arayıp çağırıyorlarmı sizmi gidiyorsunuz haftası gelince
içimi rahatlattın valla korkmaya başlamıştım
kan tahlillerimi istemişti vermeye gittiğimde 15 ağustosda gel dedi, yok aramıyorlar onlar ben hamile olduğum bilgisini iletmeye gittim onlarda trakip yapıyorlar.
Merhaba arkadaslarne zamandir paylasimlarinizi takip ediyordum. Üye olmak bugüne kismetms:) ben de 2014 ocak annesi olcam ins.Bu sabah doktor randevum vardi. Ama bebek 14+5 olmasi gerekirken ultrasonda 13+6günlük çıktı. Problem midir acaba bu.
Bu arada sat 13 nisan. Yas 24. Beklenen doğum tarihim de 18 ocak:)
hoşgeldin canım saglıkla kuzunu kucagına seninkisi geç döllenmiş benimkide 3 gün geride problem yok yani
Günaydın hamişleerrrr...
Bugün beni zor bir gün bekliyor, dişim çekilecek öğlen ve ben korkuyorum. Çünkü diş iltihaplı, iltihaplı diş çekilir mi ki ? ÇEkilmeyi bırak uyuşmaz bile benim bildiğim.. Bakalım başımıza ne gelecek
Makmacım bebeişinin iyi olmasına sevindim.. Arkdaşına gelince, karaktersizin yanında karaktersiz olmuş canım yapacak birşey yok. Bende senle aynı durumda olsaydım ben de çıkarır para verirdim.. Gururunu ayaklar altına alan kadınlara hiç dayanamıyorum çünkü. Kocası git diyecek ve kadın gidemeyecek ya da gitmeyecek.. Neyse.. Senin de bundan çıkarman gereken ders şu olsun, karı koca arasına girme.. Ne hali varsa görsünler, sana gelip dert yanan birisi olursa "senin için ne yapabilirim" diye sor.. Bir kadın zaten gitmeyi kafasına koyduysa hiç masal anlatmadan direk yol parasını ister ve gider.. Bunlar dikkat çekme çabaları boşver..
Canım o kişiye göre değişiyormuş, ben mesela 12. haftadan sonra kurtuldum bulantıdan.. ama 16. haftaya kadar devam edenler de olabiliyormuş...
Ebru al benden de o kadar en son acile gittiğimde vermişti bana doktor, E.T. gibi tövbe yaaa, hiç bakmıyorum bile
Gözün aydın prenses annesii
aynı durumdayız canım ben de hala fasulye diyorum ama sıkıldım artık valla, senin kontrolün yakın yine benimkisine daha 10 gün var
merhaba arkadaslarne zamandir paylasimlarinizi takip ediyordum. üye olmak bugüne kismetms:) ben de 2014 ocak annesi olcam ins.bu sabah doktor randevum vardi. Ama bebek 14+5 olmasi gerekirken ultrasonda 13+6günlük çıktı. Problem midir acaba bu.
ben onu ilk ayda bildirdim ayda bir gel dedi ama ben hiç gitmedim uğrasam mı acaba
hoşgeldin canım saglıkla kuzunu kucagına seninkisi geç döllenmiş benimkide 3 gün geride problem yok yani
geç döllenme olanların genelde oglu olur derler bılgıınız varmı?
tetenoz için ne zaman geliim diye sorarsın
misaaa canım hoşgeldin nbrsin?herşey yolundamı?
hayır canım benimkiin cinsiyeti daha belli deil göstermiyo sıpa ama benimki 5 gün önde giderken 3 gün geriyedüştü
kızlar tartıda kaç kilo çıksam begenirsiniz 73 1 temmuzda doktor kontrolunde 70,5 çıkmıştım doktor dioki hamileyim die öyle hominigırtlak yemeceksin dio nasıl utandım öyle abur cuburda yemem
:)) çok değişik ya o günleri bi görsek valla ayağı kaç numara öğrenmiş olurum ona göre ayakkabı alırmışım:) tahminim baya bi ağrı oluyordur hareketlenince
Merhaba arkadaslarne zamandir paylasimlarinizi takip ediyordum. Üye olmak bugüne kismetms:) ben de 2014 ocak annesi olcam ins.Bu sabah doktor randevum vardi. Ama bebek 14+5 olmasi gerekirken ultrasonda 13+6günlük çıktı. Problem midir acaba bu.
genelde kılosu iyi olan bebeklerde ayak izi gorunuyor,oğlum2900 doğdu,ayak ızı goremedık,kızım 3700 doğdu,onda karnımda ayağını görüyorduk,acıma olmuyor ya da bız anneyız dıye öyle hıssetmıyoruz,insana buyuk keyıf veriyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?