herkese selam. kendine hamile kıyafeti almaya başlayan var mı? ben biraz pantolonların düğmelerinden daralmaya başladım. bu yüzden bugün kapri bir hamiş pantolonu aldım. birde normal dökümlü bir elbise. açıkçası ne almam gerektiğinide tam kestiremiyorum. hem boşuna alışveriş olsun istemiyorum hem de hemileliğmizin en göbekli halleri kışın geçicek bekleyip öyle mi alsam diyorum. siz neler düşünüyosunuz? bildiğiniz mağzalar var mı?
eski etek ve pantolonları hamle kıyafetine döndürüyorla diye duymuştum. yaptıran var mı
bu arada dün oğluşum olucağını öğrenince bugün mavi mavi erkek bebek kıyafetlerine de yöneldim ister istemez. bakması bile çok heyecan vericiydi. bizim kış bebeklerimiz olucak ancak şimdi heryer yazlık kıyafetlerle doluydu:)
16. haftadan itibaren öneriliyor çoğu canım başlamalısın bende bugün alıp başlayacağım.. doktora yazdırmana gerek yok çünkü hepsi özel sgk herhangi birini karşılamıyor.... öne çıkan üç krem var bunlarda
Lierac
Mustela
pregnacare
doktorum bana pregnacare önerdi ama tamamen mümessil kaygısı gibi geldi bana çok araştırdım ve lierac almaya karar verdim.. bi kutusu 45-50 tl civarı
ben krem almayacağım canım, doktor 4 tane yazdı, bildiğimiz meşhur kremler, sonra bi aktar var dedi, karışım hazırlıyormuş kadında biyologmuş, ondan da memnun hastalar dedi, biraz kötü kokuyormuş, fiyatını sordum 20 lira dedi, ben ondan alıcam
Nilciim facebook grubuna yaziyoruz cogumuz bugun, ondan sessiz oldu buralar. haayydi sen de gel :)
vayyyy, grubumuz mu var face de, bekleyin bende geliyorum :)
afiyetler olsun paşam ....
herkese selam. kendine hamile kıyafeti almaya başlayan var mı? ben biraz pantolonların düğmelerinden daralmaya başladım. bu yüzden bugün kapri bir hamiş pantolonu aldım. birde normal dökümlü bir elbise. açıkçası ne almam gerektiğinide tam kestiremiyorum. hem boşuna alışveriş olsun istemiyorum hem de hemileliğmizin en göbekli halleri kışın geçicek bekleyip öyle mi alsam diyorum. siz neler düşünüyosunuz? bildiğiniz mağzalar var mı?
eski etek ve pantolonları hamle kıyafetine döndürüyorla diye duymuştum. yaptıran var mı
bu arada dün oğluşum olucağını öğrenince bugün mavi mavi erkek bebek kıyafetlerine de yöneldim ister istemez. bakması bile çok heyecan vericiydi. bizim kış bebeklerimiz olucak ancak şimdi heryer yazlık kıyafetlerle doluydu:)
onayladı çok şükür %100 kız :)heycan dorukta prensesini gör bakalım %100 olsun artık :)
kızlarımız nazlı geç gösteriyorlar:)
Merhabalar ben 15+3 günlük hamileyim bebişimin dogum tarhi 14 ocak 2014 gözüküyor aranıza katılmak istiyorum bende ve bi kaç sorum olcak yardımcı olurmusunuz kızlar.Bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah :))
3 taramayı yaptıran varmı benim tam 16 haftalıkken 3 lü taramam olacak bebegin 1 gün bile geçmiyo 16 haftayı .3 lüTrama 16-20 haftaları arasında yapılıyo bildigim benim ki erken olurmu acebaAnakara Gazi ye gidiyorum tarama tarihini hemşire verdi aklıma takıldı bu
sagol bebem ben bu paşadan birşey yiyemiyorumki herşeyime ortak eşşek sıpası
rabbim analı babalı büyütsün bebem benimki ney acaba içimden erkek geçiyor ama bakalım
çok teşekkür ederim ilgine, deneyeceğim :)
bende pek krem alma taraftarı değildim, hatta görümcem bebe yağı kullan duştan sonra sabah akşam dedi ama nasıl mahvoldu cildim bilemezsiniz, kızardı, böcek ısırmış gibi kabar kabar oldu
vayyyy, grubumuz mu var face de, bekleyin bende geliyorum :)
yaaaaaaaaa bende istiyorum bende ... 20145 ocak anneleri diye bi bakayım benide ekleyinnnnnnnnnnn........
bir kukulu da benden geliyor... kızçem olacakmış...
teşekkürler canım..hayırlı olsun naz ım kızçennn
ya kızlar bişey soracağım şimdi benim gün içinde böyle burnum tıkanıyor sonra gözlerim yaşarıyor açamıyorum bile bu durumdada başıma ağrılar giriyor hamilelikten diye düşünüyordum ama bilmiyorum bu durumda olan varmı ?????????
ya kızlar bişey soracağım şimdi benim gün içinde böyle burnum tıkanıyor sonra gözlerim yaşarıyor açamıyorum bile bu durumdada başıma ağrılar giriyor hamilelikten diye düşünüyordum ama bilmiyorum bu durumda olan varmı ?????????
benımde 2 gundur burnum gecelerı tıkanıyor kan basıncı bu haftalarda 2 katı fazlalaşıyormuş onun ıcın canım bu arada doktordan gelıyom kızım olacakmış 3 yasında bır kızım vardı buda2. pamuk prenses oluyor
erken gel kız gebertirim çok yemek yeme kilo alırısınsenin kızın olcek dediydi dersinnnbu arada iftara davetliyim ceyarın arkadaşına gitcez çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak facebooka girecem senide bulacam orda görürsün sen toprağım.İyi iftarlar şimdiden herkese.Bu arada o bebekli tshirtü bidaha giymedim eski şeylerimi giydim bugun,napim yine biri laf eder kafama takarım diye.Neyse ben gider kendinize iyi bakın öpüldünüz
canım en iyi şey kaşıntıyı ne keeser onu yap 1 litre suya 3 kapak sirke koy kukunu orayla yıka inan ne enfeksiyon nede mantar kalıyor ban dua edersin bu arada benim klozetin yanında duruyor onunla yıkıyom benMerhaba arkadaşlar, gebelikte vajinal kaşıntı için kullanılan fitil ve kremlerin isimlerini rica etsem yazabilir misiniz bana? Travazol ve travogen kullanılıyor diye hatırlıyorum ama emin olamadım, bir de bilen ya da şuan elinde bulunan arkadaşlar varsa bu fitillerin ve kremlerin etken maddelerini sorsam... Yurtdışındayım eczaneden muadillerini alacağım o yüzden kesin bilgiye ihtiyacım var.. Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?