http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-170.html#post31329199
canım inan bilgim yok yoksa seve sev yardım ederdim
allah razı olsun paşam cevap vermen yeterli sağol..
allah razı olsun paşam cevap vermen yeterli sağol..
kızlar yaaa kardeşimin oğlu su çiçeği olmuş kızımla sürekli beraberler annem bakılyor kızıma napcam bilmiyorum kızıma geçmemesi lazım ona geçerse banada geçermiş..doktorla konuştum çok riskli bi durum dedi 5 ayına kadar hamileliklerde bebek ölümleriyle sonuçlanabiliyor dedi korkuttu beni...napmam lazım kızımada bulamaması için annem elinden geldiği kadar uzak tutmaya çalışıyorum diyo ama bildiğiniz bişey varsa yardım edin..
canım ağustos ayında diyebiliyorum 5 i olması gerek
o zaman kadar girmeyebilirim demişti sanırım öyle hatırlıyorum
güzel haberlerle gelir inş.
heee o yüzden görünmüyor daha varmış zamanı,evet hayırlı haberlerle gelsin inşallah.
kızlar yaaa kardeşimin oğlu su çiçeği olmuş kızımla sürekli beraberler annem bakılyor kızıma napcam bilmiyorum kızıma geçmemesi lazım ona geçerse banada geçermiş..doktorla konuştum çok riskli bi durum dedi 5 ayına kadar hamileliklerde bebek ölümleriyle sonuçlanabiliyor dedi korkuttu beni...napmam lazım kızımada bulamaması için annem elinden geldiği kadar uzak tutmaya çalışıyorum diyo ama bildiğiniz bişey varsa yardım edin..
Kızlar çatlak kremini yazdırmayı unuttum doktora, artık başlamam gerektiğini de düşünüyorum. Sizler başladınız mı ve ne tavsiye edersiniz...
ben krem almayacağım canım, doktor 4 tane yazdı, bildiğimiz meşhur kremler, sonra bi aktar var dedi, karışım hazırlıyormuş kadında biyologmuş, ondan da memnun hastalar dedi, biraz kötü kokuyormuş, fiyatını sordum 20 lira dedi, ben ondan alıcamKızlar çatlak kremini yazdırmayı unuttum doktora, artık başlamam gerektiğini de düşünüyorum. Sizler başladınız mı ve ne tavsiye edersiniz...
canım se çıkarmamışmısın küçükken karnındaki bebegemi bulaşıyormuş lütfen huylanma inş. bişeycik olmaz
Sen su çiçeği olmamış mısın? Bir kere geçiren tekrar kolay kolay geçirmiyor da... Benim kızım bu sene geçirdi... Ama ne bana ne eşime geçti... İkimizde geçirmişiz çünkü..
Üzülerek söyleyeyim ki kızınıza geçme olasılığı çok fazla... Çünkü çok çabuk geçen bir hastalık... Aynı havayı solumak bile yetiyor... Eğer sizin de geçirme riskiniz varsa kızınızı kuzeninden ayırmanız gerekir ki... Şimdi bile geçmiş olabilir...
Amacım sizi korkutmak değil sadece tecrübe... Kızıma bir saat içinde kuzeniyle aynı odada kalmak yetti ve on beş gün kuluçka süresi var... Bu kuluçka süresinde de hastalık geçebiliyor... Sonrasında da tek çiçek kalana kadar geçme riski var...
Ama geçirmişseniz korkmanıza gerek yok...
Çok çok geçmiş olsun...
ne mümkün gülüm yaa aynı evdesin bakmak zorundasın cocuğun sonuçta kıyamamkii..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin...Canım zaten kuluçka döneminde bulaşır yani döküntüler başlamadan önce bulaştırır hastalığı.Ama bağışıklığın varsa birşey olmaz diye biliyorum.Evi bolca havalandır, kaşığını çatalını ayır,kıyafetlerini çarşaflarını ütüle, biraz zor ama sen de biraz kızından uzak dur.
Canim cok gecmis olsun.eger sen gecirmediysen bence bikac hafta kizndan ayri kalmayi goze al.annenlerde falan kalsin.cunku arkadaslarin dedigi gibi cok cabuk bulasiyor,ben 30 yasinda kadinim daha gecen sene gecrdim.o zaman hamile falan eildim ona ragmen cok zor atlattim.kizin icin endiselenme cocuklar cok rahat alatiyor.dedigim gibi bikac hafta ayri kal eger endiseleniyorsan.umarim bi problem olmaz.
Ben de oğluma hamileyken çalıştığım okulda su çiçeği salgını başlamıştı.Annemi arayıp sordum geçirdim mi diye.Geçirmişim çocukken.Allah a şükür birşey olmadı.İnşallah sana da olmaz.
kızlar birşey sorucam cevaplarsanız inanın çok sevinicem belli degil amam eger rahimim dikilicek arda bey bu hastaneyi kullanmış arkadaşa kozyatag central hospıtlda nasıl bir hastane bilgisi olan varmı özlemi ssk geçiyormu bilen varsa el atsın benim için çok önemli
kızlar birşey sorucam cevaplarsanız inanın çok sevinicem belli degil amam eger rahimim dikilicek arda bey bu hastaneyi kullanmış arkadaşa kozyatag central hospıtlda nasıl bir hastane bilgisi olan varmı özlemi ssk geçiyormu bilen varsa el atsın benim için çok önemli
inşallah canım bende geçirmisim ama su çiçeğimi normal çiçekmi belli değil allah hayırlısını versin artık..
Merhabalar ben 15+3 günlük hamileyim bebişimin dogum tarhi 14 ocak 2014 gözüküyor aranıza katılmak istiyorum bende ve bi kaç sorum olcak yardımcı olurmusunuz kızlar.Bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah :))
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma takıldı bu
Merhabalar ben 15+3 günlük hamileyim bebişimin dogum tarhi 14 ocak 2014 gözüküyor aranıza katılmak istiyorum bende ve bi kaç sorum olcak yardımcı olurmusunuz kızlar.Bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah :))
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma takıldı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?