2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bugün doktora gittik. ikili test için kan verdim. ense kalınlığına 1mm dedi. herşey çok şükür yolunda ve sağlıklı. üstelik cinsiyetinide öğrendik. oğluşumuz olacakmış. öyle hareketliydi ki sanki pipiyi göstermek ister gibi dönüp durdu:) çok heyecanlandım ve duygulandım. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.

Gebelikte Tetanoz Aşısı Ne Zaman Yapılır

Tetanoz aşısı gebelikte her dönemde yapılabilir fakat sıklıkla 3. ayın bitiminden sonra yapılması tercih edilir.

Tetanoz aşısının uygulanış programı;

1. doz : hamileliğin 4. ayı.
2. doz : ilk dozdan en az 4 hafta sonra.
3. doz : ikinci dozdan en az 6 ay sonra.
4. doz : üçüncü dozdan en az 1 yıl sonra.
5. doz : dördüncü dozdan en az 1 yıl sonra.

Slm kızlar yarına dr randevum var artık bu sefer göstersin bebişim ya cinsiyetini çok merak ediyorum yarın hemen gelse keşke:)

Hoşgeldin canım.

topiğimiz pek bereketli ya maaşallah. 31 kişi okuyor şu anda

kızlar dün ibrahim saraçoğlunun bi videosunu izledim. 3.aydan itibaren çatlaklar için mutlaka düzenli yağ kullanın diyor. ben krem almıycam, bitkisel yağ kullanmayı düşünüyorum. kakao yağı iyi diye araştırdım, ablam geçen yıl bi kaç yağı karıştırıp öyle kullanmıştı. aslında benim karnım pek büyümedi ama göğüslerim büyüdü, alışmakta zorlanıyorum büyük göğüslere çatlar diye korkuyorum, yani artık başlamalıyım yağlara.
bir de dün lcw'dan hamile t-shirtü aldım en küçük beden aldım ama karnım kayboldu içinde. yok gibi sanki, halbuki kendi t-shirtlerim dar gelmeye başladı bile

Bana Ağsustos'a randevu verdiler ama o zamana beşinci ayımı bile bitirmiş olacağım.:44:

normalde bende anlaam ama ayklarını uzatısı yana yana barız bellıydı ufacık:II elerıdekucucuk gobegını kor olmaayuan herkes gorurdu masallah buyuktu:)) senınkı kac haftalık

pardon canım acil bi iş çıktı onunla ilgilendim geldim şimdik 16 haftalık teyzesi,haftaya ultrasonda 17+3 olcaz Rabbim izin verirse inşallah

gözün aydın bir oğluş daha geliyor demekki darısı öğrenemeyenlerin başına ikili testinde çok iyi çıkacak sakın kafana takma

Benim karnımın maşallahı var. Bebeğim de şişko zaten şimdi olmasa da eylülde alıp giyeceğim o tshirtlerden.

hoşgeldin canım...

kızlar ben ebru şallıdan fındık ve kayısaı yağını kullanuyorum youtube da ayşenur yazıcı lila kutu da nasıl sürmemiz gerektiğini anlatmış, karın, kalca, iç bacak, göğüs vs. ben,m görüncem kakao yağı kullandı ve hiç çatlağı olmadı bende kakao almayı düşnüyorum.

Merak etmeyin son aylarda öyle bir hissettirecek ki. Benim oğlum ayağını bir dayardı karnıma ayak izi görünürdü. verdiği ağrıda cabası.

:)) çok değişik ya o günleri bi görsek valla ayağı kaç numara öğrenmiş olurum ona göre ayakkabı alırmışım:) tahminim baya bi ağrı oluyordur hareketlenince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…