yaa 2li testten bişey anlamamış doktor aklına takılan şeyler varmış 3lü test istemiş onu yaptırmayı bekliyorum ona canım sıkıldı....
nerdesin bilmiyorum ama penti vardır elbet etrafında bak git orda kızlardan yardım iste ben de kendimi
sen gibi hissediyordum o kadar nefis ürünler verdiler ki aldım çıktım :)
eyvahlar olsun çatlada patla moduna mı giricem ben yaaa
şimdi bu gece ben pehlivan moduna giriyim en iyisi
bikinilerime şuan veda ettim hepsi seneye dedim kendimi mi kandırıyorum ben yoksa
bende alcam kucağıma banane hatta bırakmıycam bencil anne :)
kimselere vermem kuzumu ya ben uyumam da gerekirse bakarım hep
ben çok huysuz bir bebekmişim hiç uyumazmışım hep mız mızmışım
çocuğumda bana benzerse annemi daha iyi anlayacağım:)
pehlivan moduna alırsan kendini çokta bişi olmaz,ama bildiğim şuki çatlarsa eğer dönüşü yok onu ancak estetikle düzeltiyolar
sanalda olsa sigqara içme bebege zarar görmüyüm bir daha
kızlarben geldim allahım aşükür doktorum aradı 2 testimiz temiz çıkmış allahıma şükür doktor amcasınada hazırladım jelibonu insan agda yapınca neden hafiflerki perşembe bebegiöme gidicek rahimden jel sıkıyorudmya bugün orası afedersinzi açılıp kapanır gibi oldu korktum doktor ilaç geri gelri rahimden ve öyle olur dedi korkma içim rahatlası yeminle
bugün iftara davetliyim ben yaşaşsın
kız topragım ben sana aç kollarını geliyom dedimmmi demedimmikoların nirde
sen onlarada kulak asma bir bakarsın herşey okadar yolunda giderki normal yaparsın
belkide 7 ay da doktor normal olmaz diycek sen canını şimdiden sıkma bunlar için derim
bebişi üzme:)
böyle çok konuşan tiplerin ağzının ortasına şaplak atasım geliyo,bide sanane diye bağırasım geliyo.Millete ne ya,boşver bebem kafanı takma zamanı gelince hangisi uygunsa pırtlat gitsin
inş. yeterlidir burda 3 litreleri gördükçe canım sıkılıyor
ha öyle ol canımı yeahanda burdayım açtık kollarımı bebem hoşgeldin yaw gözlerim yollarda kaldı.Attım sanal sigarayıda
Ohh ne guzel haber gozun aydinn
Doğru söylüyosun, o şimdiden belli olmaz. epiduralle normal doğum istiyorum ama belki de doktorum müsade etmicek bakalım zamanı gelince öğrencez, daha onun derdine düşmek gereksiz şu anda
Aynı şeyleri ben de istiyorum herkes konuşuyo ya kafasına göre, hamileyim deyince de herkes bi tavsiye veriyo bizim aklımız yok kendimize. Hadi sıra dışı tavsiyeler tamam da, "bol bol su iç" gibi şeyler duyunca "hadi ya gerçekten mi!!" diyesim geliyo
ha öyle ol canımı yeben ilkindiyi kılıyım gelicem kzı bugün ben iftara davetliyim sen nereye davetliisn millet senid avet ediyor sen ne zaman milleti davet edicen
canım çok mutlu oldum inan allahım işşallah herşey böyle güzel olur bu gebeligimde
evet canım hatta geçen gün 2 arkadaşım kavga ediyodu nerdeyse.Ben max 3 kilo almama izin var dedim,bitanesine çok saçma geldi bebek kaç kilo doğcak ne alaka,nasıl beslencek filan dedi.Diğeride çok gariban ailelerin çocukları tosun gibi doğuyo o kadın balla kaymakla beslenmiyoki,bebek hertürlü beslenir dedi.Allah bunlar başladı tartışmaya,yaw dedim napıyosunuz neyse ne yani herşey bitti bunu mu tartışcaz doğunca görürüz dedim,alem herkes yaaa
vallahi herkese gidiyom hepsinede açıklama yapıyorum bu sene kapalıyız bayramda çaya bekleriz diye.Hersene deli gibi hazırlanıyodum bu sene üzgünüm mazeretim var,hamileyim benneyse işte herkeste tamam diyo ozaman sahura gelelim bugun evdeyim canımcım yarın akşam yine davetteyim ohhh sefam olsun davetten davete geizyom kız
Ya zaten mantıklı olarak düşündüğünde bebeğe faydalı olan şeyler meyve, sebze, ceviz ve benzeri kuru yemişler, yoğurt, süt.. bunlar insana kilo aldıran şeyler değil ki, kilo yapanlar ekmek, hamur işleri, tatlıda aşırıya kaçma ve buna benzer şeyler. Yani annenin kilo almaması çok ciddi zararlı bir durum olsa bebeğin gelişiminden belli olur. Yani yediğimiz ekmeklerden beslenmiyo bebikler, faydalı şeyler yemek lazım
kız topragım san bri sır veriyim de kimseye deme he yavrumun babası eve geldi erkenden allahıma şükürler olsun kaç haftadır erken geldi hafta sonu biel çalışıyordu çok mutluyum rabbiem bin şükür evladımızı bize bagışlasın yaradanım ben çıkıyorum bebem sonra sveişirik az eşimle sevişek konuşak kıoklasak normal halde yane konuşucaz aklındakini okudum aman diyim yasak ben kaçtım perşembede karar aldım bebegin cinsiyetini dogum edene kadar ögrenmicem süprüz olsun
kesinlikle çok gariban ailelerin çok sağlıklı çocukları oluyo demekki bebek hertürlü besleniyo gereksiz kilo almakta kötü,hamurişi,tatlı vs uzak durmak lazım ama nasıl?neyse senin için sorun yok ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?