Kanatlı kanatsız dediği pedler. Ped reklamları da gösterilmemeliymiş. Ben programı izledim, ordan biliyorum.
Ama iyi ki izlememişsiniz, yemin ediyorum sinirlerim zıpladı.
anaaa iğrenç adam,benzetmeye bak.Dahada gıcık oldum şimdi haa,ozaman işyerleri hamilelere başından beri izin versin evde oturalım maaşta bağlasınlar,hatta tek hamilelere değil tüm bayanlara,çünkü hamile olmayıp kanatlı dolaşanlarda var dışarlarda.
dun dra gıttım herseyı çok ıyı dedı çok şukur. ıkılı testın ıyı dedı ama 1 ay sonra geldıgınde bakacm gerıkrse 3lu testı yaparız dedı. cınsıyet ıcın cok erken dedı daha 14. haftan dedı ama kıza benıyor kesın degıl dedı. aman saglıklı olsunda gerııs boş zaten. dun unıversıteden bır arkadasımla tartıstım onun yuzunden sabaha kadr yatamadım ya sınırlerım bozuldu. kızın kocası calısmıyor avıkat fakat ışe gıttı yokmus kıza herkesın yanında hakaret edıyor aşaglıyormus kıralar bırıktı evde yıyecek para yok dedı uzuldum bende halşınce o salak kocasını okuldakende sevmezdım kızı sahıplenmezdı kıza benım haberım olmadan arkadaslarımdan para ıste dıyormus bukadarına pes dedı. adam bunla markete bıle gıtmıyomu evde camıs gııbi ( affedersınız) yatıyormus kız marketen dodndugunde bana nıye bunu almadın bunu nıye aldın dıyor ınsanların yanında kızın alılesınede kufur edıyomus. kızda param yok aılemın yanına gıdım valızım hazır ama param yokm dedı bende para gonderım cnm dedım hatta cep harclıgı yap ama eşine deme dedım. esı zaten gıt dıyormus. bende ona desten olmay calıstım eşinedede cok kızdım halıyle esınden sımdı bıle ıyısını bulursun ne vasfı vqar iş desen calısmıyo ahlak desen yok huy desen yok cekılecek adam degıl uzme kendını dedım. bne bole dedım dıye suculu cıktım dıger arkadasımı aramııs bana esını bırak cekme dıyor nasıl buun yaparım onun ıslerı bozuk oldugu ııcın psıkolojısıde bozuk demıs destek olmalıyım esıme o bırak dıyo dedmıs. arkadas bana bunu degıınde cıldırrdım ya bana kendı farklı seyler soyluyo bende elımden gelenı yapmaya calsıyorum saba kadar yatamadım sınırımden yatakta dondum durdum yanı en son arkadasada dedım benle gorusmesın hıcbır sorununu dınlemek ıstemıyorum dedım yanı varya artıık gercekten sınırden karnım agrıdı ya ınsanlara ıyı nıyetlı olmıcan bunu anladım.
heyecan ve merakla bekliyorum
hoş geldin sefalar getirdin bebemmerhaba kızlar
aranıza yenik atılıyorum sonradan misafir kabul ediyor musunuz bilmem :) ama çok güsel paylaşımlarını takip ediyorum.
cinsiyetimizi daha öğrenemedik 3 Ağustosta inş , ankara BAYINDIR Tülin Dabakoğluna gidicem, Lokman Hekim Sebehat T. gidsiyorum çok yoğun olduğu için 16. haftama Tülin H.dan randevu aldım ilk gidişim olucak.
Şimdilik herşey yolunda merakla cinsiyetni öğrenmeyi bekliyorum tatlı sıpanın.
bebem aşkum dalum ekmek kadayıfım nepiyon hoş geldin göz bebekelrim yollarda kaldıSlm kızlar yarına dr randevum var artık bu sefer göstersin bebişim ya cinsiyetini çok merak ediyorum yarın hemen gelse keşke:)
senden kötüsü olmamış yani onu anladım benim bri arkadaşım var kız kardeşi elazırda evli kedileri dogulu eşim zülüp ediyormuş hakerteler cabası demiş kardeşim 2 bebeginide al gelş boş adamı demiş sanad yazık hergün aglıyormuş bende aradım canım nasılsınd eidm aglamaya başladı abla çok kötüyüm hiç huzurum yok dedi başka birimi var demiş yok demiş eşi çenenden bıktım demiş diyor abla vallahi 2 çocuklar ugraşıyorum kzı dogdu 40 çıktıktan sonra ogluna hamile kaldı bride yetmezmiş gibi yatalak kaynanasına gül gibi bakıyro gelin gitti gideli çok iyi icic bri kız bu kocası neden böyle yapıyor anlamışd egilim yaw ablşası demiş bırak ablasına kızmış işşallah eniştemde san yaparda görürüüsnd emiş diyorki arkadaş kardeşim öle dei diye ne agrıma gittid eidm karışma kız kardeşiyle konuştum deidm kenara çek konuş brişey demiyor diyor habrira aşşaşlıyormuş eşi hiç brişey beyenmez allahım hidayet versin böle odunlara ne diyim aslında hiç brişey karışmıcaksın ben onu anladım okadar üzülüyoruki onun adına
gelde birlikte heyecanla merakla bekliyelim
hoş geldin sefalar getirdin bebem
bebem aşkum dalum ekmek kadayıfım nepiyon hoş geldin göz bebekelrim yollarda kaldıah özlemişim gel az sarılalım azda öpüşelim ohh temem bugün günün çok gzüel geçer
Kanatlı kanatsız dediği pedler. Ped reklamları da gösterilmemeliymiş. Ben programı izledim, ordan biliyorum.
