canım günaydın ben şimdi kayıt olsam bana da yollarlar mı acaba?
ben de anne boyutuna üye olmuştum güzel bi kitap yolladılar hamilelik ve sonrasıyla ilgili
sevindim o zaman cım.gerçi bende çok içemiyorum bir ayda bir deste bitmedi dahaikisi de aynı bende decavit kullanıyorum canım... elevit de kabızlık sorunu daha fazla hatta bu yüzden decavite geçen sayısı çok
kızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...
günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden
günaydın herkesler biz oğluşumla bugün miik kelebeğimizi görmeye gidiyoruz çok heyecanlıyım.bi yandanda ya dr erkek derse diye korkuyorum.geçen hafta kız demişti ama
bu arada bu faceteki gruba bende istek gönderdim inş doğru gruptur.siz diye başkalarıyla yazışmim :18::18:
sevindim o zaman cım.gerçi bende çok içemiyorum bir ayda bir deste bitmedi daha
Günaydın kızlaarrr,
Facedeki grupta yönetici arkadaşlar görünce kabul ederler üyeliklerinizi.. Hepinize harika bir gün diliyorumm... Tutkucum Allah gönlündekini versin canım..
vallahi canım eşim yapıp getiriyor benim bildigim etkisi azalıyor diye biliyorum sıcakya o bakımdan amam ne gidiyor bevalla canım ya anlamadım gitti doğru bildiklerimiz hep mi yanlış, ben şekersiz süt içemem. bi de ılık içiyorum, hadi dedim şeker koymayayım da bal koyayım fayda olsun, ama bal sütün faydasını azaltıyor diyorlar , bu arada kuşlarınız da pek tatlıymış
gördüm canımegumus halletti canım, sağolasın
canım akıntının olayı önemli ne şekilde geliyor su gibimi eger öyleyse doktora git aşırı gelmiyorsa birşey olmaz benim kızımda kaıntım geliyor deidgimde mille ban bendede geliyor demişti 4 aylıktı kızım meyerse nişanım geliyormuş haftasına dogurdum eczanelerde turluson kagıdı var ondan al dene allah koruusn herşey olabilri böyle yazıyorum diye kızmayın aklınızda bulunsun diye yazdım ben cahillik ettim bilemeidm bri arkadaşımda akıntım böyle su gibi geliyor demişti malesef kesesindeki su sızmış enfeksiyona dikkat edin günde en az 3 litrekızlar merhaba...size bi sorum olacak...benim aşırı akıntım oluyo böyle su gibi benimle aynı problemi yaşayan var mı...
paşaaam, bu facebooktaki onaylı üyelik gerektiren OCAK ANNELERİ 2014 grubu mu bahsettiğiniz? beni de ekleyin beni dee :)
vaykızlar facede grup mu actınızzz cok mutlu oldum :) facede aktifim ama kk ya girmeyi hep unututyorummmm benide alın öyle bi grup buldum ama sizmisiniz başka bi grup mu bilemedim
bende ekledim umarım doğru gruptur beni de alın
dişin nasıl oldu canım?
