2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yaa 2li testten bişey anlamamış doktor aklına takılan şeyler varmış 3lü test istemiş onu yaptırmayı bekliyorum ona canım sıkıldı....

canını sıkma canım ikili de kan testin normal çıkmadı mı ense kaç çıkmıştı
ikili üçlü dörtlü normal biliyosun sıkma canını lütfen
ne zaman yaptırcaksın

nerdesin bilmiyorum ama penti vardır elbet etrafında bak git orda kızlardan yardım iste ben de kendimi
sen gibi hissediyordum o kadar nefis ürünler verdiler ki aldım çıktım :)

ok gıdecem canım var burda penti. tatıle 20 gun sonra dusunuyorum ozaman daha şişmiş olurum gıdecem:=)

eyvahlar olsun çatlada patla moduna mı giricem ben yaaa
şimdi bu gece ben pehlivan moduna giriyim en iyisi
bikinilerime şuan veda ettim hepsi seneye dedim kendimi mi kandırıyorum ben yoksa

pehlivan moduna alırsan kendini çokta bişi olmaz,ama bildiğim şuki çatlarsa eğer dönüşü yok onu ancak estetikle düzeltiyolar

Bi gerginim bi sıkıntılıyım bugun bebeisimede yansicak diye uzuluyorum
Neyse guzel seylee konusalim bikini giyenler bence cok sirinsinizdir o gobusle eminim gecen gun bende yuzdum bikinilerim oluyor ama gobus portluyor tabii
Aa sizin gobekleriniz ne kadar sisti kizlar ben 12. Haftada 2 kiloya yakin almistim simdi bayramdan sonra gidicem acaba kac kilo daha aldimda boyle kocaman bi gobegim var yaa sizinde bu kadar var mi benim bayaa bbelli
Bu arada camasirlarimin degdigi yerler ozellikle cok kuruyor karnim degil ama bel kisimlarim bildihiniz soyuluyor kuruluktan bu catlamaya basladigimi mi gosterir napmaliyim sizce erken degil degil mi catlak kremleri icin yoksa erkende benim gobek cok cikti diye mi boyle

aynen bende seninle aynı olduguma göre bende aynısını yapcamben annemi şimdiden anladım yaaa beni merak ettiğinde abartıyosun diyodum,daha karnımdaki minnoşu merak ediyom yaaa

kızlarben geldim allahım aşükür doktorum aradı 2 testimiz temiz çıkmışallahıma şükür doktor amcasınada hazırladım jelibonuinsan agda yapınca neden hafiflerkiperşembe bebegiöme gidicek rahimden jel sıkıyorudmya bugün orası afedersinzi açılıp kapanır gibi oldu korktum doktor ilaç geri gelri rahimden ve öyle olur dedi korkmaiçim rahatlası yeminle
bugün iftara davetliyim ben yaşaşsın

kız topragım ben sana aç kollarını geliyom dedimmmi demedimmikoların nirde

Ohh ne guzel haber gozun aydinn

sen onlarada kulak asma bir bakarsın herşey okadar yolunda giderki normal yaparsın
belkide 7 ay da doktor normal olmaz diycek sen canını şimdiden sıkma bunlar için derim
bebişi üzme:)

Doğru söylüyosun, o şimdiden belli olmaz. epiduralle normal doğum istiyorum ama belki de doktorum müsade etmicek bakalım zamanı gelince öğrencez, daha onun derdine düşmek gereksiz şu anda

böyle çok konuşan tiplerin ağzının ortasına şaplak atasım geliyo,bide sanane diye bağırasım geliyo.Millete ne ya,boşver bebem kafanı takma zamanı gelince hangisi uygunsa pırtlat gitsin

Aynı şeyleri ben de istiyorum herkes konuşuyo ya kafasına göre, hamileyim deyince de herkes bi tavsiye veriyo bizim aklımız yok kendimize. Hadi sıra dışı tavsiyeler tamam da, "bol bol su iç" gibi şeyler duyunca "hadi ya gerçekten mi!!" diyesim geliyo

inş. yeterlidir burda 3 litreleri gördükçe canım sıkılıyor

Canım su içemiyosan taze meyve suları falan da faydalı onlardan bol bol iç bari, yaz ayları şimdi al şeftali, kayısı, üzüm, erik ne buluyosan kaynat doldur şişeye at dolaba, o kadar şahane oluyo ki doyamıyorum ben içmeye
Ne kadar içebilirsen suyu da o kadar faydalı 3'e tamamlamaya çalış bence de. 1,5 litrelik şişem kankam gibi oldu, hep yanımda, bitince bi daha dolduruyorum onu da bitirince öyle bir rahatlıyorum ki sanki çok büyük bir iş başarmış gibi yatıyorum yatağıma ben zaten oldum olası severdim suyu, çocukken yataktan kalktığım gibi suya saldırırdım dalga geçerlerdi, balık gibi diye.

