2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aaa geçmiş olsun tatlım kendını zorla canım ya su için

Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir - Milliyet

bu adamı severek dilerdim üzüldüm bu yorumuna cık cık cık

Son aylarında sürekli evde yat da omdan sonra biraz zor doğurursun o bebeği... Birikmiş bir ton yağ ile...

Eskiden otomobil varmış ya Hz Hatice binermiş... Hop Mekke dışına orada bir temiz çöl havası alır gelirmiş...eskiler tarlada çalışmaktan canları çıkarmış... Estetik değilmiş,.. Adabında giyindikten sonra gayet de estetik oluyor ayrıca.. Önmeli olan kıyafet tercihi...

37. Haftaya kadar çalıştığımızdan haberi yok herhalde... Aristokrat aristokrat açıklamalar...

Başka hiçbir sıkıntımız kalmadı... Ben de şu duruma bir el atsalar diyordum... Ne iyi oldu...

büyük şansızlık inşallah iyileşirsin canım çok çok geçmiş olsun valla

canım ben kuşlar üzerine mastir yaptım kaç kuşun allahın izniyle hayatını kurtardım bebek serçe bile baktım 2 ayda kendini toplarlamıştı eşim dışarda bulmuş uçamiyordu 2 ayı geçti adınıda bırık koymuştum hayin bıcırık dogaa kaçtı istedimki kendim salıyım hava alsın diye balkona çıkardım 1 yumurta haşlıyordum cic beyele sarısı arasında doyuruyordum sabahın 6 kalkıyordum beslemek için ben uyanamamda o gelri üstüme konar öterdi anne doyur beni diyeogün kaçtıya eşim dedi üzülürsünd eidm üzülmem aman gittigi iyi oldu her yere kafesle götürüyom ban eziyet oluyordu deidm her saat başı douruyordum onu neyse bu kaçtıya balkonda yanına birini buldu ertesi sabah 6 da nasıl ötüyor anlatamam saate baktım bıcırın sesi nasıl agladım bri bilsem kurban oluyum neden kaçtın şimdi seni kim doyurucak elimde mam akutusu şırıngası kaldı başladım aglamaya camı açtım eşim arkamdan sarıldı dedi aglarsın demedimmi sana dedi deidm canım aç kalır ben doyuryordum onu o nasıl yem bulucak deidm eşimde dediki yaradan ona göre ayartıyor hiç bri canlı aç kalmaz dedi bazen serçe seslerini duyarım bıcırım nasılsın snemisin derim benim bırık dişiydi
paşam cnm sen ne kadrlık gebesın cınsıyetını bıde merak ettım
12 hafta 6 günlük gebeyim canım cinsiyeti belli degil sag olsun salı günü 3 kere beni makinaya soktu şimdi perşembeye gene gidicem işşallah ozamnda cinsiyetini göstermezse hiç şaşmam
gecmis olsun kizina pasam iyileztirirsin sen onu sikma canını

hoscakalll.tel dam smiley cikmiyo galiba
babası ilacını alsın keseriz işşallah ishalini allahım bri uyuması var kameraklı olaydı telefonum çekicektim yeminle yemede yanında yat şimdi küçük bri kolon düşün üstünde bembeyaz bir kuş düşün kafası sarkmış aşagıya alakları arkada gözleri kapalı uyuyor benim oglanda kafesinde galiba küstü karı kocaişşallah resmi yakalarsam böyle eşiminki kameralı aslında benimdide elimden aldı uyuz:18::18: çekip gruba koyarım bakarsınızbenim bu kızı aldım oglanın gönlünü eylendirsin diye amam kardeşim tık yok evcilik bilem oynamıyor opglanla bebekelri olucek daha

vatana millet hayırlı olsun bebem allahım şifa versin işşallah len pokiler ananınızı rahat bırakın len rahat rahat takılıyorsunuz işte oh gel keyfim gel ekmek derdi yok su derdi yok biizm gibilermi onlar fatura derdi var oca derdi var

Merhaba canım, kaçıncı haftandasın?

Benim doktorum kuzenim. Folik asit ilk üç ay gerekliymiş. En son gittiğimizde folik asidi kesip elevite başladık. Bana henüz kan hapı vermedi. Ben 14+3 'üm. İçin rahat olsun.

mrb canım, ultrasona göre 13+6 cıktı bugun ama sat a gore 14+5 im. doktor bugun verdi bana kan hapını. ben ilk üç ay degıl de toplamda 3 ay kullanılacak sanıyordum basından beri yanlıs bılıyormusum. o yuzden kafam karıstı. o zaman bırakmakta bı problem yok

çook geçmiş olsun umarım tez zamanda atlatırsın canım

uyyyy sedaaaaa sen böyle yazdıkça sanki bana oluyo gibi hissediyorum okurken aaaay çoook geçmiş olsun canım

şu an tel'den girdim iftar yaklaşıyo pc açık değil..açımca eklerim hemen listeye o değilde,bayadır buralardasın niye önceden ekletmedin ki adını?? :44:

orkide 2 sanada geçmiş olsun ,çok üzüldüm bebişlerine ve sana umarım kısa zamanda iyi olursun bol bol dinlen .

