2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese selam. kendine hamile kıyafeti almaya başlayan var mı? ben biraz pantolonların düğmelerinden daralmaya başladım. bu yüzden bugün kapri bir hamiş pantolonu aldım. birde normal dökümlü bir elbise. açıkçası ne almam gerektiğinide tam kestiremiyorum. hem boşuna alışveriş olsun istemiyorum hem de hemileliğmizin en göbekli halleri kışın geçicek bekleyip öyle mi alsam diyorum. siz neler düşünüyosunuz? bildiğiniz mağzalar var mı?
eski etek ve pantolonları hamle kıyafetine döndürüyorla diye duymuştum. yaptıran var mı

bu arada dün oğluşum olucağını öğrenince bugün mavi mavi erkek bebek kıyafetlerine de yöneldim ister istemez. bakması bile çok heyecan vericiydi. bizim kış bebeklerimiz olucak ancak şimdi heryer yazlık kıyafetlerle doluydu:)

Son düzenleme:

vala henüz bende kıyafet problemi yok hiç bakmadım ama bi ara arkadaşın biri kendisinin yaptığını söylemişti nasıl yaptı bilmiyorum ama ... oğluşun hayırlı olsun ... bence şimdiden battaniye almaya başlamalıyızz.. ben bebiş kıyafeti konusunda sezon sonunda 6 ay 1 yaş yazlık almayı düşünüyorum seneye giyer kızımızzzzzz ......

çok teşekkür ederim ilgine, deneyeceğim :)

bende pek krem alma taraftarı değildim, hatta görümcem bebe yağı kullan duştan sonra sabah akşam dedi ama nasıl mahvoldu cildim bilemezsiniz, kızardı, böcek ısırmış gibi kabar kabar oldu

Son düzenleme:
afiyetler olsun paşam ....
sagol bebem ben bu paşadan birşey yiyemiyorumki herşeyime ortak eşşek sıpası

rabbim analı babalı büyütsün bebem benimki ney acaba içimden erkek geçiyor ama bakalım

selam güzel annişler bizde dr a gittik geldik.bugün 3 lü test yapılcaktı ben son anda vazgeçtim dr a dedim yapturmasam olurmu yok olmaz dedi bu sadece mongol bebek yada down sendromunu ortaya çıkarmıyor çk farklı hastalıkları sorunları ortaya çıkarıp bizi ona göre yönlendiriyor dedi..bende devlette yaptırmaya karar verdim pazartesiye randevu aldım.
hiç bir problem yok herşey yolunda dedi tabi ben sormak istediklerimi yine unuttum :)
heycan dorukta prensesini gör bakalım %100 olsun artık :)
kızlarımız nazlı geç gösteriyorlar:)
onayladı çok şükür %100 kız :)

su an aynı durumdayız canım sıkıntı yok erkekn dedğil yani.bende bugün yaptırcaktım ama sadece ayrıntılı ultrasona bakıldı kanı pazartesi vercem

sagol bebem ben bu paşadan birşey yiyemiyorumki herşeyime ortak eşşek sıpası

rabbim analı babalı büyütsün bebem benimki ney acaba içimden erkek geçiyor ama bakalım

senin kızın olcek dediydi dersinnnbu arada iftara davetliyim ceyarın arkadaşına gitcez çıkıyorum şimdilik kendine iyi bak facebooka girecem senide bulacam orda görürsün sen toprağım.İyi iftarlar şimdiden herkese.Bu arada o bebekli tshirtü bidaha giymedim eski şeylerimi giydim bugun,napim yine biri laf eder kafama takarım diye.Neyse ben gider kendinize iyi bakın öpüldünüz

Merhaba arkadaşlar, gebelikte vajinal kaşıntı için kullanılan fitil ve kremlerin isimlerini rica etsem yazabilir misiniz bana? Travazol ve travogen kullanılıyor diye hatırlıyorum ama emin olamadım, bir de bilen ya da şuan elinde bulunan arkadaşlar varsa bu fitillerin ve kremlerin etken maddelerini sorsam... Yurtdışındayım eczaneden muadillerini alacağım o yüzden kesin bilgiye ihtiyacım var.. Teşekkürler...

ya kızlar bişey soracağım şimdi benim gün içinde böyle burnum tıkanıyor sonra gözlerim yaşarıyor açamıyorum bile bu durumdada başıma ağrılar giriyor hamilelikten diye düşünüyordum ama bilmiyorum bu durumda olan varmı ?????????

benımde 2 gundur burnum gecelerı tıkanıyor kan basıncı bu haftalarda 2 katı fazlalaşıyormuş onun ıcın canım bu arada doktordan gelıyom kızım olacakmış 3 yasında bır kızım vardı buda2. pamuk prenses oluyor

geçmiş olsun canım benım gözümde problem yok ama burunda tıkanıklık bendede var gece oluyor onun için pekte uyyamıyorum başımı baya yukseltererk yatmaya çalışıyorum ınt. okuduğum kadarıyla bu haftalarda olurmuş böyle durumlar hatta burunda kanama bıle olabılırmış bende 16 haftalıgım

geçmiş olsun canım. hem burnumda sürekli bir kanama hali hem tıkanıklık hali bende de var. baş ağrısı da evet havalar fazla boğucu sıcakken oluyor (yani şu son 1 haftadır). vicks kullanabilirsin geceleri rahatlamak için hafifçe burun deliklerine sürersin, baş ağrını hafifletir.

Canbadecim, ben biraz alisveris yaptim canim, fikir vermesi acisindan yazayim. İstanbul da C&A markasindan alisveris yaptim ben, bir iki beden buyuk elastik likrali kot kumas pantalonlardan aldim iki tane, uzerine yine ayni yerden 4-5 tane bol ve bedenimden buyuk tshirt aldim. Ayni yerden sudyen aldim pamuklu, bunlari 2. Ayimda almistim surekli giyiyorum ve bu gidisle de yazi cikaririm. Fiyatlar makul, sonra da giyilebilecek tarzda hepsi, eski bedenime gore hafif salaş olur ama olsun. Eger cik kilo aldi isen C&A nin hamile reyonu var, beli penye pantolon ve etekleri var. Arkadasim aldi son ayina kadar rahatlikla giydi.

Bir de Yargici Outletten birkac duz beden elbise aldim, asagi dogru duz iniyor ve diz hizasinda. İse giderken giyiyorum, kolay yikaniyor ve serin tutuyor. Bunlarla yazi ve sonbahari geciririm diye tahmin ediyorum.

bir kukulu da benden geliyor... kızçem olacakmış...
benimkide bir belli olaydı ne vardı kızımda olsa oglumda olsa farketmez benim olsunda
erken gel kız gebertirim çok yemek yeme kilo alırısın özlerim ben seni arayı sogutma ocak annelerine gelince bana merhaba de buluurm ben seni
Eki Görüntüle 765053

paşam ortada bir sıkıntı varsa bizim oğlanı yatıya yollayayım sana?
kız benim paşa aynı böyle olur vallahi kıyamam zaten canı yok oglanın allahım şakası bile kötü senin keidinmi kız
canım en iyi şey kaşıntıyı ne keeser onu yap 1 litre suya 3 kapak sirke koy kukunu orayla yıka inan ne enfeksiyon nede mantar kalıyor ban dua edersin bu arada benim klozetin yanında duruyor onunla yıkıyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…