2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yok arkadaşım 16 haftada başlıyo zaten 16+0 kastediyolar bişi olmaz ondan benimde 4 gun sonra yapılcak nasipse

ben istanbulda değilim canım yardımcı olamayacağım
sagol canım cevap vermen yeterli
paşam şimdi baktım netten, özel hastaneymiş ssk geçiyomuş. şurda ve şurda hastaneyle ilgili genel yorumlar var, bir göz at istersen.

hemen bakıyorum bebem sagol bugün sana çok eziyet verdim hakkını helal et gülüm be
bu hastanede olursa ameliyatım 1 gece kalıcam ben bri yorumları okuyum ssknın geçmesi önemli benim için eşim sskya ugraşıyor dışardan 30 tl ödeniyorya ondan yaptırıcaz kendi sskmız yok serbest çalıştıgı için

nasipse ilk bebeğim 17 haftamdayım ama şimdiye kadar hiçbir kıpırtı olmadı hissetmedim bunun sebebi şişkoluk olabilirmi yağlardan olabilirmi yoksa bebeğim oynamoyomu ki

Çiçek olma olasılığı düşük bence çünkü çiçek mikrobu yeryüzünden silindi.

inşallah su çiceğidirde bidaha çıkmaz canım..

canım hoşgeldin ikili testin normal çıktıysa genelde istemiyorlar 3 lü testi benim doktor gerek yok herşey normal yormaya gerek yok dedi 20 li haftalarda renkli dublör çekeriz inşallah dedi bakalım hayırlısı olsun..

Canım helal olsun, lafı bile olmaz ben gocunmam böyle şeylerden. Elimden geldiği "şekliyle" yardım ederim her zaman. Ailenin ar-ge'cisi benim :) İnşallah çok uçuk fiyatlar çıkarıp üzmezler paşamızı, bi de n'olur indirim isteyin mutlaka çünkü standart bi fiyatları yok özel hastanelerin, ne tutturabilirlerse. Ben de hiç beceremem o tarz şeyleri ama anneme hallettiricem inşallah :)

Teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara inş hepimiz saglıklı güzel bi hamilelik geçiririz .Yeni üyeyim tam nasıl yazışıyoruz anlayamadım kusura bakmayın .Devlet hastanesi oldugu için telle cvp vermiyolar taramayı 1 hafta sonra aldırmaya çalıştım yapmadılar inş sıkıntı olmz taramaya bakarken doktora söylicem artık yada özelde falan tekrar yaptırsam mi ki biraz pimpirikliyim malesef.
Biraz geçmişi okudum Su çiçegi gecirme ihtimali olan arkadaş için aynı şeyi yaşadım .yegenimin yanına gitmştim 1 ay önce su cicegi imiş yarım saat kaldım yanında hiç dokunmadım cıktım.Ertesi gün beni kaşıntı aldı internetten su çiçegini okudum cok riskliymiş Annemi aradım bilmiyorum hatırlamıyorum dedi ( 7 kardeşiz hangimizi bilsin tabi :) khemen hastaneye koştum tabi tahlil yapcaz dediler sonuç 5 gün sonra cıktı su çiçegi hiç geçirmemişim .İlk 4 gün hamilelere bi aşı yapılıyomuş beim tahlilim 5. gün cıktıgı için oda geçti korkarak 10 gğn bekledim geçmimidir diye ama Cok şükür geçmedi bana .O kadar korktum ki İlk bebişim bide şimdi gripli arkadaşlarımdan bile uzak duruyorum .Misafirlerime iyi olup olmadıklarını gripler mi onu bile sorarak cagırıyorum artık .

ah canım sagol vallahi adam baba adam işşallah fiyatı fazla istemez bakıcez artık dua eidnde perşembe cüzi bri miktar istesin ben canımın sıkıntısından namazı kılmayı unuttum ben namaız kılıyım geliyorum neyapayım rabbime secde dua etmekten başka elimden brişey gelmiyor malesef

Anladığım kadarı ile kızın geçirmemiş, kızını kuzeninden uzak tutmanın bir yolunu bulmaya çalış canım, ya da sen kızından uzak duracaksın.. Eğer geçirmediyse bulaşmamış olma riski düşük gibi geliyor bana ama yine de Allah bilir.. Umarım çok iyi olur herşey..

Hoşgeldinnn, aynı günde doğum gözüküyor bize :) Ben ikili yaptırdım üçlüden hiç bahsetmedi doktor.. Cinsiyetini öğrendin mi ?

Sen hala o ssk işini halletmedin mi paşam, o sallamaya gelmez ben sana anlatmıştım daha önce de lütfen..

Hadi bakalım hangi bebiş sabırsız yada geç gelcek bakalım :)) erkek gibi dedi doktor ama 3 hafta önce bu gittigimde net görür artık heralde :) sen ögrendin mi ?

namazını kılda gel allah kabul etsin inşallah,bide gelince bi zahmet özeline bak sana çooook özel şeyler yazdım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…