2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hayırdır canım? yardım mı etmiyo,canını mı sıktı?

yardım etmiyor. çalışıyorum zaten az vaktim oluyor. güya yardımmlarında elli kere söylenmesi cabası oluyor. ve sanki oda hamile. benim sinirlenmeye üzülmeye kırılmaya hiç hakkım yok hormonlarım bile yapamaz böyle bişi. çünkü paşamda benle aynı tribi yaşıyor. özür dilemek desen yok. gönül almak yok. ben ne kada küs kalırsam oda o kada rküs kalıyor. ben kendi kendime barışmadığım sürece çokda önemli olmuyor ağlamam yada üzülmem. gönül rahatlığıyla uyuyor. artık çok moralim bozuluyor. kendimi çok öenmsiz hissediyorum. ve hiç sevilmiyormuşum gibi. napıcağımı bilmiyorum. kimseyle dertleşemiyorum. herkes görmezden gel diyor. ama hayat böyle yaşanmıyor.

cnm boşver kafana takma, benim bebeğim tüp bebek ne kadar zor sahip oldum bi ben biliyorum sabah akşam karnımdan iğneler hormonlar vs
ve transferin 2. günü kocamla bi kavga ettik yani hiç demedi bu kadının strese girmemesi üzülmemesi lazım falan
3 gün sürdü o kavga sonunda annem geldi başka şehirden apar topar
yani anlıycağın erkek işte, ne bizim kadar ince düşünüyo ne alttan alabiliyo.
yapacak bişey yok cnm boş vericeksin.

zuhal'cim niye vajinal ultrason yaptırmıyosun?
bende çok tırsıyorum hala da kasılıyorum ama yaptırıyorum :18:

yapılabilecek bişiler olmalı. onları biraz olsun hassaslaştırmak için napılabilir...

hiç bir iş yapma tansiyonum düşük başım dönüyor de.. Ben gerçekten iyi değilim de.. Anlıycaktır bence.. Benim ki yapma diyor.. 1 tek yemek yapıyorum.. o topluyor masayı vs..

canım sıkma canını. erkeklerin bizi bu konuda tam anlamaları münkün değil. bizde bu aralar çok duygusal ve gerginiz sıkma canını bebeğini düşün mutlu ol.

yapılabilecek bişiler olmalı. onları biraz olsun hassaslaştırmak için napılabilir...

erkekler maalesef bizler gibi yaşamıyor bu durumu onların mantığında bu ay olursa olur olmazsa diğer ay olur çok düz mantıkla yaklaşıyolar
bir yerde okumuştum ve çok hak verdim bu cümleye kadın bebek ana rahmine düşünce anne olur erkek ise bebeği doğduğunda kucağına alınca diye
ve erkekler de bir adapte sorunu yaşanıyor bizde yaşıyoruz zaman zaman
sen canını sıkma çünkü minişte orda üzülür sonra annesi

ah canım ya. ben de çocuğumun olmadığı yıllar boyunca hamile olursam eşim bana çok özenecek sanmıştım. ama öyle olmadı. yardımcı oluyor ama istemeye istemeye. ben de kızıyorum ama düşünsene biz bile daha tam hissedemiyoruz bebeğimizi. sabah hafif bulantılarım olmasa hamile olduğuma bile inanmayacağım neredeyse. onlar da bence daha anlayamadılar. hak da vermek lazım. kızmak küsmek yerine neden ilgiye ve yardıma muhtaç olduğumuzu anlatmalıyız.
üzme kendini, bebişini düşün.. :)

hımm anladım canım..ama bunu ona belirtmelisin ve bi şekilde anlamasını sağlamalısın..senin özellikle ilk 3-4 ay çok dikkat etmen gerekiyo,biliyosun..

benim kocamda tam tersi,çay bardağını bile ben doldurcak olsam kızıyo,hiçbişeyi bana yaptırmıyo..Allah razı olsun valla..

hiç bir iş yapma tansiyonum düşük başım dönüyor de.. Ben gerçekten iyi değilim de.. Anlıycaktır bence.. Benim ki yapma diyor.. 1 tek yemek yapıyorum.. o topluyor masayı vs..

anlatıyorum. benim elimden bu kadarı geliyor. beni rahatsız etmiyor evin pis olması diyor. beni rahatsız ediyor ama dediğimde o zaman yaşama burda napiim diyor. bu kadar kırıcılık olamaz ya.

anlatıyorum. benim elimden bu kadarı geliyor. beni rahatsız etmiyor evin pis olması diyor. beni rahatsız ediyor ama dediğimde o zaman yaşama burda napiim diyor. bu kadar kırıcılık olamaz ya.

cnm elimden bu kadar geliyo dediği o mu yapıyo temizliği falan ?

