2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?
ben içiyorum vallahi kim demiş zarralı
Bakim ona bi hiç dizi izlemiyorum valla
izle bak çok komik

ah ben beceremedimki arkadaşı dur bakıyım eşim geldi deyimde eklesin

kızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?

hic duymadim canim ben daha faydali diye biliriz hep :)
fazla kalsiyum icin kasar peynirini daha cok tuketiyorum ben sut cok icemiyorum

izle bak çok komik

valla canım ya anlamadım gitti doğru bildiklerimiz hep mi yanlış, ben şekersiz süt içemem. bi de ılık içiyorum, hadi dedim şeker koymayayım da bal koyayım fayda olsun, ama bal sütün faydasını azaltıyor diyorlar , bu arada kuşlarınız da pek tatlıymış

Hiç duymadım öyle bir şey,hatta ben kahvaltıda süt,bal birde yumurtanın sarısını karıştırıp içiyorum,acaip te tok tutuyor,bu üçlü asla zararlı değildir,kolesterol sorunun yoksa tabii

cok geçmiş olsun hiç kolay birsey değil hamilelikte diş cekimi ilk geceyi geçirsen rahatlarsın heralde
tuzlu su ile gargara yapabilrsin
buz yanıgı olmasın diye 10dk buz koyduysan 5dk koyma o sekilde ayarla
bu arada parol ve minoset tamamen eşdeger ilaçlardır birine alerjin varsa bence diğerini de içme

izle bak çok komik

paşaaam, bu facebooktaki onaylı üyelik gerektiren OCAK ANNELERİ 2014 grubu mu bahsettiğiniz? beni de ekleyin beni dee :)

kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...

merhaba,

aynı olay maalesef bende de var ama endişelenecek birşey olmadığını söyledi doktorum. -tabii eğer k.rengi ve yeşil kokulu değilse.- o bölgeyi dezenfekte etmek için salgılanan şeylermiş.

ama tabii dediğim gibi kokulu koyu ve değişik renkliyse doktoruna mutlaka söylemen lazım.

paşaaam, bu facebooktaki onaylı üyelik gerektiren OCAK ANNELERİ 2014 grubu mu bahsettiğiniz? beni de ekleyin beni dee :)

ben cvp vermiş olayım hehher evet cnm orası.. Gruba katıl de, onaylar arkadaşlar...

kızlar facede grup mu actınızzz cok mutlu oldum :) facede aktifim ama kk ya girmeyi hep unututyorummmm benide alın öyle bi grup buldum ama sizmisiniz başka bi grup mu bilemedim

pufum seni hazir yakalamisken liste bilgilerini veriyim, haftalar once yazmistim sen yasakliymissin goremedin : /

ilk bebik
istanbul
4 nisan
11 ocak

evet yasaklardaydım
tamamdır canım, ekledim

Aneeem kızlar ben de ekleyim de beni de kabul ediiiin...

Son düzenleme:
iyi ki ne grubu diye sormuşum patlama yaptı
işin şakası bi yana, iyi oluyo ama.. Bi yandanda bilip görerek yazışmış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…