2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım günaydın ben şimdi kayıt olsam bana da yollarlar mı acaba?
ben de anne boyutuna üye olmuştum güzel bi kitap yolladılar hamilelik ve sonrasıyla ilgili

yollarlar heralde canım yalnız hediye paketi istiyorum kısmını isaretlemen gerekli uutma bende çoktan unutmuştum eve gelmişler bulamamışlar tel açtılar iş adresimi verdim kaybolmadan gelir inş.

günaydın herkesler biz oğluşumla bugün miik kelebeğimizi görmeye gidiyoruz çok heyecanlıyım.bi yandanda ya dr erkek derse diye korkuyorum.geçen hafta kız demişti ama
bu arada bu faceteki gruba bende istek gönderdim inş doğru gruptur.siz diye başkalarıyla yazışmim :18::18:
ikisi de aynı bende decavit kullanıyorum canım... elevit de kabızlık sorunu daha fazla hatta bu yüzden decavite geçen sayısı çok
sevindim o zaman cım.gerçi bende çok içemiyorum bir ayda bir deste bitmedi daha

kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...

merhabalar benimde oluyor sanki çok gibi geliyor doktora sorduğumda normal dedi ben de artık takılmıyorum
günlük ped kullanıyorum iş yerinde evde isem sürekli değiştiriyorum çamaşırımı başka bir çözüm bulamadım

günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden

aaa ne kadar güzel bir şeymiş o ben de bakıyım :)
güle güle kullan canım

heycan dorukta prensesini gör bakalım %100 olsun artık :)
kızlarımız nazlı geç gösteriyorlar:)

Günaydın kızlaarrr,

Facedeki grupta yönetici arkadaşlar görünce kabul ederler üyeliklerinizi.. Hepinize harika bir gün diliyorumm... Tutkucum Allah gönlündekini versin canım..

vallahi canım eşim yapıp getiriyor benim bildigim etkisi azalıyor diye biliyorum sıcakya o bakımdan amam ne gidiyor be
egumus halletti canım, sağolasın
gördüm canım
kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...
canım akıntının olayı önemli ne şekilde geliyor su gibimi eger öyleyse doktora git aşırı gelmiyorsa birşey olmaz benim kızımda kaıntım geliyor deidgimde mille ban bendede geliyor demişti 4 aylıktı kızım meyerse nişanım geliyormuş haftasına dogurdum eczanelerde turluson kagıdı var ondan al dene allah koruusn herşey olabilri böyle yazıyorum diye kızmayın aklınızda bulunsun diye yazdım ben cahillik ettim bilemeidm bri arkadaşımda akıntım böyle su gibi geliyor demişti malesef kesesindeki su sızmış enfeksiyona dikkat edin günde en az 3 litre
paşaaam, bu facebooktaki onaylı üyelik gerektiren OCAK ANNELERİ 2014 grubu mu bahsettiğiniz? beni de ekleyin beni dee :)
gelim yavrum çıkın çıkın gelin
kızlar facede grup mu actınızzz cok mutlu oldum :) facede aktifim ama kk ya girmeyi hep unututyorummmm benide alın öyle bi grup buldum ama sizmisiniz başka bi grup mu bilemedim
vaydevrem gördüm seni
bende ekledim umarım doğru gruptur beni de alın

:18::18::18::18::18:acaba dogru grupmu eger dogruysa paşam ben geldim yaz geleyim sana hoş geldine

dişin nasıl oldu canım?

Çok şükür iyi julietcim.. Akşam sürekli buz koydum.. Doktor ne dediyse uyguladım.. Sonuç ağrısız geçen bir gece sadece hafif şişen bir yanak :) Hala acım var biraz tabi ama o diş ağrısının yanında nedir ki yaaa, duymuyorum bile o acıyı

ohh geçtiyse dün gece sorunsuz bundan sonra daha iyi olursun
bebiş annesine güç oldu kuvvet oldu
o dikiş acıları da geçti mi turp gibi sağlamsın :)

