2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aman cnm takılmaz zayıf ol ne olcak bebek iyi olduktan sonra
ben ne zayıflar gördüm nur topu gibi doğurdular sıkma canını içinden geldiği gibi ye iç gez :)

yaa bunlar neden bizi bulur mıknatıs yutuyoruz dimi biz
ben de yaşadım bir kere ama anlatmıycam olumsuz şeyler yok hastane de beklerken hiç bir yere bakmıyorum
kimseyle göz göze gelmiyorum gerek yok ya zaten geriliyorum yeterince üzerine bir daha stres olamıycam
kuzum sen de sıkma canını yaa bir şey olmaz allahın izniyle bebiş iyi :)

İnsan psikolojisi işte, ne istesem yiyebilirim ya canım bişey istemiyo :26: evde yalnızım bi de, eşim çalışıyo ben tatildeyim yalnız yalnız hiç gözüm yemeklerde yok. Hafta sonu memlekete gidiyoruz, anne-kayınvalide kampına giricem onlar beni besler Doktorum da korkma ilerleyen aylarda istemesen de alcaksın tadını çıkar diyo arada

ama sen neler yapıyosun öyle yaa ben bunları yapmaya üşenirim okurken kendimi hayal ettim
sanırım sadece 2gün yaparım bu saydıklarını
ben haftada 2 kere bebe yağı sürüyorum sadece bir de o kremi o kadar :)

aman cnm takılmaz zayıf ol ne olcak bebek iyi olduktan sonra
ben ne zayıflar gördüm nur topu gibi doğurdular sıkma canını içinden geldiği gibi ye iç gez :)

normal doğum çok istiyorum ama bunu söyleyince insanlar "bir sıkımlık canın var, nasıl doğurcaksın o çocuğu, sen sezeryanla doğur" diyo çok moralim bozuluyo, yoksa zayıflıktan şikayetim yok

beni de listeye ekleyin. umarım ocak ayında kucak arımız dolar.

yaşım 27 sat 02 nisan bdt 11 ocak bursalıyız.16+3 günlüğüz ancak bebeşin cinsiyeti kesin olmamakla beraber kız tahmini geldi doktorumuzdan:) bizimki hala göstermio da

sorma yaaa zaten sinir oldum heyecandan ölcem orda ultrason sırası gelmedi bitürlü,dediğin gibi hiç bakmam bende eşimle ağızağıza konuşuyoduk,geldi dibime ben sizi biyerden tanıyorumla başladı.Sonrada eşime dedim ne uğursuzuz bak yine moralim bozuldu diye,eşimde dediki yazık kızcağız da sıkıntıdaydı konuscak birini arıyodu boşver dedi.Boşverde kafaya taktım şimdi işte tövbeeee.Bide doktor risk çıkarsa mutlaka arayın beni demezmi odadan çıkarken,allahımdedim sen yardım et.Neyse kötü şeyler konuşmayalım minnaklarımız üzülmesin.Bu yağlanma işine el atcam bu akşam,bissürü aldım o bahsettiğiniz yağlardan bide şöyle sıkabileceğim bir boş fısfıs şişesi aldım hepsini karıştırıp pehlivan olcam atcam kendimi sokaklara

normal doğum çok istiyorum ama bunu söyleyince insanlar "bir sıkımlık canın var, nasıl doğurcaksın o çocuğu, sen sezeryanla doğur" diyo çok moralim bozuluyo, yoksa zayıflıktan şikayetim yok

sen onlarada kulak asma bir bakarsın herşey okadar yolunda giderki normal yaparsın
belkide 7 ay da doktor normal olmaz diycek sen canını şimdiden sıkma bunlar için derim
bebişi üzme:)

dr banada bebe yağını önerdı banyodan cıktıktan sonra onu sür dedi. 16. haftadan sonrada mustelayı kullan dedı ben memnun kaldım sende kullan deıd. bebe yagını aldım ama mustelayı almadım daha alacam bende

yaa sizi kıskandım ben de bu akşam sürcem pehlivan gibi biraz daha kafanızı karıştırıyım bana da yeni doğum yapan bir abla
dedi ki saf zeytin yağı sür hem de şimdiden başla her akşam sür bak cildin pamuk gibi olcak bir gram da çatlama olmuycak dedi
yaptım mı hayır ama bu gece gaza gelip yapabilirim:)
canım sen düşünme allah kullarına kaldırabilceği kadar yük verirmiş allah yardımcısı olsun onunda kuzusunu korusun
bebişleri üzmek yok onlar orda mutlular

böyle çok konuşan tiplerin ağzının ortasına şaplak atasım geliyo,bide sanane diye bağırasım geliyo.Millete ne ya,boşver bebem kafanı takma zamanı gelince hangisi uygunsa pırtlat gitsin

valla haftanın 7 günü uygulayamıyorum ama en azından 5 günü yapıyorum... şu lieracı da aldım mı rahat edeceğim artık elimden geleni yaptım gerisi göbeğime kalmış

benim de 11 ocak 2013 doğumlu bebeğim war,
inşallah kolay mutlu huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz

ay inşşş bıran önce doğsunda mıncıklıyım koklayım sevım ıstıyorum

bende bendee çok istiyorum hemde zaman su gibi geçsin gitsin gözümü açayım kızım yanımda olsun,ayy neyse hayırlısıyla geçsinde sabırsızlanmayalım fazla.Bu ay doğum yapan 5 arkadaşım var hepsi karnındayken daha güzel diyolar delimi ne bunlar anlamadım?Uykusuzluktan ölüyolarmış,bana koymaz gibi geliyo ya uykusuz kalcam tabi ne varki diyorum

herkes başkasının yerinde olmak istiyor hep şikayetçi çocuk yürümeye başlayınca bebekken ne güzelmiş şimdi peşinden koşmaktan ölüyoruz diyorlar

yeterli bence canım, ben de 2,5- 3 litre içiyorum. doktorum son kontrolde suyumun çok iyi olduğunu söyledi, buralarda sıcaktan kadınların suyu azalıyor dedi, ben de su içtiğimi söyledim, iyi yapıyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…