2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hımm ben elevit kullanıyorum yumurtayı bugun az pişmiş yedim zatede hoşuma gitmedii 1 taneden bişe olmaz heralde zaten hep çok pişmiş yiyorum

canım bat bugün ama geçen ay düşükten sonra yumurtlama düzenim değişmiş olabilir
zaten bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı çok şaşırdım daha önceki hamilelik belirtilerim vardı herhalde bu düşük alt üst etti bedenimi.artık bir dahaki ayaiolursa olur olmazsa allah iki oğluma can sağlığı versin

evet allah iki oğluna uzun ömürler versin ve inş. sağlıklı sıhhatli bir kız kardeste nasip etsin üzülme rabbim en iyisini bilir zamanını bekliyodur 2 tane oldu ise 3. nede olmasın dua et

hımm ben elevit kullanıyorum yumurtayı bugun az pişmiş yedim zatede hoşuma gitmedii 1 taneden bişe olmaz heralde zaten hep çok pişmiş yiyorum

yok canım bi taneden bişey olmaz ben de nescafe içtim dün unutmuşum :) kafein de almamamız lazım ya malum doktor bebiş yapma çalışmaları sırasında vucüdum hamileliğe alışsın diye folicplus vermişti,ama bugün kalbimde çok çarpıntım oldu sağlık ocağına gittim değiştirdi bana da elevit verdi.

bende bi bilebisem hangi ayın annesi olucam :44:
hesaplayıcılar 28 aralık diyor doktor ocağın ilk bebeklerinden olur ama önümüzdeki hafta belli olucxak diyor
bakalım aralık mı ocak mı
merakla beklicez bir hafta daha

kızlar merhaba bugün 4+4 üz
3. hcg testini yaptırdık doktor normal dedi çarşamba da keselenmeye çağırdı
ben riskli hamilelik geçirdiğim için haftada bir kontrole gidicem muhtemelen (2 düşüğüm var pıhtılaşmaya karşı iğne oluyorum hergün)
siz ne zaman gidiceksiniz?keseyi gören olursa söylesin görene bulana ödül var
bu arada midem hiç bulanmadı şimdiye kadar
ama arada bi yerküre ayağımın altından kayıyo :111:
buschy canım ben de de çok çarpıntı oluyo ama stresten diye düşünmüştüm
folik asit de çarpıntı yapıyomuşmu yaa
1 senedir folbiol içiyorum hap manyağı oldum
kızlarr sizdede halen adet olcak gibi agrılar oluyomu ara sıraa bende oluyoo akıntıda var
melek arkadaşım bende bikaç gün önce sarı akıntılar vardı şimdi şeffafa döndü
1 haftadır akıntı ve kasık batması var bazen adet sancısına benziyo
bazen ince sızı şeklinde oluyo
doktor normal dedi rahim büyüyo ve rahimin iç karına tutunduğu bağlar gerildiği için de ağrı yapıyomuş
canım bat 8 mayıs

canım 4 mayıs gibi bi test yaparsın güzel haberle gelirsin inşallah :124:
ben 4 gün kala öğrenmiştim idrar testinde
5 gün kala yaptığım erken gebelik testi de hiçbişey çıkarmadı sözde erken test.
dandik testler gibisi yok,birkaç TL lik test bile çıkardı yani

yeni yılın ilk anneleri dünyanın en güzel yeni yıl hediyelerini almak için sabırzırlanıyor olmalı :)
darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

yeni yılın ilk anneleri dünyanın en güzel yeni yıl hediyelerini almak için sabırzırlanıyor olmalı :)
darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

cimcime kız sen bidahaki ay hamile kalırsan ve sezeryan olursan yeni yıla yetişirsin belki şekerim
ocak şubat farketmez o hangi ayda olursa olsun en büyük hediye olcak sana kuzum

cimcime kız sen bidahaki ay hamile kalırsan ve sezeryan olursan yeni yıla yetişirsin belki şekerim
ocak şubat farketmez o hangi ayda olursa olsun en büyük hediye olcak sana kuzum

ben yeni yılın ilk saniyelerinde kucaklıcam hepinizi sollıcam
aynen canım yaaa ocak şubat farketmez yeterki sağlıklı olsunlar

buschy canım ben de de çok çarpıntı oluyo ama stresten diye düşünmüştüm
folik asit de çarpıntı yapıyomuşmu yaa
1 senedir folbiol içiyorum hap manyağı oldum

canım o değil çarpıntı yapan...kansızlık var bende...folicplus neden bırakıldı anlamadım ama pazartesi kadın doğuma çıkıcam anlıcaz bakalım neler oluyo...

canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirim..içimden bir ses gebesin diyor..hayırlısı ne diyeyim..ilk gebeliğimde 3-4 gün önce öğrenmiştim..2 mayısta kan vereceğim yine..

canım o değil çarpıntı yapan...kansızlık var bende...folicplus neden bırakıldı anlamadım ama pazartesi kadın doğuma çıkıcam anlıcaz bakalım neler oluyo...

folicplus bende kullanıyordum
sonra ağır baş ağrıları çekmeye başladım bir gece dyanamayıp acile gittik tansiyon fırlamış
araştırdılar iki gün sonra folicplustan olduğu anlaşıldı doktor hemen kes dedi dediği gibi kestikten sonra dinmeyen baş ağrıları bitti tansiyonum yerine geldi
ve ben o ay 5 haftalık düşük yaptım...
doktor yazmadan ve gerekli olup olmadığını bilmeden kullanmayın geri dönüşü olmayan şeyler olabiliyor
benim anlamadığım doktorlar hamileik düşünüyorum diyince hemen nasıl verebiliyor bu ilaçları
nerden biliyorlar ihtiyacımız olduğunu
ben hergün 2 kere yeşil salata yerim kase falan değil benimki koca bir leğene eştir yani
bulgur dersen nerdeyse 2 günde bir mutlaka birşeyin içinde kullanırım vücudum gerekli emilimide gerçekleştiriyorsa ne biliyim
dikkatli olun baş ağrısı kalp çarpıntısı tansiyon yükselmesi çıkarsa doktorunuza kullandığınız ilaçları hatırlatın gözden kaçmasın...
hepinize sağlıklı hamilelikler sağlıcakla alabilelim inşallah yavrularımızı kucağımıza...

canım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirim..içimden bir ses gebesin diyor..hayırlısı ne diyeyim..ilk gebeliğimde 3-4 gün önce öğrenmiştim..2 mayısta kan vereceğim yine..
hadi bakalım az kaldı o zaman
içine doğuyo insanın gerçekten,gerçi ben bu ay adet olurum diyodum ama sürpriz oldu
ben yeni yılın ilk saniyelerinde kucaklıcam hepinizi sollıcam
aynen canım yaaa ocak şubat farketmez yeterki sağlıklı olsunlar
sen de mi televizyona çıkıcan yeni yılın ilk bebeği diye
toplu doğum töreni
çok ilginç ya neye dayanaraktan bıraktırdılar ki folik asit çok önemli
doktor ne dicek acebaa

Merhaba arkadaşlar

Bende bugün öğrendim önce idrarda pozitifi gördüm ardından kan verdim sonuç 480 çıktı doktora gösterdik henüz ultrasonda bişi gözükmedi 6mayısta çağırdı

Bu arada bat: 27 mart bdt: 01 Ocak yaş:38. Bir oğlum var 25 aylık.

Daha sonra ayrıntıya girerim tüm ocak annelerine merhaba tekrar

tatlım sen önce kendine çok iyi bak bir an önce iyileşki bebişini rahat rahat alabilesin kucağına. en önemlisi senin sağlığın sırasıyla herşey yoluna girecektir. sorunun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğinide biliyoruz nasılsa :)

tatlım doktorqa gittinmi... ama hamilelik belirtilerinden ilki değişen kan basıncından dolayı tansiyon düşüklüğü sık ve kısa nefes alıp verme çok çabuk yorulma ve tansiyon düşme halidir diyorlar

sen de mi televizyona çıkıcan yeni yılın ilk bebeği diye
toplu doğum töreni

kadınlar kulübü olarak el ele çıkarız kız ne güzel olur dimi sanki programlamış gibi aynı saniyelerde pırtlatırız

amin cimcimecimmmm

aynen canım öncelikle benim iyileşmem lazım ama ne gariptirki bu sefer hala ilaçlarıma başlayamadım sanki bi el engelliyo onları kullanmamı ama bu akşam başlarım heralde

Minikkelebek merhaba bizim bebişlerin doğum haftası aynı )))))))
Sanada hayırlı olsun
Bişey sorucam sen kesyi görebildin mi

Canım benim nasıl sevindim anlatamamm rabbim sağlıkla kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…