canım rahimimi ameliyatla dikicekler beni ıuyutaraktan uyandıgımdaki altımdaki acıyı saymazsan geçen kızımkinde sayıklamışım canım acıyor altım acıyor diyeeşim tamam canım geçti demiş altımın acısına razıyım evden çıkmamaya yataktan kalkmamay etleirm acısın amma benbegim beni bırakamsın
canım ilaçlarım ignelerim var sskyı heme öle ol deyince olmuyor malesef 1 kişinin eline bakıyorsun işleri yeni açıldı eşimin doktor parası faturalar kredi kartları of sen sorma ben dert yanmıyım
canım pozitif düşünüyorum hep bugün kalktım yatagımdan şükrettim allahıma hep deidm bu bebegi alıcam kucagıma dedim işin kötüsü vesvese okadarda okusam yok kardeşim allahım şu 20 haftayı sag sgalim atlatsam inan rahatlıcam
neyse ben abdes alıyım kılıyım namaız gelirim birazdam benim jeliyi doyurdum
kız topragım ne konuşmuyon be öyle beleşe okumak varmı yazıları elin çalışsın az
hee bugun beleşçilik günüm okuyom sadece,herkes pek durgun ama hararetli konuşmuyoz 2 gündür,bide ben herşeye çok atlıyorum sıkılanlar oluyodur benden diye çok yazmak istemedim bikaçgündür.
canım rahimimi ameliyatla dikicekler beni ıuyutaraktan uyandıgımdaki altımdaki acıyı saymazsan geçen kızımkinde sayıklamışım canım acıyor altım acıyor diyeeşim tamam canım geçti demiş altımın acısına razıyım evden çıkmamaya yataktan kalkmamay etleirm acısın amma benbegim beni bırakamsın
canım ilaçlarım ignelerim var sskyı heme öle ol deyince olmuyor malesef 1 kişinin eline bakıyorsun işleri yeni açıldı eşimin doktor parası faturalar kredi kartları of sen sorma ben dert yanmıyım
hee bugun beleşçilik günüm okuyom sadece,herkes pek durgun ama hararetli konuşmuyoz 2 gündür,bide ben herşeye çok atlıyorum sıkılanlar oluyodur benden diye çok yazmak istemedim bikaçgündür.
Nilciim facebook grubuna yaziyoruz cogumuz bugun, ondan sessiz oldu buralar. haayydi sen de gel :)
Nilciim facebook grubuna yaziyoruz cogumuz bugun, ondan sessiz oldu buralar. haayydi sen de gel :)
yaaa face işyerinde yasak o yüzden dondurdum sanırım şansımı zorlayıp açacam tekrardan.E napalım oraya gelene kadar burdan laf atarım artıkın size.Ocak 2014 yazınca çıkacak mı grup facede?Uğraşcam açmaya şimdik.
yaaa face işyerinde yasak o yüzden dondurdum sanırım şansımı zorlayıp açacam tekrardan.E napalım oraya gelene kadar burdan laf atarım artıkın size.Ocak 2014 yazınca çıkacak mı grup facede?Uğraşcam açmaya şimdik.
2014 OCAK ANNELERİ grubun adı :)
teknik destek verebilirim, en kötüsü biliyosun http yerine https koy :))
2014 OCAK ANNELERİ grubun adı :)
teknik destek verebilirim, en kötüsü biliyosun http yerine https koy :))
canımsın sağol,zaten hemen sana soracam yapamazsam.Sorun şuki şuan işyerinde yapamam patronum zırt pırt bilgisayarıma geliyo ekrandan bişiler gösteriyo sadece kk açık o gelince hemen saklıyom onuda.İki sayfayı kontrol edemeyebilirm))Ne fena ya sahtekarlık yapıyom ama napim oda herşeye karışmasın sıkılıyom gazete okumaktan bari burda vakit geçiririm.Akşam evden deniycem inşallah.En kötü ceyar kocamdan girerim ordan eklersiniz beni,az da burda sohbet edin ama yaaa sıkıldım siz olmayınca tadı çıkmıyoki
canımsın sağol,zaten hemen sana soracam yapamazsam.Sorun şuki şuan işyerinde yapamam patronum zırt pırt bilgisayarıma geliyo ekrandan bişiler gösteriyo sadece kk açık o gelince hemen saklıyom onuda.İki sayfayı kontrol edemeyebilirm))Ne fena ya sahtekarlık yapıyom ama napim oda herşeye karışmasın sıkılıyom gazete okumaktan bari burda vakit geçiririm.Akşam evden deniycem inşallah.En kötü ceyar kocamdan girerim ordan eklersiniz beni,az da burda sohbet edin ama yaaa sıkıldım siz olmayınca tadı çıkmıyoki
ay aman boşver o zaman, bi de patron görür filan sıkıntı olmasın.