Ama iyi ki izlememişsiniz, yemin ediyorum sinirlerim zıpladı.
senden kötüsü olmamış yani onu anladım benim bri arkadaşım var kız kardeşi elazırda evli kedileri dogulu eşim zülüp ediyormuş hakerteler cabası demiş kardeşim 2 bebeginide al gelş boş adamı demiş sanad yazık hergün aglıyormuş bende aradım canım nasılsınd eidm aglamaya başladı abla çok kötüyüm hiç huzurum yok dedi başka birimi var demiş yok demiş eşi çenenden bıktım demiş diyor abla vallahi 2 çocuklar ugraşıyorum kzı dogdu 40 çıktıktan sonra ogluna hamile kaldı bride yetmezmiş gibi yatalak kaynanasına gül gibi bakıyro gelin gitti gideli çok iyi icic bri kız bu kocası neden böyle yapıyor anlamışd egilim yaw ablşası demiş bırak ablasına kızmış işşallah eniştemde san yaparda görürüüsnd emiş diyorki arkadaş kardeşim öle dei diye ne agrıma gittid eidm karışma kız kardeşiyle konuştum deidm kenara çek konuş brişey demiyor diyor habrira aşşaşlıyormuş eşi hiç brişey beyenmez allahım hidayet versin böle odunlara ne diyim aslında hiç brişey karışmıcaksın ben onu anladım okadar üzülüyoruki onun adına
bebem aşkum dalum ekmek kadayıfım nepiyon hoş geldin göz bebekelrim yollarda kaldıah özlemişim gel az sarılalım azda öpüşelim ohh temem bugün günün çok gzüel geçer
Ayy adam nelerle uğraşıo ya işi gücü kalmamış ramazan günü muhabbete bak iftarı orucu güzel şeyleri konuşsana sen ben izlemiom o programı zaten sunucuyuda sevmiom o adam konuşurken oda gülüo şaşırtıcı valla amcayı çözemedim
ekranın sağ tarafında il il iftar vakitleri gösteriliyor ya, annemler o yüzden sürekli orayı izliyorlar. Ben de annemlerdeydim, denk geldim. Kaşık elimden düştü, herkes şok oldu.
Bakma sen sunucu da şaşırdı da ne yapacağını bilemedi, canlı yayın sonuçta.
nörüyon gıııı?banada sarıl öp bakim kıskandım benimde günüm güzel geçsin
hehe benimkide gösters erahat edicemPasacıııık cankuşum nabem yaa sen nabiyon ben smilesız yazıom o mucklu sarı topiklerden sanada bol bol gönderdim say:) bende özlediiiim sen yazınca keyfim yerine gelio zaten mucklarınla 5 gün dayanırım ben:) yarın bebiği görmeye gitcem heycanlıyım tedirginim cinsiyet merakındayım soluma yatmış pinekliyorum bugün:)
dun dra gıttım herseyı çok ıyı dedı çok şukur. ıkılı testın ıyı dedı ama 1 ay sonra geldıgınde bakacm gerıkrse 3lu testı yaparız dedı. cınsıyet ıcın cok erken dedı daha 14. haftan dedı ama kıza benıyor kesın degıl dedı. aman saglıklı olsunda gerııs boş zaten. dun unıversıteden bır arkadasımla tartıstım onun yuzunden sabaha kadr yatamadım ya sınırlerım bozuldu. kızın kocası calısmıyor avıkat fakat ışe gıttı yokmus kıza herkesın yanında hakaret edıyor aşaglıyormus kıralar bırıktı evde yıyecek para yok dedı uzuldum bende halşınce o salak kocasını okuldakende sevmezdım kızı sahıplenmezdı kıza benım haberım olmadan arkadaslarımdan para ıste dıyormus bukadarına pes dedı. adam bunla markete bıle gıtmıyomu evde camıs gııbi ( affedersınız) yatıyormus kız marketen dodndugunde bana nıye bunu almadın bunu nıye aldın dıyor ınsanların yanında kızın alılesınede kufur edıyomus. kızda param yok aılemın yanına gıdım valızım hazır ama param yokm dedı bende para gonderım cnm dedım hatta cep harclıgı yap ama eşine deme dedım. esı zaten gıt dıyormus. bende ona desten olmay calıstım eşinedede cok kızdım halıyle esınden sımdı bıle ıyısını bulursun ne vasfı vqar iş desen calısmıyo ahlak desen yok huy desen yok cekılecek adam degıl uzme kendını dedım. bne bole dedım dıye suculu cıktım dıger arkadasımı aramııs bana esını bırak cekme dıyor nasıl buun yaparım onun ıslerı bozuk oldugu ııcın psıkolojısıde bozuk demıs destek olmalıyım esıme o bırak dıyo dedmıs. arkadas bana bunu degıınde cıldırrdım ya bana kendı farklı seyler soyluyo bende elımden gelenı yapmaya calsıyorum saba kadar yatamadım sınırımden yatakta dondum durdum yanı en son arkadasada dedım benle gorusmesın hıcbır sorununu dınlemek ıstemıyorum dedım yanı varya artıık gercekten sınırden karnım agrıdı ya ınsanlara ıyı nıyetlı olmıcan bunu
