nerden kaldın kızbundan sonra yataktan kalkıcam ben burdayın dicem sonra geri yatıcen
bu arada suiçemketen bri hal oldum wc git gel:83::83::83:
Gunaydin canlarim doktora gittik geldik sabah hersey yolundaymis cok sukur 15 gun sonra ayrintili ultradon 7 hafta sonra seker yuklemesi olacakmis
maşşallah canım en büyük istekelrimi yazdın biliyormusun ben ne detaylıya nede şeker yüklemesine hidebilidim işşallah nasip olur bu seferGunaydin canlarim doktora gittik geldik sabah hersey yolundaymis cok sukur 15 gun sonra ayrintili ultradon 7 hafta sonra seker yuklemesi olacakmis
amann işler güçler işte,azıcık toparladım da öyle geldim.He sen sabahtan bi ses ver biz tekmil verelim sana toprağımiç iç wc ücretini ben toplıycam senden sakız bulamıyorsan balın peteğini çiğne o da mı yok o zaman ekmek içi filan çiğne,ayy hiç yardımcı olamadım farkındayım boşver sakızı dişin kötü olur bide seda gibi diş ağrısı çekme kızcağız perişan oldu zaten.
Selamlar herkese, hayırlı cumalar.
Arkadaşlar, benim çarşamba günü 4. ayım dolmuştu ve dr. randevum vardı. Kan sayımım az olduğu için kan hapı verdi. Ama vitamin türü hiçbirşey vermiyor. Daha doğrusu konusu geçmedi bile. Ama kiminle konuştuysam dr.u d vitamini, kalsiyum, omega 3 vs...alıyorlarmış. Bu gibi vitaminleri alıyorlar. Ancak benim dr.um henüz hiçbirşey vermedi. Ben takviye olarak sadece kan hapı alıyorum. Sizler arasında kullananlar ya da benim gibi kullanmayanlar, dr.u tarafından verilmeyenler var mı? Varsa sebebini biliyor musunuz? Bugün arayıp dr.un kendisine de sorucam zaten. Ama sizlerin neler yaptığınızı ne gibi takviyeler aldığınızı merak ediyorum. İlaç adı önemli değil.
Teşekkürler.
Selamlar herkese, hayırlı cumalar.
Arkadaşlar, benim çarşamba günü 4. ayım dolmuştu ve dr. randevum vardı. Kan sayımım az olduğu için kan hapı verdi. Ama vitamin türü hiçbirşey vermiyor. Daha doğrusu konusu geçmedi bile. Ama kiminle konuştuysam dr.u d vitamini, kalsiyum, omega 3 vs...alıyorlarmış. Bu gibi vitaminleri alıyorlar. Ancak benim dr.um henüz hiçbirşey vermedi. Ben takviye olarak sadece kan hapı alıyorum. Sizler arasında kullananlar ya da benim gibi kullanmayanlar, dr.u tarafından verilmeyenler var mı? Varsa sebebini biliyor musunuz? Bugün arayıp dr.un kendisine de sorucam zaten. Ama sizlerin neler yaptığınızı ne gibi takviyeler aldığınızı merak ediyorum. İlaç adı önemli değil.
Teşekkürler.
Gunaydin canlarim doktora gittik geldik sabah hersey yolundaymis cok sukur 15 gun sonra ayrintili ultradon 7 hafta sonra seker yuklemesi olacakmis
Merhaba arkadaşlar biz geldik doktordan kafamız gayet karışık bir şekilde :) Yardımcı olursunuz umarım bize. Bu arada bi oğluşum olacağı kesinleştiBeni de listeye eklersiniz ama gerekli bilgileri vermeden önce bazı sorularım olacak.
1- Son adet tarihim 26 mart, gebeliğimi ilk öğrendiğimde doktorum geç döllenme olmuş, tahmini doğum tarihin 07.01.2014 demişti. bende sitede bulunan takvimden takip ettiğimde sat ım 02.04.2013 görünüyordu. Bugün ki kontrolümde doktorun asistanı ultrason için beni hazırlarken sat ı sordu 26 mart dedim doğal olarak ve bebeğim de anında 1 hafta daha büyümüş oldu, bu durum benim kafamı çok karıştırdı.
2- doktorum 1 ay önceki kontrolümde gynoferon verdi ama bu ilaç bende çok bulantı ve karın ağrısı yaptı. bugün söylediğimde elevit ile değiştirdi; şimdi onu kullanacağız hemde tok karnı; bu ilaçla ilgili yorumları geçmiş sayfalarda hatırlıyorum ama aklımda kalmadı inanın; rahatsız edici tarafları nelerdir?
