Bütün gün yiyip içiyoruz onlar tam 1 kilo aldırıyo gerçekten, sabah ile akşam arasında 1 kilo farkediyo. 46 ile hamile kaldım 44 e kadar düştüm bulantılar varken yiyemeyince, şimdi yine 46 kiloadayım, ben nasıl doğurcam bu çocuğu ya doktor her gittiğimde çok zayıfsın diyo moralim bozuluyo:26: kilo alcam diye de hiç boğazımı kısmam herşeyi yerim ondan oluyo heralde
iyi beğendiğine sevindim inşallah iyi çıkar,hepte beni buluyo hastanede beklerken yanıma bi hamiş daha geldi 4lü testi tam sınırda çıkmış risk olabilir diye amniyosentez demişler,amniyosenteze girmek için gelmiş çok kararsızdı bide oturdu yarım saat anlattı,içim şişti.ikili testim çok iyi çıkmıştı bu böyle oldu napcam bilmiyorum filan diye telaşı banada geçti şimdi meraktaytım şu testten de başarıyla geçer kızım inşallah,1 hafta yine bekle işin yoksa :18::18::18::18:
kız ne güzel ben senin yerinde olsam dünyayı yerim)gerçi bunu demiyim yemişim zaten ki oooo bayağı bi şişkoyum.Doktora bak be ne güzel zayıfsın diye kızıyo,daha hayatımda hiçbi doktor zayıfsın diye kızmadı bana bence keyfini çıkar şişkoluk başa bela yavrum koca hamilelikyte sadece 3 kilo almama izin var, o yüzden ye iç umrunda olmasın
çatlama yok daha çok erken zaten şimdiden olursa zaten artık bişey yapmaya gerek yok nasılsa çatlayacak fena halde demektir..Allah korusunn....defne doğa kakao yağı kullanıyorum... birde banyo sonrası bebek yağı ya da arkonun susam yağı içeren vücut yağını kullanıyorum... lierac alacağım.. aklımda vaselinin kakao yağı içeren losyonu var belki onu da alırım bunlara rağmen çatlarsa da yapacak bişey yookkkkk
aman cnm takılmaz zayıf ol ne olcak bebek iyi olduktan sonra
ben ne zayıflar gördüm nur topu gibi doğurdular sıkma canını içinden geldiği gibi ye iç gez :)
yaa bunlar neden bizi bulur mıknatıs yutuyoruz dimi biz
ben de yaşadım bir kere ama anlatmıycam olumsuz şeyler yok hastane de beklerken hiç bir yere bakmıyorum
kimseyle göz göze gelmiyorum gerek yok ya zaten geriliyorum yeterince üzerine bir daha stres olamıycam
kuzum sen de sıkma canını yaa bir şey olmaz allahın izniyle bebiş iyi :)
normal doğum çok istiyorum ama bunu söyleyince insanlar "bir sıkımlık canın var, nasıl doğurcaksın o çocuğu, sen sezeryanla doğur" diyo çok moralim bozuluyo, yoksa zayıflıktan şikayetim yok
sorma yaaa zaten sinir oldum heyecandan ölcem orda ultrason sırası gelmedi bitürlü,dediğin gibi hiç bakmam bende eşimle ağızağıza konuşuyoduk,geldi dibime ben sizi biyerden tanıyorumla başladı.Sonrada eşime dedim ne uğursuzuz bak yine moralim bozuldu diye,eşimde dediki yazık kızcağız da sıkıntıdaydı konuscak birini arıyodu boşver dedi.Boşverde kafaya taktım şimdi işte tövbeeee.Bide doktor risk çıkarsa mutlaka arayın beni demezmi odadan çıkarken,allahımdedim sen yardım et.Neyse kötü şeyler konuşmayalım minnaklarımız üzülmesin.Bu yağlanma işine el atcam bu akşam,bissürü aldım o bahsettiğiniz yağlardan bide şöyle sıkabileceğim bir boş fısfıs şişesi aldım hepsini karıştırıp pehlivan olcam atcam kendimi sokaklara
sorma yaaa zaten sinir oldum heyecandan ölcem orda ultrason sırası gelmedi bitürlü,dediğin gibi hiç bakmam bende eşimle ağızağıza konuşuyoduk,geldi dibime ben sizi biyerden tanıyorumla başladı.Sonrada eşime dedim ne uğursuzuz bak yine moralim bozuldu diye,eşimde dediki yazık kızcağız da sıkıntıdaydı konuscak birini arıyodu boşver dedi.Boşverde kafaya taktım şimdi işte tövbeeee.Bide doktor risk çıkarsa mutlaka arayın beni demezmi odadan çıkarken,allahımdedim sen yardım et.Neyse kötü şeyler konuşmayalım minnaklarımız üzülmesin.Bu yağlanma işine el atcam bu akşam,bissürü aldım o bahsettiğiniz yağlardan bide şöyle sıkabileceğim bir boş fısfıs şişesi aldım hepsini karıştırıp pehlivan olcam atcam kendimi sokaklara
normal doğum çok istiyorum ama bunu söyleyince insanlar "bir sıkımlık canın var, nasıl doğurcaksın o çocuğu, sen sezeryanla doğur" diyo çok moralim bozuluyo, yoksa zayıflıktan şikayetim yok
ama sen neler yapıyosun öyle yaa ben bunları yapmaya üşenirim okurken kendimi hayal ettim
sanırım sadece 2gün yaparım bu saydıklarını
ben haftada 2 kere bebe yağı sürüyorum sadece bir de o kremi o kadar :)
benim de 11 ocak 2013 doğumlu bebeğim war,
inşallah kolay mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz
ayyy ne güzel Allah bağışlasın,bizde bi görsek hayırlısıyla o günleri
ay inşşş bıran önce doğsunda mıncıklıyım koklayım sevım ıstıyorum
bende bendee çok istiyorum hemde zaman su gibi geçsin gitsin gözümü açayım kızım yanımda olsun,ayy neyse hayırlısıyla geçsinde sabırsızlanmayalım fazla.Bu ay doğum yapan 5 arkadaşım var hepsi karnındayken daha güzel diyolar delimi ne bunlar anlamadım?Uykusuzluktan ölüyolarmış,bana koymaz gibi geliyo ya uykusuz kalcam tabi ne varki diyorum
:))
malesef sonuç 2-3 haftada anca çıkıyormuş
valla ya kahve içenleri saymıyorum, benim canım bi kola çekti de yalvar yakar 2 yudumcuk içirdi kocam :) ama ne sıcaktı anlatamam,
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyunca
:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?
biraz baktım internetten ama pekde etkilemez demiş
herkes başkasının yerinde olmak istiyor hep şikayetçiçocuk yürümeye başlayınca bebekken ne güzelmiş şimdi peşinden koşmaktan ölüyoruz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?