2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bişey soracağım aranızda benim gibi kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı normalde dr. bana oksapar 0.4 yazmıştı onu kullandım bu zamana kadar iğneler bitti sağlık ocağına yazdırdım bugün toplu halde 6 kutu ama dr. oksapar dediğimi duymayıp clexane 0.4 yazmış...görev aynı biliyorum ama işteeeee......eczacı sıkıntı yok sadece marka farklı dedi ama size de sorayım istedim.. doktoruma ulaşamadım ona da sorma niyetim var??

canmmm paşammm seni çok iyi anlıyorum.bnmde bebek kaybm var bu bebeği 3 yıldr bekliyoduk allahım mucizesi ummadığım anda hamile kaldım.annem haricnde 1 allahın kulu kapımı çalmadı kanamam oldu.iğneler ilaçlar.bn bi de tek kızım ailede.yani yardıma gelcek birileri de yok.bnde hizmetçi gibi herkese koştrum helal hoş olsun allah bisin.bi tas yemek kimse getrmedi.eşimn teeyzesi altımda otruo anneside yakın sadece gezmeye geliyolardı.bi de annem yapıodu onlar geldiğinde yiyiyodu.bi kaç sefer erkek kardesim yaptı islerimi.hep ağlıyodum.walla olan bize bebeğimize bide eşimize oluyo.bnm eşim ailesine düşkün değil hergün annem de olsak şikayet etmez.bazen zor tutuyorum eşimi allahtan korkmasam fişeklerim mahveder onları.sen de yat iş falan yapma bırak yatakların dağnk kalsın tozlar uçussun her yerde.çok zor biliyorum bnde çok titizimdr ama yapcak bişey yok.yoksa kasılıyorum sinirden.bugünlerde gecicek.herkes yaptığından utansın.

bu konuda bilgim yok,kullanmadım canım biliyosun ama ben senin yerinde olsam direk doktoruma danışırdım ulaşınca.. ne eczacı ne başka biri boşver.. içinin rahat olması ve sonradan keşke dememek önemli biliyosun.. bünye farklılığı olabiliyor sonuçta..

kızlar Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamamızı nasip etsin.. bende 30 haftalık gebeyim artık geri sayıyoruz kızımla... 9 haftamız kaldı...2li 3lü testler şeker yüklemeleri hepsi nasıl geçti anlamıyor insan.. ama şunu söyleyebilirim özellikle 5. 6. ayınızı bitirdiğinizde gerçekten hamile olduğunuzu anlayacaksınız. ondan öncesinde bana hamilelik oyunu oynamışım gibi geldi çünkü:) hamileliğiniz gece uykularınız bölünüp ne tarafa yatsanız rahat edemediğiniz de eğilip kalkamadığınız da özellikle de bebeğin hareketlerini hissettiğinizde farklı bi boyut kazanacak çünkü:) demem odur ki bu günlerinizin tadını çıkarın öyle bir an gelecek ki sanki hamilelikten önce hiç zaman geçirmemiş hep hamileymiş gibi hissedeceksiniz...:) aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim... Allah hepimizi bir bağırışta kurtarsın:)

eeeh iyi bariii hadiiiii gebişinin hatrına affettim

ne güzelde anlatmışsın .. çok özendim valla

canım pufpuff beni de yazar mısın
merakliminik yaş 26
ilk bebiş
ankara
sat 17 Nisan
23 ocak bdt
cinsiyet belli değil

Darısı başımıza inşallah sağasalim o günlere bizde geliriz bian kendimi öyle 30 da hissedince karnımı taşıyamicakmışım gibi geliyo:)

arıyorum hep yoğun bu adam açan yok telefonu ya da meşgule atıyorlar... aslında clexane bu iğneler arasından en çok duyulanı ve kullanılanı benim dr. mümessil kaygısıyla oksapar yazmış genelde o firmanın ilaçlarını yazıyo çünkü.. ama şimdi marka farklılığı sıkıntı olmasın... bakalım uğraşıyorum ulaşacağım iğneyi vurulmadan sağol canımm

eee yazdırdığın yere gidip değiştirsen,kullandığını yazdırsan tekrar olmaz mı?

ne güzel anlatmışsın sanki bu anlattıkların 30 haftalar falan bana o kadar uzak sanki hiç gelmeyecek gibi geliyor
allahım sağlıkla kızına kavuşturmayı nasip etsin :)
normal doğum mu düşünüyosunuz?

eee yazdırdığın yere gidip değiştirsen,kullandığını yazdırsan tekrar olmaz mı?

Sağlık ocağı yazmıştı şimdi işteyim izin alıp gitmiştim ve şu anda buraya uzak eğer ulaşamazsam dr. a bi yolunu bulup değiştireceğim içime sinmeyecek benimde...

canım ben clexane kullanıyorum.04 lük
eğer dozu farklı değilse kullanmanda sorun olmayacaktır.
6 kutu almasaydın istersen geri ver,doktora tekrar gidince yine oksapar yazdırırsın oksapar alırsın.

feci şımardım haaa bilesin,yeter yetmemi ohh günüm güzel geçcek seninde çooook güzel geçsin inşallah beklemediğin yerlerden güzel haberler al inşallah toprağım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…