2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
1 yılda çocuk yapmasın zaten bu milletin aklına şaşıyorum neyse konuyu dağıtalım sende rahatla bırak boşver ne halleri varsa görsünler nankörler.naptı minnoş oynadımı ultrasonda?

hıç boş durmuyorkı zaten massallahı var:)) ayaklarını gosterdı tabanlarına baktı çok tatlılar yumuk yumuk ellerı göbişi acık buyuk gııb babasına çekmiş.))

valla çıldırıyorum mındığı yerim deyip seviyorum sürekli

hıç boş durmuyorkı zaten massallahı var:)) ayaklarını gosterdı tabanlarına baktı çok tatlılar yumuk yumuk ellerı göbişi acık buyuk gııb babasına çekmiş.))

ne güzel yaaaa ultrason 3 boyutlumu nasıl anlıyonuz ayağını,tabanını.Ben malmıyım hiçbişi anlamıyom doktor gösteriyo ayıp olmasın diye hee anladım diyom halbuki anlamıyom yani.

ne güzel yaaaa ultrason 3 boyutlumu nasıl anlıyonuz ayağını,tabanını.Ben malmıyım hiçbişi anlamıyom doktor gösteriyo ayıp olmasın diye hee anladım diyom halbuki anlamıyom yani.

normalde bende anlaam ama ayklarını uzatısı yana yana barız bellıydı ufacık:II elerıdekucucuk gobegını kor olmaayuan herkes gorurdu masallah buyuktu:)) senınkı kac haftalık

Günaydın hamişleerrrr...

Bugün beni zor bir gün bekliyor, dişim çekilecek öğlen ve ben korkuyorum. Çünkü diş iltihaplı, iltihaplı diş çekilir mi ki ? ÇEkilmeyi bırak uyuşmaz bile benim bildiğim.. Bakalım başımıza ne gelecek

Makmacım bebeişinin iyi olmasına sevindim.. Arkdaşına gelince, karaktersizin yanında karaktersiz olmuş canım yapacak birşey yok. Bende senle aynı durumda olsaydım ben de çıkarır para verirdim.. Gururunu ayaklar altına alan kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü. Kocası git diyecek ve kadın gidemeyecek ya da gitmeyecek.. Neyse.. Senin de bundan çıkarman gereken ders şu olsun, karı koca arasına girme.. Ne hali varsa görsünler, sana gelip dert yanan birisi olursa "senin için ne yapabilirim" diye sor.. Bir kadın zaten gitmeyi kafasına koyduysa hiç masal anlatmadan direk yol parasını ister ve gider.. Bunlar dikkat çekme çabaları boşver..

Canım o kişiye göre değişiyormuş, ben mesela 12. haftadan sonra kurtuldum bulantıdan.. ama 16. haftaya kadar devam edenler de olabiliyormuş...

bi kesinleşse zaten ankette patlama olacak da neyse bir ay içnde herkesinki netleşir..
tabi göstermezler namıslılar :)
bu arada bana kızımın yüzünün resmini verdi doktor ama bakmaya korkuyorum uzaylı gibi :S

Ebru al benden de o kadar en son acile gittiğimde vermişti bana doktor, E.T. gibi tövbe yaaa, hiç bakmıyorum bile

Kızlar günaydınnnnnn.
Dün Dr a gittim ve kızın olacak dedi benden bi tane daha yani

Gözün aydın prenses annesii

ben daha kızım benim yada oğlum benim diye bile sevemiyorum

aynı durumdayız canım ben de hala fasulye diyorum ama sıkıldım artık valla, senin kontrolün yakın yine benimkisine daha 10 gün var

mrb güzel anneler saglık ocagından geliyorum ilk aşımı oldum kan verdim idrar verdim idrar temiz şükür kandada hepatit koruyucuguluma bakacaklar yoksa hepatit olcam doktor kan ilacı ve devit-3 verdi kullanmam için kuzumun kalp atışlarını diledik ama rahatsız edilmekten hoşlanmıyor kendisi he kolum suan için iyi durumda bakalım ilerleyen saatlerde nasıl olacak

Tşk ederim canım sanada çok geçmiş olsun umarım yanlış bişey yapmıyorlardır ;(

Son düzenleme:
merhaba kızlar

aranıza yenik atılıyorum sonradan misafir kabul ediyor musunuz bilmem :) ama çok güsel paylaşımlarını takip ediyorum.

cinsiyetimizi daha öğrenemedik 3 Ağustosta inş , ankara BAYINDIR Tülin Dabakoğluna gidicem, Lokman Hekim Sebehat T. gidsiyorum çok yoğun olduğu için 16. haftama Tülin H.dan randevu aldım ilk gidişim olucak.

Şimdilik herşey yolunda merakla cinsiyetni öğrenmeyi bekliyorum tatlı sıpanın.

tetanoz mu? 20. haftadan sonra denmişti..

o aşıyı şimdimi vuruyorlar ben hiç sağlık ocağına gitmedim kayıt yaptırdım ayda bir gel dediler nerdeee bidaha kapılarının önünden geçmedi aşı için onlarmı arıyor doktorun mu söyledi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…