günaydın sıpalarımın anneleriallah şükür babamız erken kalktı kahvaltımıı zyaptırdı mutfagımız topladı evim düzgün dah ane isterim meyve tabagımıda hazırladıbugün eşimle gzüel bri atıştım sabah dedim olmuyor böle hep geç yatıyorsun uykuyu alamıyoursun erken kalkmıyorsun işe geç kalıyorsun artık 2 kişi degiliz dedim ban can taşıyorum içimde dedim beni deli etme adam dedimsabah sabah dedi neden aglıyorsun aglarım sinirlerim bozuldu deidm işelrini yaptki bitsin diger işler alasın deidm bak artık 2 kişi degiliz gittigim doktor çok pahalı masrafı çok deidm bebegin masrafıda çok olucak deidm kenar apara atmak laızm deidm oturuyorsun sabah akadar oyun oynuyorsn beni çileden çıkarıyorsun dedim saydım drudum baktı aglıyourm olmuyor sen hanlısın söz işe erken gidip erken gelicem dedi erkenden uyucam ha şöyle yola gel deidm içimden buraya girip okursa varya yazdıklarımı aman diyim anlıcagını zişşallahanlaştık internette oyunlar afazla girmicek sonracıma ban zaman ayırıcak ev işelri yemek işleir ona bakıcak ban şimdi termos alıcam çorb aiçin kızlar gzüel uygun bildiginiz bri marka varmı küçük istiyorum birine süt birine çorba ısıtıp koyucamda bilgisi olan

millet uyanamamış galiba hey millet benle jelibon geldi nerdesinzi be altakiler ses verin ulen

sedacım merak ettigim brişey var kaç haftalık gebesinki canın yanmadan nasıl çekti o dişi birde agzına dikişi nasıl attı :44::44:benimde kırık düşüm var birde az çürümüş bebegime birşey olur diye gidemiyorum geçmiş olsund edim amam burdada diyim bari

günaydın canımmmm:)
ağlakda olsa sorunları bir şekilde çözme yoluna gitmişsiniz ne güzel senin adına sevindim
karaca da görmüştüm ben termos ama kullandığım bir termos yok şuan ondan ne desem yalan olur
bugün sakin burası herkes ayakta uyuyor :)

günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden

bana geldi.içinde çanta var kullanışlı bişreye benziyor. numune olarak ıslak mendil pişik kremi şampuan (nıvea bunlar) aptamıl 6.ay maması 1.yaş maması eğitici içinde aşı zamanlarının bile bulunduğu bir kitap ve aptamil indirim çeki koçanı migros ve tansaşlarda geçen. bu kadar

hımm iyiymiş ama mamanın tarihi geçmez inş. nerden baksan 11 ay var daha gelmedi kabolmazsa inş.

günaydın kızlaar :)

hoşgeldiniiz minniik jelibonumuz ve annesi...
paşam termoslardan baktım gittigidiyorda, şu termos var hem fiyatı uygun hem ilerde bebişe de kullanabilirsin.
daha kaliteli marka dersen başka bakarızz.

bugün cuma milet hafta sonunda işleri toparlamaya çalışyor galiba

hoş buldık bebem çok güzel bebem bu tencere şeklide bardak şeklide olanda varmı bardalık şeklide lazım bun açorbayı koysan bardak şeklinede sütü ısıtırım koyarım tam kaynatmadan içemiyorum hoş sütüde içemiyoruda neyse inan içimdeki beslensin diye sevmedigim şeyleri yiyorurm

Selamlar herkese, hayırlı cumalar.

Arkadaşlar, benim çarşamba günü 4. ayım dolmuştu ve dr. randevum vardı. Kan sayımım az olduğu için kan hapı verdi. Ama vitamin türü hiçbirşey vermiyor. Daha doğrusu konusu geçmedi bile. Ama kiminle konuştuysam dr.u d vitamini, kalsiyum, omega 3 vs...alıyorlarmış. Bu gibi vitaminleri alıyorlar. Ancak benim dr.um henüz hiçbirşey vermedi. Ben takviye olarak sadece kan hapı alıyorum. Sizler arasında kullananlar ya da benim gibi kullanmayanlar, dr.u tarafından verilmeyenler var mı? Varsa sebebini biliyor musunuz? Bugün arayıp dr.un kendisine de sorucam zaten. Ama sizlerin neler yaptığınızı ne gibi takviyeler aldığınızı merak ediyorum. İlaç adı önemli değil.

Teşekkürler.

canım sakız istiyor yav birinizde varsa versin bakkal uzak bana 3 kat inamam laızm köşede ne yapsak kimsede yok yolluuyum eşimime beklicem akşam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…