ben on banyo küveti bile alıdmd ayıkanmıuor anca kasesi var ayrı ona su koyuyor eşim yıkanıyor şimdi kasfete oluryor eşim paşam gel babaya diyor uçuyor hadi oglum oyun oynayalım dedi halının üstüne konuyor eşim geri geri gidiyor koş koş demeye balıyor seninkinin bir koşusu var sorma koş koş demeye alıştı neys efaceye koyuyum kızlardan biri buraya resimelri koysun ben beceremiyorum buraya koymayı ddru resimleir buluyum gitme bri yere
paşaaaaaaam ne grubu ne grubuuuu
;( çok geçmiş olsun benimde damak yarıldı dikiş atıldı ama ağrınız olmuyor ;( ben her saat başı arveles içerek anca ağrıyı uyuşturuyordum umarım dayanırsın ilaçsız ;(
sedacım büyük geçmiş olsun dişin inş. bebeğin sayesinde ağrısız sızısız geçer
bu geceyi atlatırsan işin kolay
umarım ağrın sancın olmaz
büyük geçmiş olsun tekrar
maşallah enerjinize hayran kaldım ben işten eve attıktan sonra kendimi
makinadaki bulaşıkları zor yerleştiriyorum nazar değmesin:)
teşekkür ederim bunada paşamın söylediği kitaplara da gidip bakacağım:)
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
büyük şansızlık inşallah iyileşirsin canım çok çok geçmiş olsun valla
çook geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın canım
uyyyy sedaaaaa sen böyle yazdıkça sanki bana oluyo gibi hissediyorum okurken aaaay çoook geçmiş olsun canım
şu an tel'den girdim iftar yaklaşıyo pc açık değil..açımca eklerim hemen listeyeo değilde,bayadır buralardasın niye önceden ekletmedin ki adını?? :44:
facede gurp varya kapalı bebem onu deyom sen yomuusn kız yoksamekliyor arkadaş birazdan az belli kahvaltı yaparken çekti eşimd aha bri süür resmi varda ben bulamaıdm konuştugu videolar var nazara gelir diiye koymuyorum :18:
seninkide çok şeker canım benimkilerde alllah evlatlarımız bagışlasın ne deyim oglum ocak gelrise 3 yaş dicem kız 2 yaş seninki kaç yaşında kız onun bebeside güzel olur beTamam canım ben buralardayım bazısı banyoluğunda yıkanmıo bende yeni bitane aldım onu hiç sevmedi valla salıncak hastası bizimki banyoluğunun içine kışın patik koyardım orda uyurdu sonra öyle kucağıma alır seve seve uyuturdum şişko meloşumu özlediimm tüyleri bi kabartır yuvarlak yün yumağı gibi olur:)
seda çok geçmiş olsun diş ağrısı zor hele bir de ilaç içemiyorsun Allah yardım etsin sana
orkide sana da geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin
paşa kuşun için çok üzüldüm düzelir inşallah eminim çok iyi bakıyorsundur ona
aaaa ben bilmiyordum.. Benide alıııııın grubaaaaa hu huuuuu
seninkide çok şeker canım benimkilerde alllah evlatlarımız bagışlasın ne deyim oglum ocak gelrise 3 yaş dicem kız 2 yaş seninki kaç yaşında kız onun bebeside güzel olur bebenimkilerde bir bebesi olaydı arkadaşım geçen geldi ban ikizleri var dediki aman deid bu pis kuşları ne tutuyorsun at çöpe gitsin gebersinler dedi salak hayatının hayasını yaptı deidmki sen bu ikizleri at bakalım çöpe deidm neden atıyuım onlar benim çocukalarım dedi bende dedimki onlşarda benim çocukalrım illahı dogurmakmı gerek deidm birde kuş bebeklere yasakmış peh
sagol canım inan çok mutlu ettin beni hakkını helal et
kızlar el atım bizim avruya seni önce faceye sonra oraya eklemek lazım benide başkası ekledihu ben seni ekleyim desem becerememki özelime at mesaj facenin adresini linkini at bakem ekliyek seni
yolladım cnm.. Msj kutuna bak
canım naptın çalışmalara başladın mı sen de.. EVLİ MUTLU ya izin çıkmıştı doktordan sen naptın?
Çok şekerleeeeer seninkiler muhabbetmiş benim kuşta o boyda kuyruğu kısa ama bebeğe ne zararı varmış bişicik olmaz valla benimki öle temizdirki kafesin altına hiç inmez uyuduğu yeri hep temiz tutar oda bibebiş işte daa yılını dolduracak bizimki annesi senin pasayıda gördüm sonunda:)
yolladım cnm.. Msj kutuna bak
benim kendiliğinden düşük olduğu için baba korun denmedi canım sadece dikkat ettim ben,korunmadık..
ama daha çalışmalar başlamadı canım, testler yeni sonuçlandı yaa,o yüzdenyakında başlar... Evli mutlu'da öyle oldukça mutlu konuşuyoruz onlada..
kızzz paşam yapamadı,sen gruptasın sanırım..benide alsana
olur da yönetici onaylayacak facen ne.. mesaj at özelden..
benim topprak gelmedi gitticeyar kılıklı bırakmadı galiba benimki gelirse birazadn çıkmak zorunda kalıırm :18::18:kızlar aldırma gönül diye dizi varya allahım ne komilk tavsiye ederim
cok gecmis olsun canimselam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
sagol canim bu isleri 1 gunde yaparim normaldede simdi tembellikten 1 haftada ancak bitiyor :)maşallah enerjinize hayran kaldım ben işten eve attıktan sonra kendimi
makinadaki bulaşıkları zor yerleştiriyorum nazar değmesin:)
oy masallah onlara :)
facede gurp varya kapalı bebem onu deyom sen yomuusn kız yoksamekliyor arkadaş birazdan az belli kahvaltı yaparken çekti eşimd aha bri süür resmi varda ben bulamaıdm konuştugu videolar var nazara gelir diiye koymuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?