2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kapı cam açıksa cereyanda kalıyolardır,kuşlara hiç iyi gelmiyo hemen üşütüyolar onların kuytu,rüzgar almayan biyerde kalmaları lazım.Bide eşinden istemişsin ya ilaç,akşam onu yaparsınız bizdede vardı suyuna damlatıypduk ishal olunca hemen toparlıyodu ama dediğim gibi kapı cam ağzında bırakma ishali geçsede hali gelmez hayvancağızın.Ondan mı canın sıkkın?muhabbet etmiyoz bugun pek ondanmı?

Canım sadece elevit zaten 12. haftadan sonra folik asit bırakılıyor... elevitin içinde bütün vitaminler var
ben decavit kullaniyorum cogunluga elevit veriyolar sanirim.hangisi.daha iyi acaba

ya sorma cocuk olunca cok oturma lüksün olmuyo.dr da her gittigimde kızıyo kendini cok yoruyosun diye
yoruldugimda rahimde kasilma ve kavia oluyo ultrasonda o kavisi gorunce ben sana ne dedim.diye soyleniyo ama birininde bu isleri yapmasi lazin göbüs buyuyup agirladinca hic yapamam gibi geliyo.ilk hamilelikte bende hep yattim butun gun uyuyodum acısı bu hamilelikte cıkıyo :)

ayyy inanmıyorum yaa sedacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin inşallah

Saol.hayatim yaa..

Valla buugun patronumda soledi eger dayanamazsam onu da koyarim simdilik buz iyi geldi zonklamasi agrisi gecri sukur

Çok geçmiş olsun...
Ben de yirmilik dişimi aldırmak istiyorum...keşke hamile kalmadan çektirseydim
Neyse biraz cesaret oldu...

Canim guvendigin bir dis doktoruns git.danis bakalim o.ne diyecek.. Ama cok agrin varsa bekleme lutfen gerek yok aci cekmeye

Çok çok geçmiş olsun.Dikkatli olmak lazım.Enfeksiyon riski var.Benim biliğim kadarıyla parasetamol içeren ağrı kesicilerin hepsi kullanılabilir.Yani parol de kullanılabilir.

Evet cnm eger minoset icemezsem.parol.alicam.. Simdilik iyi gidiyor.bakalim aksama belli olur. Dis hep.aksam tutar cunku.

Canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam valla inşallah ağrı yaşamazsın

Amiinnn zuhalcim hicbirimizin hic bir yeri agrimasin insAllah..

Saol canim benim evet minoset olmazsa onu alcaz artik :)

Benim fasulye eennnn beklemedigim anda bana surpriz yaptigi ijcin hamile kaldigimda bile ilk aklima gelen eyvah dislerim olmustu :)

Belirli bir sureden sonra folikasidin fazlasi zarar.diye bilihorum canim ben. Hepimiz birakfik.sonucta

bir de.kizlar.sorum olacak. Ben agzimi karbonatli suyla garhgara yapabilir miyim ? Enfeksiyondan korkuhorum acikcasi.. Bir de surekli buz kohuyorum ya buz yanigi diye bisey var o olmasin sakin
Orkide nerde yaa doktoruummm yetis doktoruummmm..

Telefondan rdigim icin imla hatalari oluyor affedin kizlar...

gecmis olsun kizina pasam iyileztirirsin sen onu sikma canını
kızlar mesai bitmek üzere. ben çıkayım artık herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm

hoscakalll.tel dam smiley cikmiyo galiba

;( çok geçmiş olsun benimde damak yarıldı dikiş atıldı ama ağrınız olmuyor ;( ben her saat başı arveles içerek anca ağrıyı uyuşturuyordum umarım dayanırsın ilaçsız ;(

;( çok geçmiş olsun benimde damak yarıldı dikiş atıldı ama ağrısız olmuyor ;( ben her saat başı arveles içerek anca ağrıyı uyuşturuyordum umarım dayanırsın ilaçsız ;(

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.. Güzel bir kitap tavsiye ederim...

sedacım büyük geçmiş olsun dişin inş. bebeğin sayesinde ağrısız sızısız geçer
bu geceyi atlatırsan işin kolay
umarım ağrın sancın olmaz
büyük geçmiş olsun tekrar

maşallah enerjinize hayran kaldım ben işten eve attıktan sonra kendimi
makinadaki bulaşıkları zor yerleştiriyorum nazar değmesin:)

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.. Güzel bir kitap tavsiye ederim...

teşekkür ederim bunada paşamın söylediği kitaplara da gidip bakacağım:)

selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.

inanmıyorum
bebişler tüm vücudu hakim almış gibi gözüküyor
inş. hastaneye yatmadan iyi olursun canım geçmiş olsun

Geçmiş olsun inşallah devam etmez... Serum biraz daha rahatlatır belki...

anaammm geçmiş olsun doktorum kıyamam kendi kendine nazar değdirdin,çok iyi geldi çok iyiyim diye diye.Geçmişler olsun,su içmeye çalışsan toplamazmı biraz seni?Gerçi miden bulanıyosa zor birazda.Üzüldüm çok çok geçmiş olsun yat dinlen bari şimdi.:2:

içmeye çalıştım ama olmadı geri çıkardım. çok midem bulanıyor. şimdi yatacağım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…