Merhabalar ben 15+3 günlük hamileyim bebişimin dogum tarhi 14 ocak 2014 gözüküyor aranıza katılmak istiyorum bende ve bi kaç sorum olcak yardımcı olurmusunuz kızlar.Bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah :))
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma takıldı bu
kızlar birşey sorucam cevaplarsanız inanın çok sevinicem belli degil amam eger rahimim dikilicek arda bey bu hastaneyi kullanmış arkadaşa kozyatag central hospıtlda nasıl bir hastane bilgisi olan varmı özlemi ssk geçiyormu bilen varsa el atsın benim için çok önemli[/QUOTE
canım hiç bilgim yok allah yardımcın olsun...inşalllah herşey yolunda gider hiçççç gerek kalmaz kucağına alırsın sıpanı...:)
sagol canım cevap vermen yeterliben istanbulda değilim canım yardımcı olamayacağım
Çiçek olma olasılığı düşük bence çünkü çiçek mikrobu yeryüzünden silindi.
Merhabalar ben 15+3 günlük hamileyim bebişimin dogum tarhi 14 ocak 2014 gözüküyor aranıza katılmak istiyorum bende ve bi kaç sorum olcak yardımcı olurmusunuz kızlar.Bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah :))
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma
akıldı bu
kızlar birşey sorucam cevaplarsanız inanın çok sevinicem belli degil amam eger rahimim dikilicek arda bey bu hastaneyi kullanmış arkadaşa kozyatag central hospıtlda nasıl bir hastane bilgisi olan varmı özlemi ssk geçiyormu bilen varsa el atsın benim için çok önemli[/QUOTE
canım hiç bilgim yok allah yardımcın olsun...inşalllah herşey yolunda gider hiçççç gerek kalmaz kucağına alırsın sıpanı...:)
malesef dikilicek bebem düşün şimdi 4.5 cm bir ipi onu nasıl anlıcaksın al eline makası 2.9 rahim boyum 3 bil e degil kaç cm eksilmiş 2 haftada mavişim allah var gzüel konuştu amam sanki yolunda gitmeyen birşeyler vardı bana bayram araya giricek sen perşembe gel dedi bana tedirgindi allahıms en esirge allahım aklım çıkıyor içimdeki emanete brişey olucak diye 1.6 cm kısalmış 2 haftada 2.5 inerse maffoldum ben buda oluyorki 4 milim ban yat sakın iş yemek yapma yerinden kalkma dedi çok kısalmış dedi allahım işşallah bayramdan önce diker doktor rahimin allahım bu sstres öldürücek beni iyi düşünüyordum ne gzüel rahim büyum 4.5 üstünde diyordum kızımmıda 2 cm kaybettim ben dikişe ragmen allahım sen yardım et
nasipse ilk bebeğim 17 haftamdayım ama şimdiye kadar hiçbir kıpırtı olmadı hissetmedim bunun sebebi şişkoluk olabilirmi yağlardan olabilirmi yoksa bebeğim oynamoyomu ki
sagol canım cevap vermen yeterli
hemen bakıyorum bebem sagol bugün sana çok eziyet verdim hakkını helal et gülüm be
bu hastanede olursa ameliyatım 1 gece kalıcam ben bri yorumları okuyum ssknın geçmesi önemli benim için eşim sskya ugraşıyor dışardan 30 tl ödeniyorya ondan yaptırıcaz kendi sskmız yok serbest çalıştıgı için
malesef dikilicek bebem düşün şimdi 4.5 cm bir ipi onu nasıl anlıcaksın al eline makası 2.9 rahim boyum 3 bil e degil kaç cm eksilmiş 2 haftada mavişim allah var gzüel konuştu amam sanki yolunda gitmeyen birşeyler vardı bana bayram araya giricek sen perşembe gel dedi bana tedirgindi allahıms en esirge allahım aklım çıkıyor içimdeki emanete brişey olucak diye 1.6 cm kısalmış 2 haftada 2.5 inerse maffoldum ben buda oluyorki 4 milim ban yat sakın iş yemek yapma yerinden kalkma dedi çok kısalmış dedi allahım işşallah bayramdan önce diker doktor rahimin allahım bu sstres öldürücek beni iyi düşünüyordum ne gzüel rahim büyum 4.5 üstünde diyordum kızımmıda 2 cm kaybettim ben dikişe ragmen allahım sen yardım et
Allah yardımcın olsun canım.Rahim ağzını dikecekler değil mi?ben mi yanlış anladım.Allah seni de bebeğini de korusun.
