2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlarrr canlar cigerler daha cok erken ama ben hep düşünüyorum 2.kez anne olanlar daha iyi bilir hastane cantasinda neler olmali ..m ben bu acelecilikle heycanla hemen dogururum heral...

Canım doktoruma hiç şikayette bulunmadım ama 12. hafta bitti hemen onu kesti ve demir hapıyla vitamin haplarını aldırdı.

kızlar kızlar yarın 1 de doktor radeumuz var. busefer gösterirmiki benim sıpa acaba (

bence gösterir, artık göstermezse ayıp he

ben melababebeki merak ediyorum tahlil sonuçlarından sonra amniyosentez olcaktı ne oldu?Girmiyo nezamandır haber alan varmı?

valla ne yalan söyleyeyim bu fotoğraflardan bende hiçbirşey anlamadım :) sitedeki doğum tarihi hesaplama programında 01.01.2014 çıkıyor doğum tarihimiz, şimdilik onu baz alıyoruz bakalım, 22 ağustos da detaylı ultrasona gireceğiz; o zamana kadar beklemedeyiz yine :)

sağol canım, gitmiyorum hiçbir yere, sitedeki doğum tarihimizde 01.01.2014 zaten :)

Ayyy bendekullanıyorum herhangi bise yazmiyo kollarim siwilce oluyo agdadan bende3 tüy dokucu kullaniyorum

bede jilet kullanmak istemiyorum özellikle alt taraflara ama bilemiyorum biyer buldum kimseler tavsiye etmemiş napcaz yaa agdada yaptıramam korkarım ben canım tatlı accık

kızlar hediye paketim geldi bu arada içerisinde bir çanta bebegim dige bir kitap 6 ay sonrası mama 1 yaş üstü devam sutu nivea saç ve vucut sampuanı pişik kremi anneler için cay ve indirim kupunları hepsi numunelik tabi

kızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı

tüy dökücü kremin ilk 3 ay sakıncası olduğunu biliyorum canım ben
sonuçta kimyasal var saç boyası gibi düşünmek gerek onu da

Kizlarrr canlar cigerler daha cok erken ama ben hep düşünüyorum 2.kez anne olanlar daha iyi bilir hastane cantasinda neler olmali ..m ben bu acelecilikle heycanla hemen dogururum heral...

ahh ne güzel ya 2. kez olunca tecrübe konuşuyor bana bildiğin çok uzak sanki yıllar var gibi geliyor :)
yolu bir yarılasam diyorum şimdilik
hastane çıkışı falan sanki hiç hazırlamıycam gibi :)

ben melababebeki merak ediyorum tahlil sonuçlarından sonra amniyosentez olcaktı ne oldu?Girmiyo nezamandır haber alan varmı?

canım ağustos ayında diyebiliyorum 5 i olması gerek
o zaman kadar girmeyebilirim demişti sanırım öyle hatırlıyorum
güzel haberlerle gelir inş.

kesinlikle boşver canım zamanı gelince doğcak nasılsa :)

bede jilet kullanmak istemiyorum özellikle alt taraflara ama bilemiyorum biyer buldum kimseler tavsiye etmemiş napcaz yaa agdada yaptıramam korkarım ben canım tatlı accık

korkma canım ağdadan ben yıllarca jilet kullandım ve ne salakmışım diyorum kendime şuan
kendi kendime işkence çektirmişim şuan sir yaptırıyorum o kadar rahat ki
eli hafif biri denk gelirse tam 5 dakika sürüyor benim bitiyor sadece ilkinde acıyo sonra uyuşuyo
hiç bir şey hissedemeden bitiyor:)

