2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin canlarim doktora gittik geldik sabah hersey yolundaymis cok sukur 15 gun sonra ayrintili ultradon 7 hafta sonra seker yuklemesi olacakmis

nerden kaldın kızbundan sonra yataktan kalkıcam ben burdayın dicem sonra geri yatıcen
bu arada suiçemketen bri hal oldum wc git gel:83::83::83:

amann işler güçler işte,azıcık toparladım da öyle geldim.He sen sabahtan bi ses ver biz tekmil verelim sana toprağımiç iç wc ücretini ben toplıycam sendensakız bulamıyorsan balın peteğini çiğne o da mı yok o zaman ekmek içi filan çiğne,ayy hiç yardımcı olamadım farkındayım boşver sakızı dişin kötü olur bide seda gibi diş ağrısı çekme kızcağız perişan oldu zaten.

Gunaydin canlarim doktora gittik geldik sabah hersey yolundaymis cok sukur 15 gun sonra ayrintili ultradon 7 hafta sonra seker yuklemesi olacakmis

gözün aydın ayy e güzel ayrıntılıda uzun uzun görücen kuzunu nasıl buyumuşmu benim randevumda 5 gun sonra

Merhaba arkadaşlar biz geldik doktordan kafamız gayet karışık bir şekilde :) Yardımcı olursunuz umarım bize. Bu arada bi oğluşum olacağı kesinleşti Beni de listeye eklersiniz ama gerekli bilgileri vermeden önce bazı sorularım olacak.

1- Son adet tarihim 26 mart, gebeliğimi ilk öğrendiğimde doktorum geç döllenme olmuş, tahmini doğum tarihin 07.01.2014 demişti. bende sitede bulunan takvimden takip ettiğimde sat ım 02.04.2013 görünüyordu. Bugün ki kontrolümde doktorun asistanı ultrason için beni hazırlarken sat ı sordu 26 mart dedim doğal olarak ve bebeğim de anında 1 hafta daha büyümüş oldu, bu durum benim kafamı çok karıştırdı.

2- doktorum 1 ay önceki kontrolümde gynoferon verdi ama bu ilaç bende çok bulantı ve karın ağrısı yaptı. bugün söylediğimde elevit ile değiştirdi; şimdi onu kullanacağız hemde tok karnı; bu ilaçla ilgili yorumları geçmiş sayfalarda hatırlıyorum ama aklımda kalmadı inanın; rahatsız edici tarafları nelerdir?

3- ekleyebilirsem son ultrason resmini ekleyeceğim oğlumun, Allah aşkına doğum tarihiyle ilgili bilgi verir mi bi arkadaş bana, 4 tane farklı tarih var; ocak annesi olamazsam da aranızdan ayrılmak zorunda mıyım

öpüldünüz hepiniz...

maşşallah canım en büyük istekelrimi yazdın biliyormusun ben ne detaylıya nede şeker yüklemesine hidebilidim işşallah nasip olur bu sefer

ama ama ama sakızın yerini tutmazki ah salak kafam eşime demeyi unuttum allahım aşeriyorum sanki ya ne yapsam

merhaba canım ben kendi adıma söyleyim sadece elevit kullanıyorum.Doktorlarımızın uyguladıkları yöntemler malesef farklı,ve onlara güvenmekten başka çaremiz yok,Allah iyilerine düşürmüştür umarım.Benimde daha hiç tansiyonum ölçülmedi mesela,ama çok önemliymiş tansiyon aklıma takılıyo benimde niye ölçmedi acaba diye.Dediğim gibi Allaha emanetiz,o yüzden doktoruna sor ama kafana da takma demekki var bir bildiği herkesin bünyesi aynı değil sonuçta güveniyorsan yola devam.

