamini kullanıyorum sadece..

1 haftalık mı evli?Bu kadar aksiyonu 1 haftada mı yaşadılar?Yaw ben kaç yıllık arkadaşıma,erkek arkadaşının memleketiyle ilgili bikça şey söyledim diye küstü sana o kadar diyim.Yıllardır konuşmuyoruz şimdi evlendiler ama nedeni bu yani.Neymiş eş adayının memleketiyle ilgili ileri geri konuşamazmışım tövbeee aklıma geldi bak sinirlendim işte.Bırak kız napıyosa yapsın arar zaten 2 güne seni.Makmaa napcam böyle oldu şöyle oldu

1 yıllık cnm sınırden yanlış yazmısım:))

bu arada doktor randevun iyi geçmiş hayırlı olsun,yazdıklarını okuyunca arada kaynadı.Yaw bu bizim kızlar böyle işte bi tam göstermiyolar pipililer gibi.

bi kesinleşse zaten ankette patlama olacak da neyse bir ay içnde herkesinki netleşir..
tabi göstermezler namıslılar :)
bu arada bana kızımın yüzünün resmini verdi doktor ama bakmaya korkuyorum uzaylı gibi :S

canım bunlar 10 yıldır beraberlerdı 1 yıl olmustu evlenelı oda memlkertları cok uzak kulturel farklar dorukta cocugun aılesı zaten ısttemıyodum bu salak suluk gıbı yapısyı abılerıne cocugun gelın benı ısteyın dıyordu anla yanı aman o arasa ben ıstemıyorum zaten ıletısmı kesen benım cnm hemen kesıyorsun dedı bende hakedıyorsun dedım. bırak benım derdım bana yeter

bi kesinleşse zaten ankette patlama olacak da neyse bir ay içnde herkesinki netleşir..
tabi göstermezler namıslılar :)
bu arada bana kızımın yüzünün resmini verdi doktor ama bakmaya korkuyorum uzaylı gibi :S

heheheheh sabah sabah güldürdün kız beni Allahta seni güldürsün bak ya annesi kıyamam o uzaylıya.Bende de en son 11.hafta fotosu var hiçbişey gözükmüyo delircem bakıp duruyorum bu hafta gittiğimde bi vesikalık istiycem ya uzaylı muzaylı nede olsa canım o benim.İçine sok kız o fotoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…