canım okadar agladımki anlatamam klozetin üstün eoturudm banyoya gittim yeter artık dedim aglamay abaşladım geldi sarıldı haklısın paşam deid deidm snein burda ne işin var alahım özelim bile kalamdı amanın hoş afdam duşa sokunda görüyor hafla aklmıyorum duşta malum ben yıkanırken oda lifliyor abdesleniyor tememya birşey dicek kızlarda tuanıyorum nasıld emesm bilemeidm şimdcik utanıırm ben hamile kaldım kallaı o iş aklım agelmiyor birde şimi göründe heyecanlanmıyom neden acaba ay utandım şimdi açık yazama utanırım anlayın işteeşim degişmez canım dayanamadı aglamam gözyaşlarım yüüzmü yıkadı okadar diyim
Aboooo kosturimmm aliyimmm kusuuuummm karsilikli gewisleyek
benim kalibim temzi bakında görün bugün gelir kaynanam eşime diyim gelriken lasın ah eşim ortak olmas akalıcekte neysekarbuzu en az 4 dilim yiyim ben demin araştırıdm bebeg zarramış amanın ben çok yedim günde 4 dilim
canım bende istiyormda biri kılrıdı digeri çürük hiç dişçi koltugun aoturmadım anca temizlige bride korkuyourm ardadaşım gitti canım hepatit be oldu geldibeni o koltuga oturmaları için bir mücize gerek diyourmki dogum eidcemya sezeryan ediyim o arada dişleir halledeyim naısl fikir amadiklerine dikişi nasıl attı ah yavrum birşeyde yiyemem önmü ardadamıydı dişin
kızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı
vallahi benim yegenim kullandı gene doktora sor
bence kaynanana aş erdin sennapcan be otur gelmesin,sende çiğneme sakızını tövbe tövbe
ya o günde 2 hatime gidiyor bazen sinri etsede seviyorum iyilikleir akoıma gelince seviyourm yaptıkları gelince sinri oluyorum bu sene melemenlikleirmi ona yaptırıcam 35 şişem var yarım kilo dondurucu işinide ablam gelince temembu sene receiel yapamadım ona yanıyorm aman bimden alııırm
Kargoyla yollayasım geldi kız
adresi veriyourm kız kargo gelene kadar kocam gelir bugün ne yaptı anlatsam inanmazsın bana gzüel bri kahvaltı hazırladı ben gidiyorum deid öptü gitti özlemişim beni öpmesinivarı yogu oglu kızı
ben ekliyim birazdan bekle beni bu arad kuşum çok şükür iyileşti şidmi kasefte oglanda ku ryapıyor

paşam şu sabah dedin ya kadınlar hamamı diye forum var ben niye bulamıyorum onu?nasıl bulcam yardım et bende yazcam oraya

canım ağustos ayında diyebiliyorum 5 i olması gerek
o zaman kadar girmeyebilirim demişti sanırım öyle hatırlıyorum
güzel haberlerle gelir inş.

heee o yüzden görünmüyor daha varmış zamanı,evet hayırlı haberlerle gelsin inşallah.

kızlar yaaa kardeşimin oğlu su çiçeği olmuş kızımla sürekli beraberler annem bakılyor kızıma napcam bilmiyorum kızıma geçmemesi lazım ona geçerse banada geçermiş..doktorla konuştum çok riskli bi durum dedi 5 ayına kadar hamileliklerde bebek ölümleriyle sonuçlanabiliyor dedi korkuttu beni...napmam lazım kızımada bulamaması için annem elinden geldiği kadar uzak tutmaya çalışıyorum diyo ama bildiğiniz bişey varsa yardım edin..

Kızlar çatlak kremini yazdırmayı unuttum doktora, artık başlamam gerektiğini de düşünüyorum. Sizler başladınız mı ve ne tavsiye edersiniz...

paşam şu sabah dedin ya kadınlar hamamı diye forum var ben niye bulamıyorum onu?nasıl bulcam yardım et bende yazcam oraya
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-170.html#post31329199

canım inan bilgim yok yoksa seve sev yardım ederdim

kızlarr selam, benim içim rahat etsin aklımda soru kalmasın diye gittim doktora.. Hani şu tiroit ve romatizmayla ilgili olan azcık yüksek çıkan testlerim için

muayene etti,baktı etti,sorular sordu cevapladım falan bi sorun yok görünüyor dedi (tahminim gibi) sadece alt testleri isteyin bide onlara bakalım yeterli dedi + bide prolaktine bakılcak (arada yükseliyor da benim)

verdim kan.. Bi kısmı bugün bi kısmı 1 ağustosta çıkcakmış sonuç.. Sanırım artık 1 ağustosta sonuçlancak herşey ama zaten biz çalılmalara başladık

sen şimdi evcilik oynamay abaşladım sabahlar olmasın diyorsun yane
kazan mubarek olsun ne diyim o nasıl brişeydi unuttumda benherifi balla kaymakla besle kız ceviz fındık fıztık idmandan düşmeisn ah benim eşim ne çekmişti elimde keşi boynuzu kürler kaşık kaşık eşim artık bıkmıştı

anne için ihtiyacı olanları tahmin edersin zaten gecelik terlik havlu iç çamaşırı bol miktarda...bebek için ise sadece hastane çıkışı yetiyo biliyomusun zaten doğduğu anda söylee bi yıkıyolar giydiriyolar hastane çıkışıyışını üzerine oohh kaka yapıp üzerine çıkarmadığı sürece onla çıkarsın hastaneden...kış olacak kalın battaniye lazım en küçük boy bebek bezi hasta bezi kendin için..ben ıslak mendil almıştım 2 paket suyun altında yıkayıp yıkayıp kızımı silmiştim temiz olsun diye hastanedeyken bazıları kanlı kanlı saçları uzun olanlar helede öylece duruyodu ayyyyy......başka bişeye gerek yok canım bide ateş ölçmek için bi alet aldırıyolar sana oka..öyle kocaaa bi valize gerek yok yani...korkma 7.ayımızda hep birlikte hazırlarız allah o günleri göstersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…