canım genelde 12 haftada folik kesilip elevit yada decavit yani multivitamin denen içinde ne ararsan var olan bir ilaç veriyor doktor
ama şu da var arkadaşım 6 aylık hamile ona vermedi bu ilaçları yorgunluk halsizlik varsa veriyorum ben demiş
yani anlayacağın çoğu doktor versede vermeyen doktorlarda çıkabiliyor
sen yinede sor bakalım ne diyecek

ohh gözün aydın :)
bebiş kocaman olmuştur artık :)

maşallah oğluşuna :)
ama ben fotodan bir şey anlamadım :)
gördüğüm kadarıyla da 31/12/13 gözüküyor senin doğum tarihi
17+3 günlüksün sanırım şuan doğru mu anladım
elevit çoğunlukta kabız yapmış canım ben de de yaptı decavitle değiştirdi doktor
içerikleri aynı sana tavsiyem kesinlikle bağırsaklarını çalıştırcak güzle bir yol bul ve öyle içmeye devam et
zorluk çekmessin

eyvahlar olsun paşam aşerdiğin şey sakız mı oldu :)
sokakta çocuk falan yok mu aldırsan

canım ben 2 oglumda mayısın 16 regli oldum gittim doktora geç döllenme deid 6 haftalıktı düşün kese görünmeid geç döllenmem deid adette neyse o benim bildigim bebem erkek bebeler çabuk gelişir canım elevin vitamin canım her gene kullanıyor kilo aldırıyor diyorlar amam bilemicemhiç kullanmadım perşembe doktora gidicem ilaçlarımı diyeyim belkim degiştiri rabbime şüküller olsun 14 haftalık olucam yarın giricem yanı 17 haftada riskli haftaları giricem dua eidin kızlar hamilenin dualsı kabul olurmuş
bu arad agene açıktım ben iyimi mevye kapıyım geliyom

evde kendin ölç senin ceyara söyle alsın dişital benim ceyar yol ageldi kız geçmişi okuudnmu yazdım bugün günlük bölümünede yazdım kadınlar hamamı diye gri ok ben yazıyorum oraya hep içim rahatlıyor tavsiye ederim
eyvahlar olsun paşam aşerdiğin şey sakız mı oldu :)
sokakta çocuk falan yok mu aldırsan

ne kadar ucız aşerdim bebem eşime söylesen benle iftaar eder alışkının sakıza bebem rahatlıyorum da baktım zulamda kalmamış 5 kattayım alt kattakinin kız kardeşi var söylüyümde o alsın çigneyim bari

Teşekkürler, evet güveniyorum Dr.uma ama tabiki de kafamda benim de karışıklığım oldu, çünkü çoğunluğun Dr.unun kesinlikle folikasitten sonra vitaminlere devam ettirmesi bana ettirmemesi, dediğin gibi arayıp sorucam. Belkide ona çok şikayetlerde bulunmadığım içindir. Ben arayıp öğreneyim.

Cevap veren, yardımcı olan herkese teşekkürler...

kızlar kızlar yarın 1 de doktor radeumuz var. Busefer gösterirmiki benim sıpa acaba (

vallahi benimki 3 kere soktu beni makinaya işşallah cinsiyetini ögrenirimbride diyorumki ögrenmesemmi ya süpriz olsun ne dersindddogurunca sag saglim ögreniirm benim için cinsiyet önemli degil sgalıklı olması benle kalması önemli

yaw sorma dün dedim aslında cep telefonuna dünyanın parasını veriyosunda bana bi dijital tansiyon aleti almıyosun dedim,sence ne dedi?Haklısın canım....Sonuç ne oldu hiçbişey.İyi dedin o hamam sayfasını bugun bi kurcalayım onuda bende yazıp dururum artık ceyarla ilgili ağız ishali oldum resmen kimi görsem odunu kötülüyom.Okumammı yavrum aferin sana umarım bikaç günlük olmaz düzelme doğurana kadar böyle devam eder.Bu arada dün resimde yüklemişsin paşamla köpük ne tatlı onlar öyle öperim miniklerini,ishali düzeldimi köpüşünün annesi?

Canım ben 15+6 yım bugün, uyuşturdular tabiki yoksa dayanmam imkansızdı, kullanacağı anestezi iğnesinin iznini doktorumdan aldım o şekilde çektirdim canım, bebeğe bişey olmuyor, o ağrının stresinin bebeğe daha büyük zararı var..

Öyle şey olur mu ya, neden ayrılasın ki, belki biz de erken doğurucaz ne biliyoruz ki sen gitme bizimle kal

kızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…