selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
Hamile kadının sokakta gezmesi uygun değildir - Milliyet
bu adamı severek dilerdim üzüldüm bu yorumuna cık cık cık
Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..
Bu arada pufpuf duy sesimi beni de yaaazzz
yas 29 ilk bebegim sat 8 nisan beklenen dogum 14 ocak cinsiyetini bilmiyorum...
Kizlar ben geldimm... Bir dis cektirmeye gittim yaninda da bi kucuk kok vardi o cekilcekti ama evdeki hesap carsiya uymadi o kucuk kok dedigimizin altindan koca dis cikti tam bir saat surdu... Sonuc damagim yarildi sekiz dikis atildi. Eve gonderdi, surekli buz koyulacak sisebilir vce hatta morarabilirmis.. Minosetten baska agri kesici minoset alerji yaptigi icin mevbur kalmadikca icmeyeceksin dedi ve cok mecbur kalirsak antibiyotik kullanabilecegim... Yatmak yasak surekli oturucam, gece cok yuksek yastikta yatmam gerek... Umarim agrim sizim olmaz..
canim gecmis olsun insallah agrin sizin olmaz
canım ben kuşlar üzerine mastir yaptım kaç kuşun allahın izniyle hayatını kurtardım bebek serçe bile baktım 2 ayda kendini toplarlamıştı eşim dışarda bulmuş uçamiyordu 2 ayı geçti adınıda bırık koymuştum hayin bıcırık dogaa kaçtı istedimki kendim salıyım hava alsın diye balkona çıkardım 1 yumurta haşlıyordum cic beyele sarısı arasında doyuruyordum sabahın 6 kalkıyordum beslemek için ben uyanamamda o gelri üstüme konar öterdi anne doyur beni diyekapı cam açıksa cereyanda kalıyolardır,kuşlara hiç iyi gelmiyo hemen üşütüyolar onların kuytu,rüzgar almayan biyerde kalmaları lazım.Bide eşinden istemişsin ya ilaç,akşam onu yaparsınız bizdede vardı suyuna damlatıypduk ishal olunca hemen toparlıyodu ama dediğim gibi kapı cam ağzında bırakma ishali geçsede hali gelmez hayvancağızın.Ondan mı canın sıkkın?muhabbet etmiyoz bugun pek ondanmı?
12 hafta 6 günlük gebeyim canım cinsiyeti belli degil sag olsun salı günü 3 kere beni makinaya soktu şimdi perşembeye gene gidicem işşallah ozamnda cinsiyetini göstermezse hiç şaşmampaşam cnm sen ne kadrlık gebesın cınsıyetını bıde merak ettım
babası ilacını alsın keseriz işşallah ishalini allahım bri uyuması var kameraklı olaydı telefonum çekicektim yeminle yemede yanında yat şimdi küçük bri kolon düşün üstünde bembeyaz bir kuş düşün kafası sarkmış aşagıya alakları arkada gözleri kapalı uyuyor benim oglanda kafesinde galiba küstü karı kocagecmis olsun kizina pasam iyileztirirsin sen onu sikma canını
hoscakalll.tel dam smiley cikmiyo galiba
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
Bende ki falcılığın tuttu bak
Kizlar bir sorum olacakti. Bugun doktor elevit ve kan hapi verdi. Normalde sadece folik asit kullaniyordum. Doktora soracaktm ama laf arasina karisti. Elevitin içinde de folik asit var ama alinmasi gereken doz kadar degil galiba. Folik asite devam etmeli miym yoksa birakmali miym:44:
Merhaba canım, kaçıncı haftandasın?
Benim doktorum kuzenim. Folik asit ilk üç ay gerekliymiş. En son gittiğimizde folik asidi kesip elevite başladık. Bana henüz kan hapı vermedi. Ben 14+3 'üm. İçin rahat olsun.