3- ekleyebilirsem son ultrason resmini ekleyeceğim oğlumun, Allah aşkına doğum tarihiyle ilgili bilgi verir mi bi arkadaş bana, 4 tane farklı tarih var; ocak annesi olamazsam da aranızdan ayrılmak zorunda mıyımEki Görüntüle 764686
öpüldünüz hepiniz...
maşşallah canım en büyük istekelrimi yazdın biliyormusun ben ne detaylıya nede şeker yüklemesine hidebilidim işşallah nasip olur bu sefer
ama ama ama sakızın yerini tutmazki ah salak kafam eşime demeyi unuttum allahım aşeriyorum sanki ya ne yapsam
canım ben 2 oglumda mayısın 16 regli oldum gittim doktora geç döllenme deid 6 haftalıktı düşün kese görünmeid geç döllenmem deid adette neyse o benim bildigim bebem erkek bebeler çabuk gelişir canım elevin vitamin canım her gene kullanıyor kilo aldırıyor diyorlar amam bilemicemMerhaba arkadaşlar biz geldik doktordan kafamız gayet karışık bir şekilde :) Yardımcı olursunuz umarım bize. Bu arada bi oğluşum olacağı kesinleştiBeni de listeye eklersiniz ama gerekli bilgileri vermeden önce bazı sorularım olacak.
1- Son adet tarihim 26 mart, gebeliğimi ilk öğrendiğimde doktorum geç döllenme olmuş, tahmini doğum tarihin 07.01.2014 demişti. bende sitede bulunan takvimden takip ettiğimde sat ım 02.04.2013 görünüyordu. Bugün ki kontrolümde doktorun asistanı ultrason için beni hazırlarken sat ı sordu 26 mart dedim doğal olarak ve bebeğim de anında 1 hafta daha büyümüş oldu, bu durum benim kafamı çok karıştırdı.
2- doktorum 1 ay önceki kontrolümde gynoferon verdi ama bu ilaç bende çok bulantı ve karın ağrısı yaptı. bugün söylediğimde elevit ile değiştirdi; şimdi onu kullanacağız hemde tok karnı; bu ilaçla ilgili yorumları geçmiş sayfalarda hatırlıyorum ama aklımda kalmadı inanın; rahatsız edici tarafları nelerdir?
3- ekleyebilirsem son ultrason resmini ekleyeceğim oğlumun, Allah aşkına doğum tarihiyle ilgili bilgi verir mi bi arkadaş bana, 4 tane farklı tarih var; ocak annesi olamazsam da aranızdan ayrılmak zorunda mıyımEki Görüntüle 764686
öpüldünüz hepiniz...
evde kendin ölç senin ceyara söyle alsın dişitalmerhaba canım ben kendi adıma söyleyim sadece elevit kullanıyorum.Doktorlarımızın uyguladıkları yöntemler malesef farklı,ve onlara güvenmekten başka çaremiz yok,Allah iyilerine düşürmüştür umarım.Benimde daha hiç tansiyonum ölçülmedi mesela,ama çok önemliymiş tansiyon aklıma takılıyo benimde niye ölçmedi acaba diye.Dediğim gibi Allaha emanetiz,o yüzden doktoruna sor ama kafana da takma demekki var bir bildiği herkesin bünyesi aynı değil sonuçta güveniyorsan yola devam.
eyvahlar olsun paşam aşerdiğin şey sakız mı oldu :)
sokakta çocuk falan yok mu aldırsan
merhaba canım ben kendi adıma söyleyim sadece elevit kullanıyorum.Doktorlarımızın uyguladıkları yöntemler malesef farklı,ve onlara güvenmekten başka çaremiz yok,Allah iyilerine düşürmüştür umarım.Benimde daha hiç tansiyonum ölçülmedi mesela,ama çok önemliymiş tansiyon aklıma takılıyo benimde niye ölçmedi acaba diye.Dediğim gibi Allaha emanetiz,o yüzden doktoruna sor ama kafana da takma demekki var bir bildiği herkesin bünyesi aynı değil sonuçta güveniyorsan yola devam.
kızlar kızlar yarın 1 de doktor radeumuz var. Busefer gösterirmiki benim sıpa acaba(
evde kendin ölç senin ceyara söyle alsın dişitalbenim ceyar yol ageldi kız geçmişi okuudnmu yazdım bugün günlük bölümünede yazdım kadınlar hamamı diye gri ok ben yazıyorum oraya hep içim rahatlıyor tavsiye ederim
ne kadar ucız aşerdim bebem eşime söylesen benle iftaar eder alışkının sakıza bebem rahatlıyorum da baktım zulamda kalmamış 5 kattayım alt kattakinin kız kardeşi var söylüyümde o alsın çigneyim bari
kızlar kızlar yarın 1 de doktor radeumuz var. busefer gösterirmiki benim sıpa acaba(
Ah şimdi kapı çalsa kaynanam gelse keşke onda vardı sakız
sedacım merak ettigim brişey var kaç haftalık gebesinki canın yanmadan nasıl çekti o dişi birde agzına dikişi nasıl attı :44::44:benimde kırık düşüm var birde az çürümüş bebegime birşey olur diye gidemiyorum geçmiş olsund edim amam burdada diyim bari
Merhaba arkadaşlar biz geldik doktordan kafamız gayet karışık bir şekilde :) Yardımcı olursunuz umarım bize. Bu arada bi oğluşum olacağı kesinleştiBeni de listeye eklersiniz ama gerekli bilgileri vermeden önce bazı sorularım olacak.
öpüldünüz hepiniz...
Ah şimdi kapı çalsa kaynanam gelse keşke onda vardı sakız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?