- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
canım ben clexane kullanıyorum.04 lük
eğer dozu farklı değilse kullanmanda sorun olmayacaktır.
6 kutu almasaydın istersen geri ver,doktora tekrar gidince yine oksapar yazdırırsın oksapar alırsın.
ne güzel anlatmışsın sanki bu anlattıkların 30 haftalar falan bana o kadar uzak sanki hiç gelmeyecek gibi geliyor
allahım sağlıkla kızına kavuşturmayı nasip etsin :)
normal doğum mu düşünüyosunuz?
kızlar Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamamızı nasip etsin.. bende 30 haftalık gebeyim artık geri sayıyoruz kızımla... 9 haftamız kaldı...2li 3lü testler şeker yüklemeleri hepsi nasıl geçti anlamıyor insan.. ama şunu söyleyebilirim özellikle 5. 6. ayınızı bitirdiğinizde gerçekten hamile olduğunuzu anlayacaksınız. ondan öncesinde bana hamilelik oyunu oynamışım gibi geldi çünkü:) hamileliğiniz gece uykularınız bölünüp ne tarafa yatsanız rahat edemediğiniz de eğilip kalkamadığınız da özellikle de bebeğin hareketlerini hissettiğinizde farklı bi boyut kazanacak çünkü:) demem odur ki bu günlerinizin tadını çıkarın öyle bir an gelecek ki sanki hamilelikten önce hiç zaman geçirmemiş hep hamileymiş gibi hissedeceksiniz...:) aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim... Allah hepimizi bir bağırışta kurtarsın:)
geliyor geliyor çok çabuk geçiyor zaman biz normal doğum istiyoruz. en son bir ay önce doktor kontrolüm vardı bir dahaki yarın... doktor 7. aya kadar birşey demiyor doğumla ilgili. bundan sonra konuşacağız bakalım bebeğin durumuna göre...
Sevgili Puffuff,
Çok sık yazamasam da arada sohbetlerine katılmak ve fikir paylaşmak istiyorum. Beni de aranıza alabilirseniz sevinirim.
14+3 günlük hamileyim.
Oğluşumuz olacak.
Yaşım 31
Bdt ise 22 Ocak
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :)
tamam canım,ekledim.hoşgeldin
Kocaman bir AMİNNNN diyorum ilk yazdığın satıra.Sorumuz olmazmı biz Ocak anneleri çok evhamlıyız sende böylemiydin?Heryerimiz ağrıyo,çürükmüyüz neyiz?Bide şimdi bebeğin hareketlerini daha hissedemiyoz ya doktora gidene kadar panikten ölüyoruz acaba iyimi?napıo?herşey yolundamı diye?Nasıl geliniyo 30.haftalara yaaa çok zor zamanda geçmiyoki.Şuan hakkaten hamilelik oyunu gibi geliyo bana,sanki çok az bi zaman kaldı karnım büyüyo bi garip durumlar....Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sonuna erdirsin inşallah hepimizi.
pufpuff beni de ekler misin listeye?
yaş 29
ilk bebiş
istanbul
sat 23 Nisan
28 ocak bdt
cinsiyet belli değil
kızlar iğne konusu halloldu... sağolsun eczacı anlayışlı adam clexaneleri alıp yerine oksapar verebilirim dr. na düzeltme yaptırmana gerek yok dedi. elinde yokmuş sipariş ettim yarım saat sonra alacağım... bu arada şansa bak yaa dr.un bi tanıdığı geldi dr. un işi varmış onu göndermiş işi bize düştü yani bu defa bende onu bekletsem miiiii =)) ondan da sekreterinin özel numarasını aldım artık kurtulamazlar elimdennn
ahahahaha çok iyiii yaaa bravobebişin şansı heralde
aynen bende bi kahkaha attım zaten adam volkan bey deyincegökte ararken yerde bulduk.....kesinlike bebğimin şansııı
canım benim 0.6 cleksi igneleirm var birde 3 kutu var amam başka marka arda beye gösterdim aynısı paşam vurunabilirsin dedikızlar bişey soracağım aranızda benim gibi kan sulandırıcı iğne kullananlar vardı normalde dr. bana oksapar 0.4 yazmıştı onu kullandım bu zamana kadar iğneler bitti sağlık ocağına yazdırdım bugün toplu halde 6 kutu ama dr. oksapar dediğimi duymayıp clexane 0.4 yazmış...görev aynı biliyorum ama işteeeee......eczacı sıkıntı yok sadece marka farklı dedi ama size de sorayım istedim.. doktoruma ulaşamadım ona da sorma niyetim var??
