- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
hayırdır canım? yardım mı etmiyo,canını mı sıktı?
çok tatsızım. kızlar eşlerimiz hamile olduğumuzu can taşıdığımızı bizi üzmemeleri gerektiğini yorulmamız gerektiğini en azından hamilelikte bize özenseler incilerinin dökülmiceğini ne zaman ve nasıl öğrencekler. çok sıkkınım bu konuda.
gözün aydın canım... benim beta yüksek ama vajinal ultrason istemediğim için bizde henüz göremedik keseyi..aynı cümleyi duydum rahim duvarım kalınlaşmış çok büyük ihtimalle rahim içi gebelik,stres yapma dedi doktorum.............. haftaya görmeye gideceğim.daha çok yeni hamileliğim batın üstünden 4-5 gün geçti henüz..ama daha önce kaybım olunca telaş yapıyorum bende..Rabbim sağlıklı 9 ay nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
yapılabilecek bişiler olmalı. onları biraz olsun hassaslaştırmak için napılabilir...
çok tatsızım. kızlar eşlerimiz hamile olduğumuzu can taşıdığımızı bizi üzmemeleri gerektiğini yorulmamız gerektiğini en azından hamilelikte bize özenseler incilerinin dökülmiceğini ne zaman ve nasıl öğrencekler. çok sıkkınım bu konuda.
yapılabilecek bişiler olmalı. onları biraz olsun hassaslaştırmak için napılabilir...
zuhal'cim niye vajinal ultrason yaptırmıyosun?
bende çok tırsıyorum hala da kasılıyorum ama yaptırıyorum :18:
yardım etmiyor. çalışıyorum zaten az vaktim oluyor. güya yardımmlarında elli kere söylenmesi cabası oluyor. ve sanki oda hamile. benim sinirlenmeye üzülmeye kırılmaya hiç hakkım yok hormonlarım bile yapamaz böyle bişi. çünkü paşamda benle aynı tribi yaşıyor. özür dilemek desen yok. gönül almak yok. ben ne kada küs kalırsam oda o kada rküs kalıyor. ben kendi kendime barışmadığım sürece çokda önemli olmuyor ağlamam yada üzülmem. gönül rahatlığıyla uyuyor. artık çok moralim bozuluyor. kendimi çok öenmsiz hissediyorum. ve hiç sevilmiyormuşum gibi. napıcağımı bilmiyorum. kimseyle dertleşemiyorum. herkes görmezden gel diyor. ama hayat böyle yaşanmıyor.
hiç bir iş yapma tansiyonum düşük başım dönüyor de.. Ben gerçekten iyi değilim de.. Anlıycaktır bence.. Benim ki yapma diyor.. 1 tek yemek yapıyorum.. o topluyor masayı vs..
Ben de çok kasılara yaptırıyorum.. Doktorum hatat şaka yaptı ben seni normal doğurtayım da gör dedi...
anlatıyorum. benim elimden bu kadarı geliyor. beni rahatsız etmiyor evin pis olması diyor. beni rahatsız ediyor ama dediğimde o zaman yaşama burda napiim diyor. bu kadar kırıcılık olamaz ya.
Ben de çok kasılara yaptırıyorum.. Doktorum hatat şaka yaptı ben seni normal doğurtayım da gör dedi...
zuhal'cim niye vajinal ultrason yaptırmıyosun?
bende çok tırsıyorum hala da kasılıyorum ama yaptırıyorum :18:
cnm elimden bu kadar geliyo dediği o mu yapıyo temizliği falan ?
canım burada yazdım mı bilmiyorum ama ben daha önceki hamileliğimde kalp atışı alınamayınca yaptırmıştım vajinal ultrason 6+2 deydik... yine alınamamıştı sonra başka hastane başka doktor vs... ayrıntılı ultrasona girmiştim kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu yazıyordu...8+3 de olmama rağmen yani gelişim durmuştu,tam da 6+2 de :S.. eşim o günden beri hep acaba dedi durdu.. anlatamadım zararı olmadığını zaten sağlıklı olsaydı kalp atışı alırdık dedim o hafta... ama işte ... sonra tamam dedim bir daha zorunlu kalmadıkça yaptırmayacağım........ Allah mecbur bırakmasın inşallah kesemi de bebeğime kalp atışını da karından ultrasonla görürüm.......... inşallah ..........sağlıkla devam eder 9 ay boyunca.... ben karşı değilim vajinal ultrasona ama söz verdiğim için tutacağım sözümü...
anlatıyorum. benim elimden bu kadarı geliyor. beni rahatsız etmiyor evin pis olması diyor. beni rahatsız ediyor ama dediğimde o zaman yaşama burda napiim diyor. bu kadar kırıcılık olamaz ya.
aaaaay normal doğum benden uzak olsun
heeee anladım cnm yani birazda psikolojik senin durum..aslında ilk gebelik zamanımda düşük olduktan sonra bende aynı şeyi düşünmüştüm bi acaba olmuştu kafamda..ama çok okudum,çok araştırdım ve çok duydum ki kesinlikle düşüğün veya sağlıksız olmasının sebebi vajinal ultrason değilmiş..ikna oldum yani,o yüzden daha detaylı ve net görüldüğü için herşey,ben yaptırıyorum..
ikizim normal doğum yaptı ekimde önce istiyordu sonra korkum vazgeçti sonra açılması başlayınca doktoru deneyelim deyip gaza getirdi suni sancı vs......... 12 de başlayan sancılar 13.35 de nur topu gibi bi bebek... sonrasında hiç ağrı sızı yaşamadım hatta hiç yatmadı....... biz bile kızdık nazar değecek millet gelince yat diye... o denli iyiydi.........MAŞALLAH... ama onun fiziği de çok müsaitti,rahim de... bazı şeyler değiştiriyor bunları konuşmak için erken :=) nasip sağlıkla gelsin de normal sezeryan farketmezz benim için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?