Canım helal olsun, lafı bile olmaz ben gocunmam böyle şeylerden. Elimden geldiği "şekliyle" yardım ederim her zaman. Ailenin ar-ge'cisi benim :) İnşallah çok uçuk fiyatlar çıkarıp üzmezler paşamızı, bi de n'olur indirim isteyin mutlaka çünkü standart bi fiyatları yok özel hastanelerin, ne tutturabilirlerse. Ben de hiç beceremem o tarz şeyleri ama anneme hallettiricem inşallah :)
doktorla konuştum küçükken çıkardığım için riski daha azmış ama eğer çıkarmamış olsaydım ve hamileyken çıkarsaydım ozaman %70 bebek ölümüyle sonuçlanıyormuş (allah korusun) simdilik risk birazdaha az..
teşekkür ederim canım..kızıma bulaşırsa bayram üzeri çok kötü olur ananeside olmayacak bende çalışıyorum çok zor olur dua edin kızlar bulaşmasın yavruma...
ne mümkün gülüm yaa aynı evdesin bakmak zorundasın cocuğun sonuçta kıyamamkii..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin...
teşekkür ederim canımm..kızım çok hassastır zaten çokta nazlıdır bayram üzeri allah mufaza olursa yandık...
inşallah canım bende geçirmisim ama su çiçeğimi normal çiçekmi belli değil allah hayırlısını versin artık..
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma takıldı bu
sagol canım cevap vermen yeterli
hemen bakıyorum bebem sagol bugün sana çok eziyet verdim hakkını helal et gülüm be
bu hastanede olursa ameliyatım 1 gece kalıcam ben bri yorumları okuyum ssknın geçmesi önemli benim için eşim sskya ugraşıyor dışardan 30 tl ödeniyorya ondan yaptırıcaz kendi sskmız yok serbest çalıştıgı için
paşam çok üzüyorsun kendini ya, kötüyü çağırınca geliyor maalesef o yüzden hep iyi düşün, şimdi kan pıhtılaşması için önlemini aldın, dikişin de olacak inşallah doğacak bebeğin, bi doğursak da rahatlasak valla bi elimize alsak şu bebişleri, akşama ne yemek yapıcak bakalım eşin?
İlk bebekte özellikle 20. haftaya kadar hissedemeyebilirsin diye biliyorum.
Anladığım kadarı ile kızın geçirmemiş, kızını kuzeninden uzak tutmanın bir yolunu bulmaya çalış canım, ya da sen kızından uzak duracaksın.. Eğer geçirmediyse bulaşmamış olma riski düşük gibi geliyor bana ama yine de Allah bilir.. Umarım çok iyi olur herşey..
Hoşgeldinnn, aynı günde doğum gözüküyor bize :) Ben ikili yaptırdım üçlüden hiç bahsetmedi doktor.. Cinsiyetini öğrendin mi ?
Sen hala o ssk işini halletmedin mi paşam, o sallamaya gelmez ben sana anlatmıştım daha önce de lütfen..
