9 haftadamı başladı bulantın ay bizde rahat rahat duruyoruz başlasa başlardı diye ozaman halen başlayabilir bu arada hayırlı olsun bebegin sağlıkla al kucagına
cnm belki tek yumurta ikizidir bişeydir
bence canını sıkma çünkü ciddi bi sıkıntı olsa doktorun bişey derdi bununla ilgili sanırım
kaç haftalıkken aldın bu sonucu ?
merhaba güzel annişler.bende Allahım izin verirse 2014 ocak annesi olucam.benimde ikinci bebeğim ilk bebeğimdede 2010 ocak forumundaydım şansım ocaktan yana.hepinizin kandili mübarak olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin
Seninde Kandilin mubarek olsun Hosgeldin..Benimde 2.cocugum
aa süper benim oğlumda 3,5 yaşında.3.5 yasinda kardesiyle arssinda 4 yas 2 ay olacak
günaydın arkadaşlar.. Hayırlı kandiller olsun hepimize.. Yine kanamam oldu yine rapor aldım evde yatıyorum.. Geçmişi okudum biraz yeni hamiişleri tebrik ediyorum.. Pıt pıt duyanlara ooohh maşallah; darısı bize diyorum..
Kızlar merhaba dün stres sıkıntı ilk doktor kontrolumuze gittim
tabiki beta değerim düşük olduğu için doktor ikinci bir beta istedi ondada miniğim 2 katını olmuş sevindirdi beni:)
ultrasonla baktık başka bir sorun var mı diye geç döllenme olmuş ondan dolayı biraz geç göreceğiz pıt pıtları sanırım bu beni endişelendirsede
sağlıklı olsunda ayın 25 inde keseyi görmeye gidicez şimdilik panikleme dedi sıkıntı stres yok dedi ve çıktım üzerimden bir yük kalktı
dış gebelik değilmiş enazından bir ihtimal gitti rahim duvarım kalınlaşmış bu iyiye işaret kese ve yolk kesesini de görürsem boş gebelik ihtimalinden kurtulucaz
daha yolum uzun anlıyacağınız.....
çok tatsızım. kızlar eşlerimiz hamile olduğumuzu can taşıdığımızı bizi üzmemeleri gerektiğini yorulmamız gerektiğini en azından hamilelikte bize özenseler incilerinin dökülmiceğini ne zaman ve nasıl öğrencekler. çok sıkkınım bu konuda.
çok tatsızım. kızlar eşlerimiz hamile olduğumuzu can taşıdığımızı bizi üzmemeleri gerektiğini yorulmamız gerektiğini en azından hamilelikte bize özenseler incilerinin dökülmiceğini ne zaman ve nasıl öğrencekler. çok sıkkınım bu konuda.
juliet gözün aydın cnm güzel haberlerle dönmüşsün inşallah hep güzel haberler alalım
ben de sabah kontrole gittim keseyi gördük yolk kesesini de gördük hatta
bi kaç gün rahatlarım şimdi
doktor 15 gün sonraya randevu verdi bu sefer kalp atışları için gidicez
gene ben de panik başlar bi kaç gün öncesinde
gözün aydın canım... benim beta yüksek ama vajinal ultrason istemediğim için bizde henüz göremedik keseyi..aynı cümleyi duydum rahim duvarım kalınlaşmış çok büyük ihtimalle rahim içi gebelik,stres yapma dedi doktorum.............. haftaya görmeye gideceğim.daha çok yeni hamileliğim batın üstünden 4-5 gün geçti henüz..ama daha önce kaybım olunca telaş yapıyorum bende..Rabbim sağlıklı 9 ay nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?