merhaba kızlar
aranıza yenik atılıyorum sonradan misafir kabul ediyor musunuz bilmem :) ama çok güsel paylaşımlarını takip ediyorum.
cinsiyetimizi daha öğrenemedik 3 Ağustosta inş , ankara BAYINDIR Tülin Dabakoğluna gidicem, Lokman Hekim Sebehat T. gidsiyorum çok yoğun olduğu için 16. haftama Tülin H.dan randevu aldım ilk gidişim olucak.
Şimdilik herşey yolunda merakla cinsiyetni öğrenmeyi bekliyorum tatlı sıpanın.
evet tetenoz bilmem kuzenim bizim ebe ondan erken olmuş olabilir benimkisi saglık ocagı ne dediyse o
Slm kızlar yarına dr randevum var artık bu sefer göstersin bebişim ya cinsiyetini çok merak ediyorum yarın hemen gelse keşke:)
Gebelikte Tetanoz Aşısı Ne Zaman Yapılır
Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.
Tetanoz aşısının uygulanış programı;
1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
normalde bende anlaam ama ayklarını uzatısı yana yana barız bellıydı ufacık:II elerıdekucucuk gobegını kor olmaayuan herkes gorurdu masallah buyuktu:)) senınkı kac haftalık
bugün doktora gittik. Ikili test için kan verdim. Ense kalınlığına 1mm dedi. Herşey çok şükür yolunda ve sağlıklı. üstelik cinsiyetinide öğrendik. Oğluşumuz olacakmış. öyle hareketliydi ki sanki pipiyi göstermek ister gibi dönüp durdu:) çok heyecanlandım ve duygulandım. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
benim de sağlık ocağı söylemişti.. 21. haftadan sonraymış araştırdım..
topiğimiz pek bereketli ya maaşallah. 31 kişi okuyor şu anda
kızlar dün ibrahim saraçoğlunun bi videosunu izledim. 3.aydan itibaren çatlaklar için mutlaka düzenli yağ kullanın diyor. ben krem almıycam, bitkisel yağ kullanmayı düşünüyorum. kakao yağı iyi diye araştırdım, ablam geçen yıl bi kaç yağı karıştırıp öyle kullanmıştı. aslında benim karnım pek büyümedi ama göğüslerim büyüdü, alışmakta zorlanıyorum büyük göğüslereçatlar diye korkuyorum, yani artık başlamalıyım yağlara.
bir de dün lcw'dan hamile t-shirtü aldımen küçük beden aldım ama karnım kayboldu içinde. yok gibi sanki, halbuki kendi t-shirtlerim dar gelmeye başladı bile
Hoşgeldin kız
merhaba kızlar
aranıza yenik atılıyorum sonradan misafir kabul ediyor musunuz bilmem :) ama çok güsel paylaşımlarını takip ediyorum.
cinsiyetimizi daha öğrenemedik 3 Ağustosta inş , ankara BAYINDIR Tülin Dabakoğluna gidicem, Lokman Hekim Sebehat T. gidsiyorum çok yoğun olduğu için 16. haftama Tülin H.dan randevu aldım ilk gidişim olucak.
Şimdilik herşey yolunda merakla cinsiyetni öğrenmeyi bekliyorum tatlı sıpanın.
Hoşbulduk cicişim:) cimcimen napıo nasıl ben bişey hissedemiom ya hepsi bağırsak hareketiymiş gibi gelio bana:)
bende 18. haftamda gidicem tetnoz aşısına 15 ağustos demişti aile hekimliği
bende 18. Haftamda gidicem tetnoz aşısına 15 ağustos demişti aile hekimliği
topiğimiz pek bereketli ya maaşallah. 31 kişi okuyor şu anda
kızlar dün ibrahim saraçoğlunun bi videosunu izledim. 3.aydan itibaren çatlaklar için mutlaka düzenli yağ kullanın diyor. ben krem almıycam, bitkisel yağ kullanmayı düşünüyorum. kakao yağı iyi diye araştırdım, ablam geçen yıl bi kaç yağı karıştırıp öyle kullanmıştı. aslında benim karnım pek büyümedi ama göğüslerim büyüdü, alışmakta zorlanıyorum büyük göğüslereçatlar diye korkuyorum, yani artık başlamalıyım yağlara.
bir de dün lcw'dan hamile t-shirtü aldımen küçük beden aldım ama karnım kayboldu içinde. yok gibi sanki, halbuki kendi t-shirtlerim dar gelmeye başladı bile
Hoşbulduk cicişim:) cimcimen napıo nasıl ben bişey hissedemiom ya hepsi bağırsak hareketiymiş gibi gelio bana:)
Merak etmeyin son aylarda öyle bir hissettirecek ki. Benim oğlum ayağını bir dayardı karnıma ayak izi görünürdü. verdiği ağrıda cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?