2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
grup açılmasına çok çok sevindim çükü burda takiı edemiyordum face çok çok iyi oldu. istek göderdim kabul ederseniz sevinirim kızlar

kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...

varrr...günaydın canım...aynı problemi yaşıyorum renksiz su şeklinde bi akıntı geliyodu doktoruma sordum normal dedi..sıkıntı olmaz sanmıyorum son aylarında eğer böyle bi su gelirse sıkıntı olur dedi doktor amcamız bebeğin suyunda bi eksilme olabilirmiş ama bu aylarda normal dedi..sıkma canını..

Günaydın....

Ben bugün annemin babamın yanına gideceğim..... Hafta sonu oradayım.... Yaşasınnnn.....

günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden

bende ekledim umarım doğru gruptur beni de alın

günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden

milupaya dimi ben ilk gebeliğimde olmuştum gelmişti bi paket kaybedince üzüntüden atmıştım.. kitapçık vs. birde çay filan gibi şeyler vardı......... aslında bende bi göz atayım oraya

canım günaydın ben şimdi kayıt olsam bana da yollarlar mı acaba?
ben de anne boyutuna üye olmuştum güzel bi kitap yolladılar hamilelik ve sonrasıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…