3 gün sonra doktor kontrolüm var, o kadar çok var ki sormam gereken hepsini unutuyorum gidince. Yazsam mı bir kağıda? Bir de doktora sezeryan ücreti & şekli filan sorsam daha erken mi? ayy nolur beni aydınlatın.
3 gün sonra doktor kontrolüm var, o kadar çok var ki sormam gereken hepsini unutuyorum gidince. Yazsam mı bir kağıda? Bir de doktora sezeryan ücreti & şekli filan sorsam daha erken mi? ayy nolur beni aydınlatın.
bizimde haftaya salı günü kontrol.Aynen bu sefer yazmayı düşünüyorum çünkü sormadan geliyorum bu sefer kesin yazcam,tabi kağıt çantamda geri dönmezsem iyi.Ben sekreterlere sormayı düşünüyorum doktorum biraz kızar,daha erken der o yüzden en azından para biriktirelim diye sekretere soralım dedik eşimle.Benim %99 sezeryan olur gibime geliyo,2 tane dış gebelik amaliyatım var,çok kiloluyum herhalde yormaz normal doğumla.:26:
ben de yazıyorum, unutmayayım diye.sor bence fikir edinirsin.kendini ona göre ayarlarsın.Benim de pazartesi kontrolüm var, cinsiyetini öğrenebilirim İnşallah...
ben de yazıyorum, unutmayayım diye.sor bence fikir edinirsin.kendini ona göre ayarlarsın.Benim de pazartesi kontrolüm var, cinsiyetini öğrenebilirim İnşallah...
inşallah canım gösterirse öğrenirsin tabi keyfine bağlı minişin hadi hayırlısı.BU arada kağıdı çantanda geri getirmiyon yani soruluyo yazılınca herhalde.
inşallah canım gösterirse öğrenirsin tabi keyfine bağlı minişin hadi hayırlısı.BU arada kağıdı çantanda geri getirmiyon yani soruluyo yazılınca herhalde.
Yok geri getirmiyorum, soruyorum hepsini .İnşallah gösterir bakalım...
bukadar hamile sana dua ederken birininki tutmasa birininki tutar merak etme bu sefer aynı şeyleri yaşamıcaksın canım..kokusunu taaaa ciğerlerine kadar çekceksin kuzunun ben kızım doğduğunda kucağıma aldığımda kalbimin ağzımdan çıkacağını sanmıştım o kadar farklı bir heyecan sevgi mutluluk hüngür hüngür ağlamıştım rabbim senide mutluluktan ağlatsın inşallah...nur topu gibi olsun yettterrr diye bağırtsın seni nolur diye yalvartsın hahahah duamı bedduamı anlamadım ama olsun doğsunda..allah razı olsun canım korkum sizlerdende ayrı kalırım diye korkuyorum giremem bri daha ekim annelerinede bıraktım yazmayı facede grubumu vardı aglaya aglaya silidm
kötüyü düşünmek istemiyorum kaderimde ne vars aomnu yaşıcam çünkü
yaaa face işyerinde yasak o yüzden dondurdum sanırım şansımı zorlayıp açacam tekrardan.E napalım oraya gelene kadar burdan laf atarım artıkın size.Ocak 2014 yazınca çıkacak mı grup facede?Uğraşcam açmaya şimdik.kız delü sen facede yazsanda kimse okumuyor kapalıu grup ceyarlar duymaz kız bu arada ban linkini at facenin ben seni ekliyim ben kapalıyım kimse görmüyi liseli aşıklar gibi oldu be sen telini yaz bana arıcam akşama bakalım sesin nasıl :18::18:
ablamla konuştum demin ah karedeşim canım akıyor sana vs dedim akmasın herşey yolunda kocam bakar bana vs dedimü
evim temiz yemegim var eşim bakıyor bana dedim gelinide arama ararsan günahımı çek dedim deme git diye dedim ne yapayım allah bilisn yaptıgım iyilikleri
Yok geri getirmiyorum, soruyorum hepsini .İnşallah gösterir bakalım...
bende salı günü iyice görmek istiyorum şu yağlı göbeğim izin verirse tabi.En önemli şey 11.haftadan beri ultrasondan foto almayı unutmam bu sefer asla unutmamam lazım.Ben ultrason fotolarımı güzel bir defter aldım,ona yapıştırıyorum altlarınada o muayenelerde neler hissettiğimi ve genel hislerimi yazıyorum,bebişim büyüynce okur belki beni biraz olsun anlar diye.Çok güzel oldugunu düşünüyorum ama yazarken helak oluyorum ağlamktan,insan hemen kendini duygusala bağlıyo malesef ama sonuna kadar yazcam inşallah,doğdugu güne kadar niyetim var bakalım:2:
Hadi bakalım hangi bebiş sabırsız yada geç gelcek bakalım :)) erkek gibi dedi doktor ama 3 hafta önce bu gittigimde net görür artık heralde :) sen ögrendin mi ?
