2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba arkadaslarne zamandir paylasimlarinizi takip ediyordum. Üye olmak bugüne kismetms:) ben de 2014 ocak annesi olcam ins.Bu sabah doktor randevum vardi. Ama bebek 14+5 olmasi gerekirken ultrasonda 13+6günlük çıktı. Problem midir acaba bu.
Bu arada sat 13 nisan. Yas 24. Beklenen doğum tarihim de 18 ocak:)

hoşgeldin canım saglıkla kuzunu kucagına seninkisi geç döllenmiş benimkide 3 gün geride problem yok yani

ay şu dişten bi kurtul bak nasıl rahatlıycan,hayırlısıyla git gel inşallah.Dualarım seninle canım fasulyeyi öperim annesi.

hayırlı olsun bir problem olsaydı doktorun söylerdi zaten bazen geriden gelir bazen öne geçer hiç merak etme

hoşgeldin canım saglıkla kuzunu kucagına seninkisi geç döllenmiş benimkide 3 gün geride problem yok yani

Hosbulduk canim cok sagol inshepimiz sorun olmadan alabiliriz bebislerimizi kucagimiza. Ben mide bulantisi yasiyorum hala bu yüzden yeterince iyi beslenemiyorm zaten zayifim da depodada bisi yoktur. Acaba ondan mi kaynakli diye dusunmustum ama dedigin gibi gec dollenmedir

kızlar tartıda kaç kilo çıksam begenirsiniz 73 1 temmuzda doktor kontrolunde 70,5 çıkmıştım doktor dioki hamileyim die öyle hominigırtlak yemeceksin dio nasıl utandım öyle abur cuburda yemem

kızlar tartıda kaç kilo çıksam begenirsiniz 73 1 temmuzda doktor kontrolunde 70,5 çıkmıştım doktor dioki hamileyim die öyle hominigırtlak yemeceksin dio nasıl utandım öyle abur cuburda yemem

sanırım artık normal yavaş yavaş almaya başlıycaz ben diyetisyen kontrolündeyim onun dediklerinden başka bişi yemiyorum ama bu ay almışım bende 500 gr,kendi doktorum ne diycek bakalım salı günü umarım kızmaz benimde aklım çıkıyo...

:)) çok değişik ya o günleri bi görsek valla ayağı kaç numara öğrenmiş olurum ona göre ayakkabı alırmışım:) tahminim baya bi ağrı oluyordur hareketlenince

genelde kılosu iyi olan bebeklerde ayak izi gorunuyor,oğlum2900 doğdu,ayak ızı goremedık,kızım 3700 doğdu,onda karnımda ayağını görüyorduk,acıma olmuyor ya da bız anneyız dıye öyle hıssetmıyoruz,insana buyuk keyıf veriyor,

Canım hoşgeldin benimde 15+3 olması lazımen 13+ 6 çıktı normalde hep haftasıyla uyumluydu hamile bi yakınımdada yanlış ölçmüşler aynı gün 2 hastaneye gitmiş cihaza göre değişior yani çok kafayada takma canım

Benim bebişin göbeği kocaman kilolu oabilir:) maşallah 2 çocuğun var demek 3 olacak:) darısı başıma valla ben bi tanede zorlandım baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…