2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hosbulduk canim sagolasin.benimki de haftasina gore uyumluydu hatta bir gün ondeydi gecen gittigimde. Ama cok sagolun icimi rahatlattiniz

hoşgeldin canım...problem olark görme canım bu haftalarda normal ilerde düzelir merak etme...cinsiyetini gösterdimi bebiş...

Benim bebişin göbeği kocaman kilolu oabilir:) maşallah 2 çocuğun var demek 3 olacak:) darısı başıma valla ben bi tanede zorlandım baya

bu 3. su suprız oldu ,kendi kendine geldı,bir oğlum bir de kızm var,bebeğin cınsıyetını oğrenemedık,cumartesi kontrolüm var,inşallah gosterır cınsıyetını

Ağzım açık kaldı nasıl bir mantıksızlık bu ya çok sinirlendim valla ayıp gerçekten aşağıdaki yorumlar içaçıcı ama özellikle karpuz muhabbeti:)

evet ona bende güldüm ama daha çok kızdım böyle sert düşünenler insana kendini günahkarmış gibi hissettiriyo

hemen herkes cinsiyeti öğrendi, bende öğrenmek istiyorum artık ama henüz erken sanırım.yine de 13.hafta içinde öğrenenler de var.bayramda memlekete gidince bir kaçamak yapıp şansımı denesem de ultrasona girsem mi acaba?

bu 3. su suprız oldu ,kendi kendine geldı,bir oğlum bir de kızm var,bebeğin cınsıyetını oğrenemedık,cumartesi kontrolüm var,inşallah gosterır cınsıyetını

Valla tam bi süpriz gerçekten Allah isteyince işte bizim elimizde değilki benimde yarın randevu artık göstersin yaa kz olabilir bizim bebişler:)

evet ona bende güldüm ama daha çok kızdım böyle sert düşünenler insana kendini günahkarmış gibi hissettiriyo

Ya sert değilki bu cahillik ne yani estetik değil diye şişmanlar göbeklilerde dışarda dolaşmasın ülkenin sokakları mankenlere serbest olsun sadece:) akanatlı kanatsız hamile nasıl oluo onu hiç idrak edemedim videosunu izledimde ben kanatlı olanıyımdır kesin:) havalarda uçuom çünki:) çok komik ya yoruma anlam veremiyorum bir türlü

arayıp çağırıyorlarmı sizmi gidiyorsunuz haftası gelince

Bana tarih vermişlerdi ama unuttum. Arayıp çağıracağız dediler. Ben bir kere daha sorarım olmazsa. Ağustosta olduğunu hatırlıyorum ama. Kaydı yapan kadın o günlerde bebeğinin hareketlerini hissetmeye yeni yeni başlayacaksın demişti.

Hayırlı olsun canım. Hiç dertlenme bu miniklerin ne yapacağı belli olmuyor. Bir hafta gidiyorum 6 cm, sonraki hafta 11 oluyor. 80 gr. iken iki hafta sonra 250 gram olabiliyor. İleride olur, geride olur dert etme sen. Ben de benimkinin zayıf olduğunu düşünüyordum. Şimdi tosbik bir şey oldu.
BUGÜN İLK DEFA İÇİMDE Bİ KELEBEK KANAT ÇIRPTI SANKİ ACAYİPO BİŞEY BU YA

Evet, hamile bir arkadaşım da içinde kelebek varmış gibi oluyor demişti. Bende yok daha kelebek falan.

Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir - Milliyet

bu adamı severek dilerdim üzüldüm bu yorumuna cık cık cık

Ben bunu iftar sofrasında izledim bile, sinirlerim bir zıpladı.
Hamile kadın altıncı aydan sonra sadece eşinin arabasıyla, sahile inebilirmiş. Sahilde de yürüsün demedi ama arabadan inmiyoruz :) Camı açıp hava alıyoruz. Estetik değilmiş çünkü.
Eşime söyledim bir ay vaktin var hemen araba alıyorsun dedim
Napalım, günaha mı girelim durduk yerde dimi :)

hakkat ya kanatlı kanatsız ayrımı nedir?Melek görünümlü olanlar bide olmayanlarmı?Ne diyo bu adam beee

Kanatlı kanatsız dediği pedler. Ped reklamları da gösterilmemeliymiş. Ben programı izledim, ordan biliyorum.
Ama iyi ki izlememişsiniz, yemin ediyorum sinirlerim zıpladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…