2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım ben clexane kullanıyorum.04 lük
eğer dozu farklı değilse kullanmanda sorun olmayacaktır.
6 kutu almasaydın istersen geri ver,doktora tekrar gidince yine oksapar yazdırırsın oksapar alırsın.

bi eczaneyle konuşayım bakalım belki onlar değiştirir..dozu aynı ama içime sinmedi.. olmadı yazan dr. a bi şekilde ulaşıp değişiklik yaptıracağım.sağol canım

Sevgili Puffuff,

Çok sık yazamasam da arada sohbetlerine katılmak ve fikir paylaşmak istiyorum. Beni de aranıza alabilirseniz sevinirim.

14+3 günlük hamileyim.
Oğluşumuz olacak.
Yaşım 31
Bdt ise 22 Ocak
Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum :)

geliyor geliyor çok çabuk geçiyor zaman biz normal doğum istiyoruz. en son bir ay önce doktor kontrolüm vardı bir dahaki yarın... doktor 7. aya kadar birşey demiyor doğumla ilgili. bundan sonra konuşacağız bakalım bebeğin durumuna göre...

Kocaman bir AMİNNNN diyorum ilk yazdığın satıra.Sorumuz olmazmı biz Ocak anneleri çok evhamlıyız sende böylemiydin?Heryerimiz ağrıyo,çürükmüyüz neyiz?Bide şimdi bebeğin hareketlerini daha hissedemiyoz ya doktora gidene kadar panikten ölüyoruz acaba iyimi?napıo?herşey yolundamı diye?Nasıl geliniyo 30.haftalara yaaa çok zor zamanda geçmiyoki.Şuan hakkaten hamilelik oyunu gibi geliyo bana,sanki çok az bi zaman kaldı karnım büyüyo bi garip durumlar....Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sonuna erdirsin inşallah hepimizi.

şuan ben snein daha yarın yolundayım yolu bile yarılayamadım :)
inş. su gibi sorunsuz geçerde o günleri görürüz bizde
kesinlikle bebek ve anne sağlığı önemli
ama benim normal doğuma cesaretim yok :)

yarışmamıza hoşgeldin

kızlar hiç anne bebek gebelikle ilgili kitap aldınız mı okuduğunuz bir şeyler var mı?
ben şuan merhaba bebek kitabını okuyorum güzel ama genelde bebek doğduktan sonrasıyla ilgili
sizlerinde okuduğu önerebilceği kitaplar var mıdır?

kızlar iğne konusu halloldu... sağolsun eczacı anlayışlı adam clexaneleri alıp yerine oksapar verebilirim dr. na düzeltme yaptırmana gerek yok dedi. elinde yokmuş sipariş ettim yarım saat sonra alacağım... bu arada şansa bak yaa dr.un bi tanıdığı geldi dr. un işi varmış onu göndermiş işi bize düştü yani bu defa bende onu bekletsem miiiii =)) ondan da sekreterinin özel numarasını aldım artık kurtulamazlar elimdennn

aynen bende öyleydim... ben 4. ay da niye bebek hareketlerini hissetmiyorum diye doktora gittim stresli stresli... siz sıkıntılı dönemleri atlattınız artık rahatlayın... bişey olur mu korkusu son aya kadar bitmicek eminim... hareketlerini hissedince az mı etti çok mu etti sıkıntısı sarıyor insanı.sayıyosun falan. hem ultrasyona da girmek çok yararlı bişe değil. ama ben genede dayanamadım ve ayın birinde özele 15inde devlete gittim kendimi rahatlatmak için:) bunu dene:)

ahahahaha çok iyiii yaaa bravo bebişin şansı heralde

canım benim 0.6 cleksi igneleirm var birde 3 kutu var amam başka marka arda beye gösterdim aynısı paşam vurunabilirsin dedi
ah bebem ah hayat acıması zolmuş onu anladım agırıma giden gelmemelri degiş eşimin agzına laf vermelerierkek kardeşimin hanımı ve ablama gece 4 geliyordu gittik düşün amam bu yaptıkları yazık ya ablam adeidm kocası beyfendi ben ikizleirmi katybettimd emiş ablamın ilk bebelri ikizdi erke dogumda öldüler neyse oglumu sokakta bulmedim metro köşelerinde sürünemez oglum demiş ben gelince salaktımya eşimde bri giyt ablana senin bacaklarını kıraraım kimse gelemsin kardeşim ben yaparım ev işlerinid edi amasyadan ablam geliyor o yapar temziligimi
eeeh iyi bariii hadiiiii gebişinin hatrına affettim

canım benim 0.6 cleksi igneleirm var birde 3 kutu var amam başka marka arda beye gösterdim aynısı paşam vurunabilirsin dedi

Paşam sağolsun eczacı kullandığım iğne ile değiştirdi.. aslında aynısı değişen bişey yok bende biliyorum ama dr. a ulaşamayınca içim rahat etmeyecekti.........

Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..

Bu arada pufpuf duy sesimi beni de yaaazzz
yas 29 ilk bebegim sat 8 nisan beklenen dogum 14 ocak cinsiyetini bilmiyorum...

ayyy inanmıyorum yaa sedacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…