ah bebem ah hayat acıması zolmuş onu anladım agırıma giden gelmemelri degiş eşimin agzına laf vermelericanmmm paşammm seni çok iyi anlıyorum.bnmde bebek kaybm var bu bebeği 3 yıldr bekliyoduk allahım mucizesi ummadığım anda hamile kaldım.annem haricnde 1 allahın kulu kapımı çalmadı kanamam oldu.iğneler ilaçlar.bn bi de tek kızım ailede.yani yardıma gelcek birileri de yok.bnde hizmetçi gibi herkese koştrum helal hoş olsun allah bisin.bi tas yemek kimse getrmedi.eşimn teeyzesi altımda otruo anneside yakın sadece gezmeye geliyolardı.bi de annem yapıodu onlar geldiğinde yiyiyodu.bi kaç sefer erkek kardesim yaptı islerimi.hep ağlıyodum.walla olan bize bebeğimize bide eşimize oluyo.bnm eşim ailesine düşkün değil hergün annem de olsak şikayet etmez.bazen zor tutuyorum eşimi allahtan korkmasam fişeklerim mahveder onları.sen de yat iş falan yapma bırak yatakların dağnk kalsın tozlar uçussun her yerde.çok zor biliyorum bnde çok titizimdr ama yapcak bişey yok.yoksa kasılıyorum sinirden.bugünlerde gecicek.herkes yaptığından utansın.
eeeh iyi bariii hadiiiii gebişinin hatrına affettim
üzülmeye deymiyor inan bu ialen içinde geçerdi
canım ben san aanlatıyım nasıl gebelik geçiricem bu evdereden sonra hani 9 aylık bebek dogar yatarya öyle olucam rahimin dikilidikten sonra yemegi soluma yataraktan yiyecegim oturmak yasak sadece wc gidince oturucam anlıcagın günde 3 litre su içicem yedikelrime dikkat edicem kalkmak yasak camdan bakmak yasak oturarak yemek yasak sadece yatarak ance wc kalkılıcak tansiyle doktora giderkende taksiye yatıyordum öle gidiyordum artık gersini sen düşüncanım canının acısıyla demiş ordan konuşması kolay başiın agelrise sorarım san ademiş ablasıda deid çok agıırma gitti paşam deid allahım işte imtaan dünyası ne yapıcen
Öyle valla çok zor ya amaan bu kocadan çektikleri ne bu kadınların varya yine şükretmek lazım neler var ya sende canını sıkma annenler bakmıomuşta kaynanan bakıomu hergün geliomu yanına napıcaksın hayat böyle valla ayaklarımızın üstünde durmamız gerek eşinde korkuo evi nası idare edicem diye erkek ya işte olabilir ondan başının etini yiyodur sen yine durmaz her işini yaparsın gibime gelio pasam bu dikme olayı ne zaman yapılacak peki hiçmi ayğa kalkamıosun bence yine ufak tefek yürür işini görürsünetleirm acıdı kıızmda yata yata
bende 2005 beri var ilk oglum öldü babam sonra sevdikelrim peşpeşe sonra panik ataküzülmeye deymiyor inan bu ialen içinde geçerdi
bende de var panik atak paşam migren var ellerde uyuşmam var var da var allah beternden saklasın bebeğimi kaybettkten sonra oldu buna da sükür.dün yemeğe dawetlydk orda kalbm ağzımda attı konşmalardan sinir oldum eşim hemen anladı kalktık zaten sonra hiç konşmadım ağladım ağladım çarpıntılar mahwetti bni.kaç senedr bekliyoduk bu kadar umursamaz insanlar var cevremde sadece doğuryım sevsinler.kusuyorum diye bile naz yapıom gibi konşylar.insan isteyerek kusarmı allah bilsin yarabbmmm.yok kuzum nasipse kızım olcak inşallhh :)çok kötü bri hastalık millet dalga geçiyor sen yapıyorsun diyor allahım öyelelrin başına ver diyorum verki anlasınla beni
feci şımardım haaa bilesin,yeter yetmemi ohh günüm güzel geçcek seninde çooook güzel geçsin inşallah beklemediğin yerlerden güzel haberler al inşallah toprağım benimmsen şımarmaya layıksın bebem
kızlar hiç anne bebek gebelikle ilgili kitap aldınız mı okuduğunuz bir şeyler var mı?
ben şuan merhaba bebek kitabını okuyorum güzel ama genelde bebek doğduktan sonrasıyla ilgili
sizlerinde okuduğu önerebilceği kitaplar var mıdır?
ben aldım dur yazıyım isimlerini
annelige gzüevle yolculuk
9 ayda esma hüsna canım daha kitaplarım bitmedi çok okudugum dini kitaplar ve psikoloji kitapları çok okuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
canım benim 0.6 cleksi igneleirm var birde 3 kutu var amam başka marka arda beye gösterdim aynısı paşam vurunabilirsin dedi
Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..
Bu arada pufpuf duy sesimi beni de yaaazzz
yas 29 ilk bebegim sat 8 nisan beklenen dogum 14 ocak cinsiyetini bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?