kızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı
Ah şimdi kapı çalsa kaynanam gelse keşke onda vardı sakız
Teşekkürler, evet güveniyorum Dr.uma ama tabiki de kafamda benim de karışıklığım oldu, çünkü çoğunluğun Dr.unun kesinlikle folikasitten sonra vitaminlere devam ettirmesi bana ettirmemesi, dediğin gibi arayıp sorucam. Belkide ona çok şikayetlerde bulunmadığım içindir. Ben arayıp öğreneyim.
Cevap veren, yardımcı olan herkese teşekkürler...
kızlar kızlar yarın 1 de doktor radeumuz var. busefer gösterirmiki benim sıpa acaba(
canım genelde 12 haftada folik kesilip elevit yada decavit yani multivitamin denen içinde ne ararsan var olan bir ilaç veriyor doktor
ama şu da var arkadaşım 6 aylık hamile ona vermedi bu ilaçları yorgunluk halsizlik varsa veriyorum ben demiş
yani anlayacağın çoğu doktor versede vermeyen doktorlarda çıkabiliyor
sen yinede sor bakalım ne diyecek
ohh gözün aydın :)
bebiş kocaman olmuştur artık :)
maşallah oğluşuna :)
ama ben fotodan bir şey anlamadım :)
gördüğüm kadarıyla da 31/12/13 gözüküyor senin doğum tarihi
17+3 günlüksün sanırım şuan doğru mu anladım
elevit çoğunlukta kabız yapmış canım ben de de yaptı decavitle değiştirdi doktor
içerikleri aynı sana tavsiyem kesinlikle bağırsaklarını çalıştırcak güzle bir yol bul ve öyle içmeye devam et
zorluk çekmessin
Canım ben 15+6 yım bugün, uyuşturdular tabiki yoksa dayanmam imkansızdı, kullanacağı anestezi iğnesinin iznini doktorumdan aldım o şekilde çektirdim canım, bebeğe bişey olmuyor, o ağrının stresinin bebeğe daha büyük zararı var..
Öyle şey olur mu ya, neden ayrılasın ki, belki biz de erken doğurucaz ne biliyoruz kisen gitme bizimle kal
Ayyy bendekullanıyorum herhangi bise yazmiyo kollarim siwilce oluyo agdadan bende3 tüy dokucu kullaniyorum
kızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı
Kizlarrr canlar cigerler daha cok erken ama ben hep düşünüyorum 2.kez anne olanlar daha iyi bilir hastane cantasinda neler olmali ..m ben bu acelecilikle heycanla hemen dogururum heral...
ben melababebeki merak ediyorum tahlil sonuçlarından sonra amniyosentez olcaktı ne oldu?Girmiyo nezamandır haber alan varmı?
valla ne yalan söyleyeyim bu fotoğraflardan bende hiçbirşey anlamadım :) sitedeki doğum tarihi hesaplama programında 01.01.2014 çıkıyor doğum tarihimiz, şimdilik onu baz alıyoruz bakalım, 22 ağustos da detaylı ultrasona gireceğiz; o zamana kadar beklemedeyiz yine :)
bede jilet kullanmak istemiyorum özellikle alt taraflara ama bilemiyorum biyer buldum kimseler tavsiye etmemiş napcaz yaa agdada yaptıramam korkarım ben canım tatlı accık
canım okadar agladımki anlatamam klozetin üstün eoturudm banyoya gittim yeter artık dedim aglamay abaşladım geldi sarıldı haklısın paşam deid deidm snein burda ne işin var alahım özelim bile kalamdı amanınyaw sorma dün dedim aslında cep telefonuna dünyanın parasını veriyosunda bana bi dijital tansiyon aleti almıyosun dedim,sence ne dedi?Haklısın canım....Sonuç ne oldu hiçbişey.İyi dedin o hamam sayfasını bugun bi kurcalayım onuda bende yazıp dururum artık ceyarla ilgili ağız ishali oldum resmen kimi görsem odunu kötülüyom.Okumammı yavrum aferin sana umarım bikaç günlük olmaz düzelme doğurana kadar böyle devam eder.Bu arada dün resimde yüklemişsin paşamla köpük ne tatlı onlar öyle öperim miniklerini,ishali düzeldimi köpüşünün annesi?
Aboooo kosturimmm aliyimmm kusuuuummm karsilikli gewisleyek
canım bende istiyormda biri kılrıdı digeri çürük hiç dişçi koltugun aoturmadım anca temizlige bride korkuyourm ardadaşım gitti canım hepatit be oldu geldiCanım ben 15+6 yım bugün, uyuşturdular tabiki yoksa dayanmam imkansızdı, kullanacağı anestezi iğnesinin iznini doktorumdan aldım o şekilde çektirdim canım, bebeğe bişey olmuyor, o ağrının stresinin bebeğe daha büyük zararı var..
Öyle şey olur mu ya, neden ayrılasın ki, belki biz de erken doğurucaz ne biliyoruz kisen gitme bizimle kal
vallahi benim yegenim kullandı gene doktora sorkızlar çok afedersiniz ama bişe sorcam bu tüy dökücü kremlerin gebelikte kullanılmasında bir sakınca varmı bileniniz varmı
bence kaynanana aş erdin sennapcan be otur gelmesin,sende çiğneme sakızını tövbe tövbe
adresi veriyourm kız kargo gelene kadar kocam gelir bugün ne yaptı anlatsam inanmazsın bana gzüel bri kahvaltı hazırladıKargoyla yollayasım geldi kız
ben ekliyim birazdan bekle beni bu arad kuşum çok şükür iyileşti şidmi kasefte oglanda ku ryapıyorKizlarrr canlar cigerler daha cok erken ama ben hep düşünüyorum 2.kez anne olanlar daha iyi bilir hastane cantasinda neler olmali ..m ben bu acelecilikle heycanla hemen dogururum heral...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-170.html#post31329199paşam şu sabah dedin ya kadınlar hamamı diye forum var ben niye bulamıyorum onu?nasıl bulcam yardım et bende yazcam oraya
kızlar yaaa kardeşimin oğlu su çiçeği olmuş kızımla sürekli beraberler annem bakılyor kızıma napcam bilmiyorum kızıma geçmemesi lazım ona geçerse banada geçermiş..doktorla konuştum çok riskli bi durum dedi 5 ayına kadar hamileliklerde bebek ölümleriyle sonuçlanabiliyor dedi korkuttu beni...napmam lazım kızımada bulamaması için annem elinden geldiği kadar uzak tutmaya çalışıyorum diyo ama bildiğiniz bişey varsa yardım edin..
kızlarr selam, benim içim rahat etsin aklımda soru kalmasın diye gittim doktora.. Hani şu tiroit ve romatizmayla ilgili olan azcık yüksek çıkan testlerim için
muayene etti,baktı etti,sorular sordu cevapladım falan bi sorun yok görünüyor dedi (tahminim gibi) sadece alt testleri isteyin bide onlara bakalım yeterli dedi + bide prolaktine bakılcak (arada yükseliyor da benim)
verdim kan.. Bi kısmı bugün bi kısmı 1 ağustosta çıkcakmış sonuç.. Sanırım artık 1 ağustosta sonuçlancak herşeyama zaten biz çalılmalara başladık
Kizlarrr canlar cigerler daha cok erken ama ben hep düşünüyorum 2.kez anne olanlar daha iyi bilir hastane cantasinda neler olmali ..m ben bu acelecilikle heycanla hemen dogururum heral...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?