kızlar mesai bitmek üzere. ben çıkayım artık herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm
kızımın hiç keyfi yok teyzesi ya uzanmış yatmış kolonun üstünde yatıyoraz katılaştı kakası amam neden böyle oldu ya okadarda iyi bakıyourm evladım gibi yemleri en birinci kalite suyunu içme suyu koyuyorum ilaçlıyorum yıkanıyorlar bu bebeler neden hasatlanıyor kızım elelrimde öldü ishalden allahım deidm o öyle can verdi biz nasıl veiriz
ben decavit kullaniyorum cogunluga elevit veriyolar sanirim.hangisi.daha iyi acabaCanım sadece elevit zaten 12. haftadan sonra folik asit bırakılıyor... elevitin içinde bütün vitaminler var
kızz nazarım değmesin maşallah iyi enerjin var haa,altıma yapcam sandalyeden kalkıp wc ye gidecek gücüm yok.Oğluşundan güç alıyon tabiii anladım seni ne güzel inşallah benim minik doğunca bende senin gibi koştururum böyle
Canım sadece elevit zaten 12. haftadan sonra folik asit bırakılıyor... elevitin içinde bütün vitaminler var
ayyy inanmıyorum yaa sedacım çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsin inşallah
çok geçmiş olsun üstüste kaç diş çıkarmışsın öyle kız
benim annem hamileyken dişi ağrıyodu bişey yapılamadığı için sürekli siyah zeytin(tuzu ağrıyı alıyomuş) koyuyoduk.
Çok geçmiş olsun...
Ben de yirmilik dişimi aldırmak istiyorum...keşke hamile kalmadan çektirseydim
Neyse biraz cesaret oldu...
Çok çok geçmiş olsun.Dikkatli olmak lazım.Enfeksiyon riski var.Benim biliğim kadarıyla parasetamol içeren ağrı kesicilerin hepsi kullanılabilir.Yani parol de kullanılabilir.
Canım çok geçmiş olsun yaa kıyamam valla inşallah ağrı yaşamazsın
gazi hamiş hoşgeldi,çok çok geçmiş oolsun doğuma kadar yaşayacağın son sıkıntın olsun inşallah,iyi bak geçicek artık en azından bu aşamadan sonra ağrısı tutmayacak o garip dişinin.BU arada parol ile ilgili bi sıkıntın yoksa banada doktorum içebilirsin ağrın oldugunda demişti aklında olsun,gerçi çok hafif bir ağrı kesici ama belki işine yarar tekrardan geçmiş olsun iyi dinlenmeler canım
canım çok geçmiş olsun , hamileliken önce halletme imkanın olmadı sanırımhamileyken çok zor olur diye duymuştum hep, bi de dilkiş felan. bi an önce iyi olursun inş. Ben de antibiyotik kullandım bebeğe hiçbir zararı olmayanları varmış hiç takma kafanı
Kizlar bir sorum olacakti. Bugun doktor elevit ve kan hapi verdi. Normalde sadece folik asit kullaniyordum. Doktora soracaktm ama laf arasina karisti. Elevitin içinde de folik asit var ama alinmasi gereken doz kadar degil galiba. Folik asite devam etmeli miym yoksa birakmali miym:44:
canım ben clexane kullanıyorum.04 lük
eğer dozu farklı değilse kullanmanda sorun olmayacaktır.
6 kutu almasaydın istersen geri ver,doktora tekrar gidince yine oksapar yazdırırsın oksapar alırsın.
gecmis olsun kizina pasam iyileztirirsin sen onu sikma canınıkızımın hiç keyfi yok teyzesi ya uzanmış yatmış kolonun üstünde yatıyoraz katılaştı kakası amam neden böyle oldu ya okadarda iyi bakıyourm evladım gibi yemleri en birinci kalite suyunu içme suyu koyuyorum ilaçlıyorum yıkanıyorlar bu bebeler neden hasatlanıyor kızım elelrimde öldü ishalden allahım deidm o öyle can verdi biz nasıl veiriz
kızlar mesai bitmek üzere. ben çıkayım artık herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorummmmmmmmm
Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..
Bu arada pufpuf duy sesimi beni de yaaazzz
yas 29 ilk bebegim sat 8 nisan beklenen dogum 14 ocak cinsiyetini bilmiyorum...
Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..
kızlar hiç anne bebek gebelikle ilgili kitap aldınız mı okuduğunuz bir şeyler var mı?
ben şuan merhaba bebek kitabını okuyorum güzel ama genelde bebek doğduktan sonrasıyla ilgili
sizlerinde okuduğu önerebilceği kitaplar var mıdır?
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.. Güzel bir kitap tavsiye ederim...
ben decavit kullaniyorum cogunluga elevit veriyolar sanirim.hangisi.daha iyi acaba
ya sorma cocuk olunca cok oturma lüksün olmuyo.dr da her gittigimde kızıyo kendini cok yoruyosun diye
yoruldugimda rahimde kasilma ve kavia oluyo ultrasonda o kavisi gorunce ben sana ne dedim.diye soyleniyo ama birininde bu isleri yapmasi lazin göbüs buyuyup agirladinca hic yapamam gibi geliyo.ilk hamilelikte bende hep yattim butun gun uyuyodum acısı bu hamilelikte cıkıyo :)
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.. Güzel bir kitap tavsiye ederim...
ooo hemşom 2 hoşgeldin nbr?
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
inanmıyorum
bebişler tüm vücudu hakim almış gibi gözüküyor
inş. hastaneye yatmadan iyi olursun canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah devam etmez... Serum biraz daha rahatlatır belki...
anaammm geçmiş olsun doktorum kıyamam kendi kendine nazar değdirdin,çok iyi geldi çok iyiyim diye diye.Geçmişler olsun,su içmeye çalışsan toplamazmı biraz seni?Gerçi miden bulanıyosa zor birazda.Üzüldüm çok çok geçmiş olsun yat dinlen bari şimdi.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?