2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yeterli bence canım, ben de 2,5- 3 litre içiyorum. doktorum son kontrolde suyumun çok iyi olduğunu söyledi, buralarda sıcaktan kadınların suyu azalıyor dedi, ben de su içtiğimi söyledim, iyi yapıyorsun dedi

şu suyu nasıl içiyosunuz bir söyleyin bana da
ben maximum 1,5
aman allahım 3 litre bunun iki katı demek benim çocuk susuz mu şimdi

valla haftanın 7 günü uygulayamıyorum ama en azından 5 günü yapıyorum... şu lieracı da aldım mı rahat edeceğim artık elimden geleni yaptım gerisi göbeğime kalmış

daha yapılcak bir şey yok canım:)
maşallah üzerine düşeni fazla fazla yapıyosun
asıl ben çatlayıp patlıycam ocaktan sonrada
kızlar çatlağa ne iyi geliyodu diye yazarım buraya:)

benim arkadaşlarda öle dıyor bende uykuya çok duskunum normalde ama eşimle yardınlaşa hallederız annemlerde gelır bır sure dıye dusunuyorum amkan o dogsunda gerııs halledılır

daha yapılcak bir şey yok canım:)
maşallah üzerine düşeni fazla fazla yapıyosun
asıl ben çatlayıp patlıycam ocaktan sonrada
kızlar çatlağa ne iyi geliyodu diye yazarım buraya:)

heheh çatladıktan sonra öyle kalıyon bebişim değişiklik yapılmıyo malesef,boşver kız ne olcak sende bikini giymeyiver,anne olcan mayo giyiver...

heheh çatladıktan sonra öyle kalıyon bebişim değişiklik yapılmıyo malesef,boşver kız ne olcak sende bikini giymeyiver,anne olcan mayo giyiver...

eyvahlar olsun çatlada patla moduna mı giricem ben yaaa
şimdi bu gece ben pehlivan moduna giriyim en iyisi
bikinilerime şuan veda ettim hepsi seneye dedim kendimi mi kandırıyorum ben yoksa

benim arkadaşlarda öle dıyor bende uykuya çok duskunum normalde ama eşimle yardınlaşa hallederız annemlerde gelır bır sure dıye dusunuyorum amkan o dogsunda gerııs halledılır

kesinlikle tek derdim bu olsun diyorum gerisi boş,sağlık olsun napalım o uyurken uyuycaz bizde,herkes büyütmüş bi şekilde.Ben kucağa çok alıştırmayın lafına da karşıyım,en fazla 2 yaşa kadar kucağına alabiliyosun zaten sonra istesende gelmiyoki çocuk.Bol bol alcam kucağıma,sevcem sıkcam ohhhh sefam olsun

şu suyu nasıl içiyosunuz bir söyleyin bana da
ben maximum 1,5
aman allahım 3 litre bunun iki katı demek benim çocuk susuz mu şimdi
canım burası çok sıcak o yüzden canım istiyor içmek dilim damağım kuruyor sanki, dolabıma yarım litrelik şişeler koydum çıkarıp
soğuk soğuk içiyorum, yazın daha kolay da kışın o kadar suyu nasıl içicem bilmiyorum , yok canım çocuk susuz olsa söylerdi doktor, su ne işe yarıyor onu da bilmiyorum ya

eyvahlar olsun çatlada patla moduna mı giricem ben yaaa
şimdi bu gece ben pehlivan moduna giriyim en iyisi
bikinilerime şuan veda ettim hepsi seneye dedim kendimi mi kandırıyorum ben yoksa

bende mayo gıyıcem bu göbekle kendıme hıc guvenemıyorum yan taaflarım göbegım gogsum popom hepsı buyudu mayo alacam yanıda paryö mayoda sıyah renk olmalı (

ben de aktarda yağ karışımı alıcam, biyologmuş kadın kendisi hazırlıyormuş, 20 lira fiyatı da , ama içinde neler var bilmiyorum

bende alcam kucağıma banane hatta bırakmıycam bencil anne :)
kimselere vermem kuzumu ya ben uyumam da gerekirse bakarım hep
ben çok huysuz bir bebekmişim hiç uyumazmışım hep mız mızmışım
çocuğumda bana benzerse annemi daha iyi anlayacağım:)

bende ofisteyim sürekli yanımda şişeler maximum işte 1 litre içiyorum evde de yarım litre anca tamam oldu bitti
maximum 2 litre oluyodur ama o da her gün değil
doktora gittiğimde sorucam ben 3 litre içemiyorum diye bakalım ne diycek

bende mayo gıyıcem bu göbekle kendıme hıc guvenemıyorum yan taaflarım göbegım gogsum popom hepsı buyudu mayo alacam yanıda paryö mayoda sıyah renk olmalı (

bu sene için mi cnm yoksa seneye mi:)
ben bu sene için bir tane mayo bir tane de bikini aldım
yazlıkta mayoyla denizden çıktıktan sonra kuruması zaman aldı ondan mayoyla denize girip bikiniyle değiştircem
pentide harika mayolar var ve sityaha bürünmede gerek yok gerçekten çok zayıf gösterdi beni:)
koca göbeğimde ordan merhaba dedi ama olsun bebişle denize girmek eğlenceli:)

hemen bana belirtilerini yazıyorsun, neren şişti, kaç kilo aldın, bulantın oldu mu, güzelleştin mi çirkinleştin mi

12-8 / 11-7 çıkıyor canım

neden noldu kii...:26:

yaa 2li testten bişey anlamamış doktor aklına takılan şeyler varmış 3lü test istemiş onu yaptırmayı bekliyorum ona canım sıkıldı....

canım 1,5-2 litre de az değil bence, fazla terlemiyorsan yeterli olabilir diye düşünüyorum

bu yıl için tabiki:)))) bılmıyorum kendımı pek estetık görmüyorum şuan:))

kızlar bayramın 2. günü bizde tatile gidicez, 2 gece kalcaz zaten, ben denize girmem diye düşünüyordum, mikrop falan kaparsam diye korktum,bi de sıcakta giremem tabi ancak sabah ve akşam saatlerinde, girsem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…