2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

evet inş. rabbim nasip ederse 28 aralık alacagız bebegimiz kucagımıza hemoroit ile ilgili herhangi bir ölem almadım heyecadan uuttum doktoruma sormayı evvelsi gü kabız olsun çok kötüydu ama hemen kuru kayısı yedim ve su içtim şimdi iyiyim şükür kabız olmazsak doguma kadar sorun çıkarmaz sanıyorum ama dogumda ıkınmakta hemorotimiz kötü olcak bunuda bılıyorum bakalım hayırlısı

ben sordum yapacağımız bir şey yok dedi. onunla ilgili doktorada gitsen gittiğin anda ciddi şikayetinin olması yani şişmiş olması gerekir o yüzden önceden bizim yapabileceğimiz bir şey yok demişti. dediğin gibi dikkat edeceğiz. yalnız ilk 3 ayda kabızlık problemi yaşanıyor o yüzden sen kayısıı bırakma arkadaşım ne olur ne olmaz... bu arada hangi şehirdesin...

canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere inşallah..bir bakmışsın ocak annesi olmuşsun..bende kasım annesiydim ama aralıkta aldım yavrumu kucağıma..

hımm yapabilecegimiz bişe yok ozama neyse allaha emanet kayseride yaşıyorum ben doktora gittinmi gördümü keseyi

hımm yapabilecegimiz bişe yok ozama neyse allaha emanet kayseride yaşıyorum ben doktora gittinmi gördümü keseyi

ben mayısı bekliyorum daha bir şey yok yani bizde. öncesindeki tüm kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok çıktı çok şükür bakalım şimdi sıra bizde ve nasibimizde :)

ben mayısı bekliyorum daha bir şey yok yani bizde. öncesindeki tüm kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok çıktı çok şükür bakalım şimdi sıra bizde ve nasibimizde :)

hadi bakalım hayırlısı rabbim gölüne göre versin herseyii inş.

selam kızlar
son adet tarihim 31 mart.aslında adet tarihimmi düşük yaptığım tarih mi belli değil.geçen ay kan değerlerim düşmeye başladı ve bebeği kese oluşmadan kaybettik.800 kadar yükseldi sonra birden düşmeye başladı doktorum bir kaç gün içinde kanaman olur dedi ve iki gün sonra 31 martta kanamam oldu.normal sireçte bat 26 mart ama bu düşükle şaşma olurmu bilmiyorum.doktor korunmayın dedi korunmadık ama sadece 11.günde ilişkiye girdik.
hikayem çok uzun kızlar ve iki oğlum da var çok şükür.şimdi belki niye üçüncü düşünüyor bu kadın delimi diyeniniz var ama eşim de bende istiyoruz üç olsun belki kızımız olur diye.üstelik çalışan bir bayanım öğretmenim.

yok canım ne munasebet biz neden yargılayaylım senin kaç çocuk istedigini hem bence 3 te fazla deil kaybın için üzüldüm inş. bu ay rabbim sağlıklısından nasip etmiştir ne durumdasın suan kaç gunde bi regl oluyosun

kızlar ben ocak annesi olamayacağım doktorum ilaç tedavimi tekrarladı önümüzdeki ay adetten sonra smear testi istedi onu yaptıracağım ve ne zaman tedavim bitecek belli değil

kızlar ben ocak annesi olamayacağım doktorum ilaç tedavimi tekrarladı önümüzdeki ay adetten sonra smear testi istedi onu yaptıracağım ve ne zaman tedavim bitecek belli değil

bitecek onu bilioruz öyle değilmi arkadaşım.....stres yapmadan sabırla bekleyeceğiz o süreci. tam olarak sorun neydi bu arada canım...

bitecek onu bilioruz öyle değilmi arkadaşım.....stres yapmadan sabırla bekleyeceğiz o süreci. tam olarak sorun neydi bu arada canım...

kürtajdan sonra oluşan enfeksiyonlar canım sorunum. sol tüpüm iltihap nedeniyle tıkalıydı geçen ay. onu hallettim şimdide rahim ağzındaki enfeksiyon geçmiyor. doktor 12 günlük tedavi verdi şimdi onları kullanmaya başlayacağım işte

sağlık herşeyden önemli cimcimecim takma sen kafana düzelince alırsın bebişi sen de ayrıca ocak annesi olamıcam deyip topicten ayrılmazsın umarım...

kızlarr sizdede halen adet olcak gibi agrılar oluyomu ara sıraa bende oluyoo akıntıda var

sağlık herşeyden önemli cimcimecim takma sen kafana düzelince alırsın bebişi sen de ayrıca ocak annesi olamıcam deyip topicten ayrılmazsın umarım...

yok canım ayrılırmıyım hiç :) sizinle birlikteyim evellallah :))

kızlarr sizdede halen adet olcak gibi agrılar oluyomu ara sıraa bende oluyoo akıntıda var

valla bende var karnım çok ağrıyo ayaklarım ısınmıyo...akıntı da aynen dediğin gibi yani..yaptırdığım test kan testi olmasa sıkıntıdan gelmemiştir diye adet beklicem o derece..

valla bende var karnım çok ağrıyo ayaklarım ısınmıyo...akıntı da aynen dediğin gibi yani..yaptırdığım test kan testi olmasa sıkıntıdan gelmemiştir diye adet beklicem o derece..

evet tuvalete halen korkarak gidiyorum alışmamız zaman alıcak hayırlısıyla gelsinler evde çorap patik falan giyyorum ne bulsam geçiriyorum üstüme insanlar yuzumun çok solgun oldugunu söyluyo canımda öyle bişe çekmiyo süt içiyomusun ben içiyorum oda çok şişkinlik yapıyo pantolon dugmesi açık dolaşıyorum

bende de var canım o solgunluk yüzüm sapsarı kaldı bi de bugün kalp çarpıntım nefes darlığım var doktora gidicem birazdan...konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...kat kat giyinme de var aynen gece uyurken çorapla yatıyorum hatta pijama altımı çorabın içine sokuyorum süt konusunda da denedim..normalde içerdim ama hamilelikte içemicem galiba 2 kere denedim ikisinde de afedersin ama çıkardım...

:))) saldık gitti kedimizi desene
doktorum süt yumurta peynir sebze tuketmemi söyledi bende istemesemde içiyorum bulantım olmadıgı için rahatım suan

:))) saldık gitti kedimizi desene
doktorum süt yumurta peynir sebze tuketmemi söyledi bende istemesemde içiyorum bulantım olmadıgı için rahatım suan

ya işte istemek değil mesele çok istiyorum nasıl severek içiyorum o sütü anlatamam ama sonrasında 5 dakika geçmeden klozetin başındayım...folikasit kullanıyo musun ? ben folikasit aldığımdan pek dert etmiyorum içememeyi...yumurtaya dikkat et çokpişmiş olmalı çiğ kalırsa bakteri oluşumu ihtimaline karşı önermiyolar...sucuk salam sosis'ten de uzak durmalıyız...aşermek nasıl bişey ben onu merak ediyorum asıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…