canım söylediğin bişeyde yok herkes bi garip ya psikolojisi bozuk olan bence arkadaşın kabullenmek istemiyor bence Allah o kıza hem sabır hemde hidayet versin boşver sen niye kafana taktınki belliki takacak birini arıomuş kız naptığını bilmio bence sorunlu yani mantıksız bide seni kıskanıoda olabilir evliliğini seni kıskandığından arkandan konuşmuş bende bu kadınlardaki haseti anlamıyorum hakir görmüyorum ama Allah ıslah etsin böylelerini
kızlar kusura bakmayın geç kaldım anca geldimdün eşim evi temizledi kendi çabalarıyla neyse biraz tartıştık gitti balkona neyse gittim yerde iki seksen yatıyor ben uyuyor zannettim nerde sinri krisi geçirmiş bayılmış deidm yerde ne uyuyorsun kalk yatagına yat allahım dürrtüyorum uyanmıyor kasıldı elelri ayakları aglamaya başladı anenside biraz kızmış benlede kavga etti birde banka ödemesi vardı ona kafayı taktı yerden kaldırana kadar ne çektim kalk be olur deidm sen benim panik atagım az çarpıntım çok fena allahımd eidm aglaıdm sinriden ban uyuya kalmışım korkma demezmi deidm o nasıl uykuydu öle gerildi ayakların elleirn deidm aglıyoyrdun dedi esnedim dedi allahım sen benim sinirler boşaldımı aglamay başladımmı köpek bende deidm korktum brişey oldu diye dediysemde ben biliyorum sinri kirizi geçirid ban söylemedi anlamıyımd iye ben salagımya neyse kalktım sabah kahvaltı hazırladım yumurta haşladım bana kızdı ne kalktım deid ben kalkardım deid okadar dürtüm uyanmadın deidm san akaldıysak yandık dedim neyse bugün zeytinyaglı taze fasülye yaptım kabak biber doldurdum onları dondurucuya koydum içelrini hazır doldurdum oturudgum yerde eşim yatagımı toplamış pijamalarını katlamış oh deidm bu adam yola geliyor benim yüzümden geç gitti işe markete yolladım alış verişe eksik vardı akşama bulgur pilavı cacık temem kilo almama laızm azimliyim işşallah
bugün brişey farkettim köpügüm gzüel kızım ishal olmuş on acanım sıkıldı ilaçının tarıhi geçmiş yeni alınması lazım geçende ishal oldu zor kurtardım bundan önceki kızım ishalden öldü allahısm en esirge iyi olsun köpügüm paşam hasta olmasın allahım
arkadaşım mesaj atmış malesef bebegimi kaybettim diye benimle birlikteydi açıklama yapmadı mesajda ne oldu diye yazdım onada üzüldüm
kendime gelince eşim le kahvaltı yaparken eşim beni aglattı kızlar çok fena kızıd bagırıd bana sebep ailem hadi deidm o çok korudugun ailen dedi 3 aylık oldu bebek dedi hani bakmaya geliceklerdi nerdeler dedisen enayiligine doyma dedi ben zaten biliyordum deid böyle olucagını bak dedi kimse kapını açmıyor ne laflar aam 3 bebegimizde kims ebakmadı bundada gelmesinler istemiyourm deid ben temzileirm evi dedi sen canını skıma bende haliyle agladım onlar yüzünden okadar laf yedim eşimden işelri görüdlü kızım deidi ban bak arayıp soruyorlarmı gelipte bri aş yemek iş yaptılarmı bebekleri bahane ediyorlar dedi bri daha dogurmucaklarmı deid gitmiceksin dedi bri dah ane yardıma ne dogumlara yolu bahane ediyolar deid len deid dogumları gece 3.5 larda oldu salak gibi gittik dedi bir daha gitmek yok gelemsinler deid ben bıu kocamı ne yapayım telcit pilavı gibi önüme ısıtıp koyuyor kızlar akıl verin ne yapayım ben ya