ahanda burdayım açtık kollarımı bebem hoşgeldin yaw gözlerim yollarda kaldı.Attım sanal sigarayıda
ha öyle ol canımı yeben ilkindiyi kılıyım gelicem kzı bugün ben iftara davetliyim sen nereye davetliisn millet senid avet ediyor sen ne zaman milleti davet edicen
Ohh ne guzel haber gozun aydinn

canım çok mutlu oldum inan allahım işşallah herşey böyle güzel olur bu gebeligimde

evet canım hatta geçen gün 2 arkadaşım kavga ediyodu nerdeyse.Ben max 3 kilo almama izin var dedim,bitanesine çok saçma geldi bebek kaç kilo doğcak ne alaka,nasıl beslencek filan dedi.Diğeride çok gariban ailelerin çocukları tosun gibi doğuyo o kadın balla kaymakla beslenmiyoki,bebek hertürlü beslenir dedi.Allah bunlar başladı tartışmaya,yaw dedim napıyosunuz neyse ne yani herşey bitti bunu mu tartışcaz doğunca görürüz dedim,alem herkes yaaa

vallahi herkese gidiyom hepsinede açıklama yapıyorum bu sene kapalıyız bayramda çaya bekleriz diye.Hersene deli gibi hazırlanıyodum bu sene üzgünüm mazeretim var,hamileyim benneyse işte herkeste tamam diyo ozaman sahura gelelimbugun evdeyim canımcım yarın akşam yine davetteyim ohhh sefam olsun davetten davete geizyom kız

Ya zaten mantıklı olarak düşündüğünde bebeğe faydalı olan şeyler meyve, sebze, ceviz ve benzeri kuru yemişler, yoğurt, süt.. bunlar insana kilo aldıran şeyler değil ki, kilo yapanlar ekmek, hamur işleri, tatlıda aşırıya kaçma ve buna benzer şeyler. Yani annenin kilo almaması çok ciddi zararlı bir durum olsa bebeğin gelişiminden belli olur. Yani yediğimiz ekmeklerden beslenmiyo bebikler, faydalı şeyler yemek lazım

masmavi gözlerin olcak bebeğim,
bakışların göklerde yumuşak bebeğim,
sevgiyle çarpacak yüregin bebeğim,
duyguların güneştende sicak bebeğim,

tan yeli ağırırken gel bebğim,
çığlığında umut türkü olacak bebeğim,
yüreğimdeki korkular bebeğim,
biliyorum silecektir gelişin bebeğim,
gülüşüm engin mavi,
kanat çırpıcak düşlerime,
sen götüreceksin bebeğim,
beni yarına,
bizi yarına

kız topragım san bri sır veriyim de kimseye deme he yavrumun babası eve geldi erkenden allahıma şükürler olsun kaç haftadır erken geldi hafta sonu biel çalışıyordu çok mutluyum rabbiem bin şükür evladımızı bize bagışlasın yaradanım ben çıkıyorum bebem sonra sveişirik az eşimle sevişek konuşak kıoklasak normal halde yane konuşucaz aklındakini okudum aman diyim yasak ben kaçtım perşembede karar aldım bebegin cinsiyetini dogum edene kadar ögrenmicem süprüz olsun

kesinlikle çok gariban ailelerin çok sağlıklı çocukları oluyo demekki bebek hertürlü besleniyo gereksiz kilo almakta kötü,hamurişi,tatlı vs uzak durmak lazım ama nasıl?neyse senin için sorun yok ye gitsin

huhuuuuu süper haber hadi bakem hasret giderin uslu uslu,komşu bebesini yanınıza katarım haa çok yalnız kalmayınSaçmalama yaaa meraktan ölcem öğrenelim cinsiyeti ne kadan kötüsünneyse sen nasıl istiyosan öyle olsun çok yeme iftarda,ceyarla iyi vakit geçirmeler öpüldün amasya elması

Ben hamile kalmadan önce de aynı şeyleri söylerdim hala aynı şeyleri söylüyorum. Hamileyken "şunu asla yememeliyim" dememek lazım. Canın bir şey istediğinde ister hamur işi olsun ister tatlı, nefsini köreltecek kadar tadına bakacaksın, yoksa insanın aklından çıkmıyo mübarek. Zaten zararlı olan bir şeyi yemeye başladığında 3-5 lokmadan sonra vicdan azabı başlıyo sonra bırakıyo insan. Olayın çıkışını böyle buldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…