2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tamam canım ben buralardayım bazısı banyoluğunda yıkanmıo bende yeni bitane aldım onu hiç sevmedi valla salıncak hastası bizimki banyoluğunun içine kışın patik koyardım orda uyurdu sonra öyle kucağıma alır seve seve uyuturdum şişko meloşumu özlediimm tüyleri bi kabartır yuvarlak yün yumağı gibi olur:)

paşaaaaaaam ne grubu ne grubuuuu

facede gurp varya kapalı bebem onu deyom sen yomuusn kız yoksam ekliyor arkadaş birazdan az belli kahvaltı yaparken çekti eşimd aha bri süür resmi varda ben bulamaıdm konuştugu videolar var nazara gelir diiye koymuyorum :18:

;( çok geçmiş olsun benimde damak yarıldı dikiş atıldı ama ağrınız olmuyor ;( ben her saat başı arveles içerek anca ağrıyı uyuşturuyordum umarım dayanırsın ilaçsız ;(

Simdiye kadar buzla idare ettim canim asil gece belli olcak bakalim ama iyi gibi duruyor..

Sagol canim benimmm gecicek insAllah...

Doktor civanim yaa napiyo o fasulyeler sana iyle. Bak yaramazlara yaaaa. Bi dogsunlarda isiralim totoslarini.. Mide bulantin var hic zorlama kendini yiyip ictikce mahvolursun... Bir an once iyikes canim benim...

büyük şansızlık inşallah iyileşirsin canım çok çok geçmiş olsun valla

çook geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın canım

Slun kizlar ve nurlanacim sen de senin mesajini da almistim ama silindi yaa uyuz oldum. İyi dilekkleriniz icin cok tesekkur ederim kizlaar insAllah son olur..

Pufpufum sagol canim, bir kac kez yazdim senin gozunden kacti bsn de ilk uc ay gecene kadar hani cokta istemedim bisey olursa doye.. Gerci Allah kismet etmezse simdi de olur ama olsun sen gene de yaz :)))))

aaaa ben bilmiyordum.. Benide alıııııın grubaaaaa hu huuuuu

seninkide çok şeker canım benimkilerde alllah evlatlarımız bagışlasın ne deyim oglum ocak gelrise 3 yaş dicem kız 2 yaş seninki kaç yaşında kız onun bebeside güzel olur bebenimkilerde bir bebesi olaydı arkadaşım geçen geldi ban ikizleri var dediki aman deid bu pis kuşları ne tutuyorsun at çöpe gitsin gebersinler dedisalak hayatının hayasını yaptı deidmki sen bu ikizleri at bakalım çöpe deidm neden atıyuım onlar benim çocukalarım dedi bende dedimki onlşarda benim çocukalrım illahı dogurmakmı gerek deidm birde kuş bebeklere yasakmış peh
Eki Görüntüle 764443

beyazı köpük yeşili paşa :)

sagol canım inan çok mutlu ettin beni hakkını helal et

Tesekkurler canim aman diyim siz de.cok.dikkatli olun ne olur ne olmaz... Allahim bizi hastaliklardan korusun...

aaaa ben bilmiyordum.. Benide alıııııın grubaaaaa hu huuuuu

kızlar el atım bizim avruya seni önce faceye sonra oraya eklemek lazım benide başkası ekledihu ben seni ekleyim desem becerememki özelime at mesaj facenin adresini linkini at bakem ekliyek seni

Çok şekerleeeeer seninkiler muhabbetmiş benim kuşta o boyda kuyruğu kısa ama bebeğe ne zararı varmış bişicik olmaz valla benimki öle temizdirki kafesin altına hiç inmez uyuduğu yeri hep temiz tutar oda bibebiş işte daa yılını dolduracak bizimki annesi senin pasayıda gördüm sonunda:)

kızlar el atım bizim avruya seni önce faceye sonra oraya eklemek lazım benide başkası ekledihu ben seni ekleyim desem becerememki özelime at mesaj facenin adresini linkini at bakem ekliyek seni

yolladım cnm.. Msj kutuna bak

canım naptın çalışmalara başladın mı sen de.. EVLİ MUTLU ya izin çıkmıştı doktordan sen naptın?

benim kendiliğinden düşük olduğu için baba korun denmedi canım sadece dikkat ettim ben,korunmadık..
ama daha çalışmalar başlamadı canım, testler yeni sonuçlandı yaa,o yüzden yakında başlar... Evli mutlu'da öyle oldukça mutlu konuşuyoruz onlada..

kızzz paşam yapamadı,sen gruptasın sanırım..benide alsana

bir öpüyorum onları her gece arda bey uzak dur dedi amam nasıl uzak duruyum insan evlatlarını öpmeden nasıl yatsın kız iride oglan çelimsizpaşamın ayaklarına kadar öpüyorum geçen sütlaç yaptım az sulu severim ben sen paşa siniye konucak sen sütlacın içine düşdtü ayaklarıyla allahım düşünce paşa egildi adam gibi baktı eşimle koptuk gülmekten sonra uçtu kondu kafese yalanıyor geçen gardolabın kapagını açmıştım görmeidm kapadım bir sesallahım içim gitti salak paş deidm durudm nasıl agladım az ayagı yüzülmiş eşim susutuamadı beni krem sürdüm ah yavrum canım dedim durdum oglumaallahtan iyileşti çayı çok seviyor babsıyla bri çay içmeis var sorma oruç tutuyordum ben sen bardaga kon içicem diye sıcak gene bagırdı ayakları yandı zannettik orucu bıraktım açmayı oglanın derdine düştüm ne yemek yedim ne birşey
yolladım cnm.. Msj kutuna bak

baktımda beceremedim ya sen yanlış attım ya ben yanlış ekledim eşim gelsin el atıcam

benim topprak gelmedi gitti ceyar kılıklı bırakmadı galibabenimki gelirse birazadn çıkmak zorunda kalıırm :18::18:kızlar aldırma gönül diye dizi varya allahım ne komilk tavsiye ederim

olur da yönetici onaylayacak facen ne.. mesaj at özelden..

kızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?

cok gecmis olsun canim
maşallah enerjinize hayran kaldım ben işten eve attıktan sonra kendimi
makinadaki bulaşıkları zor yerleştiriyorum nazar değmesin:)
sagol canim bu isleri 1 gunde yaparim normaldede simdi tembellikten 1 haftada ancak bitiyor :)
bu arada bende bir kitap tavsiyesindd bulubayim.tracy hogg bebek sorunlarina mucize cözümler.oglunda cok faydasini gormustum
Eki Görüntüle 764443

beyazı köpük yeşili paşa :)
oy masallah onlara :)

benide ekleyin benide kime mesaj atiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…