bikere sen dünden beri üzülmeyi rafa kaldırmıştırn ne oldu yine?Benimkide habire bana söyleniyo ailemle ilgili,yok yemek vakti nasıl denk getirip arıyolarmış yok niye hergün kardeşimle,annemle konuşuyomuşum bissürü ıvıdık zıvıdık şeyler söylüyo.Sen dinle ama umrunda olmasın şuan kendinden ve bebeğinden başka bişey düşünmemen lazım.Eşinde biraz ev sorumluluğunu alacak haliyle onun stresi başlamıştır,onuda he diyip idare etcen napcan başka?Sen köpükle ilgilen birde jeliyle sana bu dakkadan itibaren başka birşeyle ilgilenmeyi kesiyorum zaten banada sarılıp öpmedin gıcık oldum
Ablasına inşallah başına gelir diye nası konuşmuş öle diom ya herkes bi garip Allah ıslah etsin
hiç sorma canım artık demekki bunları hakedıyormus dıyorum
canım canının acısıyla demiş ordan konuşması kolay başiın agelrise sorarım san ademiş ablasıda deid çok agıırma gitti paşam deid allahım işte imtaan dünyası ne yapıcensenden kötüsü olmamış yani onu anladım benim bri arkadaşım var kız kardeşi elazırda evli kedileri dogulu eşim zülüp ediyormuş hakerteler cabası demiş kardeşim 2 bebeginide al gelş boş adamı demiş sanad yazık hergün aglıyormuş bende aradım canım nasılsınd eidm aglamaya başladı abla çok kötüyüm hiç huzurum yok dedi başka birimi var demiş yok demiş eşi çenenden bıktım demiş diyor abla vallahi 2 çocuklar ugraşıyorum kzı dogdu 40 çıktıktan sonra ogluna hamile kaldı bride yetmezmiş gibi yatalak kaynanasına gül gibi bakıyro gelin gitti gideli çok iyi icic bri kız bu kocası neden böyle yapıyor anlamışd egilim yaw ablşası demiş bırak ablasına kızmış işşallah eniştemde san yaparda görürüüsnd emiş diyorki arkadaş kardeşim öle dei diye ne agrıma gittid eidm karışma kız kardeşiyle konuştum deidm kenara çek konuş brişey demiyor diyor habrira aşşaşlıyormuş eşi hiç brişey beyenmez allahım hidayet versin böle odunlara ne diyim aslında hiç brişey karışmıcaksın ben onu anladım okadar üzülüyoruki onun adına
Ablasına inşallah başına gelir diye nası konuşmuş öle diom ya herkes bi garip Allah ıslah etsin
güzel annelerrr nasılsınız uzun zamandır giremiyodum laptop bozuk.ama yazılarınızı tek tek okudum.bugün 3 lü tarama testim yapıldı.bi kaç gündür çok stresli günler geciriyorum şükür eşim gayet anlayışlı ama malum dışardaki gereksiz insanlar yüzünden bi de hamileliğin werdiği duygusallık.bi kaç gndr çarpıntılarım oluyodu .doktor tansiyonma bi baktı şok oldu :26: 13-9 nabzım 140 tekrar ölçtü tansiyonm haff düştü ama nabzım hala yuksek.normali 80 olması gerekiyormuş.çok üzüldüm bebeğine zarar werrsin stres üzüntü yasak dedi.ama olmuyo işte ne kadar uzak kalsamda gelip bni buluyolar.hala ağlıyorum kuzuma kim bilir nasıl etkilenmiştr.balık yağı hapı yazdırdım bide demir ilacına başladık.bu mübarek günlerde gebeşleri üzenler allahından bulsunlar.hepinizi öpüyorum bebişlerinizi de tabi
canım nabızım benim 9 .16 çıktı doktor heyecanından dedik namzımda yüksek çıkıyor panik atak var bende aşırı heyecanda gelemiyourm sne evde ölç tansiyonunu bebem kalp atısı hızlı atars abebeg brişey yapmaz ben sorudm panik atak vatrya bende kalbim dışarı çıkar gibi bile oldu diger bebelrimde o hiç birşey yapmaz sana yarar dedi bebekle alakası yokmuş için ferah olsun dedim bizim gelininde kalp atısı yüksekti oglu oldu kız seninde oglun omasın cinsiyetin belli degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?