Pasam benim kuşumun resmi bak meloşumu çook özleedim ankarada bıraktım onu uçak almadı bi türlü gittim küçük kafes aldım sağlık raporu istediler son anda çarşambaya dönüyorum kavuşucam topişime aynı cennet papağanından kaynanamlardada vardı adı hugişti mübarek kapağını aç gagasıyla kaç sen meloş çok alışmıştı hugiye çok üzüldüm benim kuşta kapağı açıp kaçıo benim kocayı tembihledim telle kapatmış iice çok seviom kuşuma bişey olursa mahvolurum valla 15 sene yaşayabiliyorlar Allah uzun ömür versin valla:) görsen bayılırsın resmen öyle nazlı tatlıki elimle severim kafasını kaşıttırır bana

Eklentiler

• $image.webp
    50 KB · Görüntüleme: 44
  • $image.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

canım ben paşamı otobüsle amasyaya götürüdm kardeşim dügünü vardı eşim sormuş olur abi demişler anam giti ulusoya muavin almaz yasak alta koyarız dedidedim koydurmam okadar para vermişim ya alta gider dedi yana alamayız dedi eşim dediki adama sen hayatının hatasını yaptın kardeşim nasıl yani deid muavin seeyrette gör dedi sen dedim benim oglumu içeir almıcaksın dedim evet dedi öter milleti rahatsız eder dedi heyt dedim kendine gel deidm o kuş degil benim evladım bebegim dedim ya onuda alırısn deidm yada benide alta koyarsın allah korusun ölürse vebalini nasıl vericek deidm o kuş degil biizm aileden deidm ben onu kuş gözüyle görmüyorum dedim gözlerim doldu almıcaktı baktı olmuyor tamam deid amam sesi çıkarsa alta koyarın allahım konuşuyor dedi eşim ötmüyor şimdi 23 numarayı aldık orta kapı varya feracemi üstüne kapadık karanlık olsunda görmesin uyuysun sesi çıkmasın diye bir ara açtım bakıyım ne yapıyor diye uyuyordu muavin şimdi egildi miller su vs vericek bizim paşa şit babacım kuşum cici kuş deid drudu adan her egildiginde duymustu adam eşime abi bu konuşuyormu bu kuş dedi eşimde biz sana ne deidk dedi dedim o kuş degil oglum paşa dedim allahım çenesi düştü konuşmaya başladı millet bu ses nerden geliyor diye bakıyor gören tebessüm ediyorevlat gibi oluyor ya gayvan diye geçme o benim oglum evladım canımın parçası babacıda olsa olsun babasına çok düşkün

oturma odasında kalsınlar bizi göremeyince yatak odasına geliyor yemin olsun geçen öle yaptı küpük bagırıd köpügü aldı peşine tattı yanımıza gelince saat 7 di sabaj gittikelrinde 10 geliyordu hatta deidm eşime acıktılar galiba az sesleri kesildi wc gittim beni gördü öttü tam yattım uçtu geldi üstümüze kondu eşim paşam ohglum deidkçe oda babacım dedi durdu hadi babam sen git biz kalkıyos anneyle dei yemin olsun geri uçtu kafesine geldi az bekledik ne yapıcak diye bu sefer yatak odasına geri uçtu kondu kardolabına ötüyoreşim deidki paşa kalk yemedi bizim oglan dediyerde sinide yiyoruz biz yemegi oda siniiye konuyor allah ne verdiyse bri patatsesi sevmiyor peyniri mercimek çorbasına bayılıyor hele bri karpuz yemesini görsenonlar benim hayatım çok iyi bakılırsa 16 seneye kadar yaşıyorlar ben resim koymayı beceremiyorum becersem koyadım buraya bak şöyle yapalım ben resmi buruya koyamamda facedeki gruba koyuyum kızlar buruya koysun olurmuben namzı kılıyım koyuym faceye resmi bebem buruya eklensin

oyyyy renklere bak.. Çokkkk güzeeeeellllll

Bende face yok tatlişim benimkiyle ortak kararımız sonucu kullanmıoz:) annemin var ama ondan girebilirim grubun ismini söylersen otobüsler almıo artık ya bagaja koysalar en havale geçiririm uçak şirketide papağan olduğu için kabine alamayabiliriz dedi deli oldum riski göze alamadım meloşumdan ayrıyım bizimki konuşmuo muhabbet kuşu kadar çok zekiler ama eğitilebiliolar otur kalk uyu falan diosun köpek gibi aynı benim kuşcuk anca kendini sevdirir işte bide çok oyuncu tesbihle oynamayı çok sevio:) herbişeyi yiyo valla en çok yumurtanın beyazına bide kıvırcığa bayılıo evin bi ferdi gibi varya memlekete arabayla geldik arkaya koyduk bunu kafesinide emniyet kemeriyle bağladık başta korktu falan bi baktık suluğunda banyo yapmış banyoluğunu evde unutmuşum en çok ona üzüldüm gün aşırı kendini suya atar bizimki çok şekerler ya bayılıom kuşuma bebeğim içinde ii olcak arkadaş olurlar

seda çok geçmiş olsun diş ağrısı zor hele bir de ilaç içemiyorsun Allah yardım etsin sana

orkide sana da geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin

paşa kuşun için çok üzüldüm düzelir inşallah eminim çok iyi bakıyorsundur ona

ben on banyo küveti bile alıdmd ayıkanmıuor anca kasesi var ayrı ona su koyuyor eşim yıkanıyor şimdi kasfete oluryor eşim paşam gel babaya diyor uçuyor hadi oglum oyun oynayalım dedi halının üstüne konuyor eşim geri geri gidiyor koş koş demeye balıyor seninkinin bir koşusu var sorma koş koş demeye alıştı neys efaceye koyuyum kızlardan biri buraya resimelri koysun ben beceremiyorum buraya koymayı ddru resimleir buluyum gitme bri yere

çok şükür iyileşir gibi kız kızlar ya dün crimiyon rahimden sıktıgım jeli unutmuşum ben nasıl anneyim ya daha yeni aklıma geldi

beyazı köpük yeşili paşa biri el atsın kızlar resmi oyum buraya bebeler ekledim faceye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…