ben içiyorum vallahi kim demiş zarralıkızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?
izle bak çok komikBakim ona bi hiç dizi izlemiyorum valla
cok gecmis olsun canim
sagol canim bu isleri 1 gunde yaparim normaldede simdi tembellikten 1 haftada ancak bitiyor :)
bu arada bende bir kitap tavsiyesindd bulubayim.tracy hogg bebek sorunlarina mucize cözümler.oglunda cok faydasini gormustum
oy masallah onlara :)
benide ekleyin benide kime mesaj atiyoruz
kızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?
ben içiyorum vallahi kim demiş zarralı
izle bak çok komik
ah ben beceremedimki arkadaşı dur bakıyım eşim geldi deyimde eklesin
kızlar başka yerlerde takılıyordum kafam karıştı, süte bal koymak zararlıymış öyle midir, ben koyuyorum 1 çay kaşığı, bi de yağsız sütte daha fazla kalsiyum varmış öyle midir?
Saol.hayatim yaa..
Valla buugun patronumda soledi eger dayanamazsam onu da koyarim simdilik buz iyi geldi zonklamasi agrisi gecri sukur
Canim guvendigin bir dis doktoruns git.danis bakalim o.ne diyecek.. Ama cok agrin varsa bekleme lutfen gerek yok aci cekmeye
Evet cnm eger minoset icemezsem.parol.alicam.. Simdilik iyi gidiyor.bakalim aksama belli olur. Dis hep.aksam tutar cunku.
Amiinnn zuhalcim hicbirimizin hic bir yeri agrimasin insAllah..
Saol canim benim evet minoset olmazsa onu alcaz artik :)
Benim fasulye eennnn beklemedigim anda bana surpriz yaptigi ijcin hamile kaldigimda bile ilk aklima gelen eyvah dislerim olmustu :)
Belirli bir sureden sonra folikasidin fazlasi zarar.diye bilihorum canim ben. Hepimiz birakfik.sonucta
bir de.kizlar.sorum olacak. Ben agzimi karbonatli suyla garhgara yapabilir miyim ? Enfeksiyondan korkuhorum acikcasi.. Bir de surekli buz kohuyorum ya buz yanigi diye bisey var o olmasin sakin
Orkide nerde yaa doktoruummm yetis doktoruummmm..
Telefondan rdigim icin imla hatalari oluyor affedin kizlar...
ben içiyorum vallahi kim demiş zarralı
izle bak çok komik
kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...
kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...
paşaaam, bu facebooktaki onaylı üyelik gerektiren OCAK ANNELERİ 2014 grubu mu bahsettiğiniz? beni de ekleyin beni dee :)
ben cvp vermiş olayım hehherevet cnm orası.. Gruba katıl de, onaylar arkadaşlar...
kabuk edildin mi kızzz??
iviit anında kabul etti yasemin sağolsun :)))
kabuk edildin mi kızzz??
pufum seni hazir yakalamisken liste bilgilerini veriyim, haftalar once yazmistim sen yasakliymissin goremedin : /
ilk bebik
istanbul
4 nisan
11 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?