Çok şükür iyi julietcim.. Akşam sürekli buz koydum.. Doktor ne dediyse uyguladım.. Sonuç ağrısız geçen bir gece sadece hafif şişen bir yanak :) Hala acım var biraz tabi ama o diş ağrısının yanında nedir ki yaaa, duymuyorum bile o acıyı
Çok şükür iyi julietcim.. Akşam sürekli buz koydum.. Doktor ne dediyse uyguladım.. Sonuç ağrısız geçen bir gece sadece hafif şişen bir yanak :) Hala acım var biraz tabi ama o diş ağrısının yanında nedir ki yaaa, duymuyorum bile o acıyı
günaydın sıpalarımın anneleriallah şükür babamız erken kalktı kahvaltımıı zyaptırdı mutfagımız topladı evim düzgün dah ane isterim meyve tabagımıda hazırladı bugün eşimle gzüel bri atıştım sabah dedim olmuyor böle hep geç yatıyorsun uykuyu alamıyoursun erken kalkmıyorsun işe geç kalıyorsun artık 2 kişi degiliz dedim ban can taşıyorum içimde dedim beni deli etme adam dedim sabah sabah dedi neden aglıyorsun aglarım sinirlerim bozuldu deidm işelrini yaptki bitsin diger işler alasın deidm bak artık 2 kişi degiliz gittigim doktor çok pahalı masrafı çok deidm bebegin masrafıda çok olucak deidm kenar apara atmak laızm deidm oturuyorsun sabah akadar oyun oynuyorsn beni çileden çıkarıyorsun dedim saydım drudum baktı aglıyourm olmuyor sen hanlısın söz işe erken gidip erken gelicem dedi erkenden uyucam ha şöyle yola gel deidm içimden buraya girip okursa varya yazdıklarımı aman diyim anlıcagını zişşallahanlaştık internette oyunlar afazla girmicek sonracıma ban zaman ayırıcak ev işelri yemek işleir ona bakıcak ban şimdi termos alıcam çorb aiçin kızlar gzüel uygun bildiginiz bri marka varmı küçük istiyorum birine süt birine çorba ısıtıp koyucamda bilgisi olan
millet uyanamamış galiba hey millet benle jelibon geldi nerdesinzi be altakiler ses verin ulen
günaydın kızlar hamile kaldıgımı ögrendigimde aptamile kayıt olmuştum hediye paketi yollamışlar henüz elime ulaşmadı ama aradılar du bakalım ne çıkcak içinden
bana geldi.içinde çanta var kullanışlı bişreye benziyor. numune olarak ıslak mendil pişik kremi şampuan (nıvea bunlar) aptamıl 6.ay maması 1.yaş maması eğitici içinde aşı zamanlarının bile bulunduğu bir kitap ve aptamil indirim çeki koçanı migros ve tansaşlarda geçen. bu kadar
günaydın sıpalarımın anneleriallah şükür babamız erken kalktı kahvaltımıı zyaptırdı mutfagımız topladı evim düzgün dah ane isterim meyve tabagımıda hazırladı bugün eşimle gzüel bri atıştım sabah dedim olmuyor böle hep geç yatıyorsun uykuyu alamıyoursun erken kalkmıyorsun işe geç kalıyorsun artık 2 kişi degiliz dedim ban can taşıyorum içimde dedim beni deli etme adam dedim sabah sabah dedi neden aglıyorsun aglarım sinirlerim bozuldu deidm işelrini yaptki bitsin diger işler alasın deidm bak artık 2 kişi degiliz gittigim doktor çok pahalı masrafı çok deidm bebegin masrafıda çok olucak deidm kenar apara atmak laızm deidm oturuyorsun sabah akadar oyun oynuyorsn beni çileden çıkarıyorsun dedim saydım drudum baktı aglıyourm olmuyor sen hanlısın söz işe erken gidip erken gelicem dedi erkenden uyucam ha şöyle yola gel deidm içimden buraya girip okursa varya yazdıklarımı aman diyim anlıcagını zişşallahanlaştık internette oyunlar afazla girmicek sonracıma ban zaman ayırıcak ev işelri yemek işleir ona bakıcak ban şimdi termos alıcam çorb aiçin kızlar gzüel uygun bildiginiz bri marka varmı küçük istiyorum birine süt birine çorba ısıtıp koyucamda bilgisi olan
millet uyanamamış galiba hey millet benle jelibon geldi nerdesinzi be altakiler ses verin ulen
bugün cuma milet hafta sonunda işleri toparlamaya çalışyor galibagünaydın canımmmm:)
ağlakda olsa sorunları bir şekilde çözme yoluna gitmişsiniz ne güzel senin adına sevindim
karaca da görmüştüm ben termos ama kullandığım bir termos yok şuan ondan ne desem yalan olur
bugün sakin burası herkes ayakta uyuyor :)
günaydın kızlaar :)
hoşgeldiniiz minniik jelibonumuz ve annesi...
paşam termoslardan baktım gittigidiyorda, şu termos var hem fiyatı uygun hem ilerde bebişe de kullanabilirsin.
daha kaliteli marka dersen başka bakarızz.
selamın hello gençler ben geldim.Cumanız mübarek olsun öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?