3 koca geçmek bilmeyen hafta
tüy dökücü kremin ilk 3 ay sakıncası olduğunu biliyorum canım ben
sonuçta kimyasal var saç boyası gibi düşünmek gerek onu da
ahh ne güzel ya 2. kez olunca tecrübe konuşuyor bana bildiğin çok uzak sanki yıllar var gibi geliyor :)
yolu bir yarılasam diyorum şimdilik
hastane çıkışı falan sanki hiç hazırlamıycam gibi :)
canım ağustos ayında diyebiliyorum 5 i olması gerek
o zaman kadar girmeyebilirim demişti sanırım öyle hatırlıyorum
güzel haberlerle gelir inş.
kesinlikle boşver canım zamanı gelince doğcak nasılsa :)
korkma canım ağdadan ben yıllarca jilet kullandım ve ne salakmışım diyorum kendime şuan
kendi kendime işkence çektirmişim şuan sir yaptırıyorum o kadar rahat ki
eli hafif biri denk gelirse tam 5 dakika sürüyor benim bitiyor sadece ilkinde acıyo sonra uyuşuyo
hiç bir şey hissedemeden bitiyor:)
ah canım sagol vallahi adam baba adam işşallah fiyatı fazla istemez bakıcez artık dua eidnde perşembe cüzi bri miktar istesinben canımın sıkıntısından namazı kılmayı unuttum ben namaız kılıyım geliyorum neyapayım rabbime secde dua etmekten başka elimden brişey gelmiyor malesef
canım rahimimi ameliyatla dikicekler beni ıuyutaraktan uyandıgımdaki altımdaki acıyı saymazsan geçen kızımkinde sayıklamışım canım acıyor altım acıyor diyeAllah yardımcın olsun canım.Rahim ağzını dikecekler değil mi?ben mi yanlış anladım.Allah seni de bebeğini de korusun.eşim tamam canım geçti demiş altımın acısına razıyım evden çıkmamaya yataktan kalkmamay etleirm acısın amma benbegim beni bırakamsın
canım ilaçlarım ignelerim var sskyı heme öle ol deyince olmuyor malesef 1 kişinin eline bakıyorsun işleri yeni açıldı eşimin doktor parası faturalar kredi kartları of sen sorma ben dert yanmıyımAnladığım kadarı ile kızın geçirmemiş, kızını kuzeninden uzak tutmanın bir yolunu bulmaya çalış canım, ya da sen kızından uzak duracaksın.. Eğer geçirmediyse bulaşmamış olma riski düşük gibi geliyor bana ama yine de Allah bilir.. Umarım çok iyi olur herşey..
Hoşgeldinnn, aynı günde doğum gözüküyor bize :) Ben ikili yaptırdım üçlüden hiç bahsetmedi doktor.. Cinsiyetini öğrendin mi ?
Sen hala o ssk işini halletmedin mi paşam, o sallamaya gelmez ben sana anlatmıştım daha önce de lütfen..
paşam çok üzüyorsun kendini ya, kötüyü çağırınca geliyor maalesef o yüzden hep iyi düşün, şimdi kan pıhtılaşması için önlemini aldın, dikişin de olacak inşallah doğacak bebeğin, bi doğursak da rahatlasak valla bi elimize alsak şu bebişleri, akşama ne yemek yapıcak bakalım eşin?
canım pozitif düşünüyorum hep bugün kalktım yatagımdan şükrettim allahıma hep deidm bu bebegi alıcam kucagıma dedim işin kötüsü vesvese okadarda okusam yok kardeşim allahım şu 20 haftayı sag sgalim atlatsam inan rahatlıcam
neyse ben abdes alıyım kılıyım namaız gelirim birazdam benim jeliyi doyurdum
kız topragım ne konuşmuyon be öyle beleşe okumak varmı yazıları elin çalışsın az
doktor kontrollerinde görürsün bebeğini , sağlıklı olsunlar da...
bukadar hamile sana dua ederken birininki tutmasa birininki tutar merak etme bu sefer aynı şeyleri yaşamıcaksın canım..kokusunu taaaa ciğerlerine kadar çekceksin kuzunun ben kızım doğduğunda kucağıma aldığımda kalbimin ağzımdan çıkacağını sanmıştım o kadar farklı bir heyecan sevgi mutluluk hüngür hüngür ağlamıştım rabbim senide mutluluktan ağlatsın inşallah...nur topu gibi olsun yettterrr diye bağırtsın seni nolur diye yalvartsın hahahah duamı bedduamı anlamadım ama olsun doğsunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?