Paşacım parasını demiyorum, gidin öğrenin diyorum eğer birikmiş bir borç varsa onu ödetmeden size yeni sgk yı başlatmazlar, son anda öğrenmeniz daha mı iyi ?
nilcimmm çiçeğimmm sıkıldın mıı kıyamammm
biz sezeryanı falan muhasebeye sorduk canım, doktorum benim asık suratlı zaten sorsam tersler uyuz nemrut
bende salı günü iyice görmek istiyorum şu yağlı göbeğim izin verirse tabi.En önemli şey 11.haftadan beri ultrasondan foto almayı unutmam bu sefer asla unutmamam lazım.Ben ultrason fotolarımı güzel bir defter aldım,ona yapıştırıyorum altlarınada o muayenelerde neler hissettiğimi ve genel hislerimi yazıyorum,bebişim büyüynce okur belki beni biraz olsun anlar diye.Çok güzel oldugunu düşünüyorum ama yazarken helak oluyorum ağlamktan,insan hemen kendini duygusala bağlıyo malesef ama sonuna kadar yazcam inşallah,doğdugu güne kadar niyetim var bakalım:2:
ay nil onu ben de yapıyorum ama henüz duygusala bağlamadım.. Ben daha bebekle aramda duygusal bir bağ oluşturmadım sanırım ondan.. Bakalım ne zaman kısmet olacak
allah razı olsun canım korkum sizlerdende ayrı kalırım diye korkuyorum giremem bri daha ekim annelerinede bıraktım yazmayı facede grubumu vardı aglaya aglaya silidm
kız delü sen facede yazsanda kimse okumuyor kapalıu grup ceyarlar duymaz kız bu arada ban linkini at facenin ben seni ekliyim ben kapalıyım kimse görmüyi liseli aşıklar gibi oldu be sen telini yaz bana arıcam akşama bakalım sesin nasıl :18::18:
ablamla konuştum demin ah karedeşim canım akıyor sana vs dedim akmasın herşey yolunda kocam bakar bana vs dedimü
evim temiz yemegim var eşim bakıyor bana dedim gelinide arama ararsan günahımı çek dedim deme git diye dedim ne yapayım allah bilisn yaptıgım iyilikleri
aferin Allaha havale et böyle işte.facebookla uğraşacam yavrum azimliyim yakalayacam orda sizi.
benim ki bir tahminde bile bulunmadı5 ağustosta randevu o zaman öğrenicem inşAllah :)
Paşacım parasını demiyorum, gidin öğrenin diyorum eğer birikmiş bir borç varsa onu ödetmeden size yeni sgk yı başlatmazlar, son anda öğrenmeniz daha mı iyi ?
nilcimmm çiçeğimmm sıkıldın mıı kıyamammm
biz sezeryanı falan muhasebeye sorduk canım, doktorum benim asık suratlı zaten sorsam tersler uyuz nemrut
ay nil onu ben de yapıyorum ama henüz duygusala bağlamadım.. Ben daha bebekle aramda duygusal bir bağ oluşturmadım sanırım ondan.. Bakalım ne zaman kısmet olacak
Kız seda ne duygusuzsun yaw taş kalpli anne.Aslında bende çooook zor duygusallaşırım,kolay kolay ağlayamam ama önceden yaşadıklarımda aklıma geliyo yazarken,kaç yıldır bebek için uğraştığım,hevesimin yarıda kalmaları filan bisürrü şey resmen film şeridi gibi geçiyo gözümün önünden,sanırım o yüzden o kadar kolay ağlıyorum.Ama güzel bişi çıkcak sanırım ortaya,bide bişi sorayım sana o ultrason kağıtları faks gibi ya(yani benimkiler öyle ince bir kağıt)çabucak siliniyomuş doğrumu?Onlara bi çözüm bulayım istiyorum renkli fotokopilerini mi alıp yapıştırsamki ne dersin?Bu arada dişin ne alemde?
allah razı olsun canım korkum sizlerdende ayrı kalırım diye korkuyorum giremem bri daha ekim annelerinede bıraktım yazmayı facede grubumu vardı aglaya aglaya silidm
aferin Allaha havale et böyle işte.facebookla uğraşacam yavrum azimliyim yakalayacam orda sizi.
iyi olan kazansın bebek
paşa şeftaliye gömülmüş bir yemesi var sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?