zuhal'cim niye vajinal ultrason yaptırmıyosun?
bende çok tırsıyorum hala da kasılıyorum ama yaptırıyorum :18:

canım burada yazdım mı bilmiyorum ama ben daha önceki hamileliğimde kalp atışı alınamayınca yaptırmıştım vajinal ultrason 6+2 deydik... yine alınamamıştı sonra başka hastane başka doktor vs... ayrıntılı ultrasona girmiştim kese ve embriyo 6+2 ile uyumlu yazıyordu...8+3 de olmama rağmen yani gelişim durmuştu,tam da 6+2 de :S.. eşim o günden beri hep acaba dedi durdu.. anlatamadım zararı olmadığını zaten sağlıklı olsaydı kalp atışı alırdık dedim o hafta... ama işte ... sonra tamam dedim bir daha zorunlu kalmadıkça yaptırmayacağım........ Allah mecbur bırakmasın inşallah kesemi de bebeğime kalp atışını da karından ultrasonla görürüm.......... inşallah ..........sağlıkla devam eder 9 ay boyunca.... ben karşı değilim vajinal ultrasona ama söz verdiğim için tutacağım sözümü...

Son düzenleme:
cnm elimden bu kadar geliyo dediği o mu yapıyo temizliği falan ?

izinli oluyor mesela koca gfün telefon açıyorum evi süpürüyorum diyor. eve gidiyorum mutlu mutlu süpürge ortada duruyor şov için ama 3 günlük pislikte. sadece beni susturuyor yalan söyleyerek. beni kandırıyor güya. sonra ben bütün günün yorgunluğuyla bide evi temizliyorum siliyorum kalkıp yardım ediyim tamam özür dilerim bile demiyor. benden özür bile dilemiyorsun dediğimdede sen dile bence diyor. çileden çıkmak üzereyim. tahammül edemiyorum. benim yatmam sana batıyor diyor. neden batsın senin bencil olman bana batıyor benim haftada 1 gün iznim var. içimde can taşıyorum beni ne derece yrduğunu bilmiyorsun diyorum haftada 1 gün iznimde yada akşamlarıda evimin işini yapmaya gayret ediyorum diyorum savunması ben sana ne zaman tişörtüm ütüsüz dedim. diyemezsin zaten böle lüksün yok ama anlamıyor. iznin varsa benden az çalışıyorsan yükümün tamamını al demiyorum bi kısmını al sırtımdan en azından enerjim kalsın banada. ama yok o paşa torunu. ve hep haklı. hiç suçlu olamaz o. ne yapsa da ben ondan özür dilemeliyim. o annesinin karnından çıktığı gbi duruyor. hatasız bi melek yani. çok kırgınım. bu şekilde nasıl geçicek bilmiyorum. tahammül edemiyorum

heeee anladım cnm yani birazda psikolojik senin durum..aslında ilk gebelik zamanımda düşük olduktan sonra bende aynı şeyi düşünmüştüm bi acaba olmuştu kafamda..ama çok okudum,çok araştırdım ve çok duydum ki kesinlikle düşüğün veya sağlıksız olmasının sebebi vajinal ultrason değilmiş..ikna oldum yani,o yüzden daha detaylı ve net görüldüğü için herşey,ben yaptırıyorum..

Bak kuzucum erkekler doğaları gereği zaten çok rahatlardır.. Hamilelikte hayat tamamen değişiyor onlar için.. Bebeği kolay istemezler çünkü başlarına geleceği bilirler... Onlar için de kolay değil, hayatları alt üst oluyor düzenleri değişiyor.. Cinsel hayatlarına kota konuyor.. Kolay değil.. Pozitif ol.. Ne gerek var onu da kendini de üzmeye ... Evin eşya batsın derler ya gerçekten de herşeyin mükemmel olmasını bekleme, yarın bebek olunca daha da zorlaşacak.. bebek her dakika batıracak ortalığı.. sakin ol mantıklı ol.. takılıp kalma, herşeye...

aaaaay normal doğum benden uzak olsun

ikizim normal doğum yaptı ekimde önce istiyordu sonra korkum vazgeçti sonra açılması başlayınca doktoru deneyelim deyip gaza getirdi suni sancı vs......... 12 de başlayan sancılar 13.35 de nur topu gibi bi bebek... sonrasında hiç ağrı sızı yaşamadım hatta hiç yatmadı....... biz bile kızdık nazar değecek millet gelince yat diye... o denli iyiydi.........MAŞALLAH... ama onun fiziği de çok müsaitti,rahim de... bazı şeyler değiştiriyor bunları konuşmak için erken :=) nasip sağlıkla gelsin de normal sezeryan farketmezz benim için....

evet canım.. ben aslında öyle hevseliyim neredeyse yapalım diyecektim sonra zaten erken haftaya kadar sabredeyimd edim artık =) gerekirse tabiki bende yaptırırım ama şimdilik sözümü tutmaya çalışıyorum belkide hiç gerek kalmaz karından herşeyi görürüz duyarızz inşallahhhh

elbette hayırlısı elbette sağlıklı olsun insan böyle çok isteyince herşeye kabulum diyo ama bu konuda taviz veremiyorum malesef,benim için farketmez diyemem asla normal doğum taraftarı değilim + yapamam da,kendime hiççççç güvenmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…