girip hesapladım sürpriz yapmazsa 28 aralık sanırım doğum tarihin. hayırlısı olsun canım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah...
yanlış görmediysem yazdıklarının arasında hemoroit problemin varmış onunla ilgili önlem aldınmı arkadaşım aynı sıkıntı bendede var
evet inş. rabbim nasip ederse 28 aralık alacagız bebegimiz kucagımıza hemoroit ile ilgili herhangi bir ölem almadım heyecadan uuttum doktoruma sormayı evvelsi gü kabız olsun çok kötüydu ama hemen kuru kayısı yedim ve su içtim şimdi iyiyim şükür kabız olmazsak doguma kadar sorun çıkarmaz sanıyorum ama dogumda ıkınmakta hemorotimiz kötü olcak bunuda bılıyorum bakalım hayırlısı
kızlar mrb aralık annesi olcam ama sizlere daha yakınım bende 5 hafta içerisideyim satım 23 mart allah herkese sağlıklı sıhatli evlatlar kolay dogumlar nasip etsi inş. pazartesi günü kesemizi gördüm elhamdülillah 15 20 gun sonrada kalp atışı için gel dedi belirtileriiz eler acaba bende kasık agrısı ve sabahları gögüslerde agrı var bunun dışında bişe yok nazan ben yaşım 28
kepicim bat ne zamandı senin?belirtiler doğru
ben sordum yapacağımız bir şey yok dedi. onunla ilgili doktorada gitsen gittiğin anda ciddi şikayetinin olması yani şişmiş olması gerekir o yüzden önceden bizim yapabileceğimiz bir şey yok demişti. dediğin gibi dikkat edeceğiz. yalnız ilk 3 ayda kabızlık problemi yaşanıyor o yüzden sen kayısıı bırakma arkadaşım ne olur ne olmaz... bu arada hangi şehirdesin...
hımm yapabilecegimiz bişe yok ozama neyse allaha emanet kayseride yaşıyorum ben doktora gittinmi gördümü keseyi
ben mayısı bekliyorum daha bir şey yok yani bizde. öncesindeki tüm kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun yok çıktı çok şükür bakalım şimdi sıra bizde ve nasibimizde :)
selam kızlar
son adet tarihim 31 mart.aslında adet tarihimmi düşük yaptığım tarih mi belli değil.geçen ay kan değerlerim düşmeye başladı ve bebeği kese oluşmadan kaybettik.800 kadar yükseldi sonra birden düşmeye başladı doktorum bir kaç gün içinde kanaman olur dedi ve iki gün sonra 31 martta kanamam oldu.normal sireçte bat 26 mart ama bu düşükle şaşma olurmu bilmiyorum.doktor korunmayın dedi korunmadık ama sadece 11.günde ilişkiye girdik.
hikayem çok uzun kızlar ve iki oğlum da var çok şükür.şimdi belki niye üçüncü düşünüyor bu kadın delimi diyeniniz var ama eşim de bende istiyoruz üç olsun belki kızımız olur diye.üstelik çalışan bir bayanım öğretmenim.
kızlar ben ocak annesi olamayacağım doktorum ilaç tedavimi tekrarladı önümüzdeki ay adetten sonra smear testi istedi onu yaptıracağım ve ne zaman tedavim bitecek belli değil
bitecek onu bilioruz öyle değilmi arkadaşım.....stres yapmadan sabırla bekleyeceğiz o süreci. tam olarak sorun neydi bu arada canım...
sağlık herşeyden önemli cimcimecim takma sen kafana düzelince alırsın bebişi sen de ayrıca ocak annesi olamıcam deyip topicten ayrılmazsın umarım...
kızlarr sizdede halen adet olcak gibi agrılar oluyomu ara sıraa bende oluyoo akıntıda var
valla bende var karnım çok ağrıyo ayaklarım ısınmıyo...akıntı da aynen dediğin gibi yani..yaptırdığım test kan testi olmasa sıkıntıdan gelmemiştir diye adet beklicem o derece..
evet tuvalete halen korkarak gidiyorum alışmamız zaman alıcak hayırlısıyla gelsinler evde çorap patik falan giyyorum ne bulsam geçiriyorum üstüme insanlar yuzumun çok solgun oldugunu söyluyo canımda öyle bişe çekmiyo süt içiyomusun ben içiyorum oda çok şişkinlik yapıyo pantolon dugmesi açık dolaşıyorum
bende de var canım o solgunluk yüzüm sapsarı kaldı bi de bugün kalp çarpıntım nefes darlığım var doktora gidicem birazdan...konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...kat kat giyinme de var aynen gece uyurken çorapla yatıyorum hatta pijama altımı çorabın içine sokuyorumsüt konusunda da denedim..normalde içerdim ama hamilelikte içemicem galiba 2 kere denedim ikisinde de afedersin ama çıkardım...
:))) saldık gitti kedimizi desene
doktorum süt yumurta peynir sebze tuketmemi söyledi bende istemesemde içiyorum bulantım olmadıgı için rahatım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?