ya işte istemek değil mesele çok istiyorum nasıl severek içiyorum o sütü anlatamam ama sonrasında 5 dakika geçmeden klozetin başındayım...folikasit kullanıyo musun ? ben folikasit aldığımdan pek dert etmiyorum içememeyi...yumurtaya dikkat et çokpişmiş olmalı çiğ kalırsa bakteri oluşumu ihtimaline karşı önermiyolar...sucuk salam sosis'ten de uzak durmalıyız...aşermek nasıl bişey ben onu merak ediyorum asıl :)
canım bat bugün ama geçen ay düşükten sonra yumurtlama düzenim değişmiş olabiliryok canım ne munasebet biz neden yargılayaylım senin kaç çocuk istedigini hem bence 3 te fazla deil kaybın için üzüldüm inş. bu ay rabbim sağlıklısından nasip etmiştir ne durumdasın suan kaç gunde bi regl oluyosun
canım bat bugün ama geçen ay düşükten sonra yumurtlama düzenim değişmiş olabilir
zaten bu gün idrar testi yaptım negatif çıktı çok şaşırdım daha önceki hamilelik belirtilerim vardı herhalde bu düşük alt üst etti bedenimi.artık bir dahaki ayaiolursa olur olmazsa allah iki oğluma can sağlığı versin
hımm ben elevit kullanıyorum yumurtayı bugun az pişmiş yedim zatede hoşuma gitmedii 1 taneden bişe olmaz heralde zaten hep çok pişmiş yiyorum
buschy canım ben de de çok çarpıntı oluyo ama stresten diye düşünmüştümyok canım bi taneden bişey olmaz ben de nescafe içtim dün unutmuşum :) kafein de almamamız lazım ya malumdoktor bebiş yapma çalışmaları sırasında vucüdum hamileliğe alışsın diye folicplus vermişti,ama bugün kalbimde çok çarpıntım oldu sağlık ocağına gittim değiştirdi bana da elevit verdi.
melek arkadaşım bende bikaç gün önce sarı akıntılar vardı şimdi şeffafa döndükızlarr sizdede halen adet olcak gibi agrılar oluyomu ara sıraa bende oluyoo akıntıda var
canım bat 8 mayıs
yeni yılın ilk anneleri dünyanın en güzel yeni yıl hediyelerini almak için sabırzırlanıyor olmalı :)
darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
cimcime kız sen bidahaki ay hamile kalırsan ve sezeryan olursan yeni yıla yetişirsin belki şekerim
ocak şubat farketmez o hangi ayda olursa olsun en büyük hediye olcak sana kuzum
buschy canım ben de de çok çarpıntı oluyo ama stresten diye düşünmüştüm
folik asit de çarpıntı yapıyomuşmu yaa
1 senedir folbiol içiyorum hap manyağı oldum
canım 4 mayıs gibi bi test yaparsın güzel haberle gelirsin inşallah :124:
ben 4 gün kala öğrenmiştim idrar testinde
5 gün kala yaptığım erken gebelik testi de hiçbişey çıkarmadı sözde erken test.
dandik testler gibisi yok,birkaç TL lik test bile çıkardı yani
canım o değil çarpıntı yapan...kansızlık var bende...folicplus neden bırakıldı anlamadım ama pazartesi kadın doğuma çıkıcam anlıcaz bakalım neler oluyo...
hadi bakalım az kaldı o zamancanım benim inşallah hayırlı haberlerle gelirim..içimden bir ses gebesin diyor..hayırlısı ne diyeyim..ilk gebeliğimde 3-4 gün önce öğrenmiştim..2 mayısta kan vereceğim yine..
sen de mi televizyona çıkıcan yeni yılın ilk bebeği diyeben yeni yılın ilk saniyelerinde kucaklıcam hepinizi sollıcam
aynen canım yaaa ocak şubat farketmez yeterki sağlıklı olsunlar
çok ilginç ya neye dayanaraktan bıraktırdılar ki folik asit çok önemlicanım o değil çarpıntı yapan...kansızlık var bende...folicplus neden bırakıldı anlamadım ama pazartesi kadın doğuma çıkıcam anlıcaz bakalım neler oluyo...
kürtajdan sonra oluşan enfeksiyonlar canım sorunum. sol tüpüm iltihap nedeniyle tıkalıydı geçen ay. onu hallettim şimdide rahim ağzındaki enfeksiyon geçmiyor. doktor 12 günlük tedavi verdi şimdi onları kullanmaya başlayacağım işte
bende de var canım o solgunluk yüzüm sapsarı kaldı bi de bugün kalp çarpıntım nefes darlığım var doktora gidicem birazdan...konuşurken bile nefes nefese kalıyorum...kat kat giyinme de var aynen gece uyurken çorapla yatıyorum hatta pijama altımı çorabın içine sokuyorumsüt konusunda da denedim..normalde içerdim ama hamilelikte içemicem galiba 2 kere denedim ikisinde de afedersin ama çıkardım...
yeni yılın ilk anneleri dünyanın en güzel yeni yıl hediyelerini almak için sabırzırlanıyor olmalı :)
darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
sen de mi televizyona çıkıcan yeni yılın ilk bebeği diye
toplu doğum töreni
tatlım sen önce kendine çok iyi bak bir an önce iyileşki bebişini rahat rahat alabilesin kucağına. en önemlisi senin sağlığın sırasıyla herşey yoluna girecektir. sorunun ne olduğunu ve nasıl çözüleceğinide biliyoruz nasılsa :)
amin cimcimecimmmm
hadi bakalım az kaldı o zaman
içine doğuyo insanın gerçekten,gerçi ben bu ay adet olurum diyodum ama sürpriz oldu
sen de mi televizyona çıkıcan yeni yılın ilk bebeği diye
toplu doğum töreni
çok ilginç ya neye dayanaraktan bıraktırdılar ki folik asit çok önemli
doktor ne dicek acebaa
Kızlar merhaba dün sabah ilk idrarla yaptığım 3 farklı test pozitif çıktı
2 düşüğüm olmuştu daha önce o yüzden çok paniğim şu an
2014 ün ilk annesi olmayı allahım nasip etsin inşallahDarısı herkeslerin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?