Pasam benim kuşumun resmi bak meloşumu çook özleedim ankarada bıraktım onu uçak almadı bi türlü gittim küçük kafes aldım sağlık raporu istediler son anda çarşambaya dönüyorum kavuşucam topişime aynı cennet papağanından kaynanamlardada vardı adı hugişti mübarek kapağını aç gagasıyla kaç sen meloş çok alışmıştı hugiye çok üzüldüm benim kuşta kapağı açıp kaçıo benim kocayı tembihledim telle kapatmış iice çok seviom kuşuma bişey olursa mahvolurum valla 15 sene yaşayabiliyorlar Allah uzun ömür versin valla:) görsen bayılırsın resmen öyle nazlı tatlıki elimle severim kafasını kaşıttırır bana
Pasam benim kuşumun resmi bak meloşumu çook özleedim ankarada bıraktım onu uçak almadı bi türlü gittim küçük kafes aldım sağlık raporu istediler son anda çarşambaya dönüyorum kavuşucam topişime aynı cennet papağanından kaynanamlardada vardı adı hugişti mübarek kapağını aç gagasıyla kaç sen meloş çok alışmıştı hugiye çok üzüldüm benim kuşta kapağı açıp kaçıo benim kocayı tembihledim telle kapatmış iice çok seviom kuşuma bişey olursa mahvolurum valla 15 sene yaşayabiliyorlar Allah uzun ömür versin valla:) görsen bayılırsın resmen öyle nazlı tatlıki elimle severim kafasını kaşıttırır bana
canım ben paşamı otobüsle amasyaya götürüdm kardeşim dügünü vardı eşim sormuş olur abi demişler anam giti ulusoya muavin almaz yasak alta koyarız dedidedim koydurmam okadar para vermişim ya alta gider dedi yana alamayız dedi eşim dediki adama sen hayatının hatasını yaptın kardeşim nasıl yani deid muavin seeyrette gör dedi sen dedim benim oglumu içeir almıcaksın dedim evet dedi öter milleti rahatsız eder dedi heyt dedim kendine gel deidm o kuş degil benim evladım bebegim dedim ya onuda alırısn deidm yada benide alta koyarsın allah korusun ölürse vebalini nasıl vericek deidm o kuş degil biizm aileden deidm ben onu kuş gözüyle görmüyorum dedim gözlerim doldu almıcaktı baktı olmuyor tamam deid amam sesi çıkarsa alta koyarın allahım konuşuyor dedi eşim ötmüyor şimdi 23 numarayı aldık orta kapı varya feracemi üstüne kapadık karanlık olsunda görmesin uyuysun sesi çıkmasın diye bir ara açtım bakıyım ne yapıyor diye uyuyordu muavin şimdi egildi miller su vs vericek bizim paşa şit babacım kuşum cici kuş deid drudu adan her egildiginde duymustu adam eşime abi bu konuşuyormu bu kuş dedi eşimde biz sana ne deidk dedi dedim o kuş degil oglum paşa dedim allahım çenesi düştü konuşmaya başladı millet bu ses nerden geliyor diye bakıyor gören tebessüm ediyor evlat gibi oluyor ya gayvan diye geçme o benim oglum evladım canımın parçası babacıda olsa olsun babasına çok düşkün
oturma odasında kalsınlar bizi göremeyince yatak odasına geliyor yemin olsun geçen öle yaptı küpük bagırıd köpügü aldı peşine tattı yanımıza gelince saat 7 di sabaj gittikelrinde 10 geliyordu hatta deidm eşime acıktılar galiba az sesleri kesildi wc gittim beni gördü öttü tam yattım uçtu geldi üstümüze kondu eşim paşam ohglum deidkçe oda babacım dedi durduhadi babam sen git biz kalkıyos anneyle dei yemin olsun geri uçtu kafesine geldi az bekledik ne yapıcak diye bu sefer yatak odasına geri uçtu kondu kardolabına ötüyor eşim deidki paşa kalk yemedi bizim oglan dedi yerde sinide yiyoruz biz yemegi oda siniiye konuyor allah ne verdiyse bri patatsesi sevmiyor peyniri mercimek çorbasına bayılıyor hele bri karpuz yemesini görsen onlar benim hayatım çok iyi bakılırsa 16 seneye kadar yaşıyorlar ben resim koymayı beceremiyorum becersem koyadım buraya bak şöyle yapalım ben resmi buruya koyamamda facedeki gruba koyuyum kızlar buruya koysun olurmu ben namzı kılıyım koyuym faceye resmi bebem buruya eklensin
Bende face yok tatlişim benimkiyle ortak kararımız sonucu kullanmıoz:) annemin var ama ondan girebilirim grubun ismini söylersen otobüsler almıo artık ya bagaja koysalar en havale geçiririm uçak şirketide papağan olduğu için kabine alamayabiliriz dedi deli oldum riski göze alamadım meloşumdan ayrıyımbizimki konuşmuo muhabbet kuşu kadar çok zekiler ama eğitilebiliolar otur kalk uyu falan diosun köpek gibi aynı benim kuşcuk anca kendini sevdirir işte bide çok oyuncu tesbihle oynamayı çok sevio:) herbişeyi yiyo valla en çok yumurtanın beyazına bide kıvırcığa bayılıo evin bi ferdi gibi varya memlekete arabayla geldik arkaya koyduk bunu kafesinide emniyet kemeriyle bağladık başta korktu falan bi baktık suluğunda banyo yapmış banyoluğunu evde unutmuşum en çok ona üzüldüm gün aşırı kendini suya atar bizimki çok şekerler ya bayılıom kuşuma bebeğim içinde ii olcak arkadaş olurlar
facedeki gruba koyuyum kızlar buruya koysun olurmuben namzı kılıyım koyuym faceye resmi bebem buruya eklensin
seda çok geçmiş olsun diş ağrısı zor hele bir de ilaç içemiyorsun Allah yardım etsin sana
orkide sana da geçmiş olsun inşallah hemen düzelirsin
paşa kuşun için çok üzüldüm düzelir inşallah eminim çok